Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וילון אחורי - דעתכם? (אני נגד)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, בגלל הירידה ברמת הנהגים בארץ מחפשים כל דרך אפשרית לנסות ולמנוע עברות תנועה,או נסיעה לא בטוחה

בכבישים. במדינה שלעבור ברמזור אדום נהייה נורמה,ברור שיקרו מקרים של הטרדות נהגים מצד שוטרים להוריד

וילונות אחוריים/חלונות מושחרים והשד יודע מה עוד...מה השלב הבא? כיסויי הגה? מראות פנורמיות? לא לנסוע עם רדיו

כי זה מסיח את הדעת?

במדינה שתרבות הנהיגה שואפת לאפס,זה מה שקורה. הטרדות,חוקים מטופשים והגבלות שיוצרות מירמור.בתוך עמך אתה חי.... :roll:

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברפרופ מהיר על התגובות לא מצאתי התיחסות למה אתם עושים אם אתם נוסעים מאחורי דוקאטו...

מה עוזר לכם להסתכל דרך הרכב שלפניכם קדימה ? לדעת שפנוי שם ואתם יכולים להתחיל לצפצף/להרים אורות כדי שיעוף קיבינימט מהנתיב שלכם ?

פרט לזה אין להסתכלות קדימה שום משמעות, אתם לא יכולים לצפות את התנהגות הנהג שלפניכם לפי מה שאתם רואים לו דרך החלון, הוא ישות בפני עצמו עם מחשבות משלו ורצונות משלו.

אתם רשאים להחליף דוקאטו במסטר, ברלינגו פול טרייליר או נ"נ...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הוילונות שאתה מדבר עליהם, שיש בהם פרסומות הם חוקיים ומחוררים וניתן לראות דרכם.

אם תשים לב גם יש רכבי הסעה עם פרסומות על החלונות הצדדים ועדין רואים מבעד לוילון הזה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הוילונות שאתה מדבר עליהם, שיש בהם פרסומות הם חוקיים ומחוררים וניתן לראות דרכם.

.

לא נכון.

מי שבתוך הרכב ויש לו וילון (גם עם זה רשת) רואה לבחוץ, מי שבחוץ ומנסה להסתכל בפנים לא יראה כלום אפילו שהוילון מחורר.

דוגמא לכמה וילונות מחוררים:

http://www.stvi.co.il/web/3036/nsf/Common/Image/Product/pic-M/3841ImageFile.jpg

http://img398.imageshack.us/i/1773896200808021608381hs3.jpg/

לא רואים כלום, אבל במידה ותשב בתוך הרכב ותסתכל במראה האחורית או תפנה את הראש לאחור אתה תראה מה הולך בחוץ בלי בעיה.

פורסם

אם העלבתי מישהו אני מתנצל, לא זו הייתה כוונתי.

אבל בכ"ז, אני כנהג זהיר רוצה לראות מה שיותר רחוק. אם אסע אחרי משאית/מסחרית - אין לי מה לעשות, אשמור מרחק ואמצא הזדמנות לעקוף. לא תראו אותי נוסע מרחקים מאחורי רכב שחוסם לי את שדה הראיה. אולי זה הרגל מדו"ג, אולי סתם הגיון בריא.

מי שבוחר ביוזמתו להסתיר לי את שדה הראיה (ז"א הוספת וילון אחורי) - אשתדל להתרחק ממנו.

אני לא מצפה שזה יוצא מחוץ לחוק, אבל מן הראוי לקבוע תקן בעניין, לא יכול להיות שכל מה שמוכרים בשקל וחצי באוטו דיפו ומותקן בפרטצי'ות מקומית מצויה יהיה עובדה קיימת.

דרור-זי - וודאי שאני יכול לצפות מה הנהג לפני הולך לעשות, כל עוד אני רואה מה קורה לפניו. אין לך מושג כמה פעמים ברורים לי מהלכיו העתידיים, לפעמים אפילו לפני שהוא יודע שזה מה שהוא הולך לעשות.

מי שרוכב קצת, וודאי מבין אותי.

יום טוב, בטוח ומוצל.

*עריכה - הקישור שנתן גוזל מתחתי שווה קריאה, ואם רוצים סוציולוגיה - לא בעיה לראות מה מאפייני התומכים והמתנגדים לעניין, ודי לחכימא ברמיזא.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני מבחנתי נוסע עם וילון.

כל בעיה יכולה להימנע אם הנהג מאחורי ישמור מרחק ויסע כחוק.

מספיק לחפש סיבות למה לא בסדר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן

בתור משתמש בפורום כבר הרבה זמן אני חושב שאתה צריך לשמש דוגמא בכביש, כמו שאתה כבר יודע בישראל אין תרבות נהיגה ולהגיד שאתה סומך על הנהג מאחורייך שייסע כחוק זה ממש לא במקום.

פורסם

רק למען שלא יהיו אי הבנות כאן, בחלונות אחוריים,מבחינת החוק היבש :

וילונות בד,

וילונות גלילה מרשת מחוררת,

מדבקות פרסום מחוררות,

השחרה/הכהיה בכל גוון שאינו מקורי מהמפעל,

הכל מכל בכל לא חוקי ואסור להתקנה ברכב אפילו אם יש תקינה לרכב זהה לחלוטין אשר בו אין כלל חלון אחורי(רלוונטי למסחריות)!

