Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תזלזל.

אתה כנראה שוכח את העובדה שמדובר ברכב קטן, וככל הנראה גם קל משקל.

לשם ההשוואה, האוטוביאנקי בעלת מנוע בנפח 903 סמ"ק וגיר ידני ארבעה הילוכים. למרות הנתונים הלא ממש מחמיאים, המשקל הקל עושה את שלו, וכך היא מצליחה לזוז בזריזות מעוררת התפעלות ביחס למה שהיה מצופה מהמנוע הזערורי.

לא בדקתי אף פעם נתוני תאוצה 0-100, אבל אני מניח שבמציאות הם לא אמורים להיות רחוקים מ-14 שניות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תסביר לי בבקשה, איך אוטו משומש ויותר ישן יכול להיות יותר אמין?

אני לא רואה איזה משומשת אחרת אתה יכול לקנות שתהיה יותר אמינה מרכב חדש לחלוטין שמלווה באחריות יצרן.

סתם נקודה למחשבה. האם לא נראה לך שמיקרה משומשת או מאזדה 3 משומשת תהיינה אמינות מהאלטו מייד אין אינדיה???

אני עוד זוכר את המארוטי אלטו שיובאה ע"י מכשירי תנועה בשנות התשעים. חרפה של אוטו.

אחריות? נו באמת. מתישהו גם היא נגמרת. קנה חכם ונכון ולא תזדקק לגיבוי האחריות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
תן לי רכב חדש (או משומש) אחר שעושה 23 לליטר ואז תגיד לי ש"העיקר קרוע ניילונים".

חוץ מהרובר שלי, כל המכוניות שלי פחות נוחות ופחות בטוחות מהרכב הזה, וכולן עושות בין 10 ל14 לליטר, שזה חצי ממה שעושה האוטו הזה, שגם מגיע עם אחריות, ועל הכביש נראה די חמוד.

לפחות תבצע נסיעת מבחן לפני הרכישה. שלא תגיד לא אמרנו, לא הזהרנו...:wink:

פורסם

אי אפשר לקבוע מה יהיה אמין יותר מראש, בטח כשמדובר במכונית חדשה לחלוטין. מה שדי ברור הוא שאלטו חדשה תעלה בערך כמו מאזדה 3 בת 3, תהיה ה-ר-ב-ה יותר זולה לאחזקה ותתאים פי כמה בתור רכב עירוני. יכול להיות, אגב, שהיא מכונית מחורבנת למדי, אבל עדיין - אתה מקבל 3 שנות אחריות ולרוב האנשים זה חשוב מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
סתם נקודה למחשבה. האם לא נראה לך שמיקרה משומשת או מאזדה 3 משומשת תהיינה אמינות מהאלטו מייד אין אינדיה???

אני עוד זוכר את המארוטי אלטו שיובאה ע"י מכשירי תנועה בשנות התשעים. חרפה של אוטו.

אחריות? נו באמת. מתישהו גם היא נגמרת. קנה חכם ונכון ולא תזדקק לגיבוי האחריות.

מה קרה ? קנית מאזדה ב מאה ומשהו אלף שקל ועכשיו שאולי עומדים להביא את האלטו שהוא רכב אמין שנת 2010 במחיר מצחיק אז אני מבין שיש תחושה של פיספוס של קניית רכב חדש ,לא נורא.

תהנה מהעגלה שלך.

ליד הבית שלי אני עוד רואה סוזוקי אלטו שנת 87 ונוסעת כל יום מצויין, כל החלקים של הרכב הם של סוזוקי אורגינל מצידי שירכיבו את זה גם בעזה ...

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

מעניין אם תהיי אלטו ספורט כמו הפנדה? :)

אלטו גודשת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יצא לי לנסוע פעמיים או שלוש בסוזוקי אלטו שנת 87 או 86.

ממה שאני זוכר, האוטו לא היה יציב ובאזור ה-90 קמ"ש היתה הרגשה שהאוטו כמעט מתחיל לרחף מעל הכביש.

פרט לזה, היה יותר מידי קומפקטי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מה קרה ? קנית מאזדה ב מאה ומשהו אלף שקל ועכשיו שאולי עומדים להביא את האלטו שהוא רכב אמין שנת 2010 במחיר מצחיק אז אני מבין שיש תחושה של פיספוס של קניית רכב חדש ,לא נורא.

תהנה מהעגלה שלך.

ליד הבית שלי אני עוד רואה סוזוקי אלטו שנת 87 ונוסעת כל יום מצויין, כל החלקים של הרכב הם של סוזוקי אורגינל מצידי שירכיבו את זה גם בעזה ...

המאזדה היחידה שהיתה ברשותי אי פעם היתה מיאטה, שנקנתה חדשה. הפקתי ממנה עונג רב, נהניתי מהאחזקה הזולה ומאמינות מושלמת - וכשמכרתי, אפילו שמירת המחיר היתה לא פחות ממדהימה. מה יש להגיד, רוטנברג, עגלה.

אבל, אם לצטט אותך, מבלי שאתה מכיר אותי כמובן, אני אהנה מהעגלה הנוכחית שלי(בימר) - ואהיה ירוק מקנאה בכל פעם שאראה אלטו חדשה על הכביש. אחחח, איזה פספוס רוטנברג, תחושה של פיספוס של קניית רכב חדש.

יודע מה, רוטנברג, חסוך עוד קצת. קנה את האלטו 87' של השכנים שלך. אתה ממליץ, לא? היא נוסעת כל יום מצויין, כל החלקים של הרכב הם של סוזוקי אורגינל - ויש לי עוד בונוס בשבילך. האוטו הורכב ביפן, לא בהודו וגם לא בעזה.

פורסם
לפחות תבצע נסיעת מבחן לפני הרכישה. שלא תגיד לא אמרנו, לא הזהרנו...:wink:

אני מכיר את האלטו שהייתה עד עכשיו. זה רכב די נפוץ בדרום אמריקה.

זה רכב לא ממש טוב לנסיעות ארוכות והוא לא מצטיין בשום דבר חוץ מצריכת דלק, אבל הוא עדיף על סיריון שנת 2005, שעולה אותו דבר כמעט, ולו רק בגלל העובדה שהוא יהיה יותר אמין ויותר חדש.

אגב, מתי התחילו כולם להיות כוסיות שמתעסקים בבטיחות ובאבזור שאפשר לשים לרכב בכל מקרה אחר כך?

זה רכב בסיסי. קנו אותו ושימו לו אחרי זה מה שבא לכם. הרדיו לא מתאים? שדרגו אותו וזהו.

יש רק שתי כריות אוויר? לי גם יש שתיים, שזה אומר ממוצע של 0.75 לכל רכב שיש לי.

צריך פשוט לחיות עם זה, ואם קונים רכב חדש וזול, זה מה שמקבלים.

אם קונים רכב יקר ומשומש, זה מה שמקבלים.

כל אחד עם ההחלטות שלו ועם מה שחשוב לו.

אני מבזבז בשנה 15000 ש"ח על תחזוקה של 3 מכוניות. אני לא בטוח שBMW תהיה יותר זולה או תיתן לי תמורה יותר גדולה מזו שיש לי עכשיו.

פורסם
יצא לי לנסוע פעמיים או שלוש בסוזוקי אלטו שנת 87 או 86.

ממה שאני זוכר, האוטו לא היה יציב ובאזור ה-90 קמ"ש היתה הרגשה שהאוטו כמעט מתחיל לרחף מעל הכביש.

פרט לזה, היה יותר מידי קומפקטי.

.

לא הבנתי את ההשוואה לרכב מלפני 25 שיוצר בסטנדרטים אחרים,

אולי גם תשווה פיאסטה 86 לזו שנמכרת היום?!

נכון שהפיאסטה היום יותר יציבה ויותר טובה בכל פרמטר אבל הם לא מתחרות אחת בשנייה בכלל.

פורסם

ולמי שיודע לקרוא גרמנית, הנה קישור למבחן דרכים למכוניות מיני שערך אוטו מוטור אונד ספורט. האלטו ניצחה את יריבותיה על בסיס מחירה הזול, אבזורה הבטיחותי וצריכת הדלק שלה, בעוד הקיה והפיז'ו הצטיינו יותר מבחינה דינמית(הפיז'ו גם בטוחה יותר). שימו לב גם להבדל בין נתוני צריכת הדלק הרשמיים למה שנתקבל במבחן(ולידיעתכם, במבחן דרכים גרמני צריכת הדלק נבדקת כהלכתה, לרבות בנסיעות רגועות). התוצאה:6.2 ליטר ל-100 ק"מ, שהם 16.1 ק"מ/ליטר.

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/daihatsu-kia-peugeot-suzuki-microcars-vergleichstest-1326498.html

בשעתו, בטיול בקובה, עם רגל כבדה על הגז, דלק מקומי לא מבריק ו-60,000 ק"מ של השכרה מאחורי ה-206 1.4 הידנית ששכרתי, התצרוכת הממוצעת היתה 14 ק"מ/ליטר. לא מפתיע, בהתחשב בגמישותו הטובה של מנוע שמונת השסתומים(75 כ"ס) ובעובדה שהמכונית לא היתה UNDERPOWERED.

מי שמאמין שבתנאי ישראל, עם מזגן ותנועה עצבנית בכבישים, הוא יוציא מ-850 הק"ג ו-68 הסוסונים הרזים של האלטו 20 ומשהו ק"מ לליטר פשוט משלה את עצמו. שימו לב גם לנתוני האצות הביניים, המשקפות גמישות מנוע אפסית - מה שיצריך שימוש תכוף בסל"ד גבוה.

פורסם

במקרה ישבתי אתמול באלטו החדשה.

הרבה יותר טוב ממה שציפיתי ממנה בהתחלה.

כשפירסמו שהיא תעלה 69,000 שקלים אמרתי שאם רק המחיר היה זול ב-15,000 שקלים זאת תהיה קניה מאוד כדאית,

והופלה הנבואה הגשימה את עצמה והמחיר לידנית הוא 55,000 שקלים.

תחשבו שג'אז עולה 120,000+. אלטו ב-55K זאת קניה כדאית.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...