Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה אתה מצביע ?  

188 הצבעות

1. 1. מה אתה מצביע ?

• ליכוד
      58
    • קדימה
      38
    • עבודה
      10
    • ישראל ביתנו - ליברמן
      61
    • מרץ
      9
    • ש"ס
      5
    • יהדות התורה
      0
    • הבית היהודי
      3
    • הירוקים
      4
    • חד"ש
      0

פוסטים מומלצים

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד קשקשן אחד.

השמאל רוצה למסור את המדינה לערבים? תראה לי שמאלני אחד שהגיב בהקשר של המבצע בעזה נגד המדינה או נגד המבצע.

אבל כמובן, הכי קל לעשות הכללות ריקות מתוכן או מאמת :evil:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לא, זו לא הבעיה של מדינת ישראל. הבעיה של מדינת ישראל זה הקצבאות והמיתון. וגם שכר הלימוד, שבועז טופורובסקי יוריד לנו, וגם המשכנתאות שמפלגת שקר אחר כלשהו יסבסדו לנו. תעשה לי טובה, קודם כל חשוב לטפל בנושא המדיני בטחוני ואח"כ לטפל בשאר שטויות כמו שכ"ל, או קצבאות, או זיהום האוויר שיוצא מהאגזוז של ה205 של השכן שלי או לחילופין חיות בסכנת הכחדה כגון הסמור הטוניסאי או לחילופין הבעיה של ישראל זה פתרון מודל הגז האידיאלי או משוואות שרדינגר התלת מימדיות. אם תתחיל לטפל קודם בשכ"ל נמוך, משכנתאות מסובסדות, ואוויר נקי,את כל זה תמצא כנראה בשוויצריה או בנורבגיה פשוט כי לא יהיה לך איפה לגור ולא תהיה לך מדינה. אז כן זו הבעיה הכי גדולה שלנו כרגע. יותר משכ"ל של סטודנטים ויותר מזיהום האוויר וכל החארטות הנלוות לזה, ברגע שבעיית הערבים תיפתר גם כל שאר הבעיות יפתרו, בין היתר כי חלק מהתקציב שהלך לבטחון ילך כעת לתחומים אותם אמרת.

נ.ב אני לא מצביע לליברמן, אבל את מה שהוא אמר על ערביי ישראל אמרתי כבר לפני כמה שנים ואני מסכים איתו ב100%.

ידידי אני מסכים עם דעתך ודעתו של הליצן התורן ליברמן. אני גם חושב שבין הערבים החיים בינינו (לא כולם) מסתובבים חולרות שבמדינה נורמאלית (רוסיה) היו נשלחים לגולאג הקרוב לביתם. אבל, וזה אבל גדול- זה לא הולך לקרות! לא אתה ולא אני וגם לא אדון ליברמן נזכה לראות במהלך חיינו תהליך של סינון על פי נאמנות למדינה. זו פשוט פרוצדורה שלא תעבוד בשום דרך חוקית. בג"ץ מכיר? אז שכח מזה.

כל מי שחושב שבעית נאמנות הערבים הישראלים תבוא לפיתרון בעזרת חוקים שמקורם ברייכסטאג חי בסרט.

אנחנו נלחמים כבר מ 1948 על זכות קיומנו, העם היהודי נלחם כבר אלפי שנים על מורשתו וגם אם נועדנו להמשיך להלחם- אנחנו ננצח. לא בעזרת ססמאות מתסיסות. רק בעזרת התגברות על מכשולים פנימיים שמפריעים לנו לצמוח כמדינה.

אתה טוען שאם נפתור את בעיית הערבים במדינה ומחוץ למדינה אז תבוא הגאולה. אני טוען בדיוק ההפך- נפתור קודם כל את מה שאקוטי וחיוני ברגע זה קרי אבטלה, עוני, בריאות וחינוך ורק אח"כ נתפנה לטפל בבעייה האחרת. למדינה מאוחדת ולא מפולגת עם מערכות חינוך, בריאות וכלכלה איתנות יהיה הרבה יותר קל לטפל בבעיות נאמנות/חוסר נאמנות.

נ.ב

אני סמוך ובטוח ששיפור בעיות החינוך,אבטלה, בריאות ותשתיות בעיקר במגזר הערב תביא לירידה דרסטית המספר הערבים הישראלים ששורפים את הדגל הכחול לבן.

פורסם

חותם על כל מילה שארנון כתב לגבי ליברמן.

