Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] היגואר XJ החדשה (?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי היה דבר יפה בשמרנות הזו. ה-XJ הנוכחית שומרת על קווי עיצוב עוד משנות ה-60 וה-70, ומשדרת יוקרה,אריסטוקרטיות,אלגנטיות וכו'.

עכשיו היא נראית כמו XF מנופחת.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

אישית, מאוד אהבתי את ה"רינדור" הזה. מקווה שככה גם תראה המכונית האמיתית לכאשר זו תוצג.

אם היא תשאר במראה הזה, תאובזר כיאות מבפנים ואיכות הייצור שלה תהיה טובה - היא תוכל לתת פייט רציני בקטגוריה שלה.

את הXJ הנוכחית אני לא סובל. נמאס כבר מהעיצוב הזה וכולי תקווה שהם יעיפו את הדגם הזה לכל הרוחות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מראת טוב מאוד מלפנים ורק בסדר מאחור (זה לא נראה רע, פשוט לא טוב כמו החלק הקדמי).

אישית אני אוהב גם את העיצוב הנוכחי שמשדר יותר יוקרה. נראה איך היא תיהיה כאשר תוצג.

פורסם

אכן העיצוב העכשיו של יגואר לא משדר יוקרה

לא שאני סוגד לעיצוב הישן שלהם - הוא משעמם!

הבעיה של ה-XF היא שהמונדאו החדשה נראת יותר מעניין!

וה- XJ הנ"ל נראת גם נורא חדשנית ואבל היום מכוניות כמו מונדאו ומזדה מסתובבות בסיגנון דומה מאוד.

ליגואר כדאי לשקול שוב את העיצוב שלהם - שיתייעצו עם האיטלקים הייתי אומר.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

נראה טוב! למרות שמקדימה זה מזכיר לי בדיוק את הXF.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

ניראית טוב, אבל חבל שיגואר לא מפתחים קו קלאסי חדש אחר, שיהיה שונה מהXF אבל עדין יראה מורדני.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...