Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה קונים מגנזיום?

איך אני יודע איזה אני צריך ואיזה מתאים לאוטו שלי? מידה וכו'.

מה הטווח מחירים של המגנזיום?

מגנזיום עוזר במשהו חוץ מהוספה ליופי של האוטו? כי שעשיתי חיפוש ראיתי כאלה שכתבו שזה משפר אחיזה.

תודה.

פורסם

אה לא ידעתי שזה כזה פשוט לקנות מגנזיום.

ומה טווח המחירים? נניח של פיג'ו 206 דגם XS עם 110 כ"ס שנת 2001.

וזה עוזר באחיזה ובעוד דברים או שזה רק ליופי?

פורסם

אתה לא צריך לציין שנה ודגם מנוע, מספיק שתגיד פג'ו 206 . זה לא מה שישפר לך את הרכב. ברמת העקרון זה מותרות כדי להשקיע ביופיו החיצוני של האוטו וזה מוסיף המון לדעתי.

אל תקנה במקומות כמו אוטו דיפו וכאלה כי הדגמים אצלהם לא משהו.

אם אתה מאיזור חיפה יש ממש דקה נסיעה מאוטו-דיפו בחוצות המפרץ 30 מטר אחרי מגה. חנות ג'אנטים של בחור בשם עיסא. יש לו שם ג'אנטים מכל הסוגים ומכל המינים במחירים אטרקטיביים . בהצלחה

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם

לא משפר שום אחיזה. אם אתה רוצה לשפר את האחיזה תשקיע בבולמים איכותיים וכמובן בצמיגים איכותיים עם יכולת לעמוד במהירויות גבוהות. אם אתה רוצה להתאים את הרכב ליכולות ספורטיביות תוכל למצוא את הצמיגים שיתאימו לך בצורה הטובה ביותר (עומס ומהירות).

מצורף קישור ובו הסבר כיצד לדעת לאיזה עומס ומהירות יוצר הצמיג.

http://www.tires4u.co.il/Page26741/

ג'אנטים מסגסוגת לא משנים את הביצועים אלא רק את האסטטיקה (על טעם ועל ריח...) וסתם לידיעה כללית הם בד"כ כבדים יותר מהג'אנטים הרגילים מברזל.

עוד נתון לתשומת ליבך - בעוד שג'אנט ברזל שנפגע קל יחסית לתקן (כמה מכות פטיש וזהו), הרבה יותר קשה למצוא בעל מקצוע שיוכל לתקן ג'אנט סגסוגת שנפגע/נשבר.

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם

ניראה לי שאני יודע על איזה חנות אתה מדבר. [אני מאיזור חיפה אז אני יודע איפה זה חוצות המפרץ].

ועדיין לא ענו לי, מה טווח המחירים בערך של מגנזיום לפיג'ו 206?

שאני לא ילך סתם יתלהב ואחר כך יתבאס כי אין לי כסף, שאני ידע מראש אם יש סיבה ללכת.

פורסם

אני קניתי לפני כמה ימים באוטו דיפו סט ב1200 ואם זכור לי נכון זה היה לפני חודש-חודשיים 1500.אה ובמידה 14'.עכשיו אני מרגיש את הברקסים יותר "נושמים".אני גם שוקל לצבוע מתישהו את הקאליפרים בשביל מקסימום יופי

• תוכן חדש...