Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מוזמן להראות לי ביקורות אוהדות ומשבחות מחו"ל, אני מאוד אופתע.

רוני

שורת הסיכום מ AUTOCAR (מבחן על מנוע 1.0 ידני)-

The Alto doesn’t quite feel as upmarket or sophisticated as some cars of its size, but there can be no doubting that Suzuki has produced a robust, good-looking, practical, and cheap-to-run car. We already know that cheap and cheerful goes a long way in the city car segment, and on that basis the Alto looks set to be a winner.

http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Suzuki-Alto-1.0-SZ2/235466/

אגב, באמת בשאר הכתבות הרכב די נקטל, אבל שוב, שם פער המחירים בין האלטו למתחרות לא עומד על 30%.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

רוני, היום הזמנתי את האלטו הידנית אז אני משוחד אבל עדיין קראתי המון ביקורות ובאמת שאף אחד לא השווה את האלטו למכוניות מרמה מעל פשוט כי אין סיבה. כשאני אוכל להרשות לעצמי בעוד 10-15 שנה להחזיק אוטו מסגמנט גבוה יותר כולל עלות ביטוחים דלק וטיפולים אז מן הסתם אעשה זאת.

כרגע אני סטודנט ויש לפני עוד 4 שנים כאלה בהן היתרונות של האלטו משמעותית עולים על החסרונות עם כמה שהם גדולים לדעתך.

בכל מקרה הנה כמה מתוצאות המבחנים שעשו כמה מאתרי הרכב הגדולים בעולם.

http://www.themotorreport.com.au/39574/2009-suzuki-alto-road-test-review/

זה אחד מהרבה אתרי רכב אוסטרליים ובריטים שתמצא אם תחפש suzuki alto review בגוגל. סמוך עליי שכל הביקורות זהות.

If styling matters, then again the Alto has a clear edge; its more modern Euro lines making the other two look dated in comparison.

The fact that the Alto is manufactured in India might be an issue for some. In reality, it shouldn’t be - the Alto looks and feels as well-built as any Suzuki.

It was the drive that really surprised us most. At the wheel, the little Alto has character and a rarin’-to-go attitude that is really quite endearing.

If you are a daily commuter, a city dweller or just someone looking for cheap efficient transport, then the Alto deserves a very close look.

We liked it a lot.

Parker's: (אחד מהאתרים הנחשבים ביותר, הרשיתי לעצמי לצטט את מה שהם אמרו על איכות הנסיעה)

The Alto is at its best around town where it's nippy, agile and adept at zipping through traffic. The super-light steering comes into its own, making it easy to park and perform three-point turns. Out of town, the Alto performs competently. It's not especially fun to drive, but it does get the job done. Body roll is minimal and the ride is impressive for such a small car, dealing with rough surfaces and potholes well

ואחרון חביב honestjohn שאני בטוח ששמעת גם עליו. ממנו הרשיתי לעצמי לצטט את הפיסקה על רעשי נסיעה

Yet the new Suzuki Alto acquitted itself surprisingly well on the autostrada, cruising at 120kmh at around 3,500rpm without any fuss and surprisingly low wind and road noise.

תאמין לי שאני לא רץ לבזבז את הכסף שלי, ושילוב של נסיעת מבחן מוצלחת, צריכת דלק פנומנלית (בדיוק לפני כמה ימים היא זכתה במרתון צריכת הדלק והרבה אתרים הזכירו את צריכת הדלק שהגיעה ל50 ק"מ לליטר במקטע מסוים בעיר עם ממוצע של 30 ק"מ לליטר בכל המרתון. הרבה יותר טוב ממכוניות רבות אחרות שנוסעות על דיזל והיברידיות למיניהן.) וכל העיסקה של רכב חדש ב60K זו בהחלט אחלה חבילה.

פורסם
רוני, היום הזמנתי את האלטו הידנית אז אני משוחד אבל עדיין קראתי המון ביקורות ובאמת שאף אחד לא השווה את האלטו למכוניות מרמה מעל פשוט כי אין סיבה. כשאני אוכל להרשות לעצמי בעוד 10-15 שנה להחזיק אוטו מסגמנט גבוה יותר כולל עלות ביטוחים דלק וטיפולים אז מן הסתם אעשה זאת.

כרגע אני סטודנט ויש לפני עוד 4 שנים כאלה בהן היתרונות של האלטו משמעותית עולים על החסרונות עם כמה שהם גדולים לדעתך.

בתור סטודנט "תפרן", כמו שאמרתי, האלטו הידנית במחיר הזה היא לא בהכרח בחירה גרועה. עדיין, אני לא מסכים עם הרבה מהנכתב בביקורות שציינת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שכחת לומר שהחלפת מנוע.

לא, הוא שכח לומר שהמנוע עבר תחת פיו של בני ל' המהולל (אם זכרוני עוד עימי), מה שגרם לו להאמין שלא כדאי לשבוק בטרם עת.

משכנתא זה קל

פורסם

כל הסיפורים על 1000 סמק שזה לא טוב -זה רק קישקוש

הייתי ב2005 בבולגריה ונסענו במונית -שימו לב דהיו מאטיס 800 סמ"ק .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

תודה רבה לשרשור המופלא שעזר לי רבות להגיע להחלטה סופית , הזמנתי היום את האלטו הידנית, תגיע רק בפברואר, מבטיחה לחזור ולעדכן את רמת שביעות רצוני מהרכב ושוב תודה לכולם :-D

פורסם

אני מת לראות את התגובות של האנשים הראשונים עם האוטו.

מי יודע, אולי בסוף אני אוותר על הגרנדה פונטו בשנה הבאה לטובת אלטו 2009 מאחת מחברות ההשכרה...

פורסם
לא, הוא שכח לומר שהמנוע עבר תחת פיו של בני ל' המהולל (אם זכרוני עוד עימי), מה שגרם לו להאמין שלא כדאי לשבוק בטרם עת.

אכן פרט חשוב!

ותודה שוב לבני ל. שהשיג לי היום לוח פיוזים חדש לטמפרה :)

פורסם
תודה רבה לשרשור המופלא שעזר לי רבות להגיע להחלטה סופית , הזמנתי היום את האלטו הידנית, תגיע רק בפברואר, מבטיחה לחזור ולעדכן את רמת שביעות רצוני מהרכב ושוב תודה לכולם :-D

כנ"ל. גוש פח ורוד בעתידי הקרוב.

תודה לכולם :)

• תוכן חדש...