Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט ב 150K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חובב הגה או לא, אני לא נמצא בוואקום.

אצלי לפחות מדובר ברכב שמשמש גם את אישתי, הילדה והכלב.

אני זקוק לתא מטען גדול ורכב מרווח ולכן הרבה אופציות נפסלות.

אני לא לבד ברכב ולכן כרכב משפחתי אנו כן זקוקים לאבזור כזה או אחר.

זאת גם הסיבה שהWRX נמכרה והVRS הגיע.

אז אני לא נחשב חובב הגה?

כפי שציינתי קודם- שטויות במיץ תפוז-גזר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הויכוח פה חרג למקומות אחרים אבל וואלה תסתכלו על חצי הכוס המלאה - יש פה פעילות עניפה.

לי אישית חשוב להרגיש את הכביש כשאני נוהג אבל לא בכל מחיר כלומר לא הייתי בוחר במכונית שיש לה ביצועים מעולים אבל האיבזור שלה ממש דל.

לעניין הקליאו ספורט ובתחום המחירים הזה (עשרים אלף מבחינתי זה כבר תחום אחר) אני בעד. מכונית ספורט מספיק מצויינת שנותנת תמורה למחיר שלה גם ברמת האיבזור. ושוב אני מתייחס למחיר כנתון ולא מני ש"אפ אני אוסיף עשרים אלף שח אני יכול ..." כי בתכלס אני לא יכול להוסיף.

כדי שהויכוח בטופיק לא יגלוש שוב אני מציע לנסות לנסח פה סקר שבו כל אחד יוכל לבחור באופציה אחת ולראות את התוצאה באחוזים. אין לי מושג איך בונים סקר כזה אבל אני יודע שיש אופציה כזו במלא פורומים אז יאללה שמישהו ירים את העכבר ...

פורסם
חובב הגה או לא, אני לא נמצא בוואקום.

אצלי לפחות מדובר ברכב שמשמש גם את אישתי, הילדה והכלב.

אני זקוק לתא מטען גדול ורכב מרווח ולכן הרבה אופציות נפסלות.

אני לא לבד ברכב ולכן כרכב משפחתי אנו כן זקוקים לאבזור כזה או אחר.

זאת גם הסיבה שהWRX נמכרה והVRS הגיע.

אז אני לא נחשב חובב הגה?

כפי שציינתי קודם- שטויות במיץ תפוז-גזר.

עידן

בוודאי שאתה חובב הגה. תקרא מה שאני כותב, שלא מתייחס לא לדרישות בסיסיות/פרקטיות ולא לשימושיות, רק לבחירה בגימור עדיף על פני איכויות נהיגה של שתי (או יותר) מכוניות שעונות לשאר הקריטריונים/דרישות. אם תרצה, אם שמעדיף יופי על פני אופי הוא לא חובב אופי (הגה).

פשטייסט?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה עם אבזור? זה יופי או פרקטיות?

מה ההבדל בין דרישה פרקטית לבגז' גדול לדרישה פרקטית לאיכות תא נוסעים גבוהה (כי ככה בא לי להשאר בתא הנוסעים ולא לברוח)?

עופר, ההגדרות שלך הן אישיות לגמרי. אני גם יכול להגיד שחובב הגה הוא מי שנוהג בידני בלבד.

emotion of motion

פורסם

עכשיו אתה מזלזל באיטיליגנציה, אם אתה לא מבדיל בין שימושיות ליופי וטוען שיופי הוא חיוני, כי אחרת נאלצים "לברוח מתא הנוסעים".

פורסם

לכל אחד יש את הצרכים שלו. אותי גודל תא המטען לא מעניין, אבל חשוב לי תא נוסעים נעים לשהיה ברכב שבו אני נוסע יום יום לעבודה. אני מבין שקשה לך להבין למה איכות פלסטיק חשובה, אבל אין מה לעשות. לאחד מספיק שעון ב 300 שקל ולאחר צריך אחד ב 10000. שניהם מראים את השעה אותו דבר.

כשאני בנס הרים איכות תא הנוסעים לא מעניינית אותי וגם לא המערכת(שאותה אני מכבה כשאני שם).

מה שמנסים להסביר לך פה, זה שברכב שבו 90% מהזמן מבלים בנתיבי איילון, עושים פשרה מסויימת בין כסף לאיכות תא נוסעים לאיכויות ניהוג.

כל אחד עושה את הפשרה שלו וזה לא הופך אותי לפחות חובב הגה אם אני מקריב איכויות ניהוג לטובת תא נוסעים נעים יותר לשהיה ברכב שמבלה את רוב זמנו בנסיעה מנהלתית.

emotion of motion

פורסם
לכל אחד יש את הצרכים שלו. אותי גודל תא המטען לא מעניין, אבל חשוב לי תא נוסעים נעים לשהיה ברכב שבו אני נוסע יום יום לעבודה. אני מבין שקשה לך להבין למה איכות פלסטיק חשובה

אתם קשי תפיסה...:roll:

אין לי שום בעיה עם מי שאיכות הפלסטיק חשובה לו, אבל מי שמתעדף אותה מעל יכולות דינמיות הוא לא חובב הגה. בדיוק כמו שמי שמתעדף את הריהוט במסעדה על פני טיב האוכל הוא לא חובב אוכל גורמה.

כל אחד עושה את הפשרה שלו וזה לא הופך אותי לפחות חובב הגה אם אני מקריב איכויות ניהוג לטובת תא נוסעים נעים יותר לשהיה ברכב שמבלה את רוב זמנו בנסיעה מנהלתית.

ואני מסביר לך שמי שעושה פשרה כזו הוא לא חובב הגה, כי בהגדרה חובב הגה הוא מי שחובב ובוחר ביכולות דינמיות.

פורסם

אולי אני באמת קשה תפיסה. אני לא מצליח להבין למה להתפשר בגלל בגז' זה בסדר אבל להתפשר בשביל איכות פלסטיק זה לא בסדר.

emotion of motion

פורסם
אולי אני באמת קשה תפיסה. אני לא מצליח להבין למה להתפשר בגלל בגז' זה בסדר אבל להתפשר בשביל איכות פלסטיק זה לא בסדר.

אני אעזור ל-falou - כי גודל בגאז' הוא מאפיין פרקטי, בעוד איכות פלסטיק היא לא. אם אתה צריך להכניס עגלת תינוק לתא המטען והיא נכנסת בנניח אימפרזה WRX ולא נכנסת באלפא מיטו, אז אתה לא יכול לקנות אלפא מיטו גם אם היא האוטו הכי דינמי ביקום. אבל אם ב-WRX יש לך פלסטיקה מכוערת ובמיטו אלקנטרה מפוארת, אז ת'כלס, זה לא ישנה לך את ההנאה מנהיגה ספורטיבית.

במאמר מוסגר, אני לא יודע אם זו שיטת התקשורת או צורת הכתיבה של falou שגורמת לחלק מהאנשים פה לא להבין את דבריו (כי זה לא פעם ראשונה שזה קורה) - אבל אם תנסו לפשט את דבריו לאלמנטים בסיסיים תגלו שאתם מסכימים איתו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כן, באמת מאוד קשה לשכנע מלטפי דשבורדים שזה לא קשור לנהיגה. כשהם נוגעים בכפתורים קליקי במיוחד, כל התת היגוי בעולם לא יכול לערפל את תחושת הסיפוק.

עזוב אותך כרגע על איזה רכב מדובר, ספורטיבי או לא ספורטיבי ומי היצרן.

רמת איבזור וגימור פלסטיקה מעליבה ברמה של רכב השכרה ברכב שעולה 150-160-170-180 אלף ש"ח , זה לירוק ללקוח בפרצוף. וזה לא חשוב אם זה WRX או קליאו.

לדעתי חובב הגה אמיתי גם צריך לדעת להעריך איכות בניה ,במיוחד כאשר הוא משקיע את מיטב כספו ברכב חדש מהחברה.

בדרך כלל איכות בניה ירודה לא משתקפת רק בקוקפיט אלא בכל תהליך ההזדקנות והתקלות של הרכב.

תחושה זולה בטוח לא מוסיפה להנאה מהרכב, מה עוד שרוב הנסיעות ברכבים הללו הן מנהלתיות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה קשה תפיסה כי אני לא כתבתי מה "בסדר". אני לא שיפוטי והכל "בסדר". להבדיל, מי שבוחר בגאז' עושה זאת מאילוץ. מי שבוחר בפלסטיק עושה זאת כי ככה בא לו.

פורסם
לדעתי חובב הגה אמיתי גם צריך לדעת להעריך איכות בניה ,במיוחד כאשר הוא משקיע את מיטב כספו ברכב חדש מהחברה.

בדרך כלל איכות בניה ירודה לא משתקפת רק בקוקפיט אלא בכל תהליך ההזדקנות והתקלות של הרכב.

תחושה זולה בטוח לא מוסיפה להנאה מהרכב, מה עוד שרוב הנסיעות ברכבים הללו הן מנהלתיות.

1. חובב הגה הוא חובב נהיגה. אין לזה נגיעה לגימור. חובב הגה צריך להוקיר תכונות דינמיות, ולהביא אותן בשיקוליו.

2. תבדיל בין גימור עמיד לגימור יפה. לשתי הסובארו שלי גימור עמיד וחסין קירקושים, שנעדר כל חינניות.

3. אחוז נסיעות האיכות מכלל הנסיעות לא הוא החשוב. גם סקס עם האישה/חברה אתה לא עושה 99.99% מהזמן, ועדיין זה מרכיב מהותי במערכת היחסים.

פורסם
אני אעזור ל-falou - כי גודל בגאז' הוא מאפיין פרקטי, בעוד איכות פלסטיק היא לא. אם אתה צריך להכניס עגלת תינוק לתא המטען והיא נכנסת בנניח אימפרזה WRX ולא נכנסת באלפא מיטו, אז אתה לא יכול לקנות אלפא מיטו גם אם היא האוטו הכי דינמי ביקום. אבל אם ב-WRX יש לך פלסטיקה מכוערת ובמיטו אלקנטרה מפוארת, אז ת'כלס, זה לא ישנה לך את ההנאה מנהיגה ספורטיבית.

רוני

אם תא הנוסעים בנוי בצורה שלא בא לי לשבת ברכב כי זה מגעיל אותי, ה WRX יכולה להיות הכי דינאמית בעולם אבל לי לא יהיה נעים להיות בה ולכן אני גם לא ארצה לנהוג עליה. אם ה WRX תשמש אותי רק לתקיפת פנית אז זה לא יפריע לי יותר מידי, אבל אם אני צריך לנהוג עליה כל יום לעבודה, זה פוסל אותה.

בדיוק כמו שרובנו כנראה לא נתחתן עם מישהי שמנה-מכוערת-טיפשה אבל ממש טובה במיטה.

emotion of motion

• תוכן חדש...