Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול הכנסתי את הרכב לטיפול תקופתי. הרכב הוא פורד פוקוס 04' והמוסך המדובר הוא מוסך "הבירה" בירושלים. הטיפול היה 120,000 שבו החליפו בין השאר בלמים, וברשימת החלפים שנדרשו לטיפול רשום צלחות/דרמים'/דיסקיות וכו'. רציתי לעשות קצת סדר בבלאגן, ומאחר ואין לי ניסיון בדברים האלה (הרכב לא בבעלותי) יש לי כמה שאלות:

1. קודם כל, למיטב הבנתי הבלמים הקדמיים של הפוקוס הם בלמי דיסק והאחוריים בלמי תוף?

2. כתוב "צלחות בלימה אחוריים". האם ב"צלחות" מדובר בדיסק? או מאחר וכתוב אחוריים, האם יש "צלחת" בבלמי תוף?

3.מזה חריטת דרמים? האם זה נוגע רק לבלמי תוף? (כתוב לי חריטת דרמים קדמיים וגם אחוריים)

4. דיסקיות בלם = רפידות נכון?

5. נעלי בלם זהו הכיסוי של בלמי התוף?

תודה. אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר כדי שאוכל לברר בדיוק מה הוחלף.

לגבי המוסך, הטיפול יצא לי ממש יקר (לפי מה שביררתי). איך "הבירה" ביחס לאחרים? האם שווה לטפל במוסך מורשה (ולשלם יותר)?

פורסם

דרך אגב, היום שמתי לב לפתע שאנטנת הגג (רדיו) שבורה. והרכב נכנס למוסף עם האנטנה. הגעתי למוסך ואמרו לי ליצור קשר בעוד יומיים שלוש, שיהיה להם אנטנה להתקין.

פורסם

רציתי לומר שמהכרותי עם המוסך מוסך הבירה הוא מוסך אמין אני מאמין שההרגשה שלך באמת נובעת מכך שאין לך הכרה עם מערכות ומושגי הרכב ושאים תפנה עם החשבונית לשם שוב הם יסבירו לך ואף יראו לך כל מה שלא הבנת גם אים תוכל לצלם ולעלות את החשבונית אני אנסה להסביר לך

נ.ב בקשר למחיר אין כל כך מה לעשות זהו מוסך שמחשיב את עצמו למקצועי שנותן שרות גם ללקוח חוץ מלרכב הדבר החשוב הוא שקיבלת הצעת מחיר משוערת שאישרת להם לעבוד לפיה

ולגבי האנטנה קיבלת תשובה ופתרון מספק לדעתי

• תוכן חדש...