Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט ב 150K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה קשה תפיסה כי אני לא כתבתי מה "בסדר". אני לא שיפוטי והכל "בסדר". להבדיל, מי שבוחר בגאז' עושה זאת מאילוץ. מי שבוחר בפלסטיק עושה זאת כי ככה בא לו.

מזמן כבר הבנתי שלהסביר למישהו מה זו איכות זה כמו להסביר לחירש מה זו מוסיקה.

emotion of motion

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק כמו שרובנו כנראה לא נתחתן עם מישהי שמנה-מכוערת-טיפשה אבל ממש טובה במיטה.

אני מבין שאתה מעדיף כוסית טיפשה פרג'ידית משעממת שכואב לה הראש כל הזמן אבל כיף לך להסתכל עליה?

פורסם
1. חובב הגה הוא חובב נהיגה.

שאלה מעניינת שעלתה לי תוך כדי הדיון - מה עם אותם אנשים (והאמת לא חושב שחסר כאלה) שפשוט אוהבים לנהוג ונהנים ממעשה הנהיגה גם אם הוא לא כולל רכיבים ספורטיביים או מתבצע ברכב בעל זיקה ספורטיבית? אני מדבר על אותם האנשים שתן להם לנסוע לאילת אפילו על משפחתומטית מבית שקר כלשהו וזה יהיה בשבילהם תענוג סמי-אורגזמי מעצם מעשה הנהיגה. הם לא חובבי הגה? מדוע?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
1. חובב הגה הוא חובב נהיגה. אין לזה נגיעה לגימור. חובב הגה צריך להוקיר תכונות דינמיות, ולהביא אותן בשיקוליו.

2. תבדיל בין גימור עמיד לגימור יפה. לשתי הסובארו שלי גימור עמיד וחסין קירקושים, שנעדר כל חינניות.

3. אחוז נסיעות האיכות מכלל הנסיעות לא הוא החשוב. גם סקס עם האישה/חברה אתה לא עושה 99.99% מהזמן, ועדיין זה מרכיב מהותי במערכת היחסים.

1. נכון, אבל זה לא אומר שהעובדה שאדם הוא חובב הגה, אז הוא צריך להתעלם מדברים כ"כ בולטים שהוא מקופח בהם ע"י היבואן/יצרן.

האם יש סתירה בין היותו של אדם חובב הגה לבין היותו צרכן חכם?

2. דיברתי על גימור מכוער ולא איכותי למראית עין וגם למגע יד. לא דיברתי אפילו על התפרקויות. שזה כבר סיפור אחר לחלוטין.

3. לקחת את מה שאמרתי, וסובבת אותו ב180 מעלות כדי שיתאים לעמדה שלך.

זה כמו שבהמשך לדבריך אני אגיד שאחרי הסקס אתה מדליק את האור ומגלה שהתחתנת עם קונפה שלא מהעולם הזה

אבל מה זה חשוב, היא טובה במיטה וזה מה שחשוב לכל חובב סקס, למי אכפת שביום יום חושבים שהיא ברחה מהקרקס. (כמובן שאני לא מכוון את זה בצורה אישית או משהו)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שאלה מעניינת שעלתה לי תוך כדי הדיון - מה עם אותם אנשים (והאמת לא חושב שחסר כאלה) שפשוט אוהבים לנהוג ונהנים ממעשה הנהיגה גם אם הוא לא כולל רכיבים ספורטיביים או מתבצע ברכב בעל זיקה ספורטיבית? אני מדבר על אותם האנשים שתן להם לנסוע לאילת אפילו על משפחתומטית מבית שקר כלשהו וזה יהיה בשבילהם תענוג סמי-אורגזמי מעצם מעשה הנהיגה. הם לא חובבי הגה? מדוע?

נקודה מעניינת, אך כאן בדיוק טמון ההבדל בין אדם שאוהב לנהוג לחובב הגה. כל חובב הגה הוא גם אדם שאוהב לנהוג, אך לא כל אדם שאוהב לנהוג הוא גם חובב הגה. היכן מצוי ההבדל? במידת ההתעמקות, האנינות והמחויבות למעשה הנהיגה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בדיוק כמו מישהו שישתה יין פטישים זול וירגיש שזה דופק את הראש, לבין מישהו שישתה יין טוב, ויידע להעריך אותו.

שניהם ישתו ויהנו.

זה שאנין ויודע להעריך את היין הטוב לא יצליח להסביר לראשון את ההבדל, ולא בטוח שזה בכלל מעניין אותו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

האמת היא שלא גיבשתי את דעתי בשאלה הזאת, סתם העליתי לעורר דיון.

