Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט ב 150K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיף כל בוקר לבוא ולראות את הדו שיח חירשים אילמים הזה מתקדם. :)

נקודה אחת לאביעד - בניגוד לקליאו הקודמת שם תת-היגוי היווה איזשהי בעיה, הדור השלישי נייטרלי ואם כבר נוטה להיגוי יתר. בכביש הציבורי היה לי מקרה תת היגוי אחד שאני זוכר, ובמסלול גם זה לא קורה יותר מדי. כל מי שנסעתי איתו במסלול בתוואי איטי ציין מפורשות שהמהירויות שבה היא יכולה לתקל פניות איטיות היא יותר ממרשימה. בנוסף, במהירות של 100 קמ"ש+ תצטרך דחפור להוציא אותה מהקו שלה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חובב מזון גם יכול להיות מישהו שאוהב לאכול כל הזמן והרבה.

לא, זה אחד שאוהב לאכול. חובב, מלשון תחביב, צריך להיות מי שעוסק בתחום מסויים מתוך אנינות ומומחיות מסויימת.

כיף לו, מי אני שאעקם את האף על מה שהוא אוהב?

מישהו עיקם את האף?

בכלל?

לא כולם חייבים להיות חובבי הגה. אפשר להיות גם חובבי רכב. לגיטימי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

090529_poignee_ejection_handle_phantom.jpg

Eject - Eject - Eject...

פרשתי לעת עתה, יש גבול כמה אפשר לדפוק את הראש בקיר, גם כשזה משעשע במידה מסויימת.

אם אחזור, אשים תמונה של מצנח :wink::twisted:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כן, באמת מאוד קשה לשכנע מלטפי דשבורדים שזה לא קשור לנהיגה. כשהם נוגעים בכפתורים קליקי במיוחד, כל התת היגוי בעולם לא יכול לערפל את תחושת הסיפוק.

פורסם

להבדיל ממלטפי אגו, כמובן.

לא התאפקתי... (מה שכן, אוותר על תמונת המצנח).

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

היו פה באיזשהו שלב דיוני אגו או השוואות של מי יותר גדול/טוב?

כנראה שצריך רגשי נחיתות מפותחים כדי לראות כאלו בדיון.

פורסם
כן, באמת מאוד קשה לשכנע מלטפי דשבורדים שזה לא קשור לנהיגה. כשהם נוגעים בכפתורים קליקי במיוחד, כל התת היגוי בעולם לא יכול לערפל את תחושת הסיפוק.

עופר,

אני חושב שהתגובה הזאת ממש לא לעיניין, במיוחד לא מאחראי פורום. הזלזול וההתנשאות שלך פשוט לא מתאימה.

emotion of motion

פורסם
חובב, מלשון תחביב, צריך להיות מי שעוסק בתחום מסויים מתוך אנינות ומומחיות מסויימת.

לא כולם חייבים להיות חובבי הגה. אפשר להיות גם חובבי רכב. לגיטימי.

אפשר כבר להכין ת'רד על המילון המוטורי העברי החדש של אבן-פלו. :-D

אגב, יש חובבים שהם חובבנים, ואז יש אולי אנינות אך אין מומחיות, אם כי אינני משוכנע שאנין (טעם) יעשה בכלל שימוש במילה אנינות. 8)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
היו פה באיזשהו שלב דיוני אגו או השוואות של מי יותר גדול/טוב?

כנראה שצריך רגשי נחיתות מפותחים כדי לראות כאלו בדיון.

הנקודה שלי הייתה שהצהרות כמו שלך נראות מהצד כמו ניפוחי אגו עצמיים על ידי התבדלות והצבה של עצמך מעל למסה שלא שותפה לקו המחשבה שלך. כפי שאתה רואה אני לא היחיד שחושב כך:

עופר,

אני חושב שהתגובה הזאת ממש לא לעיניין, במיוחד לא מאחראי פורום. הזלזול וההתנשאות שלך פשוט לא מתאימה.

ונקודה די חשובה:

אינני משוכנע שאנין (טעם) יעשה בכלל שימוש במילה אנינות. 8)

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

וואלה, לא ראיתי את התגובה של אלכס. מגיעה לו התראה.

