Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

האם אפשר "לשדרג" איכשהו את הטורבו במנוע 1.4 TDCI של פורד פיאסטה 2003 גיר ידני?

תודה מראש.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

בהחלט! זהו מנוע הזרקת סולר מסילה משותפת. קלאסי לשיפורים. את ה-dCI בנפח דומה שלי - שיפרתי וקיבלתי עליה משמעותית בביצועים. את הצנרת להתקנת אינטרקולר קיבלתי ואני מצפה להמשך ישיר של עלייה בכוח.

ההספק של המנוע שלך דומה לשלי ואני מנחש (ממש מנחש) שאין לה אינטרקולר.

אז, שיפורי מנוע דורשים : שעוני EGT ו-BOOST, צ'יפ, פילטר פתוח (די ובעיקר כדי לפנות מקום לצנרת), IC. לזכור שלפני שמתחילים משהו - קודם כל שעון EGT ללמוד את המצב "לפני" שלא יהיו פדיחות "אחרי".

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

האוטו עכשיו עגלה, לא מרגישים בכלל שיש בו טורבו. לאיזה הספקים אפשר להגיע עם 10K בכיס?

ד"א אנזו, איזה אוטו יש לך?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

לפי האתר של UPSOLUTE הצ'יפ שלהם יתן לך עלייה של 20 כ"ס ו4 קג"מ שלדעתי זה סבבה ותמורה טובה לכסף הנה קישור:http://www.upsolute.com/index.php?option=com_upsolute&task=models&id=10

אחינו הנהג סע מהר - אם לא , יתפוס אותך שוטר.

פורסם

את זה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=261109

קיבלתי ממש עכשיו ת'צנרת. מקווה לרדת מ-10 שניות או לפחות להגיע אליהן. לפני שיפורים כלשהם - 14 שניות.

מרגיש שכדאי לשפר את הבלמים, אבל לא אתעסק עם בולמים קפיצים וכו'. צריך להתפנות לפרוייקט המרכזי.

שם השוטר מחכה...

פורסם

אהבתי מה שעשית עם האוטו אנזו.

וכמה עולה הצ'יפ?לא ראיתי מחיר באתר.

פורסם

אני עשיתי את הצ'יפ לבד. אבל זה לא לכל אחד ויש מידה כלשהי של סיכון, וכמובן דרוש המון המון זמן. בקניה זה סביב 2-3 אש"ח. קאסטום 4-5K. לשלך אפסולוט ו/או אחר יתאים ולדעתי זה ברף התחתון של המחירים. תנסה לשאול את קובי (היוזר שלו פה זה K&N).

שם השוטר מחכה...

פורסם

קאסטום אפשר לטכנן ע"פ הגדרות אישיות ולפי הצורך ואילו רגיל בא עם הגדרות מובנות של החברה, תקנו אותי אם אני טועה.

אחינו הנהג סע מהר - אם לא , יתפוס אותך שוטר.

פורסם

ומה מתכננים אותו דרך מחשב אישי או שצריך איזשהו מחשב מיוחד?

פורסם

מחשב אישי

תוכנות ספציפיות

ציוד חיבור ייעודי

היפה הוא שלא פותחים שום בורג. ותמיד אפשר לעשות רול-בק אם חלילה לא מרוצים (תרתי משמע..)

שם השוטר מחכה...

פורסם

הא?

לא גדול. אבל מה זה משנה? כשהתכוונתי "לא פותחים בורג" - הכוונה ל"שיפור נקי". אם תעשה צ'יפ+פילטר+IC למשל (כמוני) אתה אפילו לא פותח מחסה שסתומים. הבורג היחידי שפירקתי היה סעפת פליטה בשביל הקידוח ל-EGT (ואצלי היה צריך גם לפרק ציריה כדי להוציא את זה משם) אבל זה נחשב נקי. לא נקי זה בלוק מנוע, גיר, הנמכות.. דברים שלא תעשה וגם לא כדאי ברכב כזה. וחזרה אחרוה מצ'יפ - זה שום דבר, הפילטר - פשוט להרכיב את המקורי, ו-IC - לפרק ת'צנרת ולאפסן. חוץ משעון ה-EGT גם אין בלאי..

תוכל לקבל בפחות מהתקציב שהקצבת רכב שייסע "נורמלי פלוס". כמובן שאל תצפה לחורכת אספלט - היא לא תהיה. אבל תוכל להיות ראשון ברמזור ממוצע (כמשל) והחסכוני ביותר. ואפילו קצת "ירוק" על הדרך.

שם השוטר מחכה...

• תוכן חדש...