Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיתקע בגשם עם תינוקת.....אצלי בטויוטה המצבר המקורי החזיק 5 שנים! עד שיום אחד לא הניע,לאשתי עם תינוק,ביציאה מהעבודה שלה,ולמה לא הניע? כי היא שכחה את האור הפנימי דלוק כל היום!אז היא ביקשה ממשהו כבלים להנעה,חזרה הביתה,ויום אחרי קנינו מצבר חדש מהחנות מפעל של מצברים.

מה הבעיה? כן,בגשם עם תינוק.

ומה יקרה לאישתך אם יהיה לה פנצר ביום גשום עם תינוק,מה אז?!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תיתקע בגשם עם תינוקת.....אצלי בטויוטה המצבר המקורי החזיק 5 שנים! עד שיום אחד לא הניע,לאשתי עם תינוק,ביציאה מהעבודה שלה,ולמה לא הניע? כי היא שכחה את האור הפנימי דלוק כל היום!אז היא ביקשה ממשהו כבלים להנעה,חזרה הביתה,ויום אחרי קנינו מצבר חדש מהחנות מפעל של מצברים.

מה הבעיה? כן,בגשם עם תינוק.

ומה יקרה לאישתך אם יהיה לה פנצר ביום גשום עם תינוק,מה אז?!

בדקתי את המצבר בשתי מקומות שונים, ושניהם הראו שהוא גוסס.

פורסם

תסלח לי אבל בין ירוק לצהוב זה לא גוסס.

ומתח בזמן שהרכב כבוי 12 ומשהו זה תקין (תלוי כמה המשהו הזה),סתאם לדוגמא,יש הרבה הבדל בין 12.1 לבין 12.6 .

אני לא הייתי מחליף אבל זה נתון לשיקולך.

לפי דעתי ונסיוני, ברכבים האלה,נגיעה בסטארטר מספיקה להניע אותו כך שגם אם הוא לא ב 100 אחוז שלו ,לא צריכה להיות שום בעיה.

עוד דבר גם,מנסיוני לפחות,בד"כ החלקים המקוריים(בניהם המצבר) מחזיקים יותר מאלו שאתה תחליף.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
תסלח לי אבל בין ירוק לצהוב זה לא גוסס.

ומתח בזמן שהרכב כבוי 12 ומשהו זה תקין (תלוי כמה המשהו הזה),סתאם לדוגמא,יש הרבה הבדל בין 12.1 לבין 12.6 .

אני לא הייתי מחליף אבל זה נתון לשיקולך.

לפי דעתי ונסיוני, ברכבים האלה,נגיעה בסטארטר מספיקה להניע אותו כך שגם אם הוא לא ב 100 אחוז שלו ,לא צריכה להיות שום בעיה.

עוד דבר גם,מנסיוני לפחות,בד"כ החלקים המקוריים(בניהם המצבר) מחזיקים יותר מאלו שאתה תחליף.

מעניין, אשמח לדעת :

1. בין ירוק לצהוב (המחט נעצרה על הגבול) אומר שהמצבר יכול לתפקד גם עוד חודשים ארוכים ?

2. מה הכוונה "נגיעה בסטרטר" ?

3. האם כאשר המצבר ילך לעולמו, הוא ילך בבת אחת, כלומר, בוקר אחד לא אוכל להניע, או שאקבל ממנו רמזים לפני כן ?

(למשל, לא מניע בניסיון הראשון, אבל כן בשני)

פורסם

אורי, בשתי החוברות של שנפ וולטה מופיע שלרכב שלך מתאים מצבר 65 אמפר שעה. גם לפי הגודל הוא מתאים לך כי הוא בגודל של המצבר המקורי.

בקשר לשרשור המדובר, לחץ כאן.

פורסם

היום וורטא זה לא מה שהיה פעם.

היה לי מצבר וורטא שהחזיק שנתיים פחות חודש.

מה שמעניין, שחיפשתי עליו מכל הכוונים: בשום מקום לא היה רשום

תוצרת גרמניה, ולכן אני מניח שהוא מיוצר במפעלי וורטא בעולם(אולי בספרד)

אני ממליץ מנסיון על וולתא או שנפ מה שיותר זול(קצת פטריוטיות לא תזיק-ישראלי!).

שים לב שבשני היצרנים יש מצבר "נחות" עם פחות עופרת ופחות אחריות,

ומצבר עם יותר עופרת ו18 חודשי אחריות.

