Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה אתה מצביע ?  

188 הצבעות

1. 1. מה אתה מצביע ?

• ליכוד
      58
    • קדימה
      38
    • עבודה
      10
    • ישראל ביתנו - ליברמן
      61
    • מרץ
      9
    • ש"ס
      5
    • יהדות התורה
      0
    • הבית היהודי
      3
    • הירוקים
      4
    • חד"ש
      0

פוסטים מומלצים

פורסם
שר התקשורת, בחור בשם אריאל אטיאס. אה, הוא מש"ס. :wink:

הוצאת לי את המילים מהפה, השר הכי טוב שהיה בממשלה הקודמת.

אני מאוד-מאוד-מאוד אשמח לראות אותו במשרד התחבורה,

אבל זה כנראה חלום שלא יתגשם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למופז מוכן לתת לו את תפקיד השר לפיתוח הנגב.

את אריאל אטיאס אני מוכן באמת ובתמים לקבל בכל משרד שר, אפילו הפנים או האוצר.

הוא היה כ"כ החלטי, כ"כ מקצועי (למרות שהוא לא מקצועי בכלל, הוא פשוט מקשיב לוועדות וליועצים) וכ"כ לא נתון ללחצים לוביסטיים כאלה ואחרים, שהבחור פשוט מעורר הערצה. כל בכירי ענף התקשורת (טלפון,סלולרי,טלויזיה וכו') הרימו גבה,פערו עיניים ולא הבינו מאיפה בא להם העלום שם הזה שעושה להם בית ספר.

הלוואי שכל שרינו יהיו כאלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כל בכירי ענף התקשורת (טלפון,סלולרי,טלויזיה וכו') הרימו גבה,פערו עיניים ולא הבינו מאיפה בא להם העלום שם הזה שעושה להם בית ספר.

הוא לא עשה להם בית ספר, חברות התקשורת חזקות ומתוחכמות מכדי ליפול בגלל שר אחד, גם אם הוא מאוד מוכשר.

עם זאת - הוא בהחלט גרם לחברות להזיע לא מעט כדי למצוא פתרונות יצירתיים, והדברים הכי חשובים לזכותו - הוא לומד באופן קבוע ופועל לטובת האזרח/צרכן. הוא סוגר כל פרצה שהחברות מוצאות, ומכריח אותן לחשוב על עוד ועוד פתרונות.

אם ייתנו לו להמשיך באותו תפקיד - יש סיכוי שהוא יצליח יום אחד לנצח אותן.

פורסם
שתה כוס מים, יש בך יותר מדי התנייה פאבלובית.

לא כל מי שחושב (כמוך) על לנקנק את הערבים, חושב גם על טובתך. יבוא יום ויאסרו על שימוש ב-LHM בארץ. על מה תיסע ה-CX?

אתה אמרת לנקנק , אני אמרתי להציב גבולות ברורים וחד משמעים לגבי גבולות מדינת ישראל, ולא להיות לחיץ לכל ציוץ של מנהיג ערבי.

דוגמא טובה הם ליבני ואולמרט, אשר כבר הבטיחו לאסד את הגולן חזרה, וזה משתין עליהם בקשת וממשיך לחמש את החמאס והחיזבאללה, ומסיים באצבע משולשת כאשר הוא ממשיך את הברית עם איראן.

אחלה דרך לניהול משא ומתן, הכל על פי רוח השמאל, נוותר ונוותר עד שהם יסכימו לקחת..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
נאור,

למרות שבדיוק כמוך, גם אני לא מעוניין לראות שרי ש"ס בתפקידים שציינת, אני חייב לציין כחומר למחשבה שאחד השרים הפעילים והמשובחים ביותר (במשרדם)שהיו לנו בשנים האחרונות (אני אפילו מוכן להמר על "אי פעם")הוא שר התקשורת, בחור בשם אריאל אטיאס.

אה, הוא מש"ס. :wink:

זה הזמן לציין גם את אלי ישי שכשר מסחר ותעשייה סייע רבות ונענה לכל פנייה. פניתי אליו לא פעם בבעיות עם גופים מוסדיים והוא טיפל בנושאים במהירות ובמקצועיות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז תרשה לי לחדש לך.

נתניהו היה קרוב מאד להשגת הסכם עם סורייה ב 98', כשהמתווך היה רון לאודר.

אלמלא תפס רגליים קרות ונכנע ללחץ ולאיומים של אריק שרון, סביר להניח שהיה נחתם הסכם שלום בין ישראל לסורייה.

אין ראש ממשלה שלא רוצה ורצה להגיע להשגים מדיניים; אל תשכחו שנתניהו המשיך את הסכמי אוסלו, חרף ארועי מנהרת הכותל שהיוו הפרה גסה ובוטה של הסכמי אוסלו.

היתה לו באותה העת הזדמנות פז להתחיל הכל מחדש - או הסכם שלום כולל ומלא או ביטול מוחלט של הסכמי אוסלו.

במקום זה הוא העדיף את שיטת קודמיו - גרירת רגליים ומסירת שטחים בשיטת הסלאמי.

ראש הממשלה האחרון שבאמת לא רצה להגיע לשום הסכם או הסדר מדיני, היה יצחק שמיר.

היום, לשמחתנו או לצערנו, כבר אין פוליטיקאים ומדינאיים מסוגו.

במצב הפוליטי שנוצר, אין מנוס ממשלה רחבה, אולי אפילו ממשלת רוטצייה.

ממשלת ימין צרה לא תאריך ימים ותהפוך את נתניהו לראש ממשלה לחיץ, סחיט ומתנדנד, שכל הצבעה בכנסת תהפוך לסיוט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
זאת לא בדיחה שאני ממחזר שוב ושוב - גם אותי זה לא הצחיק מההתחלה , אלא זאת הדרך שלי להראות את הזלזול שלי ואת הגועל מהמועמדת הבלתי ראויה הזאת.

עם זאת, יש גם בשורות טובות - מרצ על הקרשים (אשמח לא לשמוע את זהבה גלאון בכנסת הקרובה), השמאל הישראלי קרס ועוד לא איבדתי את התקווה שאחת מהמפלגות הערביות בשקלול הסופי, תיפול מתחת לאחוז החסימה.

נחמד שאתה מזלזל ונגעל ממישהי שאתה לא באמת מכיר ואין לך מושג מה היא שווה בתור ראש ממשלה. אולי זה רק בגלל שהיא אישה? אני, בניגוד אליך, לא נגעל ממנה ובטח שלא מזלזל בה. אם היא הגיעה עד לכאן סימן שיש בה משהו, ולכן אני מתייחס אליה בכבוד הראוי. אתה לעומת זאת מתייחס אליה בחזקת אשמה עד שלא הוכחה חפותה, ואני שואל - מה עם נתניהו? שאשמתו הוכחה כבר לא פעם בניהול כושל ועדיין הוא זוכה לכזו תמיכה בעם? (שלא לדבר על ברק, אבל הרי ברק הוא שמאל וכל השמאלנים מסריחים ממילא, נכון?).

ועוד בקשר לשמאל-ימין. תגיד לי, באמת נראה לך שאם כל הכנסת תהיה ימנית, יהיה כאן יותר טוב? זה הרי הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות - חייבים איזונים ובלמים, חייבים צדדים, חייבים שלכל משהו שהצד אחד אומר, יהיה מישהו בצד השני שיגיד לו "עצור, חכה רגע, בוא נחשוב על זה". חשוב מאוד שהשלטון יהיה שמרן במידה מסוימת, שלא יגרר לקיצוניות, כי זה רק יפגע בעם ולא רק מבחינה ביטחונית-מדינית, אלא גם משאר הבחינות.

בנוגע למרצ - מדובר באחת המפלגות הפעילות, היעילות והחשובות ביותר שיש בארץ. אחת מהיחידות שעושות מאמץ לשמר כאן את הדמוקרטיה האמיתית, את שיוויון הזכויות, את ההגינות והאמינות של הממשל.

כמו השרים הערביים כך נראים המנהיגים הערביים השונים (אבו-מאזן, ערפאת) שעסוקים באותם דברים ואילו המנהיגים הנוספים (הנייה, משעל וכו') עסוקים בדברים קצת שונים, כמו חיסול מדינת ישראל הכובשת וחיזוק זרועות אלקעידה ואיראן סביבנו.

גם לאבו-מאזן אני לא מאמין..אם באמת היו להם מטרות וכיוונים לשקט תעשייתי הם היו מתפנים מהעיסוקים שלהם ומתיישבים ליד שולן המשא ומתן.

המצע של ליברמן כולל בתוכו הרבה רעיונות, חלקם קיצוניים וחלקם קיצוניים יותר.

הרבה מתומכיו בחרו בו מנקודת הנחה שאת הדברים הקיצוניים ההגיוניים כן צריך לבצע, אך הם לא בהכרח תומכים גם בהצעות הממש קיצונייות שלו שלהן באמת לא יהיה שום אחיזה במציאות.

אני לא רוצה (וגם מאמין שזה לא יקרה גם אם ליברמן יהיה יו"ר ממשלה) שערביי ישראל ישבעו אמונים למדינה שלי כמו שאני לא רוצה לזרוק אותם לים.

אני כן רוצה להבדיל משפחה של מחבל או שר מרגל לטובת אוייב ממני ע"י שלילת תעודת האזרח שלו שמקנה לו, נכון להיום, רק זכויות!! (ללא חובות).

אני כן רוצה לטפל באוייבים מהבית.

אני כן רוצה נישואים אזרחיים והחלשת כח הדת.

אני כן מאמין שאנחנו אוכלים את עצמנו ע"י מתן כח לאנשים שלא מגיע להם והם משתמשים בו כדי ללחוץ אותנו.

אני כן רוצה שכל שר בממשלה שמביע תמיכה באוייב ועוד בזמן מלחמה יגורש/יפוטר לאלתר מהפרלמנט.

תמצאו לי מדינה מתוקנת שמתנהלת בצורה שערורייתי כזאת או שהייתה ממשיכה להתנהל בצורה כזאת.

כמו שכבר אמרתי - ההתנהלות של רוב הח"כים הערבים היא איומה ונוראה. אבל זה לא אומר שלא צריך להיות לערבים ייצוג בכנסת. בלי ייצוג הם יישארו קבוצה שלמה של חמישית מהמדינה הזו שאין לה משמעות. זוהי לא דמוקרטיה וזה דבר פסול ואיום ונורא. בהתחלה הם, אח"כ אחרים. חשבת מה היה קורה פה אילו לחרדים היה רוב בכנסת?

בנוגע לליברמן - מדובר בפשיסט, לא פחות. או שהוא יתמתן, או שהוא יקלקל לנו את המדינה עוד יותר. הוא נבחר בגלל רעיון ספציפי יחיד שקסם לאנשים בגלל המלחמה. הוא ידע למנף אותו בצורה הנכונה וזו התוצאה. אף אחד לא הלך וחקר מה עוד הבנאדם הזה רוצה או יודע לעשות, ואני חושש שעם כזה כוח הוא יכול להביא הרבה רע.

כתבת שאתה לא רוצה שערבים יישבעו אמונים למדינה שלך ושישללו אזרחות למשפחה של מחבל, נניח. אבל ליברמן רוצה לשלול מכל הערבים את זכות הבחירה, לא רק של מחבלים. אתה מבין את ההבדל?

אגב - לא פחות מליברמן מפחידים אותי אלו שהוא הכניס לכנסת. חלקם אנשים חסרי כל עבר של עשייה אמיתית, או כאלו שנכנסו סתם כך למקום שפעם לא היה ריאלי ופתאום הם חברי כנסת. מיהם האנשים האלה? את מי הם מייצגים?

הרגת אותי, קשה לי לנשום עכשיו... :shock2::crazyeyes

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
. למדינה מאוחדת ולא מפולגת עם מערכות חינוך, בריאות וכלכלה איתנות יהיה הרבה יותר קל לטפל בבעיות נאמנות/חוסר נאמנות.

נ.ב

אני סמוך ובטוח ששיפור בעיות החינוך,אבטלה, בריאות ותשתיות בעיקר במגזר הערב תביא לירידה דרסטית המספר הערבים הישראלים ששורפים את הדגל הכחול לבן.

אחד הדברים היותר חכמים ששמעתי בזמן האחרון.

עצוב לי שליברמן קיבל כל כך הרבה חיזוק ללא שום הצדקה. הוא היה במקום הנכון ובזמן הנכון.

מעניין לדעת מי יהיה שר התחבורה. למופז הייתי נותן לנהל את הפיינטבול בבית ברל.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
כמו שכבר אמרתי - ההתנהלות של רוב הח"כים הערבים היא איומה ונוראה. אבל זה לא אומר שלא צריך להיות לערבים ייצוג בכנסת. בלי ייצוג הם יישארו קבוצה שלמה של חמישית מהמדינה הזו שאין לה משמעות. זוהי לא דמוקרטיה וזה דבר פסול ואיום ונורא. בהתחלה הם, אח"כ אחרים. חשבת מה היה קורה פה אילו לחרדים היה רוב בכנסת?

אף אחד לא ביקש כנסת בלי ערבים, אני מייחל לכנסת עם ערבים לא בוגדים ולא מסיטים שבאים במטרה להוות דמוקרטיה ולא במטרה לייצג את העם המסכן שלהם כאשמה מלאה של מדינת ישראל-אלא באמת לפעול למען שלומו בצורה נאותה ודמוקרטית ..לצערי עוד לא נולד בכנסת השר הערבי הזה.

בנוגע לליברמן - מדובר בפשיסט, לא פחות. או שהוא יתמתן, או שהוא יקלקל לנו את המדינה עוד יותר. הוא נבחר בגלל רעיון ספציפי יחיד שקסם לאנשים בגלל המלחמה. הוא ידע למנף אותו בצורה הנכונה וזו התוצאה. אף אחד לא הלך וחקר מה עוד הבנאדם הזה רוצה או יודע לעשות, ואני חושש שעם כזה כוח הוא יכול להביא הרבה רע.

כתבת שאתה לא רוצה שערבים יישבעו אמונים למדינה שלך ושישללו אזרחות למשפחה של מחבל, נניח. אבל ליברמן רוצה לשלול מכל הערבים את זכות הבחירה, לא רק של מחבלים. אתה מבין את ההבדל?

אז רוצה, אז? כל ראש ממשלה כזה או אחר הגיע עם הצעות שלא קסמו לרבים אחרים. אנחנו הרי יודעים טוב מאוד שלהבדיל אלפי הבדלות משכיננו או מאוייבנו המוסלמים אנחנו בסופו של דבר עם נאור עם שאיפות מערביות לדמוקרטיה ושלום אמיתי- גם משמאל וגם מימין (אלא הריסונים והבלמים שלי,שלך, של השמאל,של ארה"ב..מה שתחליט).

שוב, גם אני כתומך ליברמן שם בצד את הרעיונות חסרי הביסוס שלו ומתרכז בהבטים ההגיוניים שכן וצריך לעשות אותם!

הפחד הזה של לעשות משהו חדשני וחריג יוצר פחד בעיניי כל השמאל משום מה, אני לא רואה שום סיבה אחרי כ"כ הרבה שנים לא לתת לדברים האלה צ'אנס.

אם ברק היה אומר שנמאס לו מהח"כים הבוגדים סטייל בשארה וטיבי היית יותר רגוע? אני מאמין שכן.

אגב - לא פחות מליברמן מפחידים אותי אלו שהוא הכניס לכנסת. חלקם אנשים חסרי כל עבר של עשייה אמיתית, או כאלו שנכנסו סתם כך למקום שפעם לא היה ריאלי ופתאום הם חברי כנסת. מיהם האנשים האלה? את מי הם מייצגים?

האנשים שלו עלומי השם יכולים להדאיג את כולנו, מצד שני, גם את רוחמה אברהם (השם ירחם) ואסתרינה טרטמן (שלא נדע מצרות) לא היכרנו מיום היוולדנו (לא שהן שוות משהו, אבל גם כשהן הגיעו למקומות שלהן לראשונה הכרנו את שמן).

מי יודע, אולי מתוך 14 השרים החדשים עוד יצמח פוליטקאי נורמלי.

פורסם
אנחנו בסופו של דבר עם נאור עם שאיפות מערביות לדמוקרטיה ושלום אמיתי

ברור,

רואים את זה כל יום בכביש, בקרב משפחות הפשע, בקרב ה"מטיילים" הישראלים שמגיעים כדי להזיק לסביבה בכל חור בעולם, בקרב ילדים בני 10 ו-11 שמשתכרים ומהמרים על כסף (לא מאמין? בדוק אותי. חפש מחקרים), בכנסת ובממשלה (ראה כמה מורשעים ונחקרים יש שם), במקרי האלימות בבית הספר, במכרזים תפורים בכל הרשויות הממשלתיות, במינויים "משפחתיים" ושל מקורבים בחברות הממשלתיות, בידע האפסי של צעירים בישראל בשפת אמם (בדוק שוב את הודעותיך, אם אתה מפקפק), בידע האפסי של התלמידים במע' החינוך על העולם שסביבם ועל ההיסטוריה שלו ושל העם שלהם, בגזענות שהולכת ומתפשטת.

עם נאור, שרק הולך ומשתפר מדי יום, עד החורבן.

פורסם

שמר אני מסכים עם כל מילה שלך לצערי, אין ביננו ויכוח.

בשביל זה רשמתי

עם נאור עם שאיפות מערביות

נכון שאנחנו (לא כולנו כמובן, אבל אותם אנשים שאתה ואני מתכוונים) מתנהגים כמו חיות ביום יום ומנפנפים בזבל של עצמנו, אבל כולנו (גם החולגינים/המושחטים/הערסים/הבהמות שבנו) היו רוצים לחיות בטריטוריה שלהם בשקט ושלווה, אפילו יוסי ועינב בובליל.
פורסם

BMW, דווקא שר ערבי נורמלי היה גם היה - ראלב מג'אדלה. אתה התכוונת לחברי כנסת בדבריך, לא לשרים.

באשר לליברמן - אני לא חושב שמדובר במשהו חדשני וחריג, אני חושב שמדובר בדרך פעולה מסוכנת שלא נותר לי אלא רק לקוות שתתאזן ברגע שליברמן וחבורתו ירדו לקרקע המציאות ויבינו שהם לא יכולים לעשות כל מה שהם רוצים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה בדיוק היה נורמלי במג'אדלה? :roll: מה בדיוק עשה מג'אדלה בספורט? הרי חוץ מלהתעסק בערבים ובקריאות נגד בית"ר וליברמן הוא לא עשה כלום. לשמחת כולנו מג'אדלה לא יהיה שר ואפילו לא ח"כ בכנסת הבאה.

ROOONEEYY

פורסם
מה בדיוק היה נורמלי במג'אדלה? :roll: מה בדיוק עשה מג'אדלה בספורט? הרי חוץ מלהתעסק בערבים ובקריאות נגד בית"ר וליברמן הוא לא עשה כלום. לשמחת כולנו מג'אדלה לא יהיה שר ואפילו לא ח"כ בכנסת הבאה.

+1

רוני, מה מג'אדלה באמת אמור לסמן? הוא רק מוכיח מה שאני טוען- הם לא עושים ולא מעוניינים להשקיע ולעשות לטובת העם שלהם.

• תוכן חדש...