Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה אתה מצביע ?  

188 הצבעות

1. 1. מה אתה מצביע ?

• ליכוד
      58
    • קדימה
      38
    • עבודה
      10
    • ישראל ביתנו - ליברמן
      61
    • מרץ
      9
    • ש"ס
      5
    • יהדות התורה
      0
    • הבית היהודי
      3
    • הירוקים
      4
    • חד"ש
      0

פוסטים מומלצים

פורסם
בולשיט.

נתניהו היה, למזלו הגדול, בדיוק בשלב בו כלכלת כל העולם טסה קדימה - בעיקר עקב הדהרה קדימה של הסינים (בגלל האולימפיאדה). כאשר כמעט 20 אחוז מאוכלוסיית העולם נעה קדימה ביחד - הכלכלה מזנקת אחריה.

הצעדים שנקט נתניהו הביאו להעשרת 20 משפחות שהיו עשירות עוד לפני, אבל הפכה אותם לטייקונים - בעוד שרוב העם (במיוחד השכבות שנפגעו ממנו הכי הרבה) נפגע.

ברגע שהאולימפיאדה נגמרה, הסינים החלו לנוח, וכל העולם נעצר בעקבותיהם, כולל הכלכלה הישראלית.

את מחיר הטעויות של ביבי אנחנו משלמים עכשיו ונשלם עוד הרבה אח"כ. הוא בעצמו כבר שינה לחלוטין את האג'נדה שלו בהתאם לכיוון הרוח (כבר לא הקפיטליסט הנלהב שהיה).

כשתגיעו לגיל פנסיה, ותראו איך הוא דפק את כל ציבור מעמד הביניים והמעמד הנמוך - אז תראו כמה גרועים המהלכים שהוביל.

מלבד זאת -שכחתם את התנהגותו מייד אחרי שברק העיף אותו מהשלטון ב-99'.

הבן אדם לקח את משפחתו והיגר לארה"ב. חזר רק כשהבטיחו לו ג'וב. זה המנהיג שלכם... :?

מה שהיה יפה זה שביבי עשה בדיוק את אותם מהלכים שנעשו בשאר מדינות העולם כמו ארה"ב ,גרמניה,צרפת,אנגליה,יפן,אוסטרליה ועוד.

ומה שהיה טוב להם, היה גם טוב מאוד לנו- והמספרים דברו בעד עצמם.

אבל הכי קל זה להפוך את זה עכשיו, לפני בחירות-למשהו שלילי, מה שעוד מעניין, שמאותם מהלכים אנשים חיו פה כמו מלכים במשך שנים.

ועכשיו שכל הכלכלות בעולם קרסו בכל מיני תחומים, זה מאוד קל להגיד "ביבי הרס את הכלכלה".

בפועל, ישראל מבין כל מדינות העולם קיבלה את הסטירת לחי הכי פחות כואבת.

נושא הפנסיה הוא כאוב כי אנשים חושבים ישירות על העובדה שכאילו לקחו להם כסף מהכיס.

באותם שנים לאחר המהלכים שהוביל ביבי לשינוי שיטת הקופות מידי הבנקים והכשרת חברות כלכליות נוספות כמו חברות ביטוח וכמובן מוטיב ההשקעה שיצא מאג"חים שהובילו לתשואות אומללות, כל הקופות הרוויחו הרבה פר שנה, יותר ממה שקופות שלמות הרוויחו ב10 שנים.

אנשים שבאותם השנים ולפני המפולת הגדולה הנוכחית שיצאו לפנסיה, הרוויחו בענק.

כרגע, שקופות עומדות על הפסדים שמגיעים גם ל30%, זה לא אומר שאנשים הפסידו 30 אחוז מהכסף, אלא זה אומר שהם הפסידו 30% מהערך האחרון שהוא גם למעשה הרבה יותר גבוה ממה שהיו מגיעים אליו לבד, עם תשואות אומללות של אג"ח חסרי סיכון לפני שינוי אותה שיטה.

ובנוסף, היחידים "שיפסידו" מהמצב הזה, הם אותם אלו שמושכים עכשיו את הקופות.

למעשה מי שכרגע בגיל של 55 ומטה, זה בכלל לא מעניין אותו אם זה 30 אחוז או 20 אחוז כי עד שיגיע לגיל פרישה ולמימוש אותם פנסיות, המצב הכלכלי יחזור לעצמו והקופות יישרו קו.

under construction..