לדעתי קח את היקר כי מה זה 200 ש"ח הפרש , לעומת התקעות בגשם עם התינוקת.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

החלפתי מצבר לפני שבועיים, קודם כל בחנות של וולטה נאמר לי ש-65 אמפר פשוט פיזית לא יכנס למקום המיועד לו למרות שרציתי 65 ושאלתי לגביו. בספר רכב בכלל רשום 55 אמפר, ככה שקניתי 60 אמפר מצבר של חברת וולקן שמייצרת גם את המותג וולטה. כששאלתי את המוכר מה ההבדל בין המצבר שכתוב עליו וולטה וזה שלא, הוא אמר לי שההבדל באחריות. על וולטה נותנים 20 חודש ועל זה שלא רשום עליו וולטה 12 חודש. הוא אמר שגם זה וגם זה יחזיקו מעמד כ-3 שנים ואין שום טעם לשלם על זה שרשום עליו וולטה 600 ש"ח כאשר השני עולה 390 ש"ח. אם כבר הוא רצה לעבוד עלי אז היה מנסה למכור את היותר יקר, לא? בעיקרון הייתי מוכן להוציא 600 ש"ח.

פורסם
לוורטה יש מצברים מעולים.

זהו שלא !

לא מצברים מעולים ולא שירות !

מההתנסות שלי עם מצבר וורטא חדש !

הנ"ל התפגר אחרי 11 חודשים ובמחסן המרכזי סירבו להחליף אותו בחדש , קיבלתי במקומו משומש של אנרג'ייזר שלטענתם הוא בין גילו של המצבר שלי .

הדרישה שלי להחלפה במצבר חדש עקב פגם בייצור במצבר הנ"ל נדחו וסירבו להחליף אותו בחדש .

לאחרונה ( כעבור 6 חודשים ) הדרעק הזה יוצר לי בעיות והרכב מסרב להניע אם עמד יום אחד בלבד ללא נסיעה :roll: !

אני כמובן מתכוון לחזור אליהם ואפשר להגיד שאני קטן אמונה בנוגע ליחס והשירות שאקבל מהם , למרות שהמצבר עדיין באחריות ( בטח ימצאו איזה מצבר קשיש על המדף - גוויה נוספת שחוברה למכונות הנשמה ) וינסו לדחוף אותו במקום הקוביה הגוססת מתחת למכסה המנוע .

פורסם
החלפתי מצבר לפני שבועיים, קודם כל בחנות של וולטה נאמר לי ש-65 אמפר פשוט פיזית לא יכנס למקום המיועד לו למרות שרציתי 65 ושאלתי לגביו. בספר רכב בכלל רשום 55 אמפר, ככה שקניתי 60 אמפר מצבר של חברת וולקן שמייצרת גם את המותג וולטה. כששאלתי את המוכר מה ההבדל בין המצבר שכתוב עליו וולטה וזה שלא, הוא אמר לי שההבדל באחריות. על וולטה נותנים 20 חודש ועל זה שלא רשום עליו וולטה 12 חודש. הוא אמר שגם זה וגם זה יחזיקו מעמד כ-3 שנים ואין שום טעם לשלם על זה שרשום עליו וולטה 600 ש"ח כאשר השני עולה 390 ש"ח. אם כבר הוא רצה לעבוד עלי אז היה מנסה למכור את היותר יקר, לא? בעיקרון הייתי מוכן להוציא 600 ש"ח.

התקנו המון מצברים למזדות 3, ובכולם תקנו 65 אמפר שעה ללא שום קושי מיוחד. נכנס פיזית בדיוק ללא בעיות.

יש הבדל משמעותי בין מצברי ה 12 חודש ל20 חודש. אין מה להשוות. אני רואה את זה לפי כמות הלקוחות שמגיעה עם כל אחד מהמצברים וכמה הם מחזיקים.

פורסם

אני אומר לך את זה מניסיון, אם בכל מקרה אתה צריך הוכחה, אז הנה:

וולטה : לחץ כאן.

שנפ: אין את הטבלה באתר.

יכול להיות שמי בדק עבורך, בדק בטעות עבור מזדה לנטיס.

פורסם
אני אומר לך את זה מניסיון, אם בכל מקרה אתה צריך הוכחה, אז הנה:

וולטה : לחץ כאן.

שנפ: אין את הטבלה באתר.

יכול להיות שמי בדק עבורך, בדק בטעות עבור מזדה לנטיס.

תודה רבה !

האם יתכן שזה שונה מחברה לחברה ?

לדוגמא, וולטה צריך 65 אמפר, חברה אחרת צריך 60, וחברה שלישית צריך 55 ?

פורסם

מה שחשוב זה הזרם התנעה.

בד"כ המצברים המקוריים, מגיעים עם אמפר שעה נמוך יותר ממה שמתקינים בארץ, אבל עם זרם התנעה גבוה יותר, אבל עדיין הגדלים הפיסיים הם סטנדרטיים.

• תוכן חדש...