Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון אני מסכים איתך , אבל תנסה להסתכל מנק' מבט של מישהו שרוצה רכב כזה .

לחסוך את הכסף הזה אפשר גם מגיל קטן ובגיל צבא , לא משנה איך השגת או מתי , הכונה שלי הייתה שאם יש את הסכום אבל אין את היכולת להחזיק את הרכב לטווח הארוך אנשים שזה באמת החלום שלהם בכל זאת יקנו , מה לעשות שהסיפוק שמקבלים מרכבים כאלה גדול בהרבה מהמחשבה על מה יקרה אח"כ בזמן מכירה ובזמן האחזקה.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לורנס,

אני מבין את החשדנות, אבל הפעם טעית.

קודם כל, בגלל שהרכב שאני נוהג בו כעת הוא יונדאי - קופה, 2.7 יד ראשונה, שעלתה לי 170K.

הפעם אני באמת מעוניין לשדרג, לרכב יוקרה אמיתי.

היונדאי עשתה את הפוזה שלה. אבל הפעם אני חושב ללכת ל'דבר האמיתי'.

ביונדאי קופה שלי, במהלך 3 שנות האחריות - לא היתה לי ולו תקלה אחת, ועלות הטיפולים היתה זולה מאוד.

זה אחד השיקולים הכי מעניינים אותי. ההבדל בין רכב "רגיל" חדש, שמקנה ביטחון ואחריות, ובין רכב יוקרה "משומש", שרב בו הנסתר על הגלוי.

לא עלות הרכישה, (שממילא תמומן חלקית במכירת היונדאי והיתרה בהלוואה), אלא מה צפוי לי במהלך ההוצאות השוטפות.

ברכבים בהם נהגתי עד היום, כשנכנסתי למוסך, לטיפול - ידעתי בערך למה לצפות.

פה רציתי עזרה של מי שמכיר רכבי יוקרה משומשים, כדי להבין את גודל הסיכון.

האם יש מישהו בין הקוראים שיכול ב"כלל אצבע" לסייע לי להעריך עלות חודשית של רכב כזה, כמובן רק על הדברים השוטפים ??

תודה לכולם!

ממשיך לחלום :)

פורסם
זה אולי לא כזה חלום ולא כזה פרימיום ונכון אפשר לקרוא לו רכב עממי(מבחינת המותג) אבל ב250 אלף אפשר להביא לנד קרוזר כמעט חדשה דגם הכי מפואר. מניסיון עם הרכב, אנחנו נהנים ממנו ולא רוצים להחליף. בין אם זה נוחות, או הרגשה של גי'פ(מי שיש לו ג'יפ יודע על מה אני מדבר) הפאר(זה טויוטה, אבל יש הרגשה טובה) הגודל והמרווח וגם הכח בדגמים המפוארים. ועם טיפה שינויים יסובבו אחריך את הראש גם אם תסע אחרי קאיין. תחשוב על זה.

מה הקשר ? גם אם הלנדקרוזר טוב יותר, זול יותר, אמין יותר, מהנה יותר, בקיצור כל מה שתירצה, אין לו את אפקט הפוזה שיש לקאיין וגם אם תצמיד לו קרניים מזהב, לא יהיה לו.

פורסם

אם אני יתחיל לספור את מספר אנשים שאני מכיר שיכולים לקנות קאיין חדשה+בוקסטר חדשה לבת ובסוף קנו לנד קרוזר או קינג אז זה לא יגמר. יש הרבה שמעדיפים לקבל משהו דומה אבל בלי כל הרעש והפוזה שמסביב.(שזה גם רע וגם טוב)

ובקשר לתגובה שלך, בעיניי קרוזר קצר שחור עם תוספות מספק פוזה מעל ומעבר.

פורסם

ושוב אני נאלץ לשאול מה הקשר ? הלא יכולתו האובייקטיבית של מישהו לקנות מה שהוא רוצה ולבסוף מתפשר על פחות, אינה הענין אליו נזקקתי. כל שכתבתי הוא שהקאיין מספקת פוזה שהלנדקרוזר לא יכול לספק. אם לתחושתך די לך בפוזה של הלנדקרוזר, אשריך. יש בכך רק להצביע על אחת משתי אלו : או שאינך יודע פוזה אמיתית מהי, או שאתה איש צנוע מטבעך.

פורסם
ושוב אני נאלץ לשאול מה הקשר ? הלא יכולתו האובייקטיבית של מישהו לקנות מה שהוא רוצה ולבסוף מתפשר על פחות, אינה הענין אליו נזקקתי. כל שכתבתי הוא שהקאיין מספקת פוזה שהלנדקרוזר לא יכול לספק. אם לתחושתך די לך בפוזה של הלנדקרוזר, אשריך. יש בכך רק להצביע על אחת משתי אלו : או שאינך יודע פוזה אמיתית מהי, או שאתה איש צנוע מטבעך.

אהבתי :-D

אני שוקל לאמץ את זה לחתימה שלי :-D:lol:

פורסם

אם אתייחס ברצינות לשאלה, התשובה היא כזו:

מי שחוסך מספר שנים עבור קאיין, הרכב הזה לא מתאים לו מבחינה כלכלית.

50-60 אלף שקל בשנה ירידת ערך במקרה הטוב.

לרכב שנתיים אחריות ואתה מחפש רכב שנת 2004/5 שכבר מחוץ לאחריות

כל טיפול / תיקון יעלה פי 3-4 מהינדאי. קופה או לא קופה, אין קשר

דווקא לך, אם הפוזה חשובה, תמכור את היונדאי ב - 150 אלף, תקנה יגואר XJ בת 10+ באזור ה- 80 אלף ותשמור את ההפרש ממכירת היונדאי לתחזק את הרכב (סליחה, את הפוזה). היגואר יפסיד 10-15 אלף בשנה ולא 50-60 אלף, ולדעתי, יש לו פוזה.

ועור סוד קטן ששמעתי מאיש מכירות בסוכנות פורשה בפ"ת: רוב הנהגים על הקאיין הן בעצם נהגות. אז איפה הפוזה כאן?

פורסם

זה בכלל לא חדש. ויש בהנחתך גם כשל לוגי, שהלא מי שניזקק לפוזה הוא בדיוק זה שאביזר מלאכותי שנתפס בעיניו כמשדר כוח, עוצמה ועושר, מייצב לו את האישיות. נשים מאז ומעולם כונו ה"מין החלש" ולמרות שהצדקת הכינוי כבר נסדקה לא מעט, עדיין יש נשים ומסתבר שדי הרבה שג'יפ פשוט מרים אותן למעלה, תרתי משמע.

פורסם

לא הייתי נוגע. יש לי משהו נגד רכבי יוקרה ישנים - אתה מקבל אוטו בן כמה שנים טובות, בדרך כלל עם כמה ידיים (הערסים אוהבים, ואז מגלים שאין להם כסף להחזיק), שלא בדיוק הוחזק על ידי האוכלוסיה הכי מוצלחת. בשביל מה?

כמו שנאמר כאן, קצת יותר ואתה קונה Q5 חדש. הרבה פוזה, אחלה מנוע וגיר, אפילו מאובזר יופי - ונוסע הרבה, הרבה יותר טוב מקאיין בסיסית. ויש אחריות. ונראה יותר טוב. איפה השאלה כאן בכלל?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ל - Q5 יש פוזה של "אין לי כסף ל - Q7" אז מה הפוזה פה?

לאו דווקא. יש לו מראה מאוד נחמד ובלילה הוא מאוד בולט בין שאר הרכבים(בעיקר בגלל הפנסים שלו).

אני במקומך הייתי הולך על רכב חדש כלשהו באיזור המחיר הזה(האודי A4, מוסיף עוד כסף והולך על הQ5 או על פאסאט CC).

אין טעם להיכנס לסיפור הזה. כמו שנאמר לך, במחיר הזה המנוע יהיה מנוע חלש יחסית לרכב ולא ייתן שום ביצועים שמתאימים לרכב שהג'יפ הזה אמור להיות. הפאר נחמד אבל ניתן לרכוש רכבים אחרים, זולים יותר, שיהיו מפוארים מספיק.

גם כאשר רוצים להגשים חלום, צריך להוסיף קצת הגיון לעניין. לפעמים חלומות ניתן להגשים ולא להיפגע רצינית מבחינה כלכלית. אבל זה לא המקרה הנ"ל.

נכון, אם תקנה רכב אחר במחיר הזה, לא תקבל את סמל הפורשה אבל עדיין תקבל איכות, ביצועים(שיהיו טובים יותר מהקאיין) ואולי גם סמל נחמד מאוד על החזית ועל ההגה(כמו למשל הסמל של האודי).

על הלנד קרוזר אגב, אין טעם להמליץ לדעתי. הבחור יכל לרכוש לקסוס וויתר על זה. לא חושב שרכב נחות יותר מהמותג הנחות יותר יעשה לו את זה. כמובן גם מיותר לציין שכמות הלנד קרוזרים(לפחות בעיר שלי) מתקרבת לכמות המאזדות 3(כמובן בהגזמה מסויימת אבל הבנתם את הכוונה).

פורסם
ל - Q5 יש פוזה של "אין לי כסף ל - Q7" אז מה הפוזה פה?

לQ7 יש פוזה של "עוד לא עלו על התרמית פונזי שלי".

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לטעמי אודי Q5 נראה זוועה,מיניוואן משפחתי מנופח שמתיימר להיות ג'יפ.אפילו בתור SUV קשה לי להגדיר אותו..מאילי Q7 שעוד איך שהוא נראת בסדר אבל Q5 זה פשוט בדיחה עצובה.

טוארג בן שנה שנתיים יראה הרבה יותר טוב ממנו יצתן הרבה יותר פוזה ונראה הרבה יותר גברי.

ניתן לתמונות לדבר:audi-q5-1.jpg

20090202094015!VW_Touareg_front_20081215.jpg

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

so funny this whole topic

israel the land of the "poza" who the hell buys a car beacuse of the "poza" it gives???x

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

so funny this whole topic

israel the land of the "poza" who the hell buys a car beacuse of the "poza" it gives???x

חצי מרוכשי הרכב בישראל בערך....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...