Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב מודרני עם 3 כוכבי בטיחות עדיף על כל גרוטאה מלפני 10 שנים בלי בטיחות כלל. כמו כן שים לב שצריך לנתח את הניתונים ביחס לשנת הבדיקה ולקטגוריה. רכב סופר מיני עם 3 כוכבים בסטנדרטים של שנת 2009 הרבה יותר בטיחותי מרכב סופר מיני עם 5 כוכבים בשנת 2004.

אני לא צופה הצלחה לרכב. גברים לא ירכשו משיקולי פוזה, נשים לא ירכשו בגלל הידני.

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רכב מודרני עם 3 כוכבי בטיחות עדיף על כל גרוטאה מלפני 10 שנים בלי בטיחות כלל. כמו כן שים לב שצריך לנתח את הניתונים ביחס לשנת הבדיקה ולקטגוריה. רכב סופר מיני עם 3 כוכבים בסטנדרטים של שנת 2009 הרבה יותר בטיחותי מרכב סופר מיני עם 5 כוכבים בשנת 2004.

אני לא צופה הצלחה לרכב. גברים לא ירכשו משיקולי פוזה, נשים לא ירכשו בגלל הידני.

מה קרה ל 5 לכוכבים מ 2004 שב- 2009 הם שווים פחות מ 3 כוכבים ?

הזוהר שלהם הועם ? :roll:

פורסם

דווקא במבחני בטיחות אחרים הרכב השיג 4 כוכבים והאבזור הבטיחותי שלו בהחלט מרשים.

בנסיעה יומיומית הוא אמור להיות יותר בטוח עם הESP והABS אבל בתאונה לא בטוח כמה הוא יגן.

ודווקא במדינתנו כשכל חודש מחיר הדלק עולה יש לרכב עם צריכה של 20-30 ק"מ לליטר קרקע פוריה להתיישב בה.

פורסם
מה קרה ל 5 לכוכבים מ 2004 שב- 2009 הם שווים פחות מ 3 כוכבים ?

הזוהר שלהם הועם ? :roll:

אתה אידיוט או שאתה עושה את עצמך? טכנולוגיה מתפתחת, מחקרים מסתיימים, סטנדרטים עולים. רכב שקיבל 5 כוכבים ב-2004 בסטנדרטים של 2009 יקבל בקושי 2. (סתם דוגמא)

פורסם

לא סתם דוגמא - דוגמא מטופשת ושגויה. נא לא לכתוב אם אתה לא מבין. והפעם ויתרתי לך על ה"אתה אידיוט". אז להבא...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הוא דווקא צודק. אולי לא בקיצוניות שהוא הציג את זה אבל בהחלט יש הבדל במבחן משנת 2009.

http://www.euroncap.com/Content-Web-Article/b5fceacf-8dfe-40d0-9809-e8900aee87e3/new-smaller-cars-widen-safety-choice-for-consumers.aspx

אתה מוזמן לקרוא כאן על ההבדלים שהם הכניסו בשיטת הדירוג שלהם. אני כמעט בטוח שהגירסה שמגיעה לארץ, עם 4 כריות אויר לפחות ועם ESP וABS כאבזור מינימלי, תקבל 4 כוכבים באותו המבחן.

פורסם
אתה אידיוט או שאתה עושה את עצמך? טכנולוגיה מתפתחת, מחקרים מסתיימים, סטנדרטים עולים. רכב שקיבל 5 כוכבים ב-2004 בסטנדרטים של 2009 יקבל בקושי 2. (סתם דוגמא)

הדוגמה שלך שגויה ואתה מדבר שטויות. ציונים עד 2009 היו נקבעים נטו על פי יכולת עמידת הרכב בריסוק קדמי וצידי במהירות של 64 קמ"ש, ורכב שלא עומד במבחן הזה ב2009 גם לא היה עומד בו ב2004 או ב1999. בסטנדרטים החדשים מוסיפים או מורידים ניקוד בהתאם למספר גירסאות הרכב בהן קיימת מערכת ESP. לאלטו לצורך העניין יש ציון הגנה על נוסעים של 55%, זה בזיון לרכב שהושק במאה ה21.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני בניגוד אליך רק עושה את עצמי... :shock:

פורסם

בטיחות שמטיחות, תראו איזה פוטנציאל שיפורים: :wink:

528936-5.jpg

ראיתי את האלטו החדשה במספר הזדמנויות, תהרגו אותי אבל היא מאוד מזכירה לי את הניסן מיקרה.

לא שופעת ביופי אבל בעלת קצת אופי.

סה"כ במחיר הנוכחי לארץ קטנטונת שכל שטחה הוא כמו של ערים באירופה הרכב הזה מעולה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

למספר הכוכבים אין כמעט רלוונטיות בתרגום למציאות.

3/4 כוכבים האלה רלוונטים רק כאשר מדובר בהתנגשות עם רכב מאותה הקטגוריה, מיני מבקרה שלנו, סיכוי קטן מאוד שדבר כזה יקרה במציאות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
דווקא ההתנגשות שנתנה לה את התואר 3 כוכבים הייתה בקיר במהירות 64 קמ"ש :?

עכשיו כולם ירוצו לקנות מפלצת 4X4 עם מגן חזירים מקדימה.

פורסם

לפי הכתבה באוטו הרכב ימכר בארץ ב60K,

שאלתי היא מתי הרכב יתחיל להמכר בארץ במחיר הזה? כיוון שלפי אתר היבואן הם כבר התחילו למכור את הגירסה הידנית..

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

זה מחיר מעולה, הרכב יהיה להיט בחברות השכרה.

מבחינתי, אחרי שרכב כזה עשה 50 אלף ק"מ בחברת ההשכרה ונמכר כרכב בן שנה ב-40 אלף ש"ח, זאת אחלה מציאה.

• תוכן חדש...