Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולם נוסעים עם 5 אנשים באוטו כל היום שצריכים טנק מרכבה? צריך אוטו קטן עם מזגן רכב שלא ישתה הרבה דלק (כמו גטס) ,והוא גם קטן שזה טוב לחניה בת"א (חוץ מאשר הגיר בגלל הפקקים ) וזה יפיל הרבה מחירים של מכוניות שיש ביד 2 - כי עדיף חדש עם אחריות! גם אם זה סוזוקי אלטון

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלא ישתה הרבה דלק (כמו גטס)

יחסית לגודל ולביצועים הגטס זללנית לא קטנה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

רכב שכזה עם סה"כ מנוע של ליטר אחד יתאים לדעתכם לנסיעה עירונית בחיפה עם כל העליות החדות שיש בה?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

האוטומט בספק די גדול, הידני אולי.

אתה יכול פשוט לקחת אותו לנסיעת מבחן אצלכם ולראות איך הוא מצליח להתמודד.

אם האוטומט יצליח לעלות את זה, קח בחשבון שהידני יצליח כנראה בצורה יפה יותר.

פורסם

זה רכב מודרני, למה שהוא לא יסתדר עם עליות של חיפה?

גם חיפושיות (משנות ה-70) וגם ג'סטי 1000 מסתדרים עם העליות של חיפה, אין סיבה שהאלטו לא תצליח.

-

פורסם
לאחר בדיקה נרחבת על הדגם באינטרנט היום יצאתי לנסיעת מבחן על האוטו ואני חייב לומר שהתרשמתי לטובה מהרכב.

מערכת המתלים ונוחות הנסיעה לא נופלות מהרבה רכבים בקטגוריות טובות בהרבה.

ההאצה, למרות שבדקתי את גירסת האוטומט, לא הורגשה כאיטית כלל. האוטו בהחלט מרגיש כמו רכב חדש ואני חייב להודות שכל מה שאתם אומרים פה על כך שעדיף לקנות רכב שנמצא שנה שנתיים על הכביש מהרכב הזה בכלל לא בטוח.

באמת נראה לי מוזר שבחו"ל כל הביקורות אוהדות ומשבחות את נוחות הנסיעה והמנוע הנלהב.

החסרונות של הרכב שהודגשו בחו"ל היו החוסר של תא הכפפות, של כיוונון מראות ידני, שדגם הבסיס לא מגיע עם ESP ושתא המטען קטן. כל החסרונות האלה באמת זניחים לעומת העובדה שבמדינת ישראל של 2010 אפשר לקנות רכב חדש, שהיה מקבל 4 כוכבים במבחן האירופאי כמו שקיבל במבחן האוסטרלי רק אם הESP היה חובה, ב60 אלף שקלים.

רוני, בתור היחיד שעשה בדיקה על הרכב בארץ והיחיד שאומר שהרכב גרוע מבדיקה אישית, אני מציע לך לבדוק מחדש את הרכב בהתחשב בכך שהוא כבר לא עולה 80K, לא עולה 73K אלא עולה 60K והוא יותר חסכוני ויותר מהיר מהדגם שבדקת.

נורא קל להתרשם לטובה מכל רכב - זה רק תלוי במה שאתה רגיל אליו. מערכת המתלים ונוחות הנסיעה ב-ה-ח-ל-ט נופלת ממרבית המכוניות האחרות בקטגוריה (שלא לדבר על קטגוריות מעל). זה לא איום ונורא ואפשר לחיות עם זה, אבל זה עדיין לא טוב. גם רעשי הסביבה נחותים, התנהגות הכביש, הויברציות וכן הלאה. המנוע מרעיש וחלש - אני אתפלא אם הוא עושה 17 שניות למאה. גם עם זה ניתן לחיות, כמובן, אבל זה לא הופך אותה למכונית טובה...

אתה מוזמן להראות לי ביקורות אוהדות ומשבחות מחו"ל, אני מאוד אופתע.

במחיר של 73 אלף שקלים, אני לא יכול להמליץ על האלטו האוטומטית. במיוחד כשאפשר למצוא מכוניות עדיפות משמעותית עם שנה-שנתיים על הכביש. במחיר של 60 אלף לידנית זו עסקה טובה משמעותית - במיוחד כשהביצועים וודאי יהיו עדיפים וגם צריכת הדלק. רק צריך להיות מודעים לחסרונות של המכונית. ואגב, נאמר פה עוד דבר נכון - מי שעובר ממכונית מיושנת בת 10 למכונית כזו יופתע לטובה כמעט תמיד. עבור מישהו כזה, היא לא בהכרח בחירה גרועה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבוקר התברר לי שהאלטו האוטומטית נמכרה ב-68,610 ש"ח ל"חבר".

נחכה קצת שהמכוניות יאכזבו את הרוכשים ואח"כ נראה באיזה מחיר הן מוצעות כיד שניה. אם הן ימכרו מתחת ל-60,000 כעבור כשנה, זאת תהיה רכישה לא רעה כרכב שיעודו העיקרי לשימוש עירוני.

מעניין אם חברות ההשכרה יכניסו את הרכב הנ"ל לצי הרכב ועד כמה ישרוד אצלן - גם זה יעיד במשהו על יכולותיו ואמינותו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הידנית עושה רושם של עסקה יותר טובה, זה מחיר טוב לרכב חדש לחלוטין,

מה עוד שהיא זולה לקנייה (מהאוטו') וכנראה תהיה יותר חסכונית לאחזקה.

-

פורסם
. ואגב, נאמר פה עוד דבר נכון - מי שעובר ממכונית מיושנת בת 10 למכונית כזו יופתע לטובה כמעט תמיד. עבור מישהו כזה, היא לא בהכרח בחירה גרועה.

רוני

זו בדיוק הנקודה. אני אישית לא הייתי מתרשם אם מחיר המכונית היה באזור ה 70-80K. אלו היו עד לא מזמן תחתית המחירים של רכבים חדשים בישראל.

ב 60,000 ש"ח הרכב הזה לא מתחרה עם I20 (גם לא ב I10 בעצם), המחיר של המכוניות ממצב אותה מול מכוניות משומשות (וגם לא חדשות במיוחד). מול המכוניות המשומשות יש לרכב הזה שלל דברים להציע כמו : אחריות, תצרוכת דלק, בקרת יציבות, מוצר חדש מהאריזה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
ב 60,000 ש"ח הרכב הזה לא מתחרה עם I20 (גם לא ב I10 בעצם), המחיר של המכוניות ממצב אותה מול מכוניות משומשות (וגם לא חדשות במיוחד). מול המכוניות המשומשות יש לרכב הזה שלל דברים להציע כמו : אחריות, תצרוכת דלק, בקרת יציבות, מוצר חדש מהאריזה.

זו בדיוק הנקודה! מחירון של פולו 2003 ידני עומד על 42K ש"ח,

אפשר לומר שהאלטו רכב לא מפואר/מותג/יוקרתי כמו הפולו, אבל ההפרש הוא רק 18K ש"ח,

ואתה מקבל רכב חדש מהניילונים ונהנה מאחריות יצרן.

-

• תוכן חדש...