הוא מעולם לא באמת עשה משהו. תקראו את אמנון אברמוביץ' בידיעות של שישי. ליברמן מבלה חצי מהזמן בחו"ל לרגל עסקים ובילויים. אריק שרון אמר עליו "הוא יודע להעריך אוכל טוב, יין טוב, אשה יפה, רק לעבוד הוא לא יודע".

מילא שזה האיש שאתם הולכים להכניס מחר לכנסת. בכל מקרה הוא לא יוכל להיות שר בכיר, בשל החשדות לפלילים.

אבל את מי עוד אתם מכניסים לכנסת? את עוזי לנדאו אני מאוד מעריך, למרות אי ההסכמה עם דעותיו.

אבל מה עם היתר? לא שבליכוד ובקדימה יושבים גאוני הדור, אבל לפחות הם העמידו את עצמם לבכירה בפריימריז ויודעים מיהם.

בישראל ביתנו יש פוטנציאל לעוד 15 אסתרינות (ואני מזכיר שהיא קיבלה גיבוי מליברמן, במקום שיעיף אותה לכל הרוחות ויכריח אותה להתפטר מהכנסת באותו רגע).

ואני מזכיר עוד משהו: ליברמן עשה צבא של כמה חודשים. האם זה האיש שישלח את בנינו למות? בדיוק כמו שלאלי ישי אין זכות להתלהם ולקרוא למלחמה, ככה גם ליברמן צריך קצת לסתום את הפה כשמדברים על האם לשלוח חיילים אל מותם.

אם חס וחלילה הוא יהיה שר הבטחון, אני אמנע בגופי מהבן שלי ללכת ליחידה קרבית.

כניראה שאצביע למפלגת העבודה. אם לא הייתה מלחמה הייתי מצביע מרצ כי אני מוכן למסור גם את ירושלים אם תיאורטית היה סיכוי לשלום, אבל הדבר הכי חשוב למדינה כרגע זה שברק יישאר שר הבטחון.

זה הרע במיעוטו. אני לא סובל את פואד ואת שלום שמחון, אבל מי שצריך לנהל את המערכה הבאה בעזה זה אהוד ברק.

לצערי, אין ממש מפלגה שמייצגת אותי. אני לא שמח שנהרגים מאות ערבים, אבל אם יורים עלינו מתוך שטח שפינינו אנחנו צריכים להגיב בחריפות (ולכן אני בעד ברק). לעומת זאת, בהשקפת עולם כלכלית, אני בעד כל מי שלא יעלה את קצבאות הילדים.

בקטעים אחרים אתם אפילו יכולים לקרוא לי פאשיסט - אני בעד הגבלת ילודה ובעד יד ברזל כנגד הפשע, כמו בסינגפור.

בקיצור, אין מפלגה שמייצגת אותי, אבל ברק הכי טוב למדינה ברגע זה.

פורסם

אני לא מצליח להחליט בין ישראל ביתנו לבין התנועה החדשה - מרצ.

מה עושים? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
עוד קשקשן אחד.

השמאל רוצה למסור את המדינה לערבים? תראה לי שמאלני אחד שהגיב בהקשר של המבצע בעזה נגד המדינה או נגד המבצע.

אבל כמובן, הכי קל לעשות הכללות ריקות מתוכן או מאמת :evil:

אלעד לא בפעם אחת.

רוצים למסור בתשלומים, כמו משכנתא. תוך 15-20 שנה כל המדינה תימסר.

היום ירושלים, מחר הגולן, מחרתיים יפו ובשבוע הבא תל אביב.

העיקר להיות יפה נפש

העיקר שהעולם הצבוע לא יבכה על עם תחת כיבוש.

העיקר שתוכלו להתייפייף בשיחות סלון ומעל גבי הפורום. לדבר על ערכים שלא תקפים כשאתה מתעסק עם ערבים,

כמו הומניטריות, כיבוד הסכמים

צריך אנשים כמו נתניהו וליברמן, שיעשו סדר אחת ולתמיד.

אני לא בעד שליברמן יקבל כ"כ הרבה מנדטים, כי רוב הרשימה שלו היא רשימת צללים,

אבל אני כן בעד ממשלה בראשות נתניהו ובשיתוף ליברמן.

בלי דתיים, בלי שמאלנים, בלי ערבים .

