Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה יש ב"קרעת נילונים" שהופך את זה ליותר נחשק?

מה יגרום לאדם שרוצה לקנות רכב קומפקטי לקנות סוזוקי אלטו "חסרת מוניטין", ובעלת איבזור מינימלי, ב-60 אלף, כשהוא יכל לקנות או פונטו גרנדה משנים 2007-8, יאריס משנים 2007-6-5, פאגו 206 משנתונים של 2008-7, וניסן מיקרה משנתון 2007, ועוד.

הפלוס היחידי של הרכב הזה- הוא חדש, ועם אחריות יצרן לעוד 3 שנים ובעל צריכת דלק נמוכה יחסית. המינוסים הם; הוא צפוף, קטן, לא מאובר, לא נוח, ולא בטיחותי.

במחיר הזה אפשר לקנות רכב שברוב המקרים יכל להכיל5 מבוגרים עם קניות,רובם עם אחריות יצרן לתקופה מסויימת, מאובזר, רמת נוחות שברוב המקרים סבירה לחלוטין, ורמת בטיחות יותר טובה. טוב, כנראה שהאמינות של סוזוקי כרכב חדש באמת שווה את כל המינוסים האלו.

אם נלך לפי ההיגיון שלך אין שום הצדקה לרכב חדש שהוא לא רכב פאר. הרי למה לקנות מכונית ממוצעת חדשה כאשר אפשר לרכוש BMW בת 4-5 שנים שיותר חזקה, נוחה, מפנקת ובטוחה.

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה יש ב"קרעת נילונים" שהופך את זה ליותר נחשק?

.

בדיוק מאותה סיבה שאני מאמין שבשלב מסוים בחייך רכשת טלויזיה/מחשב/מצלמה ובחרת לרכוש את אותו מוצר חדש מהאריזה.

גם פה יכולת לרכוש את אותו מוצר או אפילו משודרג (מבחינת המפרט) בקנייה מיד 2 במקום ישירות מהספק.

תבין חלק מחווית הרכישה היא העובדה שאתה הוא הראשון המשתמש בו, מוצר ללא סריטות או מכות ושלך יש את "הזכות" לפתוח את האריזה (או הנילונים). אני לא חושב שיש פסול בחוויה הזו והיא לגיטמית גם למי שיש רק 60,000 ש"ח פנוים לרכישת רכב.

אגב, נקודה חשובה אחרת היא האחריות. לכל הדוגמאות שהבאת אין אחריות או שהיא הולכת להסתיים. אין היום שום דוגמא לרכישת רכב (חדש או משומש) ב 60,000 ש"ח שיש לך 3 שנות אחריות על המוצר הזה. יש אנשים שהיו מוכנים לשלם על העבודה הזו הרבה מאוד כסף.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אני לא בטוח שיש הרבה אנשים שמוכנים לשלם על מנוע 1000 ידני מחיר של 60 אלף ש"ח.

כמו שלא היו הרבה שקנו את הפונטו 55 באופן פרטי בשנות ה-90.

אבל, הצרכניות הגדולות של הרכבים האלה הן בד"כ חברות ההשכרה.

אחרי שהרכב משרת תקופה מסויימת בהשכרה, הוא נמכר במחיר סופר אטרקטיבי ואז הוא גם הופך להיות עסקה ממש משתלמת.

מי לא היה רוצה רכב של שנה על הכביש ב-40 אלף ש"ח?

פורסם
אני לא בטוח שיש הרבה אנשים שמוכנים לשלם על מנוע 1000 ידני מחיר של 60 אלף ש"ח.

כמו שלא היו הרבה שקנו את הפונטו 55 באופן פרטי בשנות ה-90.

אבל, הצרכניות הגדולות של הרכבים האלה הן בד"כ חברות ההשכרה.

אחרי שהרכב משרת תקופה מסויימת בהשכרה, הוא נמכר במחיר סופר אטרקטיבי ואז הוא גם הופך להיות עסקה ממש משתלמת.

מי לא היה רוצה רכב של שנה על הכביש ב-40 אלף ש"ח?

שהמכונית הבאה ברשימת המכוניות הזולות עולה כ 30% יותר, אני לא הייתי מהמר על החשיבה שלך.

תבין במכוניות זולות, מחיר הרכב הוא הפרמטר הראשי. מגיעה מכונית משום מקום (בעצם מהודו) וגורמת לפיאט פנדה (מכונית שבשנים האחרונות הייתה לזולה ביותר בארץ) להיות יקרה ב 15,000 ש"ח!

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

ב- 60K ש"ח יש לאלטו הזאת סיכוי למכור כמות יפה מאוד.

הרבה אנשים שהיו קונים מכוניות משומשות בנות 3 יעשו אולי את הפשרה על גיר ידני כדי לקבל רכב חדש וחסכוני מאוד.

הרבה הורים יקנו כאלו מכוניות לילדים שלהם בתוך רכב שלישי במשפחה.

רכש חדש, בטוח וצעיר בעיצובו. העדר ביצועים וחיסכון בדלק זה רק יתרון לנהגים חדשים או סטודנטים תפרנים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
בדיוק מאותה סיבה שאני מאמין שבשלב מסוים בחייך רכשת טלויזיה/מחשב/מצלמה ובחרת לרכוש את אותו מוצר חדש מהאריזה.

גם פה יכולת לרכוש את אותו מוצר או אפילו משודרג (מבחינת המפרט) בקנייה מיד 2 במקום ישירות מהספק.

תבין חלק מחווית הרכישה היא העובדה שאתה הוא הראשון המשתמש בו, מוצר ללא סריטות או מכות ושלך יש את "הזכות" לפתוח את האריזה (או הנילונים). אני לא חושב שיש פסול בחוויה הזו והיא לגיטמית גם למי שיש רק 60,000 ש"ח פנוים לרכישת רכב.

אגב, נקודה חשובה אחרת היא האחריות. לכל הדוגמאות שהבאת אין אחריות או שהיא הולכת להסתיים. אין היום שום דוגמא לרכישת רכב (חדש או משומש) ב 60,000 ש"ח שיש לך 3 שנות אחריות על המוצר הזה. יש אנשים שהיו מוכנים לשלם על העבודה הזו הרבה מאוד כסף.

אם האחריות היא פקטור כזה רציני, היינו רואים יותר קיה על הכבישים. אומנם יש עליה, אבל גורם האחריות הזה, לא משנה כמה גדול הוא יהיה, לא יהיה חזק יותר ממוניטין הרכב.

פורסם

אתם עוד הפעם מגזימים עם העדר ביצועים. מדובר ב-70 כ"ס על 850 ק"ג. תאוצה מ-0-100 ב-14 שניות. מכונית מירוץ זו לא, אבל נתונים סבירים בהחלט.

פורסם

ידידה הייתה היום בסוכנות:

ידני יהיה רק בערך בעוד חצי שנה מחיר משוער על הכביש = 63K

אוטמטי יהיה בערך בדצמבר מחיר משוער על הכביש = 75K

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

להבנתי, כרגע המאלי אזל ומלאי חדש יגיע עוד מס' חודשים.

אולי תרגיל שיווקי ליצור המתנה וציפיה אצל מתענינים ולתת ליבואן קנה מידה לצפי הזמנות ראשוני.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם זה תרגיל שיווקי אז הוא מאוד לא מוצלח.

היבואן צריך לנצל את ה"בזז" שנוצר סביב האלטו הידנית ולא למתוח אותו.

עוד חצי שנה אף אחד כבר לא יזכור שיש רכב כזה (בהגזמה כמובן).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לאחר בדיקה נרחבת על הדגם באינטרנט היום יצאתי לנסיעת מבחן על האוטו ואני חייב לומר שהתרשמתי לטובה מהרכב.

מערכת המתלים ונוחות הנסיעה לא נופלות מהרבה רכבים בקטגוריות טובות בהרבה.

ההאצה, למרות שבדקתי את גירסת האוטומט, לא הורגשה כאיטית כלל. האוטו בהחלט מרגיש כמו רכב חדש ואני חייב להודות שכל מה שאתם אומרים פה על כך שעדיף לקנות רכב שנמצא שנה שנתיים על הכביש מהרכב הזה בכלל לא בטוח.

באמת נראה לי מוזר שבחו"ל כל הביקורות אוהדות ומשבחות את נוחות הנסיעה והמנוע הנלהב.

החסרונות של הרכב שהודגשו בחו"ל היו החוסר של תא הכפפות, של כיוונון מראות ידני, שדגם הבסיס לא מגיע עם ESP ושתא המטען קטן. כל החסרונות האלה באמת זניחים לעומת העובדה שבמדינת ישראל של 2010 אפשר לקנות רכב חדש, שהיה מקבל 4 כוכבים במבחן האירופאי כמו שקיבל במבחן האוסטרלי רק אם הESP היה חובה, ב60 אלף שקלים.

רוני, בתור היחיד שעשה בדיקה על הרכב בארץ והיחיד שאומר שהרכב גרוע מבדיקה אישית, אני מציע לך לבדוק מחדש את הרכב בהתחשב בכך שהוא כבר לא עולה 80K, לא עולה 73K אלא עולה 60K והוא יותר חסכוני ויותר מהיר מהדגם שבדקת.

פורסם

אני ביצעתי אתמול נסיעת מבחן על האוטומט ( ידני נאמר לי שיגיע בינואר ).

באתי עם ציפיות נמוכות ודווקא הופתעתי לטובה, אני שוקלת להזמין כזו ידנית.

ברור שיש כאן שיקול כלכלי מכיוון שהיא תפורה בדיוק על התקציב שלי וביחס לתקציב זה זו ממש מציאה .

גם אם תהיה נפילת ערך הרי שמבחינת האחוזים ותירגומם לשקלים זה עדיין לא כמו נפילת ערך של רכב חדש שניקנה ב 100 k.

מבחינת הבטיחות אני לא חושבת שהיא כזו גרועה , יש לה איבזור בטיחות שאין בדגמים יותר נחשבים מימנה ובטח שהיא יתר בטיחותית ממודל 96 ללא שום איסזור למעט חגורת בטיחות שכרגע אני נוהגת בו.

וכמובן יש אחריות ל- 3 שנים ! אני חושבת שזו אחלה עיסקה !

חברה ...:ladysman::ladysman:

תנו קצת חיזוקים לפני שאני הולכת לחתום על ההזמנה

פורסם

אתה לא הראשון ולא השני שמתרשם מהרכב לטובה, כנראה שזו באמת חבילה מוצלחת.

אם נהנת מנסיעת המבחן, לך על זה.

רק תחשוב על כמה כסף תחסוך, דלק, תקלות, טיפולים, כל זה יעלה לך גרושים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...