ולגבי יין - ממש לא בשבילי. בוא נסתפק בהבדל בין ברנדי Stock ל-Hennessey :wink::lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אם תא הנוסעים בנוי בצורה שלא בא לי לשבת ברכב כי זה מגעיל אותי, ה WRX יכולה להיות הכי דינאמית בעולם אבל לי לא יהיה נעים להיות בה ולכן אני גם לא ארצה לנהוג עליה. אם ה WRX תשמש אותי רק לתקיפת פנית אז זה לא יפריע לי יותר מידי, אבל אם אני צריך לנהוג עליה כל יום לעבודה, זה פוסל אותה.

בדיוק כמו שרובנו כנראה לא נתחתן עם מישהי שמנה-מכוערת-טיפשה אבל ממש טובה במיטה.

נו, אז לך יותר חשובה האיכות בתא הנוסעים מעצם מעשה הנהיגה הספורטיבית. וזה בסדר גמור. falou טוען שאתה לא "חובב הגה" בגלל זה. אני חושב שהוא קצת מגזים. אתה "פחות חובב הגה" בגלל זה. זה הכל. עובדה שקנית מיטו...

מה הבעיה? אז הם חובבי נסיעה. הם לא שונים מאנשים שנהנים שמסיעים אותם, הם פשוט לוחצים על הגז ומסובבים את ההגה בעצמם. כשאנחנו כותבים "חובב הגה" אנחנו מתכוונים כאן ל"חובב נהיגה ספורטיבית". מישהו ששם את הנהיגה הספורטיבית בראש סדר העדיפויות שלו מהרכב. זה כל העניין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה הבעיה? אז הם חובבי נסיעה. הם לא שונים מאנשים שנהנים שמסיעים אותם, הם פשוט לוחצים על הגז ומסובבים את ההגה בעצמם.

רוני

צר לי רוני, אך זוהי הכללה פשטנית משהו. אין לי בעיה להתיחס לאחד שאינו אוהב לנהוג כחובב נסיעה או פשוט מתפעל רכב. אך ישנם גם אנשים שאוהבים לנהוג ולחוש את רכבם מעבר לרמה בסיסית של תפעול רכב. חלקם יבחר במכונית ידנית, חלקם האחר במכונית חזקה או שונה מהעדר וחלקם ישתדל להנות מהיפנומטית קבוצה 2 ממקום בהעבודה.

ועוד משהו. חובב הגה יכול להיות גם נהג אנין, מהיר ובעל יכולת גבוהה, שיבחר דווקא להתנייע בסיטרואן C6, למשל. נקודה למחשבה...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
1. נכון, אבל זה לא אומר שהעובדה שאדם הוא חובב הגה, אז הוא צריך להתעלם מדברים כ"כ בולטים שהוא מקופח בהם ע"י היבואן/יצרן.

האם יש סתירה בין היותו של אדם חובב הגה לבין היותו צרכן חכם?

2. דיברתי על גימור מכוער ולא איכותי למראית עין וגם למגע יד. לא דיברתי אפילו על התפרקויות. שזה כבר סיפור אחר לחלוטין.

3. לקחת את מה שאמרתי, וסובבת אותו ב180 מעלות כדי שיתאים לעמדה שלך.

זה כמו שבהמשך לדבריך אני אגיד שאחרי הסקס אתה מדליק את האור ומגלה שהתחתנת עם קונפה שלא מהעולם הזה

אבל מה זה חשוב, היא טובה במיטה וזה מה שחשוב לכל חובב סקס, למי אכפת שביום יום חושבים שהיא ברחה מהקרקס. (כמובן שאני לא מכוון את זה בצורה אישית או משהו)

תגיד אייל,

1. זה שהיבואן מקפח את בעלי גולף GTI לדורותיה עם שירות גרוע ומחירי תחזוקה מוגזמים...האם רק בגלל זה לפסול את הרכב הזה? או שיש אנשים שהיתרונות שלו גוברים בעיניהם על חסרונות היבואן? האם יש סתירה בין היותו של אדם חובב הגה לבין היותו צרכן חכם?

2. שוב אתה מכניס דעות קדומות שקיימות רק במוחך הקודח...באיזה רנו בשנים האחרונות יש פלסטיקה מתפרקת? אין. ובקשר לגימור...בוא לא נתחיל לדבר על פלסטיקה מתקלפת של המכוניות שאתה אוהב, זה יחזיר אותנו לסעיף 1.

עזוב אותך כרגע על איזה רכב מדובר, ספורטיבי או לא ספורטיבי ומי היצרן.

רמת איבזור וגימור פלסטיקה מעליבה ברמה של רכב השכרה ברכב שעולה 150-160-170-180 אלף ש"ח , זה לירוק ללקוח בפרצוף. וזה לא חשוב אם זה WRX או קליאו.

לדעתי חובב הגה אמיתי גם צריך לדעת להעריך איכות בניה ,במיוחד כאשר הוא משקיע את מיטב כספו ברכב חדש מהחברה.

בדרך כלל איכות בניה ירודה לא משתקפת רק בקוקפיט אלא בכל תהליך ההזדקנות והתקלות של הרכב.

תחושה זולה בטוח לא מוסיפה להנאה מהרכב, מה עוד שרוב הנסיעות ברכבים הללו הן מנהלתיות.

אתה מעריך יצרן שמשקיע באיכות תא הנוסעים ובחומרים, אני מעדיף יצרן שמשקיע בכיול המיתלים והתנהגות הרכב וזה חשוב לי יותר אם האצבע שלי תשקע או לו בלחיצה על הדשבורד. אתה לא מסכים איתי שאין קשר בין איכות הפלסטיקה לבין הנהיגה עצמה ברכב? אתה לא מסכים איתי שאין קשר בין המראה של כיריים חשמליים שטוחים לבין איכות הבישול בהן?

שמע, כנראה שכולנו פה לא חובבי הגה אמיתיים כמוך... :wink:

למען הסר ספק, אני לא חושב שיש מישהו פה בפורום שלא יודע להעריך איכות גימור גבוהה בתא הנוסעים. כל אחד היה רוצה לשבת יום יום בתא נוסעים איכותי, השאלה היא מה מפסידים בגלל זה (משקל, התנהגות, עלות רכישה) ולפכיך כל אחד עושה את השיקולים שלו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מזמן כבר הבנתי שלהסביר למישהו מה זו איכות זה כמו להסביר לחירש מה זו מוסיקה.

איכות של מה?

אבל בוא, תנסה להסביר מה זה "איכות"...

אם תא הנוסעים בנוי בצורה שלא בא לי לשבת ברכב כי זה מגעיל אותי, ה WRX יכולה להיות הכי דינאמית בעולם אבל לי לא יהיה נעים להיות בה ולכן אני גם לא ארצה לנהוג עליה.

בגלל זה אתה לא חובב הגה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מאותה סיבה שמי שמקדונלדס מספק אותו קולינרית הוא לא חובב גורמה ומי שיין פטישים טוב לו הוא לא חובב יין. חובב הוא לעולם אנין וסלקטיבי. כבר כתבתי זאת, לא?!

נ.ב.: עכשיו ראיתי שרז כתב אותו הדבר, כנראה שמישהו כן קורא את מה שאני כותב...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
איכות של מה?

אבל בוא, תנסה להסביר מה זה "איכות"...

בגלל זה אתה לא חובב הגה.

זה פשוט מדהים איך אתה תמיד בוחר להתייחס לשורות שנח לך ולהתעלם מהשאר.

אני מבין מצויין את הטענות שלך, אתה פשוט טועה לדעתי, בגדול.

אתה נוהג בסובארו B4 (אם אני לא טועה), אז אתה לא חובב הגה. אחרת היית נוהג ב STI.

emotion of motion

פורסם
נו, אז לך יותר חשובה האיכות בתא הנוסעים מעצם מעשה הנהיגה הספורטיבית. וזה בסדר גמור. falou טוען שאתה לא "חובב הגה" בגלל זה. אני חושב שהוא קצת מגזים. אתה "פחות חובב הגה" בגלל זה. זה הכל. עובדה שקנית מיטו...

רוני

אני מאוד נהנה מנהיגה ספורטיבית, אבל כמו שאמרתי כבר, אני מבלה את רוב זמני עם האוטו בנסיעות רגילות ולכן השיקולים שהיו לי הובילו אותי לקניה שעשיתי. הקרבתי נוחות נסיעה ושימושיות לטובת הספורטיביות אבל לא הקרבתי דברים אחרים. אם לא הייתי חובב נהיגה, הייתי קונה סקודה סופרב. זה נקרא סדר עדיפויות, בדיוק כמו שאנשים דירה ולא פורש.

חוץ מזה רוני, קרא בבקשה את מה שהקולגה שלך רוני נאק כתב על הגולף GTI בגליון האחרון שהוצאתם. גם הוא לא חובב הגה (או פחות חובב הגה)?

emotion of motion

• תוכן חדש...