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ברור! כנראה שזאת הסיבה שבתקופתו יחסי ישראל-ארה"ב הגיעו לשפל שלא היה כמותו מעולם.

לגבי הפסקת האש ההומניטרית: שים לב טוב למה שכתבתי

כנראה שעוד לא השכלת להבין שהמבצע הזה שם לו למטרה את החמאס ולא את האוכלוסיה האזרחית. במצב זה, אינני רואה בעיה בכך שלעתים מתקיימת הפסקת אש הומניטרית.

.

אני מכיר את מטרות המבצע, ומכיר גם את תוצאותיו.

ברק הוא זה שלאחר פחות משבוע שאנחנו רק תוקפים מהאוויר הציע לערוך 48 שעות של הפסקת אש הומניטרית, וזאת למרות שבכלל לא היה משבר הומינטרי משום צורה.

בנוסף, הוא זה שהתנגד להכנסת כוחות שיריון וחי"ר אל הרצועה, למרות המלצותיהם של מפקדי הצבא הבכירים.

מי שניהל ואחראי על הצלחת המבצע הוא גבי אשכנזי הוא ולא אחר, לברק לא מגיע שום דבר מהקרדיט הנ"ל שמוענק לו מתוך תפקידו ולא מתוקף הצלחותיו.

בסופו של דבר, המבצע הזה נגמר שבידי ישראל אין כלום ממשי.

יש הסכם הבנות בין ישראל לבין ארה"ב בנוגע לציר פילדלפי, כאשר מי שבפועל אמור לתפעל את זה אלו המצרים שלא ששים לעשות זאת ויעשו את המינימום רק בכדי לצאת ידי חובה מול ארה"ב שתומכים גם אותם כלכלית.

מסוג המבצע, ועד היום נורו לישראל למעלה מ50 רקטות קדם או טילי גראד וכמובן פצמרים.

וזאת, לאחר שברק המהולל אמר שעל כל קסאם תבוא תגובה מוחצת ולא מידתית.

בנוסף, כרגע הוא מוביל לעוד תקופת רגיעה בת שנה וחצי, והתהדיה הזאת תעלה לנו ביוקר בדיוק כמו קודמתה.

מתי תבין שהדרך הזאת היא פסולה?.

ילדים בשדרות ובישובי עזה בני 7-8 אינם יודעים מציאות אחרת, בנוסף על זה, במהלך המבצע למעלה ממליון אזרחים נאמנים של מדינת ישראל היו תחת סכנת חיים.

אשקלון,אשדוד,באר שבע,שדרות,קרית גת,עוטף עזה וכו'.

אם זה לא מספיק להעיר אותך ואת שאר תומכי מפלגת העבודה אינני יודע מה כן.

ניסינו את הדרך של קדימה והעבודה במשך 8 שנים, קיבלנו את זה הפוך על הפוך- הגיע הזמן לשינוי קל בגישה ובדרך.

under construction..

פורסם
מה שהיה יפה זה שביבי עשה בדיוק את אותם מהלכים שנעשו בשאר מדינות העולם כמו ארה"ב ,גרמניה,צרפת,אנגליה,יפן,אוסטרליה ועוד.

ומה שהיה טוב להם, היה גם טוב מאוד לנו- והמספרים דברו בעד עצמם.

אבל הכי קל זה להפוך את זה עכשיו, לפני בחירות-למשהו שלילי, מה שעוד מעניין, שמאותם מהלכים אנשים חיו פה כמו מלכים במשך שנים.

ועכשיו שכל הכלכלות בעולם קרסו בכל מיני תחומים, זה מאוד קל להגיד "ביבי הרס את הכלכלה".

בפועל, ישראל מבין כל מדינות העולם קיבלה את הסטירת לחי הכי פחות כואבת.

"צרת רבים - נחמת טיפשים".

מה שהציל (יחסית, ולצערנו לא הגענו עדיין לתחתית הבור) את הכלכלה הישראלית הוא הרגולציה שלא חוסלה ע"י ביבי ושות'.

לזכותו של ביבי - הוא רטוריקן בחסד. הייתי שם אותו להיות שר החוץ של ישראל בכל זמן וממשלה.

