Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה אתה מצביע ?  

188 הצבעות

1. 1. מה אתה מצביע ?

• ליכוד
      58
    • קדימה
      38
    • עבודה
      10
    • ישראל ביתנו - ליברמן
      61
    • מרץ
      9
    • ש"ס
      5
    • יהדות התורה
      0
    • הבית היהודי
      3
    • הירוקים
      4
    • חד"ש
      0

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בשמאל בצעירותי לפני שבכלל הייתה לי זכות בחירה...

לכשקיבלתי זכות בחירה התמרכזתי עם הזמן וחיפשתי את האמצע (שינוי, א"כ כבר קדימה).

היום אני כבר מצביע ליברמן, לא בגלל שאני ימני קיצוני, אלא בגלל שהשאר באמת שקרנים וצבועים ובעוד שהם עסוקים בתשדירי פרסומות שאומרים מה האחר לא יעשה (במקום מה הם יעשו) ליברמן מתייחס למה שהוא מייחל ורוצה לשנות.

אני מקווה אולי, שהקול שלי יהיה שותף להחלטות שיביאו לזריקתם של הבוגדים מהבית (או מהכנסת, או מהערים השכנות שלכם, מה שתרצו).

אם זה לא היה ליברמן זה היה עלה ירוק :silly:

:onfire:

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

NTL ,כי השמאלנים טוענים לגזענות נגד ערבים וגזענים בעצמם נגד יוצאי רוסיה ושאר מדינות חבר העמים.

לכן לא סופרים את ליברמן (תקשורת שמאלנית, עושים ביממה האחרונה הכל כדי ללכלך על ביבי וליברמן)

חייבים לחזור לשיטה הישירה של בחירת ראש ממשלה בנפרד ומפלגה בנפרד.

כך לא יהיה צ'אנס ליוצאי ממשלה שנכשלה בכל דבר שעשתה. ממשלה רופסת שלא מצליחה לקבל החלטה,

ושמסוכנת למדינת ישראל - ממשלה קדימה.

לא סתם בסקרים במדינות ערב פה אחד רוצים את הציפור הלבנה בראשות הממשלה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לכל המפלגות הרלוונטיות יש כמה אנשים ראויים ברשימה, ו"עצם בגרון".

לקדימה יש את מופז, ולליכוד יש את ביבי...

אצל ליברמן ה"עצם" גדולה עוד יותר - אין לי מושג מי זאת חבורת הליצנים

שתצטרף עכשיו לכנסת. אני פשוט לא מכיר אותם ולא יודע מה הם עשו

או מסוגלים לעשות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היום אני כבר מצביע ליברמן, לא בגלל שאני ימני קיצוני, אלא בגלל שהשאר באמת שקרנים וצבועים ובעוד שהם עסוקים בתשדירי פרסומות שאומרים מה האחר לא יעשה (במקום מה הם יעשו) ליברמן מתייחס למה שהוא מייחל ורוצה לשנות.

אם תשים לב, בכל תעמולת בחירות הוא "מייחל ורוצה לשנות" דברים שקשורים לאותה העת. כלומר, בתאכלס הוא לא נעול על דבר אחד (שלום, מלחמה, הרס ומה שלא יהיה). פעם ככה, פעם אחרת. גם הוא שקרן, כמו כולם. ואם הוא יהיה ראש ממשלה תראה טוב מאוד שהוא יעשה אולי שמינית ממה שהוא מבטיח ומברבר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בינתיים ליברמן מוביל פה בסקר:-(.

שאלה לי אליכם מצביעי ליברמן: הבנתי שליברמן "מבין ערבית". יופי. אפשר לחשוב שזו הבעיה של מדינת ישראל. מה עוד הוא מציע לכם שאני פספסתי?

יש בינכם סטודנטים? אם כן ליברמן יוריד לכם את שכר הלימוד?

יש בינכם כאלו שרק נישאו ומעוניינים לרכוש דירה? ליברמן יסבסד לכם את המשכנתא?

ומה אם איכות הסביבה? ליברמן הוא התשובה?

הבנתי. הוא "מבין ערבית", כלומר הוא התבטא בצורה הכי חריפה כנגד הפלסטינאים/ערבי ישראל בזמן "עופרת יצוקה" והוא הבטיח שאם רק תתנו לו הזדמנות הוא יז**ן אותם בהזדמנות הראשונה. גבר גבר. ברק ה"שמאלני" הראה לנו שגם השמאל יודע להכאיב לפלסטינאים כשהדבר נחוץ והוא עשה זאת מצויין. בתור אחד שנלחם בעופרת יצוקה, היה לי חבל שלא נתנו לנו לעשות עוד קצת בלאגן, אבל סה"כ בסדר. המסקנה היא שבזמן מלחמה גם השמאל וגם הימין יודעים לעבוד יחדיו כנגד אויב משותף.

לצערי רוב האנשים שאני מכיר מצביעים לליברמן רק בגלל שהוא מציע להם פורקן של עצבים כנגד הערבים בתוך הארץ ומחוצה לה. הלוואי וזו היתה הבעיה של מדינת ישראל. אין כאן מיתון (תשאלו את כל המפוטרים), החינוך מצויין (במקום טוב בין זאיר לסודאן), סל הבריאות זול ומקיף מתמיד(תשאלו את סבא שלי שפודה את כל החסכונות שלו), איכות הסביבה נהדרת (מותר לצוד שועלים, אבל אסור לצוד רוכבי טרקטורונים שמשמידים כל חלקת טבע ירוקה) ואין כאן כמעט שחיתות (יחסית לוונצואלה).

הנה סלוגן ראוי בעיני- ליברמן, כי הרי חייב להיות לפחות מועמד אחד שