Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה אתה מצביע ?  

188 הצבעות

1. 1. מה אתה מצביע ?

• ליכוד
      58
    • קדימה
      38
    • עבודה
      10
    • ישראל ביתנו - ליברמן
      61
    • מרץ
      9
    • ש"ס
      5
    • יהדות התורה
      0
    • הבית היהודי
      3
    • הירוקים
      4
    • חד"ש
      0

פוסטים מומלצים

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואותי מקומם הערבים באום אל פאחם שבעקבות התראות מודיעיניות המשטרה לא הרשתה לברוך מרזל להיכנס לעיר. אני אומר על, מה זה החרטא הזה? הרי הוא לא עושה שום דבר נגד החוק, הוא קיבל אישור מיו"ר ועדת הבחירות המרכזית, אז למה לעזעזל לא לתת לו לעשות את העבודה שמותרת לו ע"פ חוק? ועוד זחאלקה המחבל מדבר על פאשיזם... חתיכת גיס חמישי זה מה שהם. :evil:

למי שחיפש עוד יותר קיצוניים מליברמן, אז דווקא יש, ברוך מרזל. בצע איחוד לאומי, ט ותקבל עוד יותק קיצוניים מליברמן. :lol:

ROOONEEYY

פורסם

אייל, לצערי המועמד המתאים ביותר היום לראשות הממשלה הוא אהוד ברק.

זה שאתה לא יכול להצביע לו בגלל היציאה מלבנון זה יפה, אבל אם נחפש קצת, נוכל למצוא שלדים בארון של כל אחד מהמועמדים, גם (ובעיקר) אצל ביבי. מה שאני יודע זה שברק, על אף שהוא אינו נחמד או סימפטי, הוא אדם ערמומי וחכם מאין כמוהו, והמבצע האחרון בעזה רק הדגיש את זה. אגב, אני בטוח שאם היו נותנים לו יד יותר חופשית, הוא היה מכסח לחמאס את הצורה כמו שהוא באמת יודע ויכול.

ללבני אני לא מצביע לא בגלל שאני לא אוהב אותה, אלא בגלל המספר 2 האידיוט שלה ובגלל שבדומה לליכוד, המפלגה הזאת פלילית מידי לטעמי.

למרצ הייתי מוכן להצביע בשמחה (תראה לי עוד מפלגה שעשתה כה רבות לטובת האזרח הקטן כשהיה לה כוח, ובכלל זה העברת שני חוקי יסוד), העניין הוא שכרגע הקרב בין השלישיה (או הרביעיה, כדי שלא תאשים אותי בכך שאני מושפע מהתקשורת השמאלנית) צמוד מידי וצריך לחזק את ברק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
נ.ב. איתן, הניצחון של הפועל הוא אירוע מצער מאוד (גם כי הם הורידו אותנו למקום השלישי),כי אין משהו שאני יותר שונא מלראות אדומים שמחים. זאת קבוצה שמייצגת את כל מה שאני שונא במדינה הזאת, ציבור של שמאלנים ריקים מתוכן,שמחים לאיד וחובבי אכזבות.
.

אוהדי הפועל לא צריכים להדאיג אותך, הם הולכים ומתמעטים, בין אם בנסיבות טבעיות ובין אם הם מסממים עצמם לדעת.

אולי אתה לא מייצג, אבל אוהדי בית"ר מכילים את כל הרע במדינה.

ציבור רע, גזעני ונבער מדעת.

הם מייצגים את אלה שנוסעים על השוליים, מדברים בגסות ולא מהססים להרים יד או לשלוף סכין.

מי שהיה במשחקים של הנוער של בית"ר מבין שמדובר במשהו שהוא הרבה מעבר ל"קומץ", אלא זה מושרש עמוק גם לדורות הבאים.

רק שינוי הוראות הפתיחה באש על קהל שפורץ למגרש (כמו במשחק עם הרצליה) יכול לאזן בין ההתרבות של אוהדי בית"ר לצמצום במספר אוהדי הפועל.

פורסם

איתן, אני אוהד מכבי נתניה, וראיתי בערך את כל מה שאתה מדבר עליו כשבית"ר התארחה אצלנו בקופסא (הייתי במשחק)

באמת ציבור ברמה נמוכה מאוד, ואני עדין.

אלעד, גם ביבי חכם מאוד,ויודע לראות את הנולד הרבה יותר טוב מברק, ובהרבה תחומים (לא רק הבטחון)

מה טוב עשה ברק במלחמה הזאת? הוא משך לכיוון של לסגת בלי לסיים את העבודה.

הוא היה החולייה הרופסת בטריו הרופס מלכתחילה שלב ליבני, אולמרט והוא.

גם ככה הוא לא הולך להיות ראש ממשלה, אז בשביל מה לבזבז את הקול?

אני מסכים איתך שאחרי ביבי הוא הכי ראוי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
.

