Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהים הוא תיאור למשהו שחורג מהמקובל, החריגה יכולה להיות פוזיטיבית או נגטיבית.

לדוגמא (אמיתית): השבוע סעדתי (עם 3 חברים) במסעדת קו-XXXX-ה שביפו, מדהים כמה האוכל היה גרוע (4 מנות הוחזרו למטבח) וגם אח"כ לקח זמן עד שהתאוששנו מתוצרי הלוואי של הארוחה... :evil:

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מכונית אמינה? סבבה!

חסכונית במיוחד? שיהיה לו בכיף!

מדהימה? :shock: מה בדיוק מדהים בה?

יכול להיות שהגזמתי עם המילה מדהימה ,

בכל אופן ברמת המיסוי הגבוהה בישראל לעומת אירופה זאת בכל זאת הפתעה לטובה ובפעם הראשונה יש שינוי רציני ואי אפשר לדעת אם יתממש ויביאו אותה במחיר הזה זה יהיה.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

יוסי, נגדיר את זה כך: גם מי שחשב שיש לו קיבה מברזל, גילה שיש דברים שיכולים לשבור גם אותו. :evil:.

עכשיו אני כבר צוחק מזה, אבל האמן לי שהיו רגעים קשים...

אגב, אתה מצליח לזהות את שם המסעדה? אם כן אז בה"פ לאישור ההשערה שלך.

פורסם

נרמוז רק שה"מתחזה לטבח" שעסוק יותר בלייחצן את עצמו ופחות בבישולים (פשוט כי אין לו מושג איך עושים את זה) במתחם הקולינארי המדובר הוא לא קרוב משפחה של חוף הצוק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה לעשות, הייתי רוצה להאמין שכשאנשים אשכרה משקיעים ברישום וקריאה בפורום, הם לא יתייחסו אליו כאל גרסה משודרגת של טוקבק. נו, כנראה שנצטרך לתקן את הכותרת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דווקא אני עקבתי אחרי האשכול ולא הגבתי...רוב מי שעוקב פשוט לא מגיב כי יש התפתחויות מעניינות והוא רק רוצה לקרוא בלי להפריע.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום היה פרסום עמוד שלם במעריב של מכשירי תנועה :

סוזוקי אלטו ב 72.990 שקל עושה מחוץ לעיר 22.2 בעיר 14.9

יכול להיות שהמחיר ירד מתחת ל70אלף שיביאו הגירסה הידנית.

http://www.auto.co.il/כתבה-23550-מחיר-סוזוקי-אלטו-אינו-צפוי-לרדת.aspx

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לפי כתבה שפורסמה אתמול ב"אוטו" המחיר הסופי שנקבע לאלטו הידנית-60000 ש"ח(כולל כל האבזור הבטיחותי הנדרש לרבות ESP).

מעניין לראות אם הישראלים שמסוכסכים עם רגל שמאל יקנו אותה.

turboy

פורסם

עדיין יש כמה בעיות עם הרכב.

את 3 כוכבי הבטיחות שהרכב השיג כבר הציגו פה.

בנוסף הצמיגים ממש צרים (155) ובטח אם מרחיבים את הצמיג צריכת הדלק תיפגע.

כמו כן אין מכסים לתאי האחסון כולל לתא הכפפות.

בנוסף, בחו"ל הגירסה עם הESP שנקראת SZ4 מגיעה עם פנסי ערפל וחישוקי סגסוגת קלה לעומת חישוקי פלדה אצלנו. בנוסף רמת האבזור היחידה שאפשר להשיג את האלטו אצלנו היא הGLX.

כמו כן חסרות 2 כריות אויר שמגיעות בגירסה המאובזרת להשלים ל6 וגם הרכב מגיע עם 2 רמקולים בלבד ולא עם 6.

לא מתלונן על רכב שעולה 59,990 אבל אני חושב שדווקא ללקוחות פרטיים שאליהם הרכב מכוון הדברים האלה יכלו להוסיף ובהחלט להטות את הכף לטובת האלטו גם על חשבון כמה אלפים נוספים.

• תוכן חדש...