Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תנסה אצל א.א. גלס - הם היבואנים בארץ של LEXAN שזה החומר הכי חזק שאפשר לעשות איתו שימוש - הרבה יותר חזק מזכוכית ויותר קל.

נא לא להיסחף בהצהרות שיווקיות, לקסן הוא בסה"כ שם מותג לפוליקרבונט, לא איזה חומר אקזוטי.

למעשה, בישראל יש מספר מוצרי פוליקרבונט מבית פלרם (קיבוץ רמת יוחנן) שלא נופלים באיכותם.

למיטב ידיעתי, תרמו-פורמינג של לוחות בעובי הזה הוא בעייתי למדי, לכן לא בטוח שיתאים לשימוש של פותח השרשור (שמשות קמורות).

פורסם
והרכב הזה מסוגל לעלות לי-ם???

כי משנגנב לך האופנוע, שכחנו איך ניראה זיו פניך....רן

איזה עוין אתה , נפגשנו לפחות פעמיים אחרי שהאופנוע ההוא נגנב .. הרי עשית סיבוב על הTL ..:evil:

חוץ מזה , הלוח זמנים שלך מאוד קשה ..

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצאתי את החלונות הנחשקים בתאילנד , מישהו התנסה פעם בשילוח חלונות?

כמובן שהמשלוח יהיה מבוטח , אבל יש עוד המלצות?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם
נא לא להיסחף בהצהרות שיווקיות, לקסן הוא בסה"כ שם מותג לפוליקרבונט, לא איזה חומר אקזוטי.

למעשה, בישראל יש מספר מוצרי פוליקרבונט מבית פלרם (קיבוץ רמת יוחנן) שלא נופלים באיכותם.

למיטב ידיעתי, תרמו-פורמינג של לוחות בעובי הזה הוא בעייתי למדי, לכן לא בטוח שיתאים לשימוש של פותח השרשור (שמשות קמורות).

העובי זה ניחא, כמה כבר העובי של חלון ? 4-5 מ"מ ?

הבעיה היא לשמור על השקיפות, וזה דורש תבנית היי-פוליש באלומיניום שמחירה כמו כל האוטו ויותר...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עניין עם חבילה:

כאמור לאקורד חסר חלון קדמי ימני ,

הזמנתי חלון כזה לביתו של חבר שגר בארהב בשאיפה שישלח את זה לארץ

כי השולח לא הסכים .

החבילה הגיעה אליו והגודל שלה 11*27*43 אינצ' ושוקלת 16 פאונד

ולכן עוברת את המקסימום האפשרילשליחה בUSPS ,

גם אם יקצץ את החבילה מעט המשלוח עדיין יעלה 450 דולר..

מה אני עושה?:?

פורסם

1. נוסע בלי חלון

2. בולע רוק ומשלם.

3. מחפש מישהו שמגיע מארה"ב ומתחנן שיביא לך.

4. טס לארה"ב מבלה קצת בקזינו וחוזר עם חלון.

5. כל התשובות נכונות.

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הבעיה היא לא במשקל כי אם בגודל,

היות שחישוב של משלוח אווירי מחושב לפי משקל נפחי, (משקל או נפח מחולק ב166 , הגבוה מבין השניים )

יוצא שחבילה כזאת מחושבת לפי 76Lb

מה שמייקר את המשלוח האווירי לאיזור 420-435 $ מינימום וזה עוד לפני מיסים (שיחושבו גם על המשלוח ......בגלל שזה דרך חברת בלדרות, זה יעבור במכס)

וגם לפני ביטוח שדי חובה במשלוח כזה שביר

(חישבתי את העלות לפי אתר הזה..http://www.bongous.com/he/consolidation_calculator.php

תחפש אולי משהו שיעשה לך משלוח ימי זה יוזיל את העלויות (אבל יקח כחודשיים)

בהצלחה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הזמן לא קריטי בשבילי . עם מי אני מברר על משלוח ימי?

פורסם

תבדוק באורן ,קיבוץ צובה - כשמישהו ניפץ לי את השמשה הקדמית ,הסתבר לי שיש להם שמשה ויצאתי דיי בזול .

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

יש בחולון עסק שנקרא אלגביש

לדעתי תגיע אליו פיזית כדי שיראה את זה כי בטלפון הוא ישר יגיד שאין אפשרות

בהצלחה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תוכן חדש...