אם תראה לי דוגמא היכן אני מנפח את האגו של עצמי אודה לך. רק אל תתייחס לניהול, זה לא מתבצע על גבי הפורום וגורר התראה. כמו שכתבתי, מי שיש לו בעיית ביטחון עצמי, קשה לו להתמודד עם דעות שנכתבות ולא תואמות את שלו. בדברים שלי לא מצאתי שום התנשאות. נהפוך הוא, כתבתי שכל תחביב הוא לגיטימי באותה מידה.

פורסם

חלילה לי מלהתייחס לניהול, בתור מנהל בפורום אחר אתה יכול להיות סמוך ובטוח שלפחות לכללים אלה אני מודע היטב. גם בעניין ממלכתיות יתרה של אחראי פורום או לא דשנו כבר, כשכל צד נותר בעמדתו.

אני דיברתי אך ורק על ההודעות בשרשור זה (והאמת גם בכמה אחרים, אבל זה עניין שונה לגמרי). אני רואה בכל ניסיון להגדיר את כל מי שלא שותף לתפיסה שלך את ההגדרה של חובב הגה התנשאות, שכן לי, לפחות, ברור שרובם המכריע של שוכני פורום זה (הקבועים, פחות או יותר, לכל הפחות) חובבי הגה, אחרת לא היו פה מלכתחילה. ברור לכולנו, שההעדפות המוטוריות שלהם שונות. לדעתי, זה לא מוציא אותם מכלל חובבי ההגה, כשלדעתך כן ובקונטקסט של הפורום הזה מה שאתה עושה זה למצב את עצמך כאליטה מסויימת. זה מה שעולה מטון ההודעות שלך ומתוכנן. לך, אם כבר, קשה להתמודד עם זה שחובב הגה יכול, שומו שמיים, לרצות משהו ברכבו פרט להגה, מנוע ומתלים. בשבילך הוא לא טוב מספיק. זו בדיוק הבעיה, ובוודאי לא ניהול הפורום (לא יודע איך הגעת לזה בכלל, גם אלכס, אם הבנתי נכון, דיבר לא על הניהול אלא על היותך מנהל - שוב אותה הסוגיה בה אנו חלוקים).

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
עופר,

קודם כל, אם יש לך ביקורת על הניהול - בפרטי. אין שום קשר בין דעותי לעובדה שאני מנהל. אני מכיר את הכללים לפחות טוב כמוך וכותב במסגרתם, בדיוק כמו שאתה נדרש לעשות. בתוך גבולות הגזרה הללו אני אכתוב מה שבא לי ואיך שבא לי, כפי שעשיתי כמשתמש בעבר וכמנהל בהווה. אני לא מחלקת שיווק, אני אדמינסטרטור.

לגבי מלטפי דש בורדים, אני לא רואה למה זה ביטוי מעליב. כמה מידידי הטובים ביותר מודים שהם מלטפים דש בורדים ושזה חשוב להם לא פחות מהתנהגות כביש. אין להם בעיה להודות בזה ולבחור מכוניות בהתאם. יש לי חבר מצויין שיכול לבלות שעתיים בקוקפיט של סדרה 7, רק כדי להתעסק בכל המערכות הנגישות שם. לא זוכר שהוא מתבייש בזה.

פורסם

הכוונה לא הייתה שהוא מתבייש בזה, או שהוא צריך להתבייש בזה, אלא שבקונטקסט בו זה נאמר זה הובן כביטוי גנאי. ושוב, אני בוודאי לא היחיד שהבין את זה כך.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה פורום מכוניות והאנשים כאן הם חובבי מכוניות. חובב הגה זה משהו אחר. למצב את עצמי כאליטה? לא מיני ולא מקצתי. לא כתבתי טוב או לא טוב על אף אחד ועל שום דעה. נהפוך הוא, כתבתי שהכל לגיטימי. כל השאר כבר כתוב בהודעות הקודמות שלי.

אני חובב הגה ולא מכוניות, אומנם, אבל אני חובב הגה מאוד מינורי (משקיע בעיסוק מעט מאוד) עם מיומנויות נהיגה בינוניות מינוס, במקרה הטוב.

לגבי ממלכתיות, אני לא אוטוריטה בשום תחום, אני אדמינסטרטור. כלא-אוטוריטה, אני לא נדרש לממלכתיות.

• תוכן חדש...