Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אף פעם לא ניתקלתי בבעיה הזאת באוטו שלי.

בטוח שאפשר למצוא איזה פיתרון יצירתי ולא זה שהוצא כאן.

קודם כל היתי בודק את הניקוז של המים מהדלת.

פורסם

בורקה תאמת אני בכלל לא בטוח שזה כתוצאה אבל אני חושב שזה מזה .

אני יזכיר הסוכן אמר שזה פאק בייצור אבל עדיין מעדיף שאני יהיה בראש שקט וימצא לזה פיתרון

כלשהו, אני חושב שאפשר לעשות את האיטום בהגבהה אבל לא להכניס הרבה לדלת בקטנה כזה

שרק יגן ,נראה לי זה אפשרי ולא יחסום יותר מידי מהרמקול .

וקשר לניקוז תמיד שיורד גשם אני מסתכל על הקנט איפה שהדלת מאיפה שיורד המים מהתעלות ויש מים וכשפתחתי את הדלת לא היה קמצוץ של מים היה יבש ונקי ולא היה נראה כאילו יש מין יובש כזה כמו שיש על הקירות בבית

הקיצר הדלת הייתה נראית נקייה ומנוקזת היטב.

נראה לי בסופו של דבר הבעייה הייתה באלמנט אבל כמו שאמרתי מעדיף להיות בטוח.

sd1985 האוטו הלך טוטאלוס בגלל שלא שטפת אותו:shock:

פורסם

אלמנט של רכב מיועד לעמוד בתנאים הקשים שהרכב נמצא בהם, זה לא חדש שאם תפרק את הרמקול אחרי יום גשום תגלה שהוא ברוב המקרים רטוב. זאת לא הסיבה שהרמקול שלך נמצא תקול (אין לך שום בעיה בדלת). הפתרון שהובא כאן הוא לא פתרון לגשם אלא פתרון לאלמנט גדול שלא יכול להכנס לדלת (מוציאים את האלמנט כמה שנידרש) מכל מיני סיבות כגון: שמשת הרכב, מנגנונים למינהם וכו", וכמוציאים אלמנט החוצה מן הסתם נוצר רווח בין הריפוד דלת לדלת עצמה אותו יש לסגור כמובן. BORKA אם יש לך פתרון אחר(להוצאת אלמנט גדול) או שאתה מכיר כזה אז אתה מוזמן לספר לנו עליו.

פתרון פשוט למניעת רטיבות של האלמנט, היא לקחת יריעת איטום קטנה ולהדביק אותה רק בחלק העליון שבוא יושב הרמקול בצורה של קשת.

פורסם
יצירת צינור כזה מסביב לאלמנט פשוט לא נכון. הדבר גורם ליצירת גלים עומדים בתוך הדלת.

ודלת של רכב היא סביבה ידידותית לרמקולים?

בצורה הזאת מחברים פודים או בניות על הדלת לתוך חלל הדלת כדי שהאלמנט ינגן בנפח של הדלת, ולא יאבד כלום בחיבורים.

גלים עומדים? לא יודע איך הגעת לזה, יריעה של איטום באורך של כמה ס"מ לא תיצור שום גלים ושום עומדים.

ואם כבר, אז הסביבה הלא הגיונית של דלת מלאה בחלון,מנגנונים,חלקי פח,ידיות,צינורות וכבלים זה הבעיה.

בנוסף, שכחת כבר את הדבר הזה?:

BTA8100.jpg

under construction..

פורסם

פתרון פשוט למניעת רטיבות של האלמנט, היא לקחת יריעת איטום קטנה ולהדביק אותה רק בחלק העליון שבוא יושב הרמקול בצורה של קשת.

ככה זה גם אצלי וזה פתר לי את הבעיה

רק תבדוק בנוסף שהחלק החיצונים של הדלת אטום טוב אם זה בחומר איטום או ניילון ואין בו חורים גדולים מדי באזור הרמקול

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

יוסי אם אתה מדבר על הגבהה אז יש לי הגבהה.

ברור שרמקול של 6.5 אינץ לא יכנס בחור של 5 ורבע

הייתי צריך הגבהה של 3 ס"מ בשביל שהמגנט לא יגע בחלון.

טוב אני יעשה מה שאמרת פה עם האיטום רק בשביל להיות בטוח

כנראה שזה כמו שהסוכן אמר פאק בייצור.

תודה רבה לכול העוזרים.

• תוכן חדש...