אגרוף ברזל בלתי מתפשר נגד החמאס ואלו מבין ערביי ישראל אשר לא מגלים נאמנות למדינה שמאכילה את 917 הילדים שלהם מ45 נשים שונות ע"י ביטוח לאומי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לגבי אלה שאתה לא רוצה בממשלה, לפחות על השליש הראשון אנחנו מסכימים :-) . השליש השלישי לא רלוונטי, כי המפלגות הערביות טפשות, במקום להיכנס לממשלה וללחום למען שוויון זכויות לערבים ישראלים, כמו שהדוסים עושים, הן מתעסקות רק בעניינים מדיניים.

העיקר לא להצביע לש"ס שגורמת יותר נזק מליברמן (שכמו שכתבתי קודם הוא אימפוטנט שלא יעשה כלום) ובטח מהערבים (שכאמור לא עושים כלום).

בסה"כ, ליכוד, עבודה וקדימה די דומות ושתיהן ייצאו שוב למלחמה בעזה אם צריך.

ש"ס, לעומת זאת היא סרטן מבית, בעיקר בכל הקשור לקצבאות ילדים ולהעמקת הבערות עקב הסירוב ללמד בבתי הספר שלהם אנגלית וחשבון.

תזכרו שהאברג'ילים והאלפרונים צמחו במשפחות מרובות ילדים.

פורסם
אני לא מצליח להחליט בין ישראל ביתנו לבין התנועה החדשה - מרצ.

מה עושים? :roll:

וואו, מקצה אחד לקצה שני.

בכל מקרה, אני חושב שלמצב הבטחוני הנתון היום, האיומים מאיראן, החמאס וכ'ו, צריך מישהו שבאמת יעשה את העבודה עם בני דודינו.

אני חושב שהיחיד שיעשה את העבודה בלי יותר מידי קיצוניות זה ביבי.

לפי דעתי זה הבחור שצריך לתפוס פיקוד.

מגיע לו להיות ראש ממשלה, בתאכלס מגיע לו.

הוא כריזמטי, שנון, יודע לדבר טוב מאוד, מסבירן גדול, ובעל מורשת.

נכון שלפני כמה שנים הוא יצא "קצת" לא בסדר עם המעמד הנמוך, אבל כולכם שחכתם דבר אחד - בלי המהלך הזה המשבר הכלכלי לא היה פוסח עלינו בכל כך קלות.

בהתחלה התלבטתי עם להצביע לליברמן, אבל ברגע שהבנתי שהוא רוצה להכניס נישואים אזרחיים וכ'ו אז די ירדתי ממנו עקב החשיבות בנישואים דתיים (שלפי דעתי זה הדבר החשוב ביותר) ולא אני בכלל לא אדם דתי, רחוק מכך.

אני לא אכנס לזה יותר מידי, אבל ברגע שיהיה פה נישואים אזרחיים, אנחנו נתחיל להתבולל (ערבים, רוסים לא יהודים, אתיופים לא יהודים וכ'ו) .

מבחינת הדעות הפוליטיות שלו לגבי ערבים, אני איתו ב100 אחוז, אך בגלל הנ"ל הקול שלי עובר לביבי :)

אני מקווה שכולכם תעשו מחר את הבחירה הנכונה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
בהתחלה התלבטתי עם להצביע לליברמן, אבל ברגע שהבנתי שהוא רוצה להכניס נישואים אזרחיים וכ'ו אז די ירדתי ממנו עקב החשיבות בנישואים דתיים (שלפי דעתי זה הדבר החשוב ביותר) ולא אני בכלל לא אדם דתי, רחוק מכך.

אני לא אכנס לזה יותר מידי, אבל ברגע שיהיה פה נישואים אזרחיים, אנחנו נתחיל להתבולל (ערבים, רוסים לא יהודים, אתיופים לא יהודים וכ'ו) .

אף אחד לא מכריח אותך להתחתן בנישואין אזרחיים, אבל אל תדחוף את האף שלך לחיים האישיים של מי שכן רוצה להתחתן בנישואין אזרחיים.

למה כהן וגרושה שרוצים להתחתן צריכים לנסוע לקפריסין?

מה הקשר להתבוללות? מי שרוצה להתחתן היום בנישואין אזרחיים נוסע לחו"ל. שינוי החוק בסך הכל יחסוך כסף למי שרוצה להתחתן בנישואין כאלה.

אגב, אני מעדיף אתיופים ורוסים, מכל דת (אני אוהב במיוחד את האוקראיניות :-P ) על אלי ישי ודומיו.

פורסם
וואו, מקצה אחד לקצה שני.

ניב

זו הייתה הודעה מתוך שעשוע. בצחוק.

אין לי שום כוונה להצביע לא לקיצון הזה ולא לקיצון השני..

לגבי פסקתך האחרונה בנוגע לנישואים אזרחיים - אני דווקא תומך מאוד בנושא.

ראה הודעתו של איתן.

כמה חבל ששינוי אינם :cry:

פורסם
אלעד לא בפעם אחת.

רוצים למסור בתשלומים, כמו משכנתא. תוך 15-20 שנה כל המדינה תימסר.

היום ירושלים, מחר הגולן, מחרתיים יפו ובשבוע הבא תל אביב.

העיקר להיות יפה נפש

העיקר שהעולם הצבוע לא יבכה על עם תחת כיבוש.

העיקר שתוכלו להתייפייף בשיחות סלון ומעל גבי הפורום. לדבר על ערכים שלא תקפים כשאתה מתעסק עם ערבים,

כמו הומניטריות, כיבוד הסכמים

צריך אנשים כמו נתניהו וליברמן, שיעשו סדר אחת ולתמיד.

אני לא בעד שליברמן יקבל כ"כ הרבה מנדטים, כי רוב הרשימה שלו היא רשימת צללים,

אבל אני כן בעד ממשלה בראשות נתניהו ובשיתוף ליברמן.

אגרוף ברזל בלתי מתפשר נגד החמאס ואלו מבין ערביי ישראל אשר לא מגלים נאמנות למדינה שמאכילה את 917 הילדים שלהם מ45 נשים שונות ע"י ביטוח לאומי.

בחייך, קשה לי להאמין שאפילו אתה קונה את הבולשיט שכתבת.

לעניות דעתי, ואני אומר את זה כאדם בעל השקפה שמאלנית, ההזדמנות שהיתה לסורים על הגולן בתקופת אסד האבא לא תחזור על עצמה בעתיד הנראה לעין, בטח לא בתקופה שבה הבן האהבל שלו הוא המנהיג. יתרה מכך - אני אישית מתנגד להחזרת הגולן. כן, אני יודע שאולי יהיה לך קשה לעכל את זה, אבל אני אשכרה איש שמאל שלא מוכן לפשרה טריטוריאלית בגולן!

לגבי מזרח ירושלים: האם אתה באמת סבור שזה שייך לנו? מתי לאחרונה בכלל הסתובבת שם? גם אם דה-יורה זה שייך למדינת ישראל, הרי שדה-פקטו אין לנו שם דריסת רגל. העברת מזרח ירושלים לפלסטינים בסה"כ תתן אישור רשמי למה שכבר ממילא מתרחש שם, זה לא באמת ישנה משהו בשטח או ייצור סדרי עולם חדשים שם.

לגבי יפו ות"א: אשמח אם תראה לי שמאלני אחד שמצודד בהחזרתן לפלסטינים. אני לא מדבר על פסיכים כמו טלי פחימה (שאני מקווה מאוד שהדין ימוצא עמה במלוא החומרה) או כל מיני אנרכיסטים דפוקים - אני מדבר על אנשים מן היישוב.

ליברמן תמיד היה מומחה בדיבורים, כמו ביבי. מעשים? נאדה!

מה לעזאזל הכלומניק הזה עשה במסגרת כהונתו כשר שקר כלשהו? איזו אג'נדה הוא קידם? איזו פעולה שתחקק בהיסטוריה של מדינת ישראל הוא עשה?

עשה לי טובה, השנאה שלך לערבים, הגם שלעתים אני יכול להבין מהיכן היא נובעת, מעבירה אותך ואת שכמותך על דעתם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אייל אני מסכים איתך ב100 אחוז!

רק ליברמן מבין ערבית!

נ.ב. - אם היה מישהו עוד יותר קיצוני , מה טוב. כמה חבל שהוציאו את כהנא מחוץ לחוק..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

לא יעזור לכם. ליברמן יועמד לדין וייאלץ לפרוש, אין עשן בלי אש. זה לא ימי מפא"י העליזים. שלטון החוק כבר שלח את עומרי שרון לכלא ואת אולמרט הביתה. ישראל ביתנו ללא ליברמן תתנפץ לרסיסים כמו צומת בלי רפול (שמי נמצא בה היום? גיא רייף המפוטם שיורה על תחנות משטרה של... יהודים... פחחח..גם ליברמן מרביץ לילדים... יהודים).

לא מאמינים?

אם הייתי אומר לכם לפני שעתיים שהפועל ת"א תביס את בית"ר ירושלים 4:0 הייתם מאמינים?

תוצאת המשחק הזה היא רמז לבאות.