עכשיו, רק מידת ההתקרצצות של הבוחן/שוטר ומידת התחנונים שלכם יקבעו את העונש (אם בכלל) אבל כמו שאמרתי, שלא תבכו אח"כ, זה פשוט אסור עפ"י חוק.

עכשיו מבחינתי תלכו ותתקינו בחלון האחורי מה שבא לכם:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
חברות הליסינג אוהבות מאוד לפרסם את שמם על הוילן הזה, או כל מיני מוסכים למיניהם...

אתה טוען שסקודה היא חברת ליסינג\מוסך? :lol:

וכמו שבגירה רשם, ולפי מה שקראתי בעבר בקשר לוילונות, אסור לפי החוק לשים וילון אחורי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא נכון.

מי שבתוך הרכב ויש לו וילון (גם עם זה רשת) רואה לבחוץ, מי שבחוץ ומנסה להסתכל בפנים לא יראה כלום אפילו שהוילון מחורר.

דוגמא לכמה וילונות מחוררים:

http://www.stvi.co.il/web/3036/nsf/Common/Image/Product/pic-M/3841ImageFile.jpg

http://img398.imageshack.us/i/1773896200808021608381hs3.jpg/

לא רואים כלום, אבל במידה ותשב בתוך הרכב ותסתכל במראה האחורית או תפנה את הראש לאחור אתה תראה מה הולך בחוץ בלי בעיה.

לא התכוונתי לכאלה.

התכוונתי לאלה שיושבים על כל החלון ויש בהם פרסומת...אין לי תמונה להמחשה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לא התכוונתי לכאלה.

התכוונתי לאלה שיושבים על כל החלון ויש בהם פרסומת...אין לי תמונה להמחשה.

אתה מתכוון למדבקות על השמשה האחורית כמו מאותו חומר שמדביקים על האוטובוסים? (המדבקות עם החורים)?

פורסם
אני אודה לך אם תפנה אותי לאתר של ב.מ.וו/מרצדס/כל מכונית יוקרה שתרצה שנותן לך אפשרות להזמין את הרכב עם חלונות קדמיים מושחרים.

לא רשמתי בקשר לחלונות קדמיים. בתגובה שלי התכוונתי לחלונות אחוריים. בקטלוג רשום שניתן להזמין חלונות שהם:

Heat-insulating glass for the rear side

windows (from the B-pillar back) and rear

window. The tinted glass reduces glare and

ensures a pleasant interior climate when

it’s hot outside

זאת בדיוק הייתה הכוונה שלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גוזל, מה הייתה מטרת הקישור? להראות לנו שהתקנת וילון אצלך באוטו? כל הכבוד. מעבר לזה, לא הוכחת כלום.

העקשנות כאן בפורום היא לפעמים בלתי מובנת. באים אנשים ומביאים הסברים, על הסיכון של כיסוי הגה, התקנים על השמשה הקדמית, מראות פנורמיות, התבוננות במראות בנהיגה לאחור והסיכון בוילונות, הסברים הגיוניים וברורים, שכל אדם נורמלי עם קצת הגיון, ובלי עקשנות של פרד מסוגל להבין...

הרי יותר קל להאשים שוטר או בוחן ש"מחפש" אתכם, ו"סתם" הכשיל אתכם על החלונות המושחרים או דפק לכם דו"ח בגלל הוילון. אתם טועים?? מה פתאום? זה הוא, השוטר החוצפן שדפק אתכם. :evil:

תתחילו לחשוב בצורה קצת בוגרת, תנסו להבין שלכל דבר יש שני צדדים, ואולי תבינו שאתם לא כל כך צודקים כמו שאתם חושבים.

אהבתי!

בכלל, כל תאונות דרכים היו נמנעות אם נהגים היו נוהגים בסבלנות, אכפתיות, אדיבות, בהתאם לתנאי הכביש, מצבם ומצב הרכב בו הם נוהגים, וגם אם הייתה מערכת אכיפה ומשפט שמעיפה אנשים שנהגו שיכורים ו/או מסוממים ל25 לכלא, אז בכלל לא יהיו תאונות...

וילונות, כיסויי הגה, מראות פנורמיות, חלונות מושחרים- יעופו כולם מיד ובדיעבד, וכל המקדים והמרבה- הרי זה משובח.

חבל שאתה מנצל את הבמה שניתנה לך כדי להפחיד ולעשות טרור למי שמעונין בוילונות ברכב.

(נלקח משרשור אחר)

טוב מאוד שיש מישהו ש"עושה טרור" ו"מפחיד" את אלה שרוצים להרכיב וילון. אולי ככה אנשים יתחילו לקלוט.

גילוי נאות- כפי שניתן לראות, ברכבו של הכותב יש כיסוי לחלון האחורי, אך כפי שלא ניתן לראות, הכיסוי הוא לחלון מאחורי הנהג.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...