Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט ב 150K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז או שהסוכן ניסה לחרטט אותך בשביל לדחוף לך קליאו ישנה או שאין לו מושג.

יש כתבה ב"אוטו" על כל המבחר החדש של רנו בארץ, כולל הקליאו ספורט.

emotion of motion

פורסם
חובב לא מתפשר על התחביב שלו, כשיש לו אפשרות לא להתפשר.

הבעיה היא שאפשרות להתפשר היא קריטריון אישי. בעיניך, למשל, הפשרה שאלכס עשה (על סמך אופי שימוש מיועד) לא לגיטימית. כלומר אתה מתאים את האפשרות לפשרה לסיווג האישי שלך. זה כבר פסול בעיני.

חובב הגה שנוהג ב-C6 הוא מישהו שיש לו מכונית פאן לסופי שבוע, או שהוא לא באמת חובב הגה הארד-קור.

אז אתה פחות חובב הגה ממישהו שמוכן להתפשר בנושאי הנוחות ואיכות הפלסטיק.

אז עכשיו התחלנו עם חלוקות ותת חלוקות, הארד-קור, סופט-קור ועוד מעט בטח נגיע ל-BBW, לחובבי המשאיות :lol:

בקיצור - החלוקות האלה מלאכותיות, שנראה שנועדו יותר להצדקה והאדרה עצמית לבחירות מסויימות שהמצדדים בהן עשו.

בעיני, למשל, חובב הגה שנוהג ב-C6, גם אם אין לו מכונית פאן בצד, הוא אנין טעם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הבעיה היא שאפשרות להתפשר היא קריטריון אישי. בעיניך, למשל, הפשרה שאלכס עשה (על סמך אופי שימוש מיועד) לא לגיטימית

אני כתבתי לא לגיטימית?

תראה לי היכן.

בעיני, למשל, חובב הגה שנוהג ב-C6, גם אם אין לו מכונית פאן בצד, הוא אנין טעם.

אבל לא חובב הגה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קבינימט אלכס, שנה את החתימה האישית שלך אחרת עופר והחברים מעולם לא יפסיקו!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני כתבתי לא לגיטימית?

תראה לי היכן.

לא לגיטימית להיותו חובב הגה, בסדר? אם להתחיל להיטפל למילים ולא למהות השרשור הזה לא ייגמר.

אבל לא חובב הגה.

לדעתך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תגיד אייל,

1. זה שהיבואן מקפח את בעלי גולף GTI לדורותיה עם שירות גרוע ומחירי תחזוקה מוגזמים...האם רק בגלל זה לפסול את הרכב הזה? או שיש אנשים שהיתרונות שלו גוברים בעיניהם על חסרונות היבואן? האם יש סתירה בין היותו של אדם חובב הגה לבין היותו צרכן חכם?

2. שוב אתה מכניס דעות קדומות שקיימות רק במוחך הקודח...באיזה רנו בשנים האחרונות יש פלסטיקה מתפרקת? אין. ובקשר לגימור...בוא לא נתחיל לדבר על פלסטיקה מתקלפת של המכוניות שאתה אוהב, זה יחזיר אותנו לסעיף 1.

אתה מעריך יצרן שמשקיע באיכות תא הנוסעים ובחומרים, אני מעדיף יצרן שמשקיע בכיול המיתלים והתנהגות הרכב וזה חשוב לי יותר אם האצבע שלי תשקע או לו בלחיצה על הדשבורד. אתה לא מסכים איתי שאין קשר בין איכות הפלסטיקה לבין הנהיגה עצמה ברכב? אתה לא מסכים איתי שאין קשר בין המראה של כיריים חשמליים שטוחים לבין איכות הבישול בהן?

שמע, כנראה שכולנו פה לא חובבי הגה אמיתיים כמוך... :wink:

למען הסר ספק, אני לא חושב שיש מישהו פה בפורום שלא יודע להעריך איכות גימור גבוהה בתא הנוסעים. כל אחד היה רוצה לשבת יום יום בתא נוסעים איכותי, השאלה היא מה מפסידים בגלל זה (משקל, התנהגות, עלות רכישה) ולפכיך כל אחד עושה את השיקולים שלו.

אולי כדאי שתתעלם מכל מה ששמעת ממני עד היום ותגיב עניינית למה שאמרתי כאן בשרשור.

אני כתבתי מפורשות שאני לא מדבר על חלקים מתפרקים וגם לא על קרקושים ,אלא על הרגשה זולה ,חומרים עם מראה זול.

דוגמא להרגשה זולה? כל הפלסטיקה של WRX ו GT

אני אפילו לא מדבר ולא דיברתי על הפלסטיקה של הקליאו ספורט לדורותיהן שזהה לחלוטין לגרסאות הפשוטות ביותר (כולל דשבורד חצי כחול מזעזע א-לה סובארו DL מהשנים 85 עד 94 שקיים בMK1)

בנוגע ליבואנים, אם יש יבואן אחד שהוא יותר גרוע מצ'מפיון, זה קרסו וכולם יודעים את זה.

