Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הכתבות, הרכב לא נועד להשחיז צמיגים. הוא גם די מבאס לנהג הספורטיבי או כרכב מפנק ומרשים אבל...

60,000 ש"ח לרכב חדש?!? אני לא מצליח לזכור מתי רכב חדש עלה ככה בארץ. הרכב הזה הופך הרבה מאוד אנשים שרק חלמו לרכוש רכב חדש להשיג את החלום ללא צורך להיכנס לחובות או שיעבודים. אני לא מצליח להבין מה פסול בלחלום על "קריעת נילונים"- מה רק לבעלי אמצעים שיכולים לקנות מיאטה "שנקנתה כחדשה" יש זכות לרכוש רכב חדש?

הרכב הזה על כל מגרעותיו, מצליח לשנע 4 אנשים לנסיעות עירוניות וגם לעשות זאת מחוץ לעיר, אני מניח שהוא אפילו עולה את הקסטל. בנוסף לכך הוא מגיע עם בקרת יציבות (תמצאו לי גטס משומשת עם אביזר כזה), משיג נתוני תצרוכת דלק מצוינים ונתוני הזיהום האויר שלו משתווים אולי רק לרוכב אופנים. אני רק מנסה לדמיין כמה מקומות חנייה הרכב הזה היה מפנה אם כל המכוניות בתל אביב היו אלטו (או 107 או פנדה) וכך גם בעלי בימרים למיניהם היו נהנים.

אני חושב שמגיע ליבואני סוזוקי כל הכבוד והלוואי שעוד יבואנים יתחילו להביא רכבים מקבילים (או שלפחות יתמחרו את הרכב שלהם במחיר שהוא אמור להימכר-ע"ע 107)

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה קרה ל 5 לכוכבים מ 2004 שב- 2009 הם שווים פחות מ 3 כוכבים ?

הזוהר שלהם הועם ? :roll:

כומ שרכב 'מאבד סוסים' עם הזמן, ככה הוא מאבד כוכבי ריסוק, לא?:lol:

בטיחות שמטיחות, תראו איזה פוטנציאל שיפורים: :wink:

[ATTACH]177123[/ATTACH]

זה רק אני, או שהרכב בתמונה... יפה?!:shock:

תחשבו שבעוד 3 שנים, יוכלו סטודנטים לקנות רכב אמין בן 3 רק ב25K בערך! במחיר כזה אפשר לקנות היום רכבים אם אותה רמת בטיחות, ופחות אביזרי בטיחות. מה, לא משתלם?:-D

קקטוסולר ידנית

פורסם
לפי הכתבות, הרכב לא נועד להשחיז צמיגים. הוא גם די מבאס לנהג הספורטיבי או כרכב מפנק ומרשים אבל...

60,000 ש"ח לרכב חדש?!? אני לא מצליח לזכור מתי רכב חדש עלה ככה בארץ. הרכב הזה הופך הרבה מאוד אנשים שרק חלמו לרכוש רכב חדש להשיג את החלום ללא צורך להיכנס לחובות או שיעבודים. אני לא מצליח להבין מה פסול בלחלום על "קריעת נילונים"- מה רק לבעלי אמצעים שיכולים לקנות מיאטה "שנקנתה כחדשה" יש זכות לרכוש רכב חדש?

הרכב הזה על כל מגרעותיו, מצליח לשנע 4 אנשים לנסיעות עירוניות וגם לעשות זאת מחוץ לעיר, אני מניח שהוא אפילו עולה את הקסטל. בנוסף לכך הוא מגיע עם בקרת יציבות (תמצאו לי גטס משומשת עם אביזר כזה), משיג נתוני תצרוכת דלק מצוינים ונתוני הזיהום האויר שלו משתווים אולי רק לרוכב אופנים. אני רק מנסה לדמיין כמה מקומות חנייה הרכב הזה היה יותר אם כל המכוניות בתל אביב היו אלטו (או 107 או פנדה).

אני חושב שמגיע ליבואני סוזוקי כל הכבוד והלוואי שעוד יבואנים יתחילו להביא רכבים מקבילים (או שלפחות יתחרו את הרכב שלהם במחיר שהוא אמור להימכר-ע"ע 107)

אכן כל מילה בסלע.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

עדיין הייתי שוקל אותו כאופציה למישהו שצריך רק להגיע ממקום למקום.

ב1994 ההורים שלי קנו סקודה פורמן חדשה ב45000. זה היה ליסינג, אז הריביות המטורפות הוסיפו קצת.

לשלם 60000 על רכב הרבה יותר מתקדם (תשוו את זה עם סקודה פורמן!) ויותר נוח ויפה (שוב, בהשוואה לסקודה פורמן), זה ממש לא רע.

המחיר מעולה.

פורסם

הייתי היום בסוכנות סוזוקי לראות את האלטו.

האוטו נראה דווקא טוב לעומת מה שציפיתי, הצבע נראה איכותי יחסית, הפלסטיקה מבפנים לא גרועה חוץ מהכיס בצד הנוסע שמחליף את תא הכפפות.

מה ששמים לב אליו זה שאין מד סל"ד באוטו, אין חישוקי סגסוגת קלה ואין פנסי ערפל. 4 כריות אויר וESP נשמע דווקא די טוב דווקא.

המרחב מבפנים נראה די גדול יחסית ויהיה נוח לגברים בגובה 1.80. המושב לא מתכוונן לגובה אבל ההגה כן.

עדיין צריך לעשות נסיעת מבחן אבל אין עדיין את הגירסה הידנית אז נצטרך לבדוק את האוטומט. בכל מקרה מהאוטומט יש רק לאן להשתפר עם הידני.

לא יודע למה בארץ מעדיפים לשלם 13K יותר על אוטו פחות חסכוני בדלק, יותר איטי ושתהיה לו ירידת ערך גבוהה יותר.

פורסם
ב1994 ההורים שלי קנו סקודה פורמן חדשה ב45000. זה היה ליסינג, אז הריביות המטורפות הוסיפו קצת.

לשלם 60000 על רכב הרבה יותר מתקדם (תשוו את זה עם סקודה פורמן!) ויותר נוח ויפה (שוב, בהשוואה לסקודה פורמן), זה ממש לא רע.

המחיר מעולה.

מה הקשר בין 1994 ל-2009? חשבת שאולי הייתה אינפלציה מאז? שהמתחרות של הפורמן היו אחרות מהמתחרות של האלטו? אין שום קשר בין הדברים.

לא יודע למה בארץ מעדיפים לשלם 13K יותר על אוטו פחות חסכוני בדלק, יותר איטי ושתהיה לו ירידת ערך גבוהה יותר.

הפלסטיקה בפנים כן גרועה באופן אבסולוטי ל-99% מהמכוניות החדשות כיום. העדר מד סל"ד זה דווקא לא קריטי (בזו שנהגתי בה דווקא היה). חישוקי סגסוגת זה שטויות וגם פנסי ערפל.

בפנים מרווח לשניים מלפנים ולשניים יותר קטנים מאחור. רק שהמושבים מאוד לא נוחים לאורך זמן.

ובנוגע למשפט האחרון שלך (המצוטט) - מי אמר שמעדיפים? הגרסה הידנית הרגע הגיעה. תן לה חודש-חודשיים להשתפשף...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פשוט תעשה עליה נסיעת מבחן. היא לא נועדה לנסיעות בין עירוניות ארוכות, זה רכב עירוני סה"כ.

תעשה עליה נסיעה שמאפיינת את רוב הנסיעות שלך ותחליט אם זה מתאים.

emotion of motion

פורסם

רועי (ROEY B), מסכים ומחזק כל מילה!

ידיעה נוספת, מכלכליסט.

לא נהגתי\ ישבתי במכוניות רבות בחיי, אבל בתערוכת פרנקפורט האחרונה הקפדתי לבלות דקות ארוכות ב-3 מכוניות מיני; ה-C3 החדשה, ה-KA החדשה והאלטו. כאמור, אין לי מדדים להשוואה, אבל נהנתי לשבת ולמשש כל אחת מהן ולא היו לי תלונות בנוגע לגימור, לאיכות או למימדים הקטנים, אם כבר אז ההיפך הוא הנכון.

אם מכוניות כמו הטווינגו (דור ראשון) יכולות לנסוע במהירות סבירה על האוטובאן הגרמני (ולטפס בהרי אירופה), האלטו יכולה להתמודד עם אתגר לא פשוט כמו הקסטל האימתני שלנו וגם לנסוע, שומו שמיים, על כבישים בין-עירוניים לאורך זמן, מבלי לעכב את התנועה או לגרום לאי נוחות חריגה לנהגה ונוסעיו.

אני מקווה שיבואנים נוספים ירימו את הכפפה (אל תתעצבן, דריש) ויתחילו לייבא לארץ את הדגמים הידניים של דגמי הסופר מיני שלהם. בתימחור הולם, כמובן.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

גם האונו ה45 כ"ס נוסעת בלי לעכב אף אחד (...להפך :twisted:) וגם פיאט 500 עם 17 כ"ס מטפסת את האלפים. אנשים קצת מגזימים לפעמים. אלטו יכולה לעשות כל מה שכל אוטו קטן אחר יכול לעשות.. השאלה היחידה היא אם מתחברים לאוטו (שלא תרצו להעיף אותו אחרי שנה, זה הפסד כסף לא קטן :roll:) ואם נוח בו יחסית.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תכל'ס. אנשים מגזימים עם עניין הכ"ס. הטיפו שלי במקור הגיע עם 70 כ"ס ומשקל מעל טון. אחרי 14 שנים על הכביש ו-200K ק"מ אני אתפלא אם נשאר יותר מ-50. נכון שהרכב עגלה בהילוכים הראשונים, אבל עדיין נסעתי במקומות קשים בלי שום בעיה בלי לעכב אף אחד. אלטו שוקלת 850 ק"ג (כמו פנדה פחות או יותר) ומפיקה 70 כ"ס. אני לא רואה שום סיבה למה רכב כזה לא יצליח להתמודד עם נסיעה בינעירונית ארוכה.

פורסם

מה יש ב"קרעת נילונים" שהופך את זה ליותר נחשק?

מה יגרום לאדם שרוצה לקנות רכב קומפקטי לקנות סוזוקי אלטו "חסרת מוניטין", ובעלת איבזור מינימלי, ב-60 אלף, כשהוא יכל לקנות או גרנדה פונטו משנים 2007-8, יאריס משנים 2007-6-5, פאגו 206 משנתונים של 2008-7, וניסן מיקרה משנתון 2007, ועוד.

הפלוס היחידי של הרכב הזה- הוא חדש, ועם אחריות יצרן לעוד 3 שנים ובעל צריכת דלק נמוכה יחסית. המינוסים הם; הוא צפוף, קטן, לא מאובר, לא נוח, ולא בטיחותי.

במחיר הזה אפשר לקנות רכב שברוב המקרים יכל להכיל5 מבוגרים עם קניות,רובם עם אחריות יצרן לתקופה מסויימת, מאובזר, רמת נוחות שברוב המקרים סבירה לחלוטין, ורמת בטיחות יותר טובה. טוב, כנראה שהאמינות של סוזוקי כרכב חדש באמת שווה את כל המינוסים האלו.

פורסם

אם כולם היו חושבים כמוך היבואנים היו פושטים רגל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...