Jump to content

michaalon

  • הודעות

    14
  • כאן מאז:

הנקודות של michaalon

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אין כזה דבר שבמוסך מורשה לא יפתרו לך את הבעיה. אני יודע שיש כאן אנשים עם ניסיון לא פחות אבל בתכלס במרכזי שירות של רנו יש מספיק אנשים מוסמכים שאמורים להפוך עולמות כדי לפתור לך את הבעיה הזו במיוחד עכשיו עם המהפכת אמינות הם נותנים דגש גם על שירות ככה שתרגיש הכי בנוח לבקש תשובות.
  2. לזוגתי יש קליאו שהועברה אליה מההורים שלה (כלומר זוג של יד שנייה) והמכונית משרתת אותה מצויין (רבע לעבודה ועוד רבע שעה חזרה). אני יודע שגם ההורים שלה לא ממש חרשו על המכונית ושהמצב שלה נשמר כל השנים. בעניין הפרסומת, ממש התלהבתי מהמבצע שלהם באינטרנט שנותן מכונית רנו חדשה לשנה (ומה עושים איתה אחרי זה ???) . אני כמעט לא רואה טלויזיה אבל יצא לי לראות את הפרסומת פעמיים כבר. מצחיק בפעם הראשונה אחר כך מעצבן אותי כי אני לא אוהב גם ככה פרסומות.
  3. מה הכוונה ב"מכונית שמורה" ??? מכונית שלא עברה התעללויות על הכביש ולא ראתה מוסך ? קילומטראז' נמוך לא אומר כלום אלא כמה דאגו למכונית. כל מכונית צריכה להגיע למוסך לטיפולים שגרתיים ואם הייתה הזנחה בנושא זה יכול להפוך לבעיה אחרי כמה שנים. אם המגאן קיבלה טיפול כמו שצריך, אני חושב שהצעד הבא הוא לבדוק היסטוריה של המכונית ומה המצב שלה. כמו שאתה קורא כאן יש מקרים לא מעטים שהמגאן מצויינת לאורך שנים. אני מניח שזה לא עניין של מזל כמו סוגיית הטיפול במכונית.
  4. פיג'ו 205 בפחות מעשר אלף נשמע כמו מכונית שעשו בה שפטים ומה שנשאר ממנה זה אולי ארבע צמיגים שחוקים וקצת מנוע. איביזה - ??? תבדקו טוב טוב מי מוכר לה את המכונית וכמה חרשו עליה כי שוב נהגים של איביזה בדרך כלל קרעו למכונית את הצורה.
  5. michaalon

    קליאו ספורט ב 150K ש"ח

    הויכוח פה חרג למקומות אחרים אבל וואלה תסתכלו על חצי הכוס המלאה - יש פה פעילות עניפה. לי אישית חשוב להרגיש את הכביש כשאני נוהג אבל לא בכל מחיר כלומר לא הייתי בוחר במכונית שיש לה ביצועים מעולים אבל האיבזור שלה ממש דל. לעניין הקליאו ספורט ובתחום המחירים הזה (עשרים אלף מבחינתי זה כבר תחום אחר) אני בעד. מכונית ספורט מספיק מצויינת שנותנת תמורה למחיר שלה גם ברמת האיבזור. ושוב אני מתייחס למחיר כנתון ולא מני ש"אפ אני אוסיף עשרים אלף שח אני יכול ..." כי בתכלס אני לא יכול להוסיף. כדי שהויכוח בטופיק לא יגלוש שוב אני מציע לנסות לנסח פה סקר שבו כל אחד יוכל לבחור באופציה אחת ולראות את התוצאה באחוזים. אין לי מושג איך בונים סקר כזה אבל אני יודע שיש אופציה כזו במלא פורומים אז יאללה שמישהו ירים את העכבר ...
  6. michaalon