היבואן מהווה פשרה בכל המקרים כשמדובר על רכישת רכב בארץ ולכן לא צריך להוות שיקול (לפחות עד שטויוטה לא יביאו מכוניות מעניינות שזה היבואן היחיד בארץ שעדיין לא אכזב אותי אישית)

חובב לא מתפשר על התחביב שלו, כשיש לו אפשרות לא להתפשר.

אני מסכים איתך, זה נכון, חובב רכב לא מתפשר על התחביב שלו ומבחינתי לא להתפשר אומר שאם אני ניגש לקנות רכב חדש ב150K ומעלה ואין בו איבזור ורמת גימור שיאה לרכב במחיר הזה, בנוסף לכל היכולות הספורטיביות כמובן, אז אני פשוט לא קונה אותו.

לא מתפשר על ספורטיביות וגם לא מתפשר על איכות. זה מה שחובב רכב צריך להבין.

אני לא חושב שכשאתה ניגש לקנות רכב חדש אתה צריך להתפשר על משהו, מי שרוצה להתפשר שימשיך במשומש הנוכחי שלו או יקנה משומש אחר עד שיהיה רכב חדש שיתן תמורה נורמלית למחיר.

אני לא רואה תועלת בהשקעת כסף כה רב ברכב שמהווה פשרה.

דוגמא מהשרשור הזה: אם הMK3 שאני חייב להודות שלא נהגתי בה אלא רק ישבתי בה בסוכנות לא מתעלה מבחינה דינמית על הMK2 , אז למה להשקיע פי 4 כסף ובסוף כן להתפשר בגדול על איכות גימור (בכלל הMK2 יותר מאובזרת אם אני לא טועה? )

עדיף כבר להשאר עם הישנה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני רוצה לחזק דווקא את אייל (אך ... איך אני מתקלקל).

לי - זה מפריע כשהאוטו מקרקש , גם בנסיעה ספורטיבית.

זה מחרפן אותי

זה מציק לי

זה מרגיז אותי

זה מוריד לי מההנאה

וזה חלק ממה שגרם לי להתחדש ....

אז כן - איכות גימור ופנים זה בהחלט חלק לחובב נהיגה לטעמי ושיקול.

אולי לא הראשון , אבל שיקול שאי אפשר לזלזל בו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
קבינימט אלכס, שנה את החתימה האישית שלך אחרת עופר והחברים מעולם לא יפסיקו!

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

ת'כלס, הבאתי את זה על עצמי.

אין לי בעיה עם הדעות של עופר למרות שהוא ממש טועה לדעתי. יש לי בעיה עם ההתנשאות ועם ביטויים מזלזלים כמו "מלטפי דשבורדים שמתמוגגים מהקליקיות של הכפתורים".

emotion of motion

פורסם
אני רוצה לחזק דווקא את אייל (אך ... איך אני מתקלקל).

לי - זה מפריע כשהאוטו מקרקש , גם בנסיעה ספורטיבית.

זה מחרפן אותי

זה מציק לי

זה מרגיז אותי

זה מוריד לי מההנאה

וזה חלק ממה שגרם לי להתחדש ....

אז כן - איכות גימור ופנים זה בהחלט חלק לחובב נהיגה לטעמי ושיקול.

אולי לא הראשון , אבל שיקול שאי אפשר לזלזל בו.

ליביו

אף על פי כן ולמרות הכל, בחרתי לקנות איביזה טורבו.

יכלתי לקנות סיטרואן C4 שנחשבת למכונית סופר נוחה, אבל עדין העדפתי את הספורטיביות

מאשר את הנוחות.

אצלי הסגמנט של הכוח שיחק יותר מאשר הנוחות.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
לדעתך.

ברור שלדעתי. מה אתה רוצה, שאני אכתוב את דעתך?

אני מסכים איתך, זה נכון, חובב רכב לא מתפשר על התחביב שלו ומבחינתי לא להתפשר אומר שאם אני ניגש לקנות רכב חדש ב150K ומעלה ואין בו איבזור ורמת גימור שיאה לרכב במחיר הזה, בנוסף לכל היכולות הספורטיביות כמובן, אז אני פשוט לא קונה אותו.

לא מתפשר על ספורטיביות וגם לא מתפשר על איכות. זה מה שחובב רכב צריך להבין.

אבל אני כותב על חובב הגה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שוב אתה רוצה להתווכח על סמנטיקה? זה אותו דבר. הכוונה זהה.

חובב הגה שלא מקבל שדרוג לחיבת ההגה שלו במסגרת רכישת רכב חדש במחיר גבוה מאוד, ועל הדרך גם מקבל איכות שלא תואמת את המחיר, אין לו סיבה להתפשר.

ליביו, אם אתה רואה שיפור עצום באיביזה בנושא הקירקושים, אז כנראה שהמצב ב306 באמת היה בכי רע, כי האיביזה הרכב הכי מקרקש בקונצרן :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני ועוד חבר אוהבים מכוניות.

אני אוהב את ההרגשה של התאוצה, מרגש אותי כל פעם מחדש.

חבר שלי אוהב רכב עם ג'אנטים יפים, יכול לצלם 20 תמונות על רכב יפה ברחוב.

אני חובב הגה.

הוא חובב רכב.

יש פה הבדל אייל.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...