הם מייצגים את אלה שנוסעים על השוליים, מדברים בגסות ולא מהססים להרים יד או לשלוף סכין

.

תהיה בטוח שהוא מייצג נאמנה את אוהדי ביתר י-ם!

גם הרשעות,

גם בגזענות,

גם בבערות,

גם בגסות,

וגם באלימות (המילולית לפחות).

אוהד ביתר י-ם לתפארת מדינת ישראל!

ביטון, אתה צודק, רוחמה אברהם היא לא תעודת כבוד גדולה לקדימה אבל גם הפרחה המטומטמת ,בת של איש עולם תחתון, היא לא תעודת כבוד לליכוד

238061-5.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
.

אוהדי הפועל לא צריכים להדאיג אותך, הם הולכים ומתמעטים, בין אם בנסיבות טבעיות ובין אם הם מסממים עצמם לדעת.

הם מייצגים את אלה שנוסעים על השוליים, מדברים בגסות ולא מהססים להרים יד או לשלוף סכין.

מי שהיה במשחקים של הנוער של בית"ר מבין שמדובר במשהו שהוא הרבה מעבר ל"קומץ", אלא זה מושרש עמוק גם לדורות הבאים.

רק שינוי הוראות הפתיחה באש על קהל שפורץ למגרש (כמו במשחק עם הרצליה) יכול לאזן בין ההתרבות של אוהדי בית"ר לצמצום במספר אוהדי הפועל.

לא, כי ארי שמאי אוהד הפועל ת"א הוא צדיק הדורות. כנ"ל גם אלה משער 6 או שער אנערף שרושמים שמעון מזרחי נאצי, הם כולם מתורבתים, כנ"ל גם האוהד שזרק חזיז על אבוקסיס ואבוקסיס ברוב חוכמתו האופיינית אמר שהוא מוותר לו כי הוא אוהד הפועל ת"א. :roll:

ROOONEEYY

פורסם
קדימה, בוא נראה כמה אנחנו משקפים את האמת.

הסקר הוא חבוי כמובן.

חבוי חבוי, אבל כבר ברור שאתה מנסה להשפיע עלינו עם מסרים תת הכרתיים...

ביבי פשוט לא מעודד פרזיטים במדינה הזאת, ועושה מה שבאמת צריך לעשות

ולא מה שפופולארי.

אההה, עכשיו הבנתי, בגלל שהוא לא עושה את מה שפופולארי הוא הופך להיות ראש ממשלה היום בערב... כן, זה הגיוני :roll:

ובנימה רצינית יותר - ממש מפחיד אותי אם הסקר הלא מייצג הזה יהיה קרוב איכשהוא לתוצאות האמיתיות. ליברמן ראש ממשלה זו תחילת הקץ שלנו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא יודע אם ליברמן מסוכן כראש ממשלה , כמו שהרשימה שלו שמכילה כל מיני אנשים לא מוכרים מסוכנת כשרים וחברי ממשלה.

בגלל זה אני אומר : הצביעו ביבי. יש לליברמן מספיק מנדטים גם ככה. זה לא יתן שומדבר להכניס לכנסת עוד 2-3 אנשים שהוא אסף ברחוב יומיים לפני הבחירות כדי להאריך את הרשימה שלו :D

בבחירות האלה, בגלל שאף אחד מהמועמדים אינו מושלם או קרוב לכך, צריך ללכת על הכי פחות גרוע למדינה.

ציפי וברק מסוכנים אפילו יותר מאשר ליברמן כראש ממשלה, ולכן צריך לעשות הכל כדי לחסום אותם.

ולא, אני לא פעיל של הליכוד, פשוט קצת הגיון בריא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפי התוצאות כאן בסקר אני מפחד להתעורר מחר למציאות הזויה של ליברמן ראש ממשלת ישראל , אני מאוד מקווה שזה לא יקרה.

הבולדוג המתלהם והפאשיסט הזה שלא לחם בשום מלחמה בישראל ואין לו כל קשר לתרבות ישראלית שהיא או קשר למהות יהודית (לא דתית לא לקפוץ) של המדינה הזו ,אבדנו אם הוא יזכה להנהיג את המדינה, תחשבו על זה רגע, סטאלין מנהיג את מדינת היהודים..

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

בגלל זה אני אומר : הצביעו ביבי. יש לליברמן מספיק מנדטים גם ככה. זה לא יתן שומדבר להכניס לכנסת עוד 2-3 אנשים שהוא אסף ברחוב יומיים לפני הבחירות כדי להאריך את הרשימה שלו :D.

למה סתם להשמיץ אנשים?

דוגמנית מבית שאן שפסגת ההשגים שלה זה שהיא הבת של דוד לוי ורוסיה שמשריצה ילדים בקצב של דוסים שפשסת ההשגים שלה היא שכנראה אין בארץ גבר שלא היה מוכן לעשות לה טובה הם סתם אנשים מהרחוב?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...