Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה אתה מצביע ?  

188 הצבעות

1. 1. מה אתה מצביע ?

• ליכוד
      58
    • קדימה
      38
    • עבודה
      10
    • ישראל ביתנו - ליברמן
      61
    • מרץ
      9
    • ש"ס
      5
    • יהדות התורה
      0
    • הבית היהודי
      3
    • הירוקים
      4
    • חד"ש
      0

פוסטים מומלצים

פורסם
למה סתם להשמיץ אנשים?

דוגמנית מבית שאן שפסגת ההשגים שלה זה שהיא הבת של דוד לוי ורוסיה שמשריצה ילדים בקצב של דוסים שפשסת ההשגים שלה היא שכנראה אין בארץ גבר שלא היה מוכן לעשות לה טובה הם סתם אנשים מהרחוב?

בזמן שקראתי את התגובה שלך, היא ילדה עוד ילד ,ונכנסה להריון שוב. :twisted:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב 96' בחרתי בבינימין נתניהו ובליכוד, לאחר שבפעמיים הקודמות הצבעתי למפלגת העבודה.

כמו רבים וטובים שהגיעו למסקנה ששלום והתקדמות במשא ומתן עם הפלשתינים והסורים זה טוב, רק שלא צריך לבצע זאת בריצת אמוק.

וכמו רבים וטובים התאכזבתי מהתנהלתו של נתניהו ב 3 השנים שבהן כיהן כראש ממשלה.

ולא בגלל שהוא היה ראש ממשלה גרוע; נהפוך הוא, נתניהו היה ראש ממשלה לא רע בכלל.

רק שכפוליטיקאי הוא מקבל את הציון 0, בדיוק כמו ברק שהחליף אותו, וניכשל כמוהו באותם מקומות בדיוק.

שניהם לא ידעו לתחזק לישכה, לתחזק ממשלה - כלום.

ברדק מהיום הראשון.

הפתעת הבחירות הללו תיהיה הצלחת ישראל ביתנו.

ליברמן אדם חכם מאד ופיקח מאד, שידע לנגן על התווים שהפכו ללהיט היום - שנאת ערביי ישראל.

והאמת, ערביי ישראל קנו אותה בזכות מלאה. הם דאגו להצביע למפלגות שעוסקות רק בריב ומדון עם הימין בכנסת, שלא דאגו לקדם שום חוק שייטב את מעמדם, והדבר היחיד שמעניין אותם הוא מצב הפלשתינים בשטחים.

צריך רק לזכור שכמעט כל המפלגות שצצו משום מקום תמיד כללו "סטאר" בראשם וכמה חברים אלמוניים ולרוב הם טיפוסים הזויים משהו, שלרוב עסקו רוב הקדנצייה בלריב אחד עם השני.

תזכרו את צומת של רפול, שינוי של טומי לפיד או מפלגת הגימלאים, ותבינו במה מדובר.

לצערנו, אולמרט, הפוליטיקאי המוכשר ביותר בעת הזו, לא ממשיך הלאה ואני ממש לא רואה מי יצליח להכנס לנעליו.

לא בגלל שהוא היה ראש ממשלה דגול, בגלל שהוא פוליטיקאי מוכשר ומיומן, בניגוד לברק ונתניהו.

וראש ממשלה חייב להיות פוליטיקאי טוב, אין מה לעשות.

בלית ברירה אני יצביע לקדימה, זה הרע במיעוטו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני מאוד אוהב את הצדקנות המתיפיפת של השמאל הישראלי, הנאור והמחשיב את עצמו למוביל המדינה והמציל אותה מפני הימין הנבער והמפגר , ואו בעצם מכל אילו שאינו שמאל בדיוק כמוהו.

צביעות השמאל הרימה ראשה בצורה מדהימה לאחר הכתבה של ארי שביט על אישיותה הבעיתית משהו של ליבני, כולם פתאום התקוממו נגד שביט, איך הוא מעז לפרסם כתבה כזו על חיית המחמד החדשה של השמאל ציפי ליבני, זו שמביאה פוליטיקה נקיה כביכול למדינה, מה חבל שהמפלגה שלה מביאה בשורה אחרת לחלוטין, עם עברין מורשע, ועוד אחד בדרך..

לשמאל לא הייתה כל בעיה עם המאמר הדוחה של אברמוביץ ביום ששי, זה בסדר מותר להשמיץ אם זה מגיע מהימין, שלא נדבר על 10 שנים של מאמרים אשר נועדו לקבור את ביבי, אבל השמאל הרי ידוע בהיותו צבוע עד בלי די.

אני מקווה שיהיו 2-3 מפלגות גדולות אשר ירכיבו קואלציה יציבה וינהיגו מדינה ביציבות שילטונית ב 4 שנים הקרובות.

מה שברור, יום לאחר כינון הממשלה והכנסת יש לשנות את שיטת הבחירות, השיטה הנוכחית פשוט פשטה רגל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

פרחי

שים לב שאולמרט כבר לא שם.

מי ששם הם ציפורה השקרנית (ע"ע מוסד, מסמך לבוש, הצבעה בנושא זוגיות, נשים ועוד)

בלילא הפ**ה (למי זה אכפת?)

רמון המורשע

הירשזון הגנב

ועוד ועוד

למה להצביע לחבורת הזבל הזאת? תצביע מרץ מצדי אבל למה לאלה?

פורסם

קודם כל, כל הבולשיט של כל המפלגות בעניינים המדיניים שווה לתחת. מי שקובע באמת את גבולותינו וההסדרים המדיניים שלנו יושב בוושינגטון, והפםע קוראים לו ברק אובאמה. בלי נשיא ארה"ב והסכמתו אנחנו לא יכולים לזוז מילימטר (ע"ע סיום מבצע "עופרת יצוקה" ש"השיג את כל מטרותיו", במיוחד הפסקה מוחלטת של הירי הפלסטיני).

את העובדה הזו למדו בגין, שויתר על כל סיני והסכים למדינה פלסטינית (נקראה "אוטונומיה", בשביל ההדר הבית"רי), שמיר (שאולץ לבוא למדריד בעל כורחו), רבין (להזכירכם, מפקד החטיבה שלחמה על הדרך לירושלים, רמט"כל הצבא שכבש את כל השטחים ב-67', ביבי (שויתר על "עיר האבות" חברון ולחץ את ידי עראפת),פרס (שהקים עבור ישראל את פרוייקט הגרעין שלה, אשר מהווה את אחד היסודות של יכולת ההגנה של המדינה), ברק (שהרג מחבלים ממרחק מטר והיה רמט"כל), שרון (אותו אחד שהקים את הליכוד, הרחיב את ההתנחלויות וחם נגד הערבים כמעט כל חייו), אולמרט (שהיה ימני קיצוני במשך כל הקריירה הפוליטית שלו עד "קדימה"). כל אחד שהגיע למדרגה העליונה והבין את מצבה של ישראל ובעיקר את מעמדה האמיתי (למרבה הצער - מריונטה של ארה"ב), אימץ את ההבנה שמדינת ישראל תוכל להתקיים לאורך זמן רק בגבולות 67', עפ"י הכרת העולם.

כל השרלטנים שיושבים באופוזיציה וזועקים נגד המדיניות הזו - הם בדיוק מה שכתבתי - שרלטנים (במיוחד ביבי). גם אם הרב כהנא היה מגיעה חלילה לכסא ראש הממשלה, הייתם רואים כיצד הוא עובר לרקוד לפי החליל האמריקאי ומזדרז להתגמש לגבי השטחים, הערבים ושאר הנושאים המדיניים.

מכיוון שכך - אני מעדיף לבחור במפלגה שדואגת לי כאזרח (בתוך האוטונומיה שהאמריקאים מרשים לנו) ולא לכל הקשקשנים.

המפלגה היחידה שדואגת לאזרח (לא, לחוקים דמגוגיים כמו וסט צהוב או קסדת בוב הבנאי אני לא קורא "חוקים לטובת האזרח") היא מרצ, והיא עושה זאת באופן עיקבי במשך השנים, ולכן - למרות שאני לא מאושר מכל המעשים והביטויים של נציגיה - זו המפלגה שבאופן יחסי ראוייה לקבל את הקול שלי.

פורסם
אני עדיין מתלבט בין שניים , בחרתי באחד מהם למרות שאולי אני אבחר בפועל בשני.

עם שניהם אני לא שלם .

כמו שבטח כל מי שקרא שירשור פוליטי זה או אחר ניחש , מדובר על ישראל ביתנו וליכוד.

טוב בסוף הפור נפל על ליכוד .

המסקנה הסופית הייתה שליברמן כנראה יהיה גם בממשלה של ליבני וגם של ליכוד , אני מעדיף אותו עם הליכוד , לכן חיזקתי את הליכוד .

הדבר האחרון שאני רוצה הוא את קדימה שוב בממשלה.

בסקר כאן הצבעתי ישראל בתינו בפועל ליכוד , האם המנהלים יכולים להעביר קול אחד מכאן לכאן?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אייל, לצערי המועמד המתאים ביותר היום לראשות הממשלה הוא אהוד ברק.

זה שאתה לא יכול להצביע לו בגלל היציאה מלבנון זה יפה, אבל אם נחפש קצת, נוכל למצוא שלדים בארון של כל אחד מהמועמדים, גם (ובעיקר) אצל ביבי. מה שאני יודע זה שברק, על אף שהוא אינו נחמד או סימפטי, הוא אדם ערמומי וחכם מאין כמוהו, והמבצע האחרון בעזה רק הדגיש את זה. אגב, אני בטוח שאם היו נותנים לו יד יותר חופשית, הוא היה מכסח לחמאס את הצורה כמו שהוא באמת יודע ויכול.

ללבני אני לא מצביע לא בגלל שאני לא אוהב אותה, אלא בגלל המספר 2 האידיוט שלה ובגלל שבדומה לליכוד, המפלגה הזאת פלילית מידי לטעמי.

למרצ הייתי מוכן להצביע בשמחה (תראה לי עוד מפלגה שעשתה כה רבות לטובת האזרח הקטן כשהיה לה כוח, ובכלל זה העברת שני חוקי יסוד), העניין הוא שכרגע הקרב בין השלישיה (או הרביעיה, כדי שלא תאשים אותי בכך שאני מושפע מהתקשורת השמאלנית) צמוד מידי וצריך לחזק את ברק.

אתה מודע לעובדה שזה קשקוש?

ברק היה הראשון שקפץ לאחר פחות משבוע לאחר התקיפות בהצעה לערוך הפסקת אש הומינטרית ל48 שעות?

הוא התנגד בכל תוקף לכניסה קרקעית של כוחות ח"יר ושריון פנימה, את זה אתה יודע?

מי שאחראי על הצלחת המבצע בעזה הוא לא ברק, גם לא אולמרט ובטח שלא ליבני שהחליטה לא להחליט.

היחידי שמגיע לו הקרדיט הוא למעשה בכלל לא פוליטקאי וזה בכלל הרמטכ"ל גבי אשכנזי.

הצבא עבר מהפכה מלאה מתחילת כהונתו של אשכנזי כרמטכ"ל.

השינוי החל בראשונה בניקוי מלא של צמרת הפיקוד הצבאי כאשר קצינים שלא עשו כלום הוצאו לפנסיות מוקדמות וקודמו קצינים אחרים שהיו ראויים והוכחו לכך לדוגמא: כמו צ'ייני שהפך להיות מפקד חיל הים וזאת לאחר שהוא בכלל תיפקד כרמ"ט(תפקיד אחרון).

בנוסף, כל מערך המילואים התעבר מהאבק שרבץ עליו.

כל מערך הלוגיסטיקה עבר רי-אירגוניזציה.

המפקדים הוכרחו להיות מעורבים בכל תוואי הדרך של היחידה שלהם, וכל מי שלחם במבצע עופרת יצוקה חווה את זה באופן אישי.

היחידי שמגיע לו הקרדיט זה גבי אשכנזי! הוא ולא אחר!.

הופקו לקחים מהבזיון של מלחמת לבנון 2 בהנהגתו של דן חלוץ שגם הוא לא היה מציאה גדולה.

אם כי אינני בא אליו בטענות כי מה שהיה אחראי לעובדה שהצבא היה במצב קטסטרופלי -הוא לא אחר מאשר שאול מופז גם בתור רמטכ"ל וגם בתור שר בטחון הוא פשוט הרדים את הצבא.

ברק, בתור החייל המעוטר ביותר בצה"ל, האיש שהפך להיות אגדה לצערי ולצערי הרב הפך להיות דמות פחדנית שאיננה מסוגלת לקבל החלטות קשות גם בנושאים שהוא אמור להבין יותר מכולם וזה הנושא הביטחוני.

הוא לא היחיד, גם עמי איילון שהיה גם עבורי דומגא ומופת על עובדה שהיה איש של ערכים ומסירות שאין לה סוף הפך להיות דמות פחדנית וחסרת עמוד שידרה.

להצביע לברק? בחיים לא- פשוט לא ראוי, גם לא להיות שר בטחון.

גם ליבני לא מתאימה לחלוטין לתפקיד ראש ממשלה, האשה שעברה הכי הרבה תפקידים במהלך עבודה בחיים הפוליטיים ולאף אחד אין זכרון ואפילו לא קטן ממנה.

היא כמו אולמרט הרוויחה מהמצב.

בתכל'ס, קדימה הייתה שלוחה של הליכוד שבה אנשים הלכו כעיוורים אחר אריק שרון , לאחר ששרון לצערנו נרדם, אולמרט זכה בפיס והפך להיות פה ראש ממשלה, וגם הוא למעט ראש עירייה- אין בו שום דבר.

אולמרט פשע ולכן ליבני קודמה ותפסה את מקומו.

לצערנו גם היא לא ראויה ולא הייתה מגיעה לזה בחיים שלה, לולא אריק שרון היה מתהלך בקרבנו.

אני מבציע ליכוד, ותומך בביבי.

אינני אוהב אותו כאדם, והוא נראה לי נחש מארץ הצפעים.

אבל הוא איש עם קבלות בנושא הכלכלי ובנושא הבטחוני, הוא אסטרטג ברמות גבוהות, איש חוץ מעולה לישראל ובעל השפעה בהרבה מדינות בעולם.

לטעמי מי שהכי נכון כיום להנהיג את ישראל זה ביבי נתניהו.

וגילוי נאות קצר, בשנת 1996 כאשר לבחירות לכנסת התמודדו שמעון פרס וביבי נתניהו, אני תמכתי אז במחנה מפלגת העבודה, רצתי לאורך כל מסע הבחירות עם פרס בכל הארץ במסגרת התנדבותי במפלגת העבודה.

אפילו את הסטיקר "בביבי בחרת- בחרת בחרטא" זאת הייתה המצאה שלנו.

אבל לאור המציאות של היום אין מנוס בחירה בדרך של הליכוד ובביבי בראשה.

under construction..

פורסם

אני דווקא מופתע ש-5 מחברי הפורום בחרו ש"ס :o

לא תיארתי לעצמי שיש "דתיים חרדים" בפורום.

אייל,

אני מסכים איתך,

אבל ליברמן זו לא התשובה וגם לא ביבי. כי הקיצוניות שלהם תגמר בדיוק בעוד יום.

זוהי תעמולת בחירות ותו לא. הרי הם לא יכולים לעשות מה שב*** שלהם, ארה"ב לא יתנו כסף, העולם ישנא אותנו והם לא יכולים להרשות לעצמם את זה, בכל זאת המשכורת שהם מקבלים בסוף החודש והשוחד שנכנס לבנקים בשוויץ מגיעים משם.

שמר,

אני חושב שאתה טועה.

לעומת היהודים בימי הנאצים, הערבים באמת עושים מעשים שדינם עונש לא רחוק ממה שאתה מתאר.

אני לא מאמין בהרג. אבל טרנספר? בהחלט!

כפי שנאמר לא פעם ולא פעמיים:

"הקם להרגך, השכם להורגו"

נ.ב

אני אישית בחרתי בכלל בלבני כדי להוריד את הכח מביבי וליברמן (למרות שהיא לא מייצגת כלום ממה שאני חושב, אבל אני אשמור את הדעות הימניות שלי למתמודד שאני באמת יאמין בו).

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

ביטון, אתה צודק, רוחמה אברהם היא לא תעודת כבוד גדולה לקדימה אבל גם הפרחה המטומטמת ,בת של איש עולם תחתון, היא לא תעודת כבוד לליכוד

אני כתבתי שהיא כזו?

גם עם הליכוד יש לי בעיה,אבל קדימה גרועים יותר הרשימה שלהם על גבול הבדיחה לטעמי. (ואני לא הולך להצביע ליכוד..)

פורסם
אבל הוא איש עם קבלות בנושא הכלכלי ובנושא הבטחוני, הוא אסטרטג ברמות גבוהות, איש חוץ מעולה לישראל ובעל השפעה בהרבה מדינות בעולם.

ברור! כנראה שזאת הסיבה שבתקופתו יחסי ישראל-ארה"ב הגיעו לשפל שלא היה כמותו מעולם.

לגבי הפסקת האש ההומניטרית: שים לב טוב למה שכתבתי

אגב, אני בטוח שאם היו נותנים לו יד יותר חופשית, הוא היה מכסח לחמאס את הצורה כמו שהוא באמת יודע ויכול.

כנראה שעוד לא השכלת להבין שהמבצע הזה שם לו למטרה את החמאס ולא את האוכלוסיה האזרחית. במצב זה, אינני רואה בעיה בכך שלעתים מתקיימת הפסקת אש הומניטרית.

לגבי כל מה שנאמר על אשכנזי: מסכים בהחלט. הבנאדם ראוי לכל הכבוד וההערכה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תגובת השבוע! :ok:

האמת, אני דווקא הייתי שמח לתת לליברמן לזכות בגדול. נראה פעם אחת ולתמיד מה הקשקשן הזה באמת מיישם מכל ההבלים שהוא מפזר.

לעמוד באופוזיציה ולצעוק זה הכי פשוט.

אתה מוכן להשתתף בניסוי?

מצטער, אבל זה לא נראה לי הגיוני לראות מה הוא שווה על בשרי.

אני באמת חושב שכל מי שמצביע ליברמן עושה טעות מרה ולא חושב צעד אחד קדימה (בלי קשר למפלגה).

ליברמן צריך להיות עם 5-10 מנדטים, על מנת שהוא יהיה שם לצעוק כשצריך. אבל ראש ממשלה?! שר ביטחון? בחיים לא.

פורסם
רק ביבי, כדי שלא תהיה לנו ציפור לבנה רופסת כראש ממשלה.

גם ליברמן מתקבל אבל עדיף ביבי.

לא מסכים לקביעה שביבי גונב מהעניים ונותן לעשירים.

.

אני מתחיל לחשוש,לאחרונה יש יותר מדי דברים ונושאים שאנחנו מסכימים עליהם,נראה לי שיחסינו עלו על שירטון....

:wink:

ובנימה יותר רצינית,

אני תומך חזק בביבי (למרות שלצערי לא יכול להצביע),הציבור הישראלי ידע לקטול אותו כשהוא נקט גזרות כלכליות קשות מתוך ידיעה ברורה שהן יפגעו במעמדו אבל יביאו לצמיחה עתידית,וכשזו אכן הגיעה (והיא ועוד איך הגיעה) אף אחד לא זכר או טרח לבוא ולהודות לו.

אלמלא ביבי, המצב הכלכלי בארץ היה היום ה-ר-ב-ה יותר קשה ממה שהוא היום (מי שעובד עם שווקים בחו"ל יוכל להעיד על כך, המצב בארץ עדיין טוב יחסית לשווקים אחרים).

הרבה קטלו את ביבי וטענו שהוא הרס את הכלכלה, בו זמנית שברחבי העולם משלמים עשרות אלפי דולרים כדי לשמוע הרצאה כלכלית מפי ביבי נתניהו,רק כי הוא נחשב גאון כלכלי (שוב, לראייה המצב הכלכלי של ישראל,וכן,אני יודע על כל מפוטרי ההייטק וכו').

יותר מזה, ההורים שלי,שגם הם מאוד כעסו על הגזרות של ביבי והצביעו לקדימה בבחירות הקודמות הלכו היום ושמו פתקי "מחל" בקלפי,כמוהם גם כל יתר בני המשפחה.

נמאס לראות את הניוון השורר במפלגת קדימה, העבודה מאז ומתמיד לא היתה רלוונטית למדינת ישראל (ויסלחו לי השמאלנים), אנחנו לא שוויץ וצריכים ראש ממשלה חזק (ולא אחד שיצחקו עליו שהוא "טירון").

לגבי ליברמן, הייתי מצרף אותו לממשלת ביבי כשר ללא תיק,רק בשביל להפחיד את הפלסטינאים (השר לענייני הפחדות..).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני תומך חזק בביבי (למרות שלצערי לא יכול להצביע),הציבור הישראלי ידע לקטול אותו כשהוא נקט גזרות כלכליות קשות מתוך ידיעה ברורה שהן יפגעו במעמדו אבל יביאו לצמיחה עתידית,וכשזו אכן הגיעה (והיא ועוד איך הגיעה) אף אחד לא זכר או טרח לבוא ולהודות לו.

אלמלא ביבי, המצב הכלכלי בארץ היה היום ה-ר-ב-ה יותר קשה ממה שהוא היום (מי שעובד עם שווקים בחו"ל יוכל להעיד על כך, המצב בארץ עדיין טוב יחסית לשווקים אחרים).

הרבה קטלו את ביבי וטענו שהוא הרס את הכלכלה, בו זמנית שברחבי העולם משלמים עשרות אלפי דולרים כדי לשמוע הרצאה כלכלית מפי ביבי נתניהו,רק כי הוא נחשב גאון כלכלי (שוב, לראייה המצב הכלכלי של ישראל,וכן,אני יודע על כל מפוטרי ההייטק וכו').

יותר מזה, ההורים שלי,שגם הם מאוד כעסו על הגזרות של ביבי והצביעו לקדימה בבחירות הקודמות הלכו היום ושמו פתקי "מחל" בקלפי,כמוהם גם כל יתר בני המשפחה.

בולשיט.

נתניהו היה, למזלו הגדול, בדיוק בשלב בו כלכלת כל העולם טסה קדימה - בעיקר עקב הדהרה קדימה של הסינים (בגלל האולימפיאדה). כאשר כמעט 20 אחוז מאוכלוסיית העולם נעה קדימה ביחד - הכלכלה מזנקת אחריה.

הצעדים שנקט נתניהו הביאו להעשרת 20 משפחות שהיו עשירות עוד לפני, אבל הפכה אותם לטייקונים - בעוד שרוב העם (במיוחד השכבות שנפגעו ממנו הכי הרבה) נפגע.

ברגע שהאולימפיאדה נגמרה, הסינים החלו לנוח, וכל העולם נעצר בעקבותיהם, כולל הכלכלה הישראלית.

את מחיר הטעויות של ביבי אנחנו משלמים עכשיו ונשלם עוד הרבה אח"כ. הוא בעצמו כבר שינה לחלוטין את האג'נדה שלו בהתאם לכיוון הרוח (כבר לא הקפיטליסט הנלהב שהיה).

כשתגיעו לגיל פנסיה, ותראו איך הוא דפק את כל ציבור מעמד הביניים והמעמד הנמוך - אז תראו כמה גרועים המהלכים שהוביל.

מלבד זאת -שכחתם את התנהגותו מייד אחרי שברק העיף אותו מהשלטון ב-99'.

הבן אדם לקח את משפחתו והיגר לארה"ב. חזר רק כשהבטיחו לו ג'וב. זה המנהיג שלכם... :?

פורסם

נא להוריד את הווליום.

משום מה דיונים על פוליטיקה תמיד מגיעים לרפש הזה, הכי מצחיק שאנחנו מתלוננים על הנציגים שלנו בכנסת כשהם מנבלים את הפה.

בכל מקרה, אני דווקא צופה לקדימה וציפי לבני הרבה יותר כוח ממה שהיא מקבלת בסקרים, אולי אפילו ניצחון.

אל תקחו את זה קשה מדי, מה שזה לא יהיה זה לא יחזיק מעמד שנתיים.

• תוכן חדש...