Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במכירה בהקפה,

קרוב משפחה קנה ממנו שעון, קיבל את הטופס, ברוב חוכמותו שכח לשלם,

ואחרי כחצי שנה, הגיע מכתב מעורך דין עם בקשה לתשלום.

----

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
תודה לכולם על התגובות

אז ככה בקשר לתרגיל עוקץ אני לא יודע אם זה אכן כזה או לא

כי הוא לא מוכר יותר מפריט אחד לחייל(דרך אגב הוא מוכר רק לחיילים ויש חשבוניות רק שאני לא לקחתי)

הוא אמר לי תכתוב בכתב יד במסמך שלו:

" שאם השעון יתקלקל או שאני ימצא שהוא לא מקורי אני מחזיר לו את השעון"

בפרטים שלו הוא לקח פרטיים אישים ות.ז.

ונקודת חן שיש לי בצוואר(הוא אמר בשביל שלא ימכור לי שוב ,לא מאמין אולי לזיהוי אם אני לא ישלם)

יש טעם לנסוע מחר לתל השומר או שהוא כנראה לא ימכור בשישי

הוא אמר שהוא שם קבוע(ואחיו בצריפין) ולחץ שמה ידים לחיילים רבים "שמכיר אותם"

יקירי, אתה תמים בטירוף וזה בסדר, ככה זה שמשתחררים ממערכת כלכך מחבקת כמו צבא, כמה שהצבא זאת מערכת קשה ולפעמים סוטרת, עדיין היא מחבקת אותך מהסביבה ומונעת ממך התמודדויות עם ה"חוץ"

1."הוא לא מוכר יותר מפריט אחד לחייל" - תחשוב על זה, אם זה לא מסובסד (וזה לא) מה האנטרס שלו לא למכור לך אלף ? הריי הוא מרוויח כסף !

2.א.ב. של עסקה זה לקחת חשבונית, וזה שאתה לא "לקחת" זה כי הוא לא נתן לך, מוכר הגון יצרף כתב אחריות וחשבונית לכל מוצר שלו, בלי שהקונה יבקש בכלל.

3.כתיבה על מסמך בכתב יד מהווה "שינוי חוזה" אם אין חתימה שלו ושלך ליד השינוי (במידה והוא בע"מ אז גם חותמת החברה) הריי שהשינוי לא קביל בבית משפט, ונחשב כלא היה.

4.הקטע עם נקודת החן לזיהוי נשמע יותר כמו דפוס עבודה של עבריינים\נוכלים, מאשר דפוס עבודה של מוכר הגון, פעם ראית בטופס מכירה של א.ל.מ מוצרי חשמל שרושמים סממן זיהוי חיצוני ? אופיס דיפו ? אייס ? שופרסל ? הנקודה ברורה.

5.החיילים פנו אליו, או שהוא פנה אליהם ? דפוס מוכר אצל נוכלים זה ליצור "סביבה חמה" למעשה סביבה שבה הקורבן מרגיש בטוח ולא פוחד לחשוף את עצמו, דפוס התנהגות מוכר במצב שכזה הוא להגיד שלום\ללחוץ יד לעוברים ושבים, לרוב אנשים לא יגידו "לא מכיר אותך," או יסרבו, אלא יגיבו בנימוס בלחיצת יד או שלום וימשיכו, לך כקורבן זה נראה כאילו הוא סחבק של האנשים

אני באמת מציע לך בחום, כדי להמנע מהתחלת החיים האזרחיים שלך עם חובות והסתבכויות קשות, לגשת לעורך דין להוציא מכתב מסודר לכתובת שנמסרה לך, במקביל לגשת לתחנת משטרה ולהגיש תלונה על חשד להונאה

א.יתכן והסיפור מוכר להם ותהיה חלק מתיק קיים, שזה חשוב לך לאחר כך

ב.במידה והסיפור יסתבך ויצוצו פתאום חובות או התחייבויות שנחתמו באותו טופס, המכתב מעורך דין בליווי התלונה במשטרה משמרת סוג של קייס להמשך בבית המשפט.

דבר אחרון, אל תמעיט בחומרת המקרה יכול להיות שאתה נפלת קורבן למעשה עוקץ רציני ויכול להיות שלא,

השמרות יתר לא תזיק שאננות תביא לך אותה בהפוכה לפרצוף,

אל תהיה תמים, ואל תגיד "אין מצב שעבדו עלי\לי זה לא יקרה" תפעל למזער נזקים במידית

בהצלחה בכל מקרה

פורסם

יש ח.פ על השובר?

אם כן תוציא דרך הדואר תמצית מרשם החברות ויהיו לך כל הפרטים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שלום לכולם

השתחררתי מהצבא היום :]

ושיצאתי מהבקו''ם היה בחוץ בחור שמוכר שעונים והמוכר החתים אותי על איזה תופס שכתוב שמה את המספר ת.ז. וכתובת שלי,

ברכות על השחרור, הגעת לחיים האמיתיים (חוץ מהמילואים:wink:). עדיף שתתייעץ עם עו"ד כי חתמת על משהו שאתה לא זוכר.

פורסם

איזה הרגשה באסה להתחיל את האזרחות

ח.פ? חברה פרטית?

הם לא יגידו שאסור להם למסור פרטים או משהו?(התקשרתי עכשיו לדואר לא עובדים)

הנה תמונה של "השובר/קבלה"

123x.th.png

עורך דין יעלה לי יותר מהשעון לא?

