Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול הבחנתי ברעש מוזר מהרמקול כמו שקית שמשחקים איתה ופתאום הוא לא עבד, בחיים לא נשרף לי רמקול אבל כנראה שזה מה שזה ותקנו אותי אם אני טועה.

מה שרציתי לשאול זה ככה אם פתאום הרמקול נשרף הטוויטר גם לא צריך לעבוד?

כי זה מה שקרה אצלי הרמקול לא עובד וככה גם הטוויטר או שנראה לכם שזה משהו אחר ואפשר לסדר?

מדובר על MB QUART סדרה Q, יושבים אצלי ברכב כשנה וחצי.

בכל מקרה במידה ואי אפשר לסדר את זה על איזה קומפוננט אתם ממליצים בתקציב עד 2500 ש"ח ואולי אפשר לחרוג בכמה שקלים וכמובן שהעדפה היא להזמנה בחו"ל, אני מאמין שניתן להביא בתקציב הזה משהו שבארץ יעלה לי פי 2.

אשמח להמלצות.

תודה.

פורסם

הבעיה או בקרוס, ואולי בחיבור אליו. תבדוק הכבת IN שנכנס לקרוס , את החיבורים , הקונקטורים - או תנסה לחדש שם את החיבור כי ייתכן לאחר שנה וחצי שהחיבור יהיה רופף.

פורסם

ת'אמת (כלומר את האמת) אני גם חשבתי שהבעיה בחיבורים מכיוון שהרמקול פתאום הפסיק לעבוד ואז חזר לעבוד קצת ואז הפסיק עוד פעם אבל כשהוא חזר זה היה עם הרעש של השקית.

רק צד אחד הפסיק לעבוד, לא עובד לא הרמקול ולא הטוויטר.

פורסם

חבל להחליף לפני שבודקים לעומק.

דבר ראשון יש לבדוק בעין את הקרוס והחיבורים.

במידה והקרוס מותקן בדלת בצורה חאפרית יש סיכוי שהוא נרטב.

כדאי לשלול גם בעיה במגבר (אם מותקן) או ברדיו-דיסק ע"י הצלבה של היציאות, חבל שתחליף רמקולים והבעיה תימשך.

לגבי סט חדש במקרה ויסתבר שאין מה לעשות (או אם סתם בא לך בכל מקרה)-

אני דווקא חושב שעדיף לקנות בארץ אם חשובה לך אחריות על המוצר.

ישנם גם סטים שעולים כמו בחו"ל (הקלארוס לדוגמא) ואף פחות מחו"ל (מורל). בכל מקרה מגוון הסטים בתקציב הנ"ל גדול ומומלץ לשמוע בעצמך לפני הקניה.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

טוב אז ככה,

קרה משהו מאוד מוזר פתאום הרמקול והטוויטר חזרו לעבוד כאילו לא קרה כלום.

בכל אופן אני רוצה בעתיד להשתדרג קצת ועם הקומפוננט שיש לי כרגע אני רוצה לשים בדלתות האחוריות.

למפגשים אני לא יודע אם ייצא לי לבוא אבל בתקציב נגיד עד 3000 איזה קומפוננט איכותי ניתן להביא?

פורסם

בתקציב כזה באמת חבל שלא תשקיע ותבוא למפגשים לשמוע

זה סובייקטיבי מה שטוב לי, לא בטוח יהיה טוב לך

פורסם

את תאריכי המפגשים יש לך למעלה בדביק,

כשמתקרב מועד של מפגש מפורסם שרשור נפרד, כן גם כן בדביק

בהצלחה

אלי

• תוכן חדש...