Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

והופלה הנבואה הגשימה את עצמה והמחיר לידנית הוא 55,000 שקלים.

תחשבו שג'אז עולה 120,000+. אלטו ב-55K זאת קניה כדאית.

א. אכן, הנבואה הגשימה את עצמה. בוא נעשה ניסוי - קפוץ לסוכנות סוזוקי (לבחירתך) ובקש להזמין אלטו ידנית ב-55000 שקלים. נראה מה יקרה אז...

ב. ג'אז היא מכונית מסדר גודל אחד למעלה, עם מנוע חזק בהרבה, איכות ואבזור עדיפים משמעותית. איפה פה ההשוואה? וגם - יופי שבחרת את הסופר-מיני שמתומחרת הכי רע בארץ (אחרי מיני קופר, כמובן).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מנוע 997 CC.

67 כ"ס

9.2 קג"מ

מהירות מקסימלית: 154 קמ"ש

0-100: 14 שניות

סביר להניח שזה עם 5 הילוכים קדמיים.

מי שמחפש רכב חדש ועירוני, כזה עם אחריות ועם ריח של ניילונים שנקרעו הרגע, זו מציאה.

בתור אדם שלא נוסע הרבה, ויכול להסתדר עם צריכת דלק גבוהה, וכמו כן מסתובב בערים רק אחרי 12 בלילה, אני חושב שאני אוותר על הרעיון.

ואם כבר מדברים על נתונים צנועים כ"כ, שכחתם את הנאנו שתתומחר לדעתי במחיר נמוך יותר.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

בואו לא נשכח גם כמה עולה לקנות סמארט אצלנו בארצנו הקטנטונת.

נכון שסמארט יותר חמוד, אבל עדיין אנשים משלמים המון כסף בשביל משהו עם הרבה פחות מנוע ועם פחות מושבים, אז רכב שעולה כמו שליש ממנו הוא מציאה.

אפילו שהפסיקו לייבא סמארטים לפני 4 שנים, המחיר שלהן עדיין מעל ל80000.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
כרגע אני מנטרל את ההנחות שייתכן ויהיה מצד היבואן שאפשר להתמקח איתו כבר עכשיו.

אני עדיין לא מבין איך רכב שהמחירון שלו 79,000 רשמו כאן שאחרי המיסוי יעלה 69,000 אין מצב,

נניח ו50% מערך הרכב זה מס, על 40,000 שקל הנחה של 17% זה כמעט 7,000 שקל, ואני מוכן להתערב שמחיר הרכב לא ירד (במחירון הרשמי של היבואן) ב7,000 שקל.

עכשיו איך הגיעו פה למעלה ל10,00 פחות אני לא יודע.[/quote

כמה שצדקתי,נחמד לגלות שהערכת מחיר שלי היתה נכונה.

עכשיו איפה העיתונאי המטומטם שרשם לפני חודש את הכתבה?

פורסם

אל תשכח ש"העיתונאי המטומטם" יצא מנקודת הנחה שיביאו את האלטו הידנית, שמזהמת אפילו פחות מהנוכחית שבארצנו.

כמובן שזה עדיין לא יביא אותה ל50K ש"ח, אבל חייבים כותרת מפוצצת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הבעיה עם כותרות מפוצצות שיש אנשים שבאמת מאמינים למה שכתוב,וכשאדם ממוצע קורא את העיתון הוא מאמין לשטויות של אותו כתב.

פורסם

ליד הבית שלי אני רואה SUZUKI ONE ידנית שיוצרה בהודו ושהובאה לפה על ידי מכשירי תנועה אני חושב ב 98 דיברתי עם השכן ששייך לו האוטו , הוא אומר שזאת מכונית מדהימה וחסכונית ואמינה במיוחד.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

מכונית אמינה? סבבה!

חסכונית במיוחד? שיהיה לו בכיף!

מדהימה? :shock: מה בדיוק מדהים בה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

Bagira, לשם התואר "מדהים" אין את המשמעות שהיתה לו פעם. הכל "מדהים" היום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...