Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי שני רכבים עם הפרש מחיר של 5K.

הרכב הראשון זה ספייס SX שנת 2001

125000 ק"מ יד 2 טיפולים רק במוסך מורשה נהג יחיד.

מחירה הוא 19K

רכב שני זנ ספייס ELX שנת 2002

120000 ק"מ יד 2 טיפולים מוסך רגיל ("חבל על הכסף" מפי בעלים)

שני נהגים בעל ואישה,

מחירה הוא 24K

שני הרכבים נראים לי טוב ואני מתלבט איזה רכב לקחת לבדיקה כי כמובן שארכוש אותו אם הכל יהיה תקין,

יש ברשתוי רק 23K לא כולל יישור קו אם אצטרך, נניח ואוכל להתמכח על עוד 1K,

האם הפרש של 5K הוא מינורי בהשוואה ל ELX אני ידוע שהיא יותר טובה פשוט.

מה כדאי לי?, אני פשוט נורא מבולבל...

תודה לעזורים....

פורסם

הELX מצויידת עם מנוע 80 כ"ס לעומת הSX שבעלת 60 כ"ס.

האם הELX היא ידנית או אוט'?

הייתי ממליץ לך על הELX בגלל המנוע אבל בשורה התחתונה תבדוק מי מהרכבים באמת שמור יותר, אם עניין המנוע לא מהווה שיקול בשבילך אז לך על הELX.

אני בזמנו חיפשתי פונטו ורציתי רק ELX (אני גר בחיפה), את אלה שכן הצלחתי לראות היו במצב לא מי יודע מה, ואלה שלא הצלחתי לראות זה בגלל שהן נחטפו שעות אחרי פירסום המודעה, כך שאם אחת מהן נראית באמת במצב טוב אל תהסס.

פורסם

לאן אתה ראית את ההודעה לפני שערכתי אותה, בטעות היא מלפטה למערכת לפני שרשמתי מה שהיה לי לומר

בכל אופן עכשיו היא עורכה ומוכנה אשמח לשמוע את דעתך בעניין...

פורסם

לפי דעתי תמיד טוב יותר לקחת אוטו בשנה גבוהה יותר שנמצא פחות זמן על הכביש.

לפי כך, ואני מעריך שתוכל להוריד אותו בעוד 1000 ש"ח לפחות אז אין ספק לדעתי ש-4000 ש"ח הפרש בשביל רכב בשנה גבוהה יותר הוא בהחלט מחיר ששווה לשלם, במיוחד בשנים האלה.

בעניין המוסך המרכזי,

אל תהיה בטוח שמי שמטפל שם בהכרח הרכב שלו טוב יותר,

העיקר שתבדוק שהרכב עבר את הטיפולים הדרושים, לא חשוב היכן.

הרבה פעמים המוסכים הקטנים הרבה יותר טובים מהמוסכים המרכזיים. יש במוסך המרכזי המון המון קומבינות עם סוכנויות הרכבים, הרבה רמאויות וסתם מחירים בשמיים, לא חבל??

פורסם

הבעיה שאם אני קונה אותו ישאר לי כסף רק לדלק חחחחח

אם הוא יצטרך טיפולים, תיקונים שיתגלו בבדיקה לא יהיה לי יותר לשלם

יש לי גם העברת בעלות גם בדיקה שזו עוד הוצאה של 600 שקל,

כל מה שיש לי ילך לELX אני אוכל להיכנס למינוס עד חודש הבא אך השאלה

האם זה באמת שווה את זה?

פורסם

אם לא ישאר לך תקציב לבלתמי"ם אז זה לא שווה את זה. ולך על הSX במידה והיא שמורה.

ד"א, העברת בעלות בדואר (אם לזה אתה מתכוון), עולה כ200-290 ש"ח, אני לא זוכר.

פורסם

מזה בלת"מים?

שני הרכבים נראים שמורים מאוד שניהם גיר ידני,

אבל ELX עושה לי רושם שלא טיפלו בה כמו שצריך,

אני אומר זאת מתוך הרגשה כי הם נשמעים ערסוואתים כאלה.

לפי הקול של הבנאדם בדרך כךך יכולים להבין את מצב הרכב.

(אולי שריטה אישית חחח)

אגב מזה בכלל בלת:מים שבשבילם אצטרך עוד כסף?

והעברת בעלות בדואר זה 187 ש"ח ומכון בדיקה זה 420 ביחד זה 600+

פורסם

תראה, לפי ההודעה האחרונה שלך אני אמליץ לך ללכת לפי ההרגשה האישית שלך. אם נראה לך שהם לא שומרים על האוטו אל תיקח כי אם אח"כ ילך משהו אתה תצטער על זה תגיד למה קניתי.

אם אתה שואל אותי מבחינה כספית??

זה שווה את ההפרש, אבל זה לפי דעתי ושוב, במידה וכמובן יש לך את הסכום הנדרש שזה מה שהבנתי מהודעתך הראשונה.

פורסם

בלת"מ= בלתי מתוכנן (בשפה הצבאית), תיקונים שיתגלו בבדיקה ניתן להתקזז עם המוכר, הבעיה היא עם התיקונים שלא יתגלו בבדיקה ויתגלו כמה חודשים אחרי בבוקר יום בהיר.

עם כל הכבוד שזה פורום רכב והכל לא שווה להיכנס למינוס בגלל רכב, אז אל תמתח את הגבול אם אתה לא יכול.

התקציב שלך לרכב אמור להשאיר כמה אלפים טובים לביטוחים, יישור קו (בלי שום קשר למצב הרכב), תיקונים לא צפויים וכמובן דלק

• תוכן חדש...