Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בימי חורף גשומים כאחרונים, נזקק אני ככולם להגנה מהגשם.

החלפתי כבר עשרות מטריות מתקפלות/נשלפות/זקורות, במגוון מחירים, ולא מצאתי את האחת.

בעבר הייתה לי מטריה שהייתה באוטו שאבי ייבא מגרמניה, היא הייתה עם שלדת עץ ובד חזק, לא התכופפה ברוח, ולא הראתה סימני חולשה גם אחרי שנים של שימוש, אך לצערי ברוב טיפשותי שכחתיה באוטובוס.

משיטוט באינטרנט מצאתי של- Totes יש מוצרים לא רעים, במחירים נורמאלים.

האתר שלהם לא שולח לארץ. באיביי אין משהו מתאים, באמאזון גם לא שולחים לארץ.

בנתיים שלחתי להם מייל, בבקשה לעשות קניה קבוצתית (אארגן אנשים מהצבא).

9343.jpg

בנתיים, אולי יש משהו שווה בארץ?

שתהיה גדולה, עמידה בגשם חזק ורוח חזקה.

אני מוכן להשקיע אפילו 150-200 ש"ח בזה, והעיקר להתרצות.

רוב מה שאני מכיר זה Made in China ב10-40 ש"חים, שהן לרוב חד פעמיות.

תודה.

משכנתא זה קל

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין דבר כזה, רק זבל סיני ירוד.

נסה אולי לקנות באי-ביי מטריה משנות ה-70, אני יודע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי Totes מפוארת במיוחד, אה מה מה - אחרי שנה וחצי התופסן שלה נחלש, והיא מתחילה להיסגר עלי בפתאומיות מעת לעת.

מצד שני, יש בניו יורק קצת יותר גשם בבארץ, אז כנראה היא תחזיק לך לא מעט.

לא חושב שמשלוח של מטריה יהיה דבר זול, לפחות לא של אחת שלא מתקפלת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אחלה כותרת :lol::lol::lol:

לאיפה נעלם "האם ראית AVATAR"?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי מטריה שנשלחה אליי מרוסיה, שהדבר היחיד שכתוב עליה הוא Miraculous, וזה אכן מתאר אותה בצורה מושלמת. כבר ארבע שנים שהיא משרתת אותי נאמנה בלי להראות סימני עייפות כלל.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אחלה כותרת :lol::lol::lol:

למנהל הג'אחרי שערך את הכותרת, אני יודע איפה אתה גר, שמור על הגב למה גם לי שלחו מטריה מרוסיה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נסה לחפש מטריות עם מוטות מפלסטיק גמיש במקום מתכת.

באירופה מוכרים כאלה בכל Decathlon (הגרסה המקומית למגה-ספורט) ב-6.95 יורו. אני מניח שגם בארץ זה נמכר.

בסטיה קלה מהנושא: בביקור האחרון שלי באנדורה קניתי לאמא שלי ולאחותי מטריות של קשארל, עם כפתור שגם פותח

את המטריה וגם סוגר אותה (בשביל כניסה מהירה לאוטובוס, רכב וכו'). מישהו יודע אם יש כאלה בארץ, ואם כן - מה מחירן?

פורסם

אני קניתי מטריית גולף של

gustbuster - כזו עם חורים ושכבה שניה נגד רוח. כבר איתי שלוש שנים ועושה את העבודה מצויין - כשיש רוח אני מסתכל בהנאה על האנשים עם מטריות נחותות שנרטבים סביבי. לא זוכר מאיפה קניתי (יתכן מאוד שהשתמשתי במאסטופ כדי להביא) וסביר להניח שעלה כ- 150 ש"ח כולל הכל.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

יצאתי חומוס, הTotes שלי דווקא בסדר גמור, הStorm Duds היא זו שכשלה.

איזה משפט אומואי, השם ירחם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

עזבו אותכם מותגי יוקרה ניו יורקים (ויסלח לי NITCH :wink:), קניתי מטריה ב 10 שקל בישוב מסעדה ברמת הגולן ומאז אני אדם מאושר יותר, מנגנון הפתיחה שלה זה מתלה.. והאחיזה, איזו אחיזה :-D, מבטיח תצלום בקרוב..

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אחרי מספר תלת-ספרתי של מטריות שנשברו לי, החלטתי להשקיע במעיל ונעליים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כובע זה לחלשים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני הייתי קונה את זו עם הידית של החרב, הקטע זה שאני שם אותה בין התיק לגב... אבל יש פה גם כמה דברים מגניבים אחרים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...