    קליאו ספורט ב 150K ש"ח

    בתור מי שכן חווה את הנסיעה בקליאו ספורט כנוסע ולא כנהג אני לא מסכים אבל אני חושב שאולי התחברת לחוויה כנהג מתוסכל שלצערו יושב מאחורה ולא כנוסע ... אנשים שאוהבים לנהוג לא פעם סובלים כשהם במושב האחורי. מבחינתי דווקא ההרגשה הייתה טובה. אני ממש לא סבלתי ולקרוא לזו חוויה מחפירה אני בטח לא יכול. סך הכל זו הייתה נסיעה של שעה בערך וההרגשה הייתה סבבה.
  7. ווווווווווייייייייייי לא יצא לי לראות TOP GEAR תקופה ארוכה (עבודה עבודה עבודה). מתכנן להוריד את כל הפרקים ולעשות מרתון בסופשבוע שלם.
  8. אם אתה מדבר על מכונית משומשת לך על הקליאו שבתנאים שתארת. סביר להניח במצב מצויין. אם המכונית ממשפחה, רב הסיכויים שהמכונית גם במצב טוב אבל אל תזלזל בבדיקות רככ שיבדקו את ההיסטוריה של הרכב.
  9. אני לא בא בטענות או משהו ... אבל אם אתה כל כך אוהב לנהוג למה לא עשית רישיון על הילוכים ? אתה מפסיד הרבה מכוניות טובות כמו הקליאו ספורט ואחרות. לדעתי מתישהו אתה תעבור בכל מקרה לידני אז אם אתה שואל אותי לפני שאתה קונה מכונית שדרג את הרישיון ואז לא תהיה מוגבל בבחירת מכונית.
  10. האיביזה זה רב שהיה מאד פופופלארי וצעיר ופרוע אבל איכשהו קיבל תדמית ערסית. בתמונות שראיתי האיביזה החדשה נראית נחמד אבל לא יודע אם היא הייתה מתאימה לי מבחינת תדמית. מה שרשמת על שנות התשעים רק מסתדר לי עם זה עוד יותר. רשמתי לך מקודם על הקליאו החדשה. אני אמור להחליף רכב לקראת סוף 2010 ונראה לי קליאו עם חמש דלתות. אני פריק של רנו והיא נראית מכונית שמתאימה לי מבחינת גיל והכל. לא משפחתית כבדה אלא מכונית צעירה מגניבה כזו אבל לא צעקנית. קלאסה.
  11. אני מאד אוהב את הקליאו החדשה. באתר שלהם ראיתי גם קליאו עם חמש דלתות אולי שווה לבדוק שוב.
  12. אני חושב שזה קשור למה שעם ישראל אוהב וזה אוטומאטי. היבואן של רנו צודק בחשיבה שלו. שוק הרכב מתאושש מהכמעט משבר והדבר הנכון הוא לפנות אל המכנה המשותף הרחב ביותר וזו האהבה הישראלית לאוטומאט. אני אוהב לנהוג, אוהב מאד אבל מאמין שמי שאוהב לנהוג יכול לעשות את זה גם אל אוטומאט לא רק הילוכים ואני מאלה שמרשה לעצמי לרייר על הרנו קולאוס.
  13. בתכלס המגמה הכללית של רנו היא מגמה של איכות הסביבה ולחשוב ירוק. דלק 95 מזהם פחות ולכן ההתאמה כמעט לכל המכוניות של רנו ונזק בטח שלא יקרה. מצד שני אופציה ל-98 אולי משפרת ביצועים (אבל אולי גם אורניום מעושר ) בתור חבר בגרין פיס וכאלה אני בעד 95 וכל הכבוד לרנו שמשקיעה בנושא הזה בכלל לעומת חברות אחרות. אגב ראיתם את המכוניות החשמליות החדשות ?
  14. הייתה לי מגאן 2003 (יש לך בידיים פנינה ששומרת על הערך שלה בשוק) ואני זוכר בוודאות שהקוטר היה 5.25. אם אתה לא מתכנן למכור אותה בקרוב ממליץ לך להשקיע במערכת שמע. המורל טמפו אחלה אופציה למרות שאצלי לא הייתה שום השקעה במכונית בזמנו עקב סדר עדיפויות של המשפחה. ממליץ לך לבדוק ברשת כמה הצעות מחיר לפני שאתה הולך וקונה כי אתה יכול להרוויח סכומים יפים רק מההפרש בין הכי יקר הכי זול. תבדוק גם ביד 2.
×
×
  • תוכן חדש...