לחובתו - אי אפשר להאמין למילה אחת שלו. כל מי שנכווה ממנו (כולל אלה שזוחלים עכשיו חזרה לכסאות מיצי מייייצייי) אמר את זה. כל מי שעבד איתו אמר את זה, וכל מי שיצביע עבורו יאמר את זה בעוד כמה חודשים/שנתיים גג.

ניסינו את הדרך של קדימה והעבודה במשך 8 שנים, קיבלנו את זה הפוך על הפוך- הגיע הזמן לשינוי קל בגישה ובדרך.

תזכיר לי איפה היו העבודה וקדימה בין 2001 ל-2005? מי הייתה המפלגה בשלטון?

לא לכולם יש זכרון של דג. דמגוגיה היא בזול, אבל לא בהכרח נכונה.

פורסם
"צרת רבים - נחמת טיפשים".

מה שהציל (יחסית, ולצערנו לא הגענו עדיין לתחתית הבור) את הכלכלה הישראלית הוא הרגולציה שלא חוסלה ע"י ביבי ושות'.

לזכותו של ביבי - הוא רטוריקן בחסד. הייתי שם אותו להיות שר החוץ של ישראל בכל זמן וממשלה.

לחובתו - אי אפשר להאמין למילה אחת שלו. כל מי שנכווה ממנו (כולל אלה שזוחלים עכשיו חזרה לכסאות מיצי מייייצייי) אמר את זה. כל מי שעבד איתו אמר את זה, וכל מי שיצביע עבורו יאמר את זה בעוד כמה חודשים/שנתיים גג.

מה שהולך הכי חזק בחירות האלה זה להגיד ביבי לא אמין, אני מבקש מכל האנשים שטוענים זאת להוכיח לי מהיכן הידע המוסמך הזה לבוא לטעון שהוא לא אמין, מה הוא עשה שהוא לא אמין? מה הוא הבטיח ולא קיים? תנו לי משהו אולי אני אדע איפה טעיתי היום בהצבעה.

אם מדברים על חוסר אמינות ושקרים, מסע הבחירות של ליבני נוהל ע"י שקרים, ביבי הצביע בעד ההתנתקות בתחילת הדרך, לאחר שהוא הבין לאן דברים מגיעים הוא הצביע נגד ואף התריע מהסכנות שכולנו חוינו אותם בשנים האחרונות. בפרסומים שלהם הוא מופיע כאחד שתמך לאורך כל הדרך בהתנתקות.

ציפי ליבני טוענת שהוא הכושל ביותר בתולדות המדינה מכיוון שהחזיר את אחמד יאסין, ציפי ליבני שוכחת לספר לנו שיש הסכמה לשחרור של 250 רוצחים אכזריים שרצחו מספר רב של ישראלים תמורת שחרורו של גלעד שליט, ביבי שחרר אדם שפל אבל לפחות הוא לא היה רוצח ולא 250 ממנו, ציפי שכחה לספר לנו שלביבי לקח שבוע להחזיר את הלוחמים מירדן, ואילו לממשלת הכישלון שהיא מראשיה, לוקח יותר משנתיים להחזיר את גלעד שליט הבייתה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
בולשיט.

נתניהו היה, למזלו הגדול, בדיוק בשלב בו כלכלת כל העולם טסה קדימה - בעיקר עקב הדהרה קדימה של הסינים (בגלל האולימפיאדה). כאשר כמעט 20 אחוז מאוכלוסיית העולם נעה קדימה ביחד - הכלכלה מזנקת אחריה.

הצעדים שנקט נתניהו הביאו להעשרת 20 משפחות שהיו עשירות עוד לפני, אבל הפכה אותם לטייקונים - בעוד שרוב העם (במיוחד השכבות שנפגעו ממנו הכי הרבה) נפגע.

ברגע שהאולימפיאדה נגמרה, הסינים החלו לנוח, וכל העולם נעצר בעקבותיהם, כולל הכלכלה הישראלית.

את מחיר הטעויות של ביבי אנחנו משלמים עכשיו ונשלם עוד הרבה אח"כ. הוא בעצמו כבר שינה לחלוטין את האג'נדה שלו בהתאם לכיוון הרוח (כבר לא הקפיטליסט הנלהב שהיה).

כשתגיעו לגיל פנסיה, ותראו איך הוא דפק את כל ציבור מעמד הביניים והמעמד הנמוך - אז תראו כמה גרועים המהלכים שהוביל.

מלבד זאת -שכחתם את התנהגותו מייד אחרי שברק העיף אותו מהשלטון ב-99'.

הבן אדם לקח את משפחתו והיגר לארה"ב. חזר רק כשהבטיחו לו ג'וב. זה המנהיג שלכם... :?

אתה חושב שהסינים הם אלה שגרמו לדהרה ולנפילה של הכלכלה ?

אתה טועה,ובגדול.

כל המשבר הנוכחי התחיל מארה"ב,זה התחיל מהמשבר במשכנתאות,ובמשך מעל שנה שהיה משבר עמוק בארה"ב, לא הרגישו את זה בכלל באף מקום בעולם,לא במזרח הרחוק, לא באירופה ולא במזרח התיכון.

כשהמשבר העמיק התחילו להרגיש את זה קודם כל באירופה,ואז זה התחיל לחלחל למזרח הרחוק, כאשר עדיין במזרח הרחוק הסינים הם היחידים שעדיין מזיזים דברים גם עכשיו.

כמו כל דבר בחיים, כדי להגיע לצמיחה צריך לחתוך בבשר,וזה מה שביבי עשה,הוא היה היחיד שהיה לו את הביצים לחתוך בבשר (כי כאמור, זה לא פופולרי לעשות בדיוק את הדבר שיגרום לנפילה שלך),והודות לחיתוך בבשר שהוא עשה,היום ישראל נמצאת במצב שהיא כיום (שוב,המצב לא משהו,אבל ביחס לשאר העולם ישראל כמעט לא נפגעה).

הדבר היחיד שנכון לגבי הסינים הוא שממש סמוך לאולימפיאדה היתה צמיחה מזערית וכמעט בלתי מורגשת מבחינה כלכלית, אבל זה יותר הורגש במזרח הרחוק מאשר בשאר העולם.

אין ספק שכשביבי הוציא לפועל את התכנית הכלכלית שלו לפועל, הראשונים שנפגעו ואלה שהרגישו את זה הכי חזק היו השכבות החלשות,אבל במדינה כמו ישראל, שאחוז העשירים מאוד נמוך,אתה לא יכול לעשות תכנית כלכלית שמבוססת רק על פגיעה בשכבות החזקות,אז כמובן שהשכבות החלשות והבינוניות נפגעו,אבל ממש אי אפשר לומר שהשכבות החזקות לא נפגעו.

לגבי זה שביבי עזב את הארץ, ראשית אני לא רואה עם זה שום בעייה, דבר שני הוא שלא היה במדינת ישראל ראש ממשלה שהתקשורת כל כך נכנסה לו לתחתונים וקטלה אותו כמו את ביבי,בוא לפחות לא נצטדק.

אגב, סין סיימה את 2008 בירידה בכלכלה וזו היתה השנה עם התוצר הלאומי הכי נמוך שהיה להם מזה איזה 30 שנה, ישראל לעומת זאת סיימה את 2008 בצמיחה כלכלית.

איך אתה מסביר את זה ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כל המשבר הנוכחי התחיל מארה"ב,זה התחיל מהמשבר במשכנתאות,ובמשך מעל שנה שהיה משבר עמוק בארה"ב, לא הרגישו את זה בכלל באף מקום בעולם,לא במזרח הרחוק, לא באירופה ולא במזרח התיכון.

אתה אומר דבר והיפוכו.

כל ארה"ב היא 200 ומשהו מליון איש. אם נניח (מופרז משהו, אבל נניח) ש-10 אחוז מהם נפלו עם הסאב פריים, תגיע ל-20 מליון. הרבה, אבל לא משפיע על כל העולם.

סין הפסיקה לקנות בטירוף ביום בו נפתחה האולימפיאדה (בדוק מה קרה למחיר הברזל והבטון ביום טקס הפתיחה והלאה).

רבע מיליארד איש שמשנים את הרגלי הצריכה שלהם ביום אחד כן משפיעים על כל העולם.

ביבי חתך רק על חשבון החלשים, בטענה שהמעסיקים הגדולים הם העשירים, והם יסחבו אחריהם את השכבות הפחות חזקות.

כמו בטבע, זה מדוייק מאוד בתנאי חממה, אבל ברגע שנכנסים קצת רוח וקור - השכבות הפחות חזקות נופלות חזק, ולעשירים לא ממש איכפת מזה. אחריותה של הממשלה לאזרחיה ותושביה היא לדאוג להם, ולא להשאיר אותם לחסדיהם של כמה עשירים, שהיום מוכנים לתת לך 100 אלף בחודש, ומחר יעיפו אותך לקיבינימאט.

ביבי החריף מאוד את מסע מיסמוס האחריות הממשלתית (התחיל עם זה חיים רמון, עם חוק הבריאות הממלכתי), וזו מגמה שנמשכת עד היום ודופקת את האזרח מהמעמד הבינוני והנמוך בגדול.

פורסם

אני לא מאמין שלבני הצליחה לגייס לצידה נשים כמו מירב מיכאלי ואחרות.

שכחתן שמ"מ רה"מ יהיה רמון? זה שמנשק חיילות וחושב שהן רצו את זה? ועוד ערב מלחמה?

תצביעו למרצ, תצביעו ליברמן, לא משנה לי. אבל קדימה? עם רוחמה אברהם ("אם אין סוכר שיאכלו ריבה")? עם צחי הנגבי?

קדימה היא מפלגה של אופורטוניסטים ומושחתים.

והטיעון הכי מצחיק הוא, שהיא (ציפורה) עדיין לא נכשלה כרה"מ. אבל היא כן נכשלה בכמה וכמה תפקידי שרים אחרים. זה לא נחשב?

אה, היא גם הצביעה נגד הארכת חופשת הלידה ונגד הכרה בהוצאות מטפלת. אבל העיקר שנשים מצביעות עבורה.

אנחנו חבורה של מטומטמים במדינה הזו, ואם היא תיבחר תוך שנתיים יהיו שוב בחירות. הרי לא בתוך מפלגתה ולא מחוצה לה מעריכים אותה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תמיד לימדו אותי שעדיפים מושחתים על מטומטמים..

מה שבטוח שהכנסת הנוכחית והממשלה שתקום, זמן רב לא תחזיק, בייחוד אם היא תהייה ממשלת ימין צרה יחסית.

נתניהו יהפוך תוך זמן קצר לראש ממשלה לחיץ, סחיט ומתנדנד, שרוב זמנו יהיה עסוק בלרצות את הבית היהודי והאיחוד הלאומי.

ואיך הוא ירצה אותם ? כמו שהוא רגיל, בשקרים.

בדיוק כפי שעשה כשחזר מוועידת וואי באוקטובר 98'.

במקום לפנות למרכז, הוא שבר ימינה בחדות על מנת לרצות את הימין שהפיל אותו, ויצא שקרן כלפי האמריקאיים.

וחוץ מזה, מי קבע שנתניהו יהיה ראש ממשלה ?:-)

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא מעניינת אותי המפלגה, מעניינת אותי הדרך ולזה התייחסתי, כתבתי:"ניסינו את הדרך של קדימה והעבודה במשך 8 שנים".

ראש הממשלה משנת 2001-2006 היה אריק שרון, שבאמצע הקדנציה השניה הוא הקים את קדימה, ולמעשה הדרך שלו משנת 2001 היא הדרך של "קדימה".

משנת 2006 ועד היום אהוד אולמרט מכהן כראש ממשלה וממשיך באותה דרך.

לכן, ב8 שנים האחרונות זאת אותה מדיניות עם אותה הדרך.

אז אל תכתוב לי דמגוגיה זולה וזכרון של דג, כי זה בדיוק ההפך.

under construction..

פורסם
כל המפלגות האלו זה הבל ורעות רוח.

כשבפועל מי ששולט אלו 200 משפחות, תקשורת ובית משפט עליון וכמובן ארצות הברית, כל השאר לא ממש משנה.

ששששש! אל תגלה... למה להרוס את האילוזיה?! :roll:

פורסם

שמר, אני ממליץ לך להתחבר למציאות ולסיבות אשר הביאו למצב הכלכלי העולמי , לסינים אין ולא כלום עם זה, נהפוך הוא, הם כנראה יחטפו את המכה הגדולה ביותר מהמשבר הזה.

ולגבי ביבי, אתה וחן הם התמצית של התעמולה הזולה והפופוליסטית על ביבי, לחיץ , עזב את הארץ , סוכן רהיטים ותו לא, מה לא המציאו על הבנאדם במטרה לקבור אותו .

ביב לא אחראי לפנסיות ואו אובדן ההשקעה של חלק מהאזרחים בתקופה האחרונה, מעניין שאתה ושכמוך, כאשר חתכתם קופון אדיר, אף אחד מכם לא הודה לביבי על הרווחים העצומים, אבל כשמגיע הפסדים, כבמטה קסם ביבי אשם..

כל אחד מהאזרחים יכל לבחור קרן פנסיה אשר מושקעת באפיקים סולידים ולהוריד את רמת הסיכון למינימום, אבל כולם רצו להרוויח ובגדול, אז עשו טובה, ביבי לא אחראי לתאוות הבצע של כל אחז ואחד מכם שחתך קופון ענק ב5 שנים האחרונות.

את דרך השמאל, מסעות של ויתורים והחזרות ניסינו מיום חתימת הסכם אוסלו, הדבר היחיד אשר קיבלנו חזרה הם הרוגים ונרצחים, תוך גילוי חולשה , וחוסר יכולת לעמוד ולו על תנאים מינימאלים אשר יאפשרו קיום של מדינה בצורה נורמאלית.

כאשר הימין הזהיר שההבלגה בצפון תביא למלחמה קשה , השמאל אמר שהימין מחרחרי מלחמה, כאשר ביבי ב 2005 שעזה תהפוך לקן טרור , השמאל אמר שזוהי טקטיקה של הפחדה זולה..

הגיע הזמן שהשמאל הישראלי יסתכל במראה, ממשלת שמאל ב 3 שנים האחרונות הביאה 2 מלחמות, שאף אחת מהן לא הגיעה להכרעה ברורה, תוך גרימת נזק אדיר לישראל ולכוח ההרתעה שלה.

וציפי ליבני עוד אומרת בריש גלי שזה היא או ביבי.., עדיף ברק על פני ליבני, והגיע הזמן שהשמאל יתעורר, הכיוון היחיד שאתם מביאים הוא לאבדון.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ראש הממשלה משנת 2001-2006 היה אריק שרון, שבאמצע הקדנציה השניה הוא הקים את קדימה, ולמעשה הדרך שלו משנת 2001 היא הדרך של "קדימה".

משנת 2006 ועד היום אהוד אולמרט מכהן כראש ממשלה וממשיך באותה דרך.

לכן, ב8 שנים האחרונות זאת אותה מדיניות עם אותה הדרך.

אז אל תכתוב לי דמגוגיה זולה וזכרון של דג, כי זה בדיוק ההפך.

לפי מה שאתה כותב, בגין היה נציג של מפלגת העבודה ו"קדימה" (נסיגה, הסכם שלום, הבטחת אוטונומיה), שמיר היה נציג של מפלגת העבודה (הלך לשיחות עם הסורים), ביבי היה נציג של מפלגת העבודה ו"קדימה" (יציאה מחברון, מפגשים עם רב המחבלים עראפת).

פתאום אריק הוא כבר לא מקים הליכוד, גיבור ישראל שהציל אותנו בסיני ומלך ישראל.

בקיצור - כשנוח לכם, הם ליכודניקים. כשלא - הם מערכניקים. קשקוש אחד גדול ודמגוגיה. ההסבר פשוט - כאשר כולם הגיעו למעלה, הם הבינו את מה שנבצר מקצרי הרואי שביניכם להבין. ה"בגידה" של לייבוביץ' ואורי אבנרי תהיה הנורמה של עוד כמה שנים, רק שבדרך שני הצדדים יאבדו עוד כמה אלפי קורבנות.

פורסם
תמיד לימדו אותי שעדיפים מושחתים על מטומטמים..

מה שבטוח שהכנסת הנוכחית והממשלה שתקום, זמן רב לא תחזיק, בייחוד אם היא תהייה ממשלת ימין צרה יחסית.

נתניהו יהפוך תוך זמן קצר לראש ממשלה לחיץ, סחיט ומתנדנד, שרוב זמנו יהיה עסוק בלרצות את הבית היהודי והאיחוד הלאומי.

ואיך הוא ירצה אותם ? כמו שהוא רגיל, בשקרים.

בדיוק כפי שעשה כשחזר מוועידת וואי באוקטובר 98'.

במקום לפנות למרכז, הוא שבר ימינה בחדות על מנת לרצות את הימין שהפיל אותו, ויצא שקרן כלפי האמריקאיים.

וחוץ מזה, מי קבע שנתניהו יהיה ראש ממשלה ?:-)

אתה ממש אוביקטיבי, ביבי לחיץ, שקרן...

אתה רוצה לדבר על ליבני ועל השגיה אולי החלטה 1701 ? , או המבצע המדהים והמהולל בעזה ?

או על הצוות מסביב עם עברין מין מורשע, אחד בדרך לכלא שהיה שר חינוך, או על הנגבי אשר בדרכו להרשעה במרמה והפרת אמוני ?

או רוחמה אברהם ואלי אפללו?

השנאה מעוורת, אך לענין , לא ממשלת ימין צרה ולא ממשלת שמאל צרה יצליחו לתפקד ולהנהיג, רק ממשלת אחדות ואם צריך רוטציה תצליח להנהיג שלטון סביר.

פורסם
לפי מה שאתה כותב, בגין היה נציג של מפלגת העבודה ו"קדימה" (נסיגה, הסכם שלום, הבטחת אוטונומיה), שמיר היה נציג של מפלגת העבודה (הלך לשיחות עם הסורים), ביבי היה נציג של מפלגת העבודה ו"קדימה" (יציאה מחברון, מפגשים עם רב המחבלים עראפת).

פתאום אריק הוא כבר לא מקים הליכוד, גיבור ישראל שהציל אותנו בסיני ומלך ישראל.

בקיצור - כשנוח לכם, הם ליכודניקים. כשלא - הם מערכניקים. קשקוש אחד גדול ודמגוגיה. ההסבר פשוט - כאשר כולם הגיעו למעלה, הם הבינו את מה שנבצר מקצרי הרואי שביניכם להבין. ה"בגידה" של לייבוביץ' ואורי אבנרי תהיה הנורמה של עוד כמה שנים, רק שבדרך שני הצדדים יאבדו עוד כמה אלפי קורבנות.

אני מציע להכין אוניות ורפסודות גדולות, השלב הבא אחרי קבלת דרכם של אבנרי את ליבוביץ היא פשוט עזיבת הארץ הזו.

האירופאים מתחילים להבין את דרכו של האיסלם, למעשה כל העולם מבין היום את רצונות האיסלם, אבל החיים בארץ הקודש אשר מחזיקים דעות שמאל , רק הם עדין חושבים שעם אילו שלא מכירים בקיומך ומצהירים על הרצון להשמיד אותך, עם אילו ניתן לסמוך עליהם לחתימה על "שלום".

פורסם
אתה ממש אוביקטיבי, ביבי לחיץ, שקרן...

אתה רוצה לדבר על ליבני ועל השגיה אולי החלטה 1701 ? , או המבצע המדהים והמהולל בעזה ?

או על הצוות מסביב עם עברין מין מורשע, אחד בדרך לכלא שהיה שר חינוך, או על הנגבי אשר בדרכו להרשעה במרמה והפרת אמוני ?

או רוחמה אברהם ואלי אפללו?

השנאה מעוורת, אך לענין , לא ממשלת ימין צרה ולא ממשלת שמאל צרה יצליחו לתפקד ולהנהיג, רק ממשלת אחדות ואם צריך רוטציה תצליח להנהיג שלטון סביר.

למה החלטת שאני שונא את ביבי ?

זה שהוא שקרן חסר תקנה, לא אני המצאתי.

אין כמעט אדם אחד שתיפקד בממשלתו הראשונה שלא אמר עליו דברים דומים, ותזכור איך הוא נבעט בוולה בסוף הקדנצייה שלו, למרות שהיה ראש ממשלה לא רע בכלל.

בדבר אחד אתה צודק - רק ממשלת אחדות תצליח לתפקד כראוי, נקווה שמי שינצח יהיה מספיק חכם להקים אותה.

וסתם נקודה מעניינת - אני כלל לא שמאלני, אני פשוט ריאלי ומציאותי, ובניגוד לרבים וטובים, אני לא קונה תעמולה זולה שרק הימין ירסק את הטרור.

בינתיים רק ממשלות הליכוד החזירו ומסרו שטחים, להזכירכם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...