Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלי, איך P4 ג'נסיס III ואודיוסיסטם נאמרים באותה נשימה ? :)

הם יותר קרובים לסטג K מבחינת הרמה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אין אפשרות למתיחה, גם ככה מתחתי כל איבר אפשרי בישביל להגיע לסכום הזה

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אם הוא מכוון לsq לא עדיף לו לוותר על האקסטרה כוח וללכת על הs44 לדוגמא?

ואז הרבה יותר קל אם חסר עוצמה להוסיף מונו ולעבור לתצורה אקטיבית

ואת הf4 600 אפשר להשיג בהרבה פחות מ2800 והוא נכנס בתקציב שלו בכיף

אבל השאלה אם הוא איכותי?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

השאלה איך הs44 יעבוד עם הסט הזה בהגברה פאסיבית

שאלה מעניינת

לפי איך שזה נראה לי הוא יהיה מצויין לא?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אקטיבית יורד כרגע מהפרק, אין לי את הרדיודיסק המתאים.

אגב, התקציב ירד כרגע ל1700, אין לי אפשרות ליותר.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

ומה אני יעשה עם הסאב?

נוספה אופציה מחברה שאני לא מכיר בכלל:

PPI (precision power) pc 2400

מפורום מכירה בחו"ל, מישהו מכיר? יכול לתת דעה?

פורסם

למה שלא תלך על הפייז ?

יש את האופוס למכירה ב- 2000 ויש את ה- RS4 שגם הוא מעולה ב- 1200 אני חושב.

אם התקציב לא מאפשר לך מגבר חדש, לך על הפייז (אני אישית נתקלתי שלשום בפייז אולדסקול חדש בקרטון, אבל מה אני אעשה רק עם 2 ערוצים :) )

פורסם

phoenix gold xenon 200.4 כנראה יגיד שלום:-D

פורסם

סרול.

אתה צריך לשמוע את הAUDIO SYSTEM F4-600.

מגביר סט קדמי של דימונד אודיו HEX 600. וסאב 12W7.! בגישור.

והתוצאה. ללקק את האצבעות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש לאודיו סיסטם את אותה רמת הפירוט שיש לג'נסיס סדרה 3 ? שמעת אותו מול מגברים אחרים בתור השוואה ?

אני שואל נטו, אין לי יותר מדי ניסיון עם המגבר הזה, שמעתי אותו בכמה וריאציות, והוא מגבר טוב, אך לא הפיל אותי מהכיסא.

• תוכן חדש...