Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[כתבה] האיש שמכר את הבוגאטי שלו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם לא רושמים אבל כמה הוסיפו לו על הטרייד אין, אם הוסיפו לו סכום שמשווה את המחיר של הקורבט לויירון, אז אני לא רואה פסול בזה.

לא הסתדר עם המטוס הזה ועבר למשהו יותר "עממי".

פורסם

ויכול להיות שהוא נהנה יותר לנהוג בקורבט, מסיבות שונות. אוליי הויירון חזקה מדי, אולי לא שימושית מספיק, אולי היא פשוט לא שווה את הכסף מבחינת חיוכים לסנט. לך תדע.

אשרי מי שיודע מה זה "מספיק טוב".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נראה לי שעדיף להתנייד ביום יום עם קטנוע מאשר עם וויירון. סתם מוגזם.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
הבן אדם רצה רכב ליומיום וקורבט זה מתאים יותר כי זה רכב שאפשר לקפוץ איתו למכולת בלי שיתקהלו אלפי אנשים תוך דקות מסביב לרכב.

הסיפור הזה נשמע לי הזוי, ללא קשר לשאלה כמה כסף הוא קיבל ביד עבור ההחלפה:

1. אדם שמחזיק בבואגטי (העולה כמה מיליוני דולרים בארה"ב) לרוב מחזיק צי רכבים הכולל כל כלי מוטורי שבו חשקה נפשו (כן, הוא ודאי יכול להרשות לעצמו להחזיק גם בקורבט שעולה פחות מ-100K). זה לא כמו אדם ממוצע שמחזיק ברכב משפחתי וצריך למכור אותה כדי לממן את הרכב הבא שלו... בכלל, במעמד הביניים הגבוה בארה"ב (אני לא מתכוון לאלפיון העליון) מקובל להחזיק כמה רכבים - רכב ליום יום, רכב למשפחה ורכב לסופ"ש.

2. נניח שנמאס לו מהבוגאטי, מדוע לבצע החלפה? בטח יש מישהו שתמורת כמה גרושים (יחסית...) יטפל עבורו במכירת הרכב.

בקיצור, חסרים בכתבה המון נתונים שיכולים להאיר את כל הסיפור באור אחר לגמרי.

פורסם

וואלה?

ואני כבר חשבתי שזה בערך כמו להחזיק פיאסטה ישנה וטובה,לא אמור להיות כזה יקר נכון?

כל בעיטה שאתה נותן בדוושה של הרכב הזה אתה צריך לקחת בחשבון שכשאתה מרים חזרה על הרגל מומלץ שתסיים זאת ליד תחנת דלק קרובה.

פורסם

זה לא במקרה:

UPDATE: The Bugatti traded in belonged to Carlton Beal, Jr., who runs a petroleum company in Midland Texas.
כנראה מי שמחזיק בחברת זיקוק יכול לתדלק כאלה דברים :wink:

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם
בטח בגלל שילוב הצבעים...

מה זה הגועל נפש הזה? ניראת כמו ממתק.

מה הבעיה בממתק?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted: