Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה אתה מצביע ?  

188 הצבעות

1. 1. מה אתה מצביע ?

• ליכוד
      58
    • קדימה
      38
    • עבודה
      10
    • ישראל ביתנו - ליברמן
      61
    • מרץ
      9
    • ש"ס
      5
    • יהדות התורה
      0
    • הבית היהודי
      3
    • הירוקים
      4
    • חד"ש
      0

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מציע להכין אוניות ורפסודות גדולות, השלב הבא אחרי קבלת דרכם של אבנרי את ליבוביץ היא פשוט עזיבת הארץ הזו.

ככה במחי משפט אחד ביטלת את 20 שנות קיומה הראשונות של מדינת ישראל? גם לפני שהפכנו ממדינה מוצקה וקטנה למדינה גדולה בתצורת גז (נאד נפוח?) הסתדרנו יפה מאוד, בלי לשעבד עמים אחרים לצרכינו ובלי ללקות בשגעון גדלות, אבל בינינו, מה זה להקים מדינה מאפס לעומת כמה מאחזים שכוחי אל בחסות צבא שמתפקד כמשטרה?

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה אומר דבר והיפוכו.

כל ארה"ב היא 200 ומשהו מליון איש. אם נניח (מופרז משהו, אבל נניח) ש-10 אחוז מהם נפלו עם הסאב פריים, תגיע ל-20 מליון. הרבה, אבל לא משפיע על כל העולם.

סין הפסיקה לקנות בטירוף ביום בו נפתחה האולימפיאדה (בדוק מה קרה למחיר הברזל והבטון ביום טקס הפתיחה והלאה).

רבע מיליארד איש שמשנים את הרגלי הצריכה שלהם ביום אחד כן משפיעים על כל העולם.

ביבי חתך רק על חשבון החלשים, בטענה שהמעסיקים הגדולים הם העשירים, והם יסחבו אחריהם את השכבות הפחות חזקות.

כמו בטבע, זה מדוייק מאוד בתנאי חממה, אבל ברגע שנכנסים קצת רוח וקור - השכבות הפחות חזקות נופלות חזק, ולעשירים לא ממש איכפת מזה. אחריותה של הממשלה לאזרחיה ותושביה היא לדאוג להם, ולא להשאיר אותם לחסדיהם של כמה עשירים, שהיום מוכנים לתת לך 100 אלף בחודש, ומחר יעיפו אותך לקיבינימאט.

ביבי החריף מאוד את מסע מיסמוס האחריות הממשלתית (התחיל עם זה חיים רמון, עם חוק הבריאות הממלכתי), וזו מגמה שנמשכת עד היום ודופקת את האזרח מהמעמד הבינוני והנמוך בגדול.

אני ממש לא מדבר על הסאב פריים ואם כבר,בוא נשים דברים על דיוקם:

בסין יש 2 מעמדות, 1% של עשירים ככורך שמחזיקים שם את הכלכלה,ועוד 99% של שכבה חלשה מאוד.

בארה"ב יש שכבות נמוכות בינוניות וחזקות.

כשהמשבר בארה"ב התחיל,אתה יודע מה קרה שם ?

כלום,האמריקאים המשיכו לקנות ולעשות עסקים כרגיל כאילו אין מחר,הרי גם אם יהיו בעיות בעסק, FUCK IT, יש צ'פטר 11 המפורסם שבעברית אומר "מצטערים,אין לנו כסף לשלם,זין עליכם".

לעומת זאת, בסין אתה יודע מה קרה ?

נסגרו הברזים.

היום אתה יודע מה קורה בארה"ב ?

בעלי עסקים מפחדים מהצל של עצמם, אף אחד לא סומך על אף אחד,פשוט אנרכיה, הכלכלה בארה"ב ממוטטת,חברות יוצאות מהמשחק על ימין ועל שמאל (צ'פטר 11 כבר הזכרנו ?).

יודע מה קורה היום בסין ?

עסקים פחות או יותר כרגיל, אותו 1% שסגר את הברזים כשהתחיל להרגיש את המשבר,חזר לעשות גילגול,אמנם לא בווליומים של פעם,אבל עושה גילגול.

שוב אומר לך,אם אתה חושב שמקור הבעיות הכלכליות בעולם זה סין, אתה טועה ובגדול,סין כיום זה אחד השווקים היחידים בעולם שעוד ממשיך לעבוד,בין אם בטקסטיל,תעשייה,יהלומים,הייטק.

נכון,הם סיימו את השנה כשנה כלכלית לא טובה, כאמור התוצר הלאומי היה הנמוך מזה כ-30 שנה, אבל עדיין,ביחס למה שקורה בעולם,זו אחת המדינות היחידות שעוד מתפקדות.

בוא אספר לך אפילו מנקודת מבט אישית, אני מכיר לא מעט אנשים (פגועי ארה"ב) שפשוט עזבו את ארה"ב ופשוט העתיקו את עסקיהם מארה"ב למזרח הרחוק (שוב, בעיקר טקסטיל,הייטק,תקשורת,יהלומים),שוב, מהסיבה שזה השוק היחיד שעוד מתפקד.

ואתה יודע מה, בלי קשר לסין\ארה"ב ושאר העולם, למה אתה "זוכר" רק התקופה של השפל, ומה היה בתקופה שקדמה לשפל, שהכלכלה בארץ שיגשגה ? למה אז לא ידעת לפרגן למי שצריך ?

ואני שוב מזכיר לך שלמרות השפל בכלכלה, ישראל סיימה את 2008 בצמיחה.

אז כן, לא בושה לפעמים להסיר את הכובע ולהגיד תודה למי שצריך,גם אם הוא לא מתחבר אלייך בהשקפות הפוליטיות שלך, כי תאמין לי, המצב בארץ היה הרבה יותר חרא ממה שקורה עכשיו.

מדברים על מפוטרי ההייטק בארץ והכל,שללא ספק בכלל זה כואב על כל אחד שמפוטר,אבל כדי להבין פרופורציות צריך לקרוא עיתונים כלכליים ולהבין מה קורה בעולם, בנקים בהונג קונג מפטרים אלפי אנשים מדי חודש (לא עשרות או מאות,אלפי אנשים), בנקים בארה"ב פשוט נמחקו, חברות פרטיות בארה"ב עושות עקיצות של מיליארדי דולרים,אנשים באירופה בורחים ומשאירים מאחוריהם חובות בסכומי עתק, קורים בעולם דברים חסרי פרופורציה בכלל,אז כן,המצב בארץ בהחלט לא טוב, אבל מצד שני היה יכול להיות הרבה הרבה יותר גרוע.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ככה במחי משפט אחד ביטלת את 20 שנות קיומה הראשונות של מדינת ישראל? גם לפני שהפכנו ממדינה מוצקה וקטנה למדינה גדולה בתצורת גז (נאד נפוח?) הסתדרנו יפה מאוד, בלי לשעבד עמים אחרים לצרכינו ובלי ללקות בשגעון גדלות, אבל בינינו, מה זה להקים מדינה מאפס לעומת כמה מאחזים שכוחי אל בחסות צבא שמתפקד כמשטרה?

יש הבדל קטן מאוד בין 20 השנים הראשונות של המדינה לבין ימינו כיום , אני בטוח שלא צריך לפרט לך.

כל שאר המלל שלך לא תפס מים במציאות, כל ניסיון לתת לפלסטינים יכולת שלטיון עצמי חזרה אלינו כבומרנג, כמה נעים להתעלם מזה ולהמשיך להלקות רק את ישראל כאשמה הבלבדית במצב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא רשמי - אבל לפי המדגם של אחד הערוצים (נסגרו ב 8 הערב)

ליכוד 29

קדימה 21

ליברמן-15

השאר - ב 10

פורסם
יש הבדל קטן מאוד בין 20 השנים הראשונות של המדינה לבין ימינו כיום , אני בטוח שלא צריך לפרט לך.

בוודאי שיש הבדל. אז היינו הרבה פחות חזקים ביחס לשאר האיזור.

כל ההיסטריה של הימין נובעת מפחד לא מוסבר מהפלסטינים. לא הם מה שיפיל אותנו. בלי מים, למשל, ניעלם הרבה קודם.

יש הבדל בין לזרוק למישהו עצם עבשה בדמות "שלטון עצמי" לבין עצמאות.

פורסם

חברים, אסון כבד קרה הערב במדינת ישראל.

על פי תוצאות הסקרים : הציפור הלבנה הרופסת האומללה הלא החלטית,הלא ראויה - באמצעות ספינים אינסופיים, ככל הנראה ניצחה בבחירות.

מקווה שזה לא סופי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אל תגזימו.

לא אסון ולא נעליים.

א. לא בטוח שככה זה ייגמר, מבציעי ליכוד אוהבים לשקר לסוקרים.

ב. ללא ביבי, ציפורה לא יכולה להקים ממשלה.

מה שסביר (ולדעתי מין הראוי)שיקרה זה ממשלת אחדות ברוטציה של שני ראשי הממשלות.

במקרה כזה יצרפו עוד מפלגה (סביר להניח שהעבודה תשאר בחוץ כדי להיות אופוזיציה ולנסות להציל את עצמה מהתרסקות מוחלטת ) וליברמן או ש"ס יהיו בממשלה.

אם ביבי יחליט לא להסכים למצב הזה, או ממשלת ימין דתיים קיצונית עם ליברמן ש"ס יהדות התורה, בית יהודי וכל אלה, או בחירות חדשות.

דבר אחד בטוח, הפורום הזה לא מדגם מייצג.

פורסם
אלעד לא בפעם אחת.

רוצים למסור בתשלומים, כמו משכנתא. תוך 15-20 שנה כל המדינה תימסר.

היום ירושלים, מחר הגולן, מחרתיים יפו ובשבוע הבא תל אביב.

העיקר להיות יפה נפש

העיקר שהעולם הצבוע לא יבכה על עם תחת כיבוש.

העיקר שתוכלו להתייפייף בשיחות סלון ומעל גבי הפורום. לדבר על ערכים שלא תקפים כשאתה מתעסק עם ערבים,

כמו הומניטריות, כיבוד הסכמים

צריך אנשים כמו נתניהו וליברמן, שיעשו סדר אחת ולתמיד.

אני לא בעד שליברמן יקבל כ"כ הרבה מנדטים, כי רוב הרשימה שלו היא רשימת צללים,

אבל אני כן בעד ממשלה בראשות נתניהו ובשיתוף ליברמן.

בלי דתיים, בלי שמאלנים, בלי ערבים .

אגרוף ברזל בלתי מתפשר נגד החמאס ואלו מבין ערביי ישראל אשר לא מגלים נאמנות למדינה שמאכילה את 917 הילדים שלהם מ45 נשים שונות ע"י ביטוח לאומי.

מסכים עם כל מילה!:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
הציפור הלבנה

אני לא הצבעתי עבורה ואין לי שום דבר איתה. ועדיין, הבדיחה הזאת לא הצחיקה בפעם הראשונה, והיא גם ממש לא מעלה אפילו צל של חיוך בפעם המי-יודע-כמה שאתה מספר אותה.

פרוש בשיא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין חדש תחת השמש, שיטת בחירות כושלת מביאה לרחוב ללא מוצא, הבעיה היא שהפולטיקאים מימין ומשמאל עדין לא קולטים את המציאות..

לשמוע את רמון וסילבן שלום מלהגים ברדיו זה פשוט מדהים לראות כמה הם מנותקים מהמציאות , נדרשת ממשלת רוטציה לאומית אבל הבעיה היחידה עם זה היא שהאגו של כולם מגיע לפני טובת המדינה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

על פי תוצאות הסקרים : הציפור הלבנה הרופסת האומללה הלא החלטית,הלא ראויה - באמצעות ספינים אינסופיים, ככל הנראה ניצחה בבחירות.

מקווה שזה לא סופי.

אתה צריך להבין שיש יותר מאשר ליכוד/ליברמן (אם זה היה כך גם אני הייתי בוחר בהם).

יש את הדתיים שזה הדבר הבעייתי באמת.

* אתה רוצה שר חינוך מש"ס? שהילדים שלך ילמדו תורה מהבוקר עד הערב?!

* אתה רוצה שר תחבורה מש"ס? שהילדים שלך לא יוכלו לסוע בשבת באוטובוס לסבתא, ובאמצע שבוע ישלמו מחיר מופקע על

אוטובוס כאשר הדתיים בבני ברק משלמים חצי (דבר שקורה כבר היום!!)?

* אתה רוצה שר בריאות/פנים מש"ס? שלא תוכל לאכול את האוכל שאתה אוהב (חזיר,מאכלי ים למיניהם) (יש לציין שאני דווקא

שומר כשרות ככה שלי זה לא מפריע :-o)

* אתה רוצה שר אוצר מש"ס?!!?!?!?!?! שזה יהיה התחלת הסוף של מדינת ישראל (ככל שיש יותר ילדים, יותר קצבאות), שלומדי

תורה פטורים ממס ומקבלים משכורת ע"ח המדינה, שהלימוד הדתי יקבל עוד 2 מילארד דולר בשנה וכו' וכו' וכו',

תסתכל על התמונה המלאה לרגע,

ממשלת ימין זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות למדינה הזו.

לעומת זאת,

בנושא הביטחוני אני מסכים איתך שצריך לגמור את זה פעם אחת ולתמיד "ליברמן סטייל" :lol:.

אבל כשיש כל כך הרבה דברים על המאזניים שאינם ביטחון אני לפחות בחיים לא אבחר בימין.

יום טוב,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

מקווה שזה לא סופי.

ואו, אתה כ-ז-ה מצחיק שזה קורע. תגיד, יש לך גם בדיחות על ביבי? כי הוא בוודאי צוחק על חשבוננו...

כל החוכמולוגים שהצביעו ליברמן באמת חושבים שהוא וביבי פשוט יעשו פה סדר "אחת ולתמיד" - אתם חיים בסרט. המלחמה הזו אולי הגדילה משמעותית את הימין הקיצוני ואת גוש הימין בכלל, אבל מהר מאוד תגלו שגם לו אין ברירה אלא לפנות לכיוון המרכז בשביל להצליח להזיז כאן משהו. מהר מאוד ליברמן יגלה שלפזר סיסמאות זה קל ופשוט, אבל לנהל מדינה זה הרבה יותר מסובך...

ליברמן רוצה "לגמור את זה פעם אחת ולתמיד" כפי שנאמר כאן. לדרוש שלום מוחלט בתנאים שלנו או לפוצץ להם ת'צורה וזהו - אנשים פה באמת חושבים שדבר כזה יכול לקרות? אנשים באמת חושבים שהפלסטינאים ישבו בפחד ובבהלה בפינה חשוכה ויגידו "דא ליברמן"? ואתם באמת חושבים שהוא יכול "לגמור את זה פעם אחת ולתמיד"? אם גם הוא עדיין חושב ככה (ולא רק מפזר הצהרות כאלו כדי להשיג כל כך הרבה מנדטים) אז הוא יפסיק לחשוב את זה מהר מאוד... ואז, מה בדיוק ישאר מישראל ביתנו? (בעצם, עם הלך הרוח של הציבור בישראל, עוד יש סיכוי שהיא תהפוך למפלגת שלטון - ואני עדיין לא מבין איך אנשים לא קולטים שזה דבר איום ונורא)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המצב כמו שאני קורא אותו הוא כזה .

או שביבי מרכיב ממשלה:

ממשלת ימין מובהקת , ליכוד, ישראל ביתנו, הבית היהודי, איחוד לאומי ,ושחקן חיזוק שחור ש"ס.

ממשלה מאוד חלשה שלא תצליח להזיז כלום .

או שציפי מרכיבה ממשלה :

ליכוד עבודה קדימה ש"ס .

גם ממשלה חלשה , ניגוד אנטרסים .

אני חושב שגם העבודה וגם ישראל ביתנו ישקלו אופזיציה כדי להיתחזק לפעם הבאה , לכן כל ממשלה שתקום תהייה חלשה , שנתיים וחצי גג בחירות.

האפשרות היחידה שלא יהיו בחירות בקרוב שציפי תיקח את הליכוד וליברמן , וקדימה תלך ימינה , בשלב מסויים פליטי העבודה יפרשו , ובמקומם יכנסו לממשלה ש"ס(אם הם לא יכנסו מראש).

הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מה עדיף ? ממשלת רוחמה אברהם/חיים רמון/דליה איציק ? (ממש נבחרת מובחרת):roll:

לא ברור לי מי קם בוקר אחד והחליט שציפי ליבני ראויה/יכולה להיות ראש ממשלה :roll:

(נ.ב אני לא תומך בביבי/ליברמן או בכל דבר שזז בכיוון של ש"ס)

• תוכן חדש...