Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנ"ל. גוש פח ורוד בעתידי הקרוב.

תודה לכולם :)

ורוד? ורוד?

רכב נסיעות המבחן שלהם ורוד. הייתי צריך להסתובב עם הדבר הזה יום שלם ברחובות העיר. אתם יודעים איזה פדיחות זה היה? עשו לעצמכם טובה, ואם אתם מזמינים את האלטו, תדאגו שהיא תהיה שחורה. או לבנה. או כסופה. רק לא צבע בולט בבקשה, ובמיוחד לא ורוד :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום עשיתי נסיעת מבחן על הגיר הידני.

מבחינת מרחב לנהג אין תלונות, אוטו מאוד פשוט, הייעוד שלו זה להביא אותך מנקודה א' לב' בלי חווית נהיגה או משהו בסיגנון.

המנוע רועש אבל גם מאוד גמיש, סך הכל הוא סחב נחמד, לא ניראה לי שתיהיה לו בעיה לסחוב עליות.

לרכוש את הרכב הזה מבחינה כלכלית הוא מאוד כדאי, גם רכב חדש עם אחריות וגם סופר חסכוני.

מבחינתי לרכוש אותו זה לוותר על כל מה שאני אוהב ברכב בשביל השלוש שנים הקרובות לפחות(לימודים), זאת הדילמה שלי ואני עדיין צריך לחשוב האם זה אפשרי מהבחינה הזאת.

למי שמתעניין, כששאלתי למועד הספקה נאמר לי שלצבע לבן, כסף, אפור וורוד יהיה במרץ, שאלתי על שחור ויהיה רק באפריל.

פורסם

^

אני לא בטוח בעניין האיכות, שכן זהו הדגם הראשון של החברה המיוצר בהודו ולא במפעלי סוזוקי-יפן או הונגריה שאלה כן ידועים באיכותם.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

גם הסוזוקי ONE יוצרו בהודו (1000 סמק) ודי מוצלחות היו פה ב98 2000 בזמן הזה שהתעניינתי לגבי הרכב הזה ולבסוף קניתי יורוסוויפט 2000 שמיוצרות בהונגריה נאמר לי לגבי הONE שאומנם מיוצרת בהודו אבל החלקים אורגינל של סוזוקי ופיקוח סוזוקי ומהנדס יפני

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בזמן שרעייתי בילתה בקניון בתלפיות בירושלים היתה לי שעה לשרוף. לאישתי פיאט פנדה רובוטית מאז 2005. (מאוד מרוצה).

מתוך עניין וסקרנות נכנסתי לסוכנות סוזוקי מכשירי תנועה. תחילה , התרשמתי מהאלטו באופן סטטי.

יחסית לציפיות נמוכות (תדמית "הודית") שהיו לי - הופתעתי לטובה. ליושבים מקדימה מרווח ונוח. מאחור 2 מושבים סבירים

בהחלט (גם למבוגרים) , אם כי המרווח מאחור נחות מהפנדה , ובכלל איכות המושבים , בעיקר הקדמיים בפנדה עדיפה.

תא המטען ממש קטן , ולעומתו זה שבפנדה נראה ענק.

הגימור והאיכות פשוטים אבל ללא פגמים או איכות ירודה , אולם חסרה תחושת המוצקות והמאסיביות מהפנדה. האיבזור מינימלי

אך סביר.

ניגש אלי נציג מכירות סימפטי. התעניינתי בידנית. מעניין שאספקה מצריכה סבלנות ארוכה.

אם תבחר ידנית לבנה - אספקה באפריל. לכל שאר הצבעים , כולל הורוד שנוי המחלוקת - אספקה במאי.(חצי שנה !)

ניסיתי להבין ולא קיבלתי תשובה ממשית , אם חצי השנה נובעת ממבול הזמנות , או הקצאות נמוכות מהיצרן, או אינטרס חבוי ונלוז

של היבואן. (הסוכן ניסה לשדרג אותי לספלאש בעוד 30K).

מבלי שרציתי הציע הסוכן לעשות במיידי נסיעת מבחן . אמרתי למה לא.

היתה אלטו ורודה אוטומטית או כחולה ידנית לבחירה.

בחרתי בידנית. יש לציין כי שתי מכוניות המבחן היו ברמת איבזור משופרת שלא ניתנת להזמנה (היו רק במשלוח הראשון).

מעניין שלכל מבחני הדרכים במדיות השונות נתנו כמובן דגמים מאובזרים כאלו.(לא מזיק לרושם).

מה היה בהן ומי שקונה לא יקבל ?

מד סל"ד עגול חיצוני על הדשבורד, חישוקים קלים , פנסי ערפל קדמיים, ידיות ומראות בצבע הרכב ועוד זוטות.

איך היתה הנסיעה. ממש בסדר יחסית למצופה.

לקחנו את הידנית לסיבוב לירידה / עליה תלולה מאוד וארוכה של הר חומה לכיוון ארמון הנציב.

איכות הנסיעה בכבישי ירושלים המטולאים טובה ונעימה בהחלט -עדיפה על הפנדה הנוקשה. אחיזת הכביש בנסיעה מתונה

טובה , בדחיקה למגבלות הצמיגים הצרים והבינוניים נוסכים הרגשת אי ביטחון . טוב שיש ESP.

תגבור ההגה וההיגוי בסדר גמור. הבלמים טובים. מזגן טוב. (יחסית לעונה).

האלטו אינה שקטה כמו הפנדה , אבל רעש המנוע ורעידותיו לא מופרזות , ובמשיכת סל"ד הרעש גבוה אבל אפילו חביב.

סחיבה בעלייה - שמזכירה בתלילות ובאורך את הקסטל - יחסית מאכזב. ניסיתי להאיץ בחוזקה - השלישי עלה ב 80 ולא עוד -

הרביעי הילוך ארוך וחסר כוח בעליות . צריך להאמין באמינות ובשרידות של הסוזוקי כדי להמשיך לסוע בסל"ד גבוה וצורחני כדי

לקבל ביצועים נאותים....

לסיכום , האלטו נחמדה וטובה למדי , ללא פאולים מהותיים או פשרות מכאיבות. הקלפים החזקים - מחיר נמוך מאוד, תצרוכת

דלק מצויינת , אחריות טובה (שקט נפשי לשלוש שנים).

אני אישית הייתי מעדיף , מהיכרות אישית , ללכת על פיאט פנדה ידנית ב - 75K , ובמסגרת המבצע בסמל"ת מקבלים דלק חינם

בשוויי 12.5 אלף ש"ח. בהפרש של 3K מקבלים הרבה יותר אוטו וגם לא ממתינים כמעט חצי שנה.

פורסם

אני אישית הייתי מעדיף , מהיכרות אישית , ללכת על פיאט פנדה ידנית ב - 75K , ובמסגרת המבצע בסמל"ת מקבלים דלק חינם

בשוויי 12.5 אלף ש"ח. בהפרש של 3K מקבלים הרבה יותר אוטו וגם לא ממתינים כמעט חצי שנה.

אבל ההפרש הוא לא 3K, אלה כמעט 20K !

כאשר משווים את הדגם הידני של שני הרכבים

לדעתי, ההפרש הנ"ל מצדיק, ובגדול, את רכישת הסזוקי

הבעיה העיקרית זה מועד האספקה, שבאמת לא ברור למה צריך להמתין חצי שנה.

בנתיים, אני ממתין למאי לראות אם יהיה מלאי זמין של רכבים.

פורסם

אם אני מבין נכון, החישוב שלך מוטעה.

סמל"ת נותנים לך סוג של "תלושים" בשווי 12K ש"ח לקניית דלק במעמד הרכישה, נכון?

אם אכן כך הדבר הרי שבהשפעת האינפלציה ועליית מחירי הדלק בפועל אתה מקבל פחות דלק ממה שהיית מצפה.

כמובן בהנחה שאתה מבזבז את התלושים לאורך של שנתיים שלוש ולא רוכש דלק ב12K ש"ח ביום אחד.

במילים אחרות, 12 אלף ש"ח בעוד שנתיים שווים פחות (אפילו הרבה כשמדובר בדלק) מ12 אלף ש"ח היום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...