Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים פה חוץ מ T1R\R1R\R888\S.Drive\F1 לא מכירים כלום.

תתחילו לצאת מהבועה ולשלם עוד טיפה ולקבל צמיגים ברמה גבוהה, לא שאני מזלזל ב S.Drive.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז תציע,אלו צמיגים מצויינים אבל אם יש לך משהו הולם יותר לפחות חלק איתנו

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

באמת מעניין לשמוע על מה אתה ממליץ.

בכל מקרה, אם כבר מדברים על אסטרה GSI, אז אין שום הגיון לעבור לצמיגי UHP אקזוטים ב 1000 ש"ח ליחידה אם לא עוברים לאיזה סט-אפ מעניין של בולמים/קפיצים או קויל אובר שישפר קצת את הנטיה לתת היגוי מוגזם והכי חשוב, בריחת עכוז ללא התראה בכלל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תתחילו לצאת מהבועה ולשלם עוד טיפה ולקבל צמיגים ברמה גבוהה, לא שאני מזלזל ב S.Drive.

נו, חכם גדול - מה אתה מציע?

מבחינת התמורה לכסף - T1R הוא הטוב ביותר.

היכן ראית שטענו שהוא הטוב ביותר?

לא חסר צמיגים מצויינים - יש את הקונטי' SC2, קונטי' SC3, קונטי' SC5 (החדש דנדש), מישלין Exalto PE2, מישלין SPORT PS2, מישלין SPORT PS3 (החדש דנדש), ברידג'סטון RE050, יוקוהמה ADVAN וכו' וכו'.

העניין שהם יקרים משמעותית מהטויו וזה לא מתאים לכיס של כולם (או לא נראה מוצדק בעיני כולם).

אני אישית העדפתי לקנות SC2 בודד (בעקבות פנצ'ר עצבני) ולא לקנות T1R - למרות שיכלתי להוסיף עוד כמה שקלים ולקחת צמד T1R.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני עברתי ל מישלין Pilot Exelto PE2 ונהנה מכל רגע.

יש פתגם ברומנית שאומר "אחרי שנותנים לך לאכול צואה אתה יודע להעריך את טעמה הטוב של העוגה".

אחרי שאתתה על מישלין אתה מבין למה טויו הוא זול.

פורסם

בא נשמור על פרופורציות, כמה שהמישלן לא יהיה טוב, זה עדיין לא עושה מה T1R צואה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמובן, זה רק ציטוט של פתגם.

בכל מקרה יש לטעמי חוסר פרופרציה בין האיכות האמיתית של טויו להייפ שמסביבו.

בהשוואה על אותו רכב , ההבדלים בולטים מעבר לאחיזה (תחושת היגוי, שקט, התנהגות קבועה וצפויה...).

מעבר לצד הטכני אני שם לב שאני לא הראשון שהיבואן מתנער ממנו, כל האפיזודה עלתה לי הרבה יותר מזוג צמיגים טובים רק כדי לגלות שהבעיה היא בצמיג (זה היה החשד הראשון) ועדיין היבואן מתעלם וממציא תרוצים.

מי שמחפש מוצר זול נטול שירות ואחריות שילך על זה.

יתכן שמי שקונה R1R מדודי מפיטסטופ נהנה מהגב והשירות המעולה של דודי.

אבל סתם ככה מצמיגיה, שידע מי שקונה שבמקרה של בעיה היבואן יבקש לטרטר את הלקוח אליו , להמציא בדיקות כביכול "מקצועיות" בטענה שרק ליבואן יש ציוד מתאים והתוצאה ידועה מראש, שקר וכזב, התחמקות ובזבוז זמן שעולה יותר מהצמיג.

מגיע למי שקונה בזול.

אני דרך אגב קניתי בזמנו זוג טויו ולא מישלין מכיוון שכמה חברי פורום טענו שטויו טוב יותר משמעותית ולא בגלל המחיר.

בדיעבד זו היתה טעות, על כל עשרות הרכבים שהיו לי התקנתי מישלין ובפעם האחת שחרגתי נזכרתי למה.

העובדה שצמיג עושה זמן טוב במנחת ערד לאהופך אותו לצמיג טוב.

פורסם

זה שאנשים פה לא מבינים כלום, טוב, זה ידוע, ספר מה אתה מכיר ככה שגם כסילים מוטורים כמונו נחכים.

הלאון 4 שלי נועלת GSD3 גרמניים שנקנו טריים לפני שנתיים ו38K ק"מ באלף ש"ח ועשו אותי מאוד מבסוט.

אחי עם ה156V6 נועל צמיג באותה מידה 225/45/17 מסוג Pilot Exelto PE2 באותו המחיר ויש לי הרגשה שהם קצת יותר טובים בעיקר בתחום הנוחות והרעש.

אני לפני סט חדש וגם מתלבט בין המישלין לR1R, מצד אחד- הטויו זולים וספורטיביים יותר, מצד שני המישלין ישרדו יותר ויהיו יותר שקטים ונוחים.

יש למישהי עוד המלצות, יש לקוהמו בארץ משהו מעניין באקסטרים?

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אהלן

תסלחו לי, אבל לדעתי הT1R הוא טעות, בדומה לR1R.

הם צמיגים מאוד ספורטיבים, והם תמורה מצויינת לכסף והם אוחזים טוב אין ספק.

אבל, הם לא צמיגים שמוגדרים צמיגי קיץ, ובנהיגה חזקה ביום חם הם מתפוררים. לא נשחקים, מתפוררים. התפוררות היא פחות אחידה משחיקה רגילה ולכן היא גורמת לירידה ברמת האחיזה. התפוררות דומה אתה תמצא על הרבה צמיגים שלא נועדו לאקלים חם ועוברים נהיגה ספורטיבית.

כמוכן, לT1R אין אחיזה מרשימה על כביש רטוב, והסלילת כבישים וניקוז מים בארץ מעוררי רחמים, אז לדעתי אחיזה בכביש רטוב היא נתון מאוד חשוב למרות שרוב הזמן לא יורד גשם.

מבין הצמיגים שהצעת, אני אמליץ לך מניסיון אישי על הC.Drive של יוקוהמה. הוא דיי ספורטיבי, יש לו אחיזה מצוינת (נחותה משל הT1R אני מניח, אבל טובה מאוד) והוא אוחז יפה גם בכביש רטוב.

אני נוסע על C.Drive והם עוברים אצלי חיים לא קלים בכלל, ובינתיים אני מאוד מרוצה מהם.

ההבדל מחירים בין הT1R לC.Drive לפי המחירים שהצעת הוא זניח.

אני ממליץ לך לקרוא גם ביקורות באינטרנט, אבל קח בחשבון שאם אתה באתר אמריקאי לאמריקאים בד"כ בעיקר אכפת שהצמיג ישחק לאט ויהיה שקט.

בהצלחה, דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

c drive בכלל לא באותה הקטגוריה, אין שום בסיס להשוואה.

ב2009 היו כאן פחות משלושים ימי גשם, האחיזה ברטוב זניחה בעיני אני פשוט נזהר יותר בגשם והESP עושה את השאר.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אני רוצה לשתף בעוד משהו-הרכב AUDI S3:

היו לי צמיגי מישלין פיילוט ספורט בקבלת הרכב במידה 18" הנסיעה איתם הייתה סבירה(היו לי ציפיות גבוהות מהחברה הנ"ל).

הצמיגים הוחלפו לקונטיננטל 3 באותה מידה הצמיגים נתנו נסיעה הרבה יותר טובה אבל וזה אבל גדול הצמיגים היו יקרים אש(סביב 1200 ש"ח לצמיג אם אני זוכר נכון) וזה היה לפני שנתיים וחצי לערך.

החלפתי את הגנטים והצמיגים לפני כשנה וחצי מדודי בפיטס קיבלתי הצעה לסט 19" ולצמיגי יוקוהומה S.DRIVE במידה 235/35.

אני מרוצה מהצמיגים מאוד מהביצועים של הרכב עם הצמיגים האלו הם משרתים אותי נאמנה ועונים לי על הצרכים היומיומיים וגם בהתגרזנויות שלי,לעניות דעתי זה צמיג מצויין שנותן תמורה ביחס לעלות לא כמו המישלין/הקונטיננטל.

עכשיו אני לפני החלפת צמיגים ויש לי התלבטות גדולה האם להחליף ל-R888 או R1R במידה 19".

הבנתי שה-R888 הוא צמיג "רועש" יותר מה-R1R וגם יש לו אחיזה הרבה פחות טובה ברטוב,אם תוכלו להמליץ בבקשה אבל מניסיון ולא השערות שזורקים באוויר אודה מאוד.

נ.ב. היחס כסף לתמורה מהניסיון שלי הוא היוקוהומה S.DRIVE הכי השתלם לי!

ארז.

AUDI S3 2008

APR STAGE +2

פורסם
זה שאנשים פה לא מבינים כלום, טוב, זה ידוע, ספר מה אתה מכיר ככה שגם כסילים מוטורים כמונו נחכים.

הלאון 4 שלי נועלת GSD3 גרמניים שנקנו טריים לפני שנתיים ו38K ק"מ באלף ש"ח ועשו אותי מאוד מבסוט.

אחי עם ה156V6 נועל צמיג באותה מידה 225/45/17 מסוג Pilot Exelto PE2 באותו המחיר ויש לי הרגשה שהם קצת יותר טובים בעיקר בתחום הנוחות והרעש.

אני לפני סט חדש וגם מתלבט בין המישלין לR1R, מצד אחד- הטויו זולים וספורטיביים יותר, מצד שני המישלין ישרדו יותר ויהיו יותר שקטים ונוחים.

יש למישהי עוד המלצות, יש לקוהמו בארץ משהו מעניין באקסטרים?

חבר שלי גם נעל רביעיית GSD3 והיה סופר מבסוט, עד שמפגעי מע"צ החליטו לשים סוף לאידילייה המשפחתית והוא נאלץ להיפרד מזוג צמיגים קדמיים. לצערו לא ניתן להשיג זוג GSD3 חדשים (בעצם אפשר, תמורת מחיר מופקע ומשנת 2003!!!) והוא רכש זוג קומהו KU25. לטענתו הם הרבה פחות אוחזים והוא שוקל להעביר אותם אחורה כדי להפוך את הטוסיק לקליל יותר כי כרגע שום דבר לא מצליח לגרום ל F1 לאבד אחיזה.

ה T1R הוא אחד הצמיגים הטובים שניתן להשיג בארץ ובמחיר סביר ביותר. נכון שיש צמיגים איכותיים נוספים, אבל הם יקרים יותר בעשרות אחוזים. לפחות במקרה שלי, ה T1R היה הצמיג כמעט הזול ביותר שניתן לרכוש, אז איפה כאן בכלל ההתלבטות?

לגבי מי שרשם שה T1R "מתפורר" - ראית את זה או שזה פרי דמיונך הפורה? אשמח לגיבוי בתמונות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא מובן לי אם אנשים מביעים את דעתם ע"ב שמועות או שהם באמת בעלי ניסיון.

לא כולם צריכים לנעול F1 או Exelto על הרכבים שלהם כמו שלא כולם מתגרזנים על איבו בכל יום שלהם בכביש.

אנשים שיש להם רכבים מהנים לנהיגה מחפשים את הפשרה הנכונה בין צמיג אוחז וטוב שיספק ביטחון בימים המעטים שאנחנו בוחרים לנהוג "קצת אחרת" לבין צמיג שיספק נסיעה רגועה ושקטה לאורך כל שאר הימים בשנה.

מבחינת הפשרה הזאת, ל-T1R אין מתחרים במחיר שבו הוא נמכר.

אני הרכבתי לפני כמה חודשים זוג טויו מאחורה ביאריס TS במחיר מצחיק ואני שמח מאוד על הבחירה.

בקרוב זוג טויו חדש יורכב גם מקדימה (ויוחלף עם האחוריים).

פורסם

יש גם את סידרת הadvan שאפשר להשיג בארץ ובמחירים טובים.

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

• תוכן חדש...