הכול בגלל האנדרנלין של השחרור הייתי מעופף

לא אכפת לי לשלם את הסכום השעון יפה ואני אוהב אותו

אבל אין לי לא טופס אחריות ולא חוזה תשלום וקשה לי ללחיות ולהיות בחוסר ידיעה,

אם זהו הכול שולם והכול בסדר או אם יהיה "סיפור" בעתיד

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

עו"ד אכן יעלה לך יותר מהשעון, אבל כנראה שיעלה פחות מההסתבכות שאתה עלול להיכנס אליה.

מכיר את המשפט "קווה לטוב אך התכונן לגרוע ביותר"? אז זהו: אתה צריך עכשיו להתחיל לחשוב איך אתה מפסיד הכי פחות, לא איך אתה מרויח כמה שיותר.

חשבת אולי לפנות לכלבוטק? יכול להיות שיש להם מידע על האיש.

אני מאוד אתפלא אם האיש הגון, ואם אכן הוא יתגלה ככזה, אני מראש מתנצל על כך שכתבתי עליו דברים כאלה, אבל כיאה לנוכלים, הוא תפס אותך בנקודה שהכי פחות ציפית לסכנה, וניצל לטובתו את מצב רוחך המרומם כדי להכניס לך מוצר שקר כלשהו ולהוציא במרמה את תעודת הזהות שלך.

דג רקוב בשוק באמצע יולי מריח כמו בושם ליד הסיפור שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפותח השירשור!!

אל תבטל את התשלום ואל תשלם לעורך דין מהיכרות אישית שלי עם עסק דומה

אני יכול להרגיע אותך לא מדובר בעקיצה ולא בשום דבר דומה, במידה ולא תשלם

לבן אדם הוא יפתח נגדך הליך משפטי.(ורוב הסיכוים שהוא ינצח)

אני ממליץ בחום ללכת אל הבן אדם ולבקש ממנו את כול מה שאתה צריך.(ולשואל אותו את כול השאלות שאתה רוצה)

ועם משהו לא ניראה לך כשורה אז תתחיל לחשוב בכיון אחרים.

נ.ב

יכול להיות שאני טועה.

אך גם אני קניתי מוצר דרך שיטה כזאת

פורסם

אני לא יודע מה משך אותי לפוסט הזה ולמה המשכתי לקרוא גם אחרי שהחלטתי שזה לא מעניין עד שראיתי את השם "י.גבריאלי".

לפני מספר שנים קניתי שעון ב650 שקלים מהדוכן שלו בצריפין, ובשיא חוכמתי איבדתי את השוברי תשלום של בנק הדואר, לאחר מספר חודשים קיבלתי מכתב מעורך דין שדורש ממני את יתרת התשלום+115 ש"ח דמי טיפול.

מנסיון של רבים שניסו לעבר אותו, אל תנסה הוא ידפוק אותך, מכיר בנאדם שעל צמיד של 300 ש"ח שילם כ2000 ש"ח.

חתמת התחייבות לתשלום ותעמוד בה.

אני לא יודע כמה הסחורה שלו חוקית/מקורית אבבל אני מאמין שהדיל טוב.

טלפון נכון ללפני שנתיים וחצי בערך: 09-8617599 09-8324655. בימי ראשון וחמישי בין השעות 16:30-18:00.

כן שעות הפעילות גובלות בלא קיימות וגם אז נדיר שעונים.

אין שום בעיה לשלם הכל במכה, העיקר שתשלם לא פחות ממה שסיכמת איתו, במידה ויש לך בעיה בתשלום בחודש מסויים ותצליח לתפוס מישהו במענה הטלפוני תקבל גם עזרה ודחייה בתשלום בעת הצורך.

בתור המלצה אישית כי אני לא יודע עד כמה המקום כשר, תשמור את כל קבלות התשלום לפחות 7 שנים. שלי עדיין אצלי.

פורסם

פתאום זה נראה לי כמו שיטה לעשות כסף,מה אני מתכוון?

שאדם יתחייב לשוברים האלו,ישכח וישלם יותר בעתיד..

סתם מחשבה שעלתה לי.

בכל מקרה,באמת נשמע מוזר לקנות ככה .

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

העסק הזה מוכר שנים.

(מה זה שנים? כשהשתחררתי לפני 20 שנה - קניתי ממנו שעון..)

תרגע , לא מדובר בעוקץ ולא בשום דבר לא חוקי.

אני לא יודע מה טיב השעונים שלו אבל הכל כשר.

מאחר ומדובר במכירה ברוכלות אתה יכול להחזיר לו את המוצר עד 14 יום ולבטל את העסק בתנאי שלא פתחת את השעון.

אם אתה מרוצה, תשלם.

פורסם

קוקו תודה על התגובה והמספרי טלפון שהבאת מקווה שהם עדין טובים

אני מרוצה מהשעון ומבסוט ממנו(ראיתי כזה בקנדה ולא היה לי כסף לקנות וראיתי עכשיו אותו אצלו אז קניתי)

אני גם מבסוט מהדיל

רק הבעיה זה שאין לי שום טופס ביד, אחריות,חוזה

אני צריך את המספר שלו(תודה שהבאת קוקו) שישלח לי בדואר את האחריות, חוזה

חוץ מזה אין לי בעיה לשלם

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

גבי

כמו שkookoo ,רשם לך זה מה שיקרה פחות או יותר

אין לך מה לדואג. רק תידאג לעמוד בתשלום והבן אדם עצמו אמין ביותר.

קיים עוד לפני שנולדת בתחום. אבל אני מקווה שלמדת לקח ואל תחתום על דברים

שאתה לא יודע מה כתוב בהם,+תשמור קבלות וכו.

• תוכן חדש...