ביבי וליברמן יקחו את הבחירות בגדול, כמו שבית"ר עם ארקדי לקחה אליפות, אבל חכו...

פורסם
בחייך, קשה לי להאמין שאפילו אתה קונה את הבולשיט שכתבת.

לעניות דעתי, ואני אומר את זה כאדם בעל השקפה שמאלנית, ההזדמנות שהיתה לסורים על הגולן בתקופת אסד האבא לא תחזור על עצמה בעתיד הנראה לעין, בטח לא בתקופה שבה הבן האהבל שלו הוא המנהיג. יתרה מכך - אני אישית מתנגד להחזרת הגולן. כן, אני יודע שאולי יהיה לך קשה לעכל את זה, אבל אני אשכרה איש שמאל שלא מוכן לפשרה טריטוריאלית בגולן!

לגבי מזרח ירושלים: האם אתה באמת סבור שזה שייך לנו? מתי לאחרונה בכלל הסתובבת שם? גם אם דה-יורה זה שייך למדינת ישראל, הרי שדה-פקטו אין לנו שם דריסת רגל. העברת מזרח ירושלים לפלסטינים בסה"כ תתן אישור רשמי למה שכבר ממילא מתרחש שם, זה לא באמת ישנה משהו בשטח או ייצור סדרי עולם חדשים שם.

לגבי יפו ות"א: אשמח אם תראה לי שמאלני אחד שמצודד בהחזרתן לפלסטינים. אני לא מדבר על פסיכים כמו טלי פחימה (שאני מקווה מאוד שהדין ימוצא עמה במלוא החומרה) או כל מיני אנרכיסטים דפוקים - אני מדבר על אנשים מן היישוב.

ליברמן תמיד היה מומחה בדיבורים, כמו ביבי. מעשים? נאדה!

מה לעזאזל הכלומניק הזה עשה במסגרת כהונתו כשר שקר כלשהו? איזו אג'נדה הוא קידם? איזו פעולה שתחקק בהיסטוריה של מדינת ישראל הוא עשה?

עשה לי טובה, השנאה שלך לערבים, הגם שלעתים אני יכול להבין מהיכן היא נובעת, מעבירה אותך ואת שכמותך על דעתם.

לא נתנו לנתניהו בכנסת לעשות שומדבר בתקופת כהונתו הקצרה.

אם אני לא טועה, הוא נכווה מחוק הבחירה ישירה לראש ממשלה.

הפופולאריות שלו נפגעה כי הוא פגע בכל אוכלי החינם במדינה הזאת. ובגלל קואליציה צרה לא הצליח לקדם כלום.

(יחד עם נדוניה של ממשלות השמאל בדמות הסכמים גרועים למדינה , שנעשו מול אוייבי המדינה)

אז מה אתה מציע? להצביע לציפור הלבנה האומללה שלא מבינה מהחיים שלה? מפלגה (מושחתת) שנכשלה כשלון חרוץ בקדנציה האחרונה ולא ראויה לקבל שוב את השילטון

להצביע לאהוד ברק שנכשל בענק ? (אני הייתי שם בבריחה המבישה מלבנון)

או להצביע למפלגות הטרור הערבי: מר"צ, חד"ש, בל"ד ,רע"מ, תע"ל וכל שאר אלה עם הראשי תיבות שמסתתרים מאחורי אימרות שלום ומחפשים את חיסולה של מדינת ישראל.

תן לי פתרון, תן לי משהו יותר טוב מביבי נתניהו.

אל תגיד לא ולא ולא. תן לי מישהו יותר טוב.

נ.ב. איתן, הניצחון של הפועל הוא אירוע מצער מאוד (גם כי הם הורידו אותנו למקום השלישי),כי אין משהו שאני יותר שונא מלראות אדומים שמחים. זאת קבוצה שמייצגת את כל מה שאני שונא במדינה הזאת, ציבור של שמאלנים ריקים מתוכן,שמחים לאיד וחובבי אכזבות. (איך אמר אוהד שרוף של הפועל : אני אוהד את כל קבוצות הפועל ת"א בכל הענפים חוץ מענף אחד כי שם הם לוקחים אליפויות שנה אחרי שנה ואין כאן את אלמנט הסבל והאנדרדוג)

אבל ככה זה בחיים, אתמול האדומים בכדורסל קיבלו זרנוק בהיכל נוקיה, היום האדומים בכדורגל זירנקו את בית"ר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

באיזה ענף הפועל לוקחת אליפות שנה אחרי שנה?

• תוכן חדש...