Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי המכוניות בינואר 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיט. כדור הבדולח לא מתניע לי. יש למישהו כבלים מכושפים???

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

לא צריך כדור בדולח בשביל לקבוע שמחירי המכוניות המשומשות ירדו בתחילת ינואר, כפי שקורא בכל חודש בחודשו.

זה טבעו של רכב משומש, עם הזמן הוא הופך למשומש יותר ומחירו לנמוך יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האומנם זה כל כך מובן מאליו? מכיוון שמכוניות משנתון חדש (2010) עולות על הכביש כבר באוגוסט 2009, חשבתי שירידת מחיר מתחילה לפני ינואר 2010.

אני נמצא היום במצב שרכב הליסינג שלי נגמר באמצע דצמבר השנה. מאחר ואני יכול בהתראה של חודש להחזיר אותו לפני חשבתי כבר להתחיל לחפש משהו אחר. האם אפשר לקבל הסבר כיצד מתבצע חישוב המחירון של המשומשות בחודשים הקרובים, האם בינואר יש "נפילה" של המחירים לעומת דצמבר או שזה תהליך הדרגתי. במילים אחרות - אני צריך עיצה האם לחכות עם הקנייה לינואר או לקנות עכשיו.

תודה מראש על הטיפים.

פורסם

לגבי עליה לכביש של רכב חדש אין יותר את העניין של שנת דגם שעולה לכביש באמצע שנה קלנדרית.

משנת 2008 לכל רכב רשום ברשיון חודש עליה לכביש ולפי זה מתבצע חישוב השנתון.

לדוגמא: אם תרכוש רכב בדצמבר 2009 הוא עדיין ייחשב 2009 עם תוספת מסוימת למחירון כמשומש (חצי אחוז לכל חודש לאחר ינואר לפי לוי יצחק) מכיוון שעלה בחודש דצמבר.

אם תרכוש את הרכב בינואר 2010 אז הרכב ייחשב כשנת 2010.

לכן לפי דעתי דווקא בחודש דצמבר יהיו הנחות משמעותיות לרוכשים רכב חדש מהיבואן.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

בשנים האחרונות הייתה ירידה כזו בינואר פשוט משום שמס הקניה ירד בכל שנה באחוזים ספורים. השנה, כידוע, הוא הועלה חזרה, ולא צפויות ירידות מס ככל הידוע לי - כך שלא, אין סיבה שיקרה משהו מיוחד דווקא בינואר. הדבר היחידי שכן קיים הוא מכוניות שאותן היבואנים צריכים לרשום כיד שניה (עקב התיישנות במחסניהם), אבל אני לא בטוח שזה קשור דווקא לתחילת שנה קלנדרית (במקום, נניח, 12 חודשים מהגעת הרכב לארץ).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...