Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש צמיגים חדשים לאסטרה GSI. מידת הצמיגים היא 205/50/ R16. בפנצ'ריה הקרובה הציעו לי מספר צמיגים.

אני לא מבין בצמיגים ולכן אשמח לעזרה. המחירים של הצמיגים קצת מוזרים לפי המחירון באתר tires4u - חלקם נמוכים וחלקם גבוהים מההצעה. ההחלפה היא ל-4 צמיגים. התקציב עד 3000 ש"ח בעדיפות לפחות. המחיר הרשום ליד כל צמיג הוא ל-1.

Falken ZE912 87V-TL 380

Toyo T1R 87W TL 550

Hankook K105 91W TLXL 550

Brigdestone TG80 87V 600

Yokohama C Drive 87W 600

Continental 87V TL 700

כל הצמיגים חדשים פחות מחצי שנה מייצורם.

אני מחפש צמיגים שיהיו ספורטיביים ומהנים לנהיגה, אבל גם שלא ייגמרו אחרי 20,000 ק"מ.

אם יש צמיגים אחרים שלא רשומים פה אבל מומלצים אני כמובן אגש לחפש אותם אחרי ההמלצה.

תודה,

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הטויו T1R בהחלט מעולה.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

מצטרף להמלצה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

במידה והם גרמניים (כמו בימי העבר) - טובים מאוד ויקרים להחריד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני גם עם אסטרה GSI, מידת צמיגים 205/40/17, רכשתי עכשיו צמיגים לפני פחות מחודש מסוג DUNLOP DIREZZA DZ101 מרוצה מהצמיג ביבש, דופן קשיחה מאוד, צמיג ספורטיבי , דופן כפולה שמונעת הימרכות הצמיג, הצמיג חסר לו אחיזה ברטוב אך הוא מפצה ביבש.

עלות של צמיג שעלתה לי 650₪כולל מע"מ.

תהנה.

פורסם
במידה והם גרמניים (כמו בימי העבר) - טובים מאוד ויקרים להחריד.

כן מדובר על הגרמניים, ובין היתר מדובר על אלה נגד הפנצ'רים אני חושב שזה מצדיק את הסכום הדיי יקר שלהם. 1K לצמיג

כרגע יש לי את ה Goodyear Eagle NCT 5 שהם גם מצויינים ( בני חודש וחצי +- ) ואני שוקל לעבור ל F1 במידה 17"

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

מדובר בצמיג סביר +. לא מעבר לזה.

מור, הרשה לי לתקן אותך - מניסיוני עם הצמיג (שנה עם הצמיג המדובר ומעל 15K).

הדפנות שלו רחוקות מלהיות קשיחות מאוד (הם רכות כחמאה ליד דפנות של קונטי' SC2, לדוג'), האחיזה שלו על יבש בסדר גמור ועל רטוב הוא גם די בסדר.

המחיר ששלמת הינו מופרז לחלוטין.

מחירו נע סביב 500 ש"ח לצמיג במידה המדוברת.

הוא מצויין כצמיג חמים ודביק יותר מצמיגים משפחתיים יותר, אך נופל מ-T1R ושאר הצמיגים היותר דביקים בקטגורייה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

היום התקנתי 4 צמיגי טויו דגם TR1 במידה 205/55RZR16 ממליץ מאוד על הצמיג הספציפי הזה

הורכב על גולף GTI ,חובה לבדוק תאריך יצור.

פורסם

אוראל יצא לי לשאול שני אנשים שהם בעליי אותו מידה שלי:

1. בעל איביזה קופרה 08, עם צמיגים חדשים שקנה לפני חודש במידה 205/40/17, כששאלתי כמה רכשת נאמר לי 850₪ לצמיג.

2. בחור עם STI עם צמיגים 215/45/17 כששאלתי אותו נאמר לי 900₪ לצמיג.

( 2 הבחורים האלה קנו צמיגים מתוצרת DUNLOP DIREZZA DZ101).

בוא תסביר לי מה פשר הסיבה שעלותו של צמיג 500₪ אולי אתה מדבר על יבוא אישי של צמיגים או משהו?

בארץ לא קיים מחיר פחות מ 650₪ כולל מע"מ נקודה.

פורסם

חביבי, שבדקתי עבור חבר (איביזה הנועלת את המידה המדוברת) - קיבלתי הצעת מחיר של מעט מעל 500 ש"ח, לצמיג טרי לחלוטין והישר מהיבואן (הרשמי. לא פרללי).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רק כדי לאזן,

רוב חברי הפורום מאוהבים ב T1R, לי ולאחרים היה נסיון רע מאד איתו (אתה יכול לחפש "סיפורי צמיגים").

מחלקת השווק של היבואן היתה מאד נחמדה אבל בסופו של דבר התנערו לחלוטין מאחריות.

צמיג זול שאכן אוחז טוב אבל עדיין צמיג זול, what you pay is what you get.

לא ממליץ להתקרב.

שלם עוד כמה שקלים, קבל צמיג אמיתי.

פורסם

מור אם שילמת 650 על המידה הזו , קנסו אותך.

אני שילמתי פחות מ500 לT1R במידה הזו.

אגב אני שילמתי בזמנו 670 ליח' על S.Drive

פורסם

T1R הוא צמיג בעל ניסיון מוכח רק הוא אמנם רק כמה שנים בשוק ויש לו הרבה לקוחות, הוא עשה את פריצה הדרך אם ה T1R הזולים שנותנים תמורה טובה, אבל הכל יחסי חברים.

בישראל לבן אדם ממוצע אין כסף להשקיע יותר מ 400-600שקל לצמיג ומה לעשות המבחר לא גדול ובמחירים האלו עדיף לקחת צמיג בעל שם שהוא טיפה נחוט מהגדולים , לצורך העניין TOYO, ולקחת דגם ספורטיבי שלו שיפיק את התועלת המקסימלית לסכום שאתה משלם.

שלא תחיו באשלייה שTOYO הם צמיגים ברמה, הם טובים ביחס למחיר שלהם.

מסכומים של 1000₪ לצמיג ומעלה הם נעלמים ופה נכנס החזקים.

נ"ב צמיגי AVON הינם הצמיגים הטובים בעולם לצורך העניין.

ואין סיבה שיקנסו אותי אם פגשתי CUPRA 08 ושאלתי אותו במפורש מה העלות של הצמיגים שלו , שהם באותו מידה כמו שלי נאמר לי 800₪. כולל מע"מ.

נ"ב תתחילו לצאת מהבועה של TOYO כי יש דברים יותר טובים, פשוט מאוד ישראלים לא אוהבים להשקיע.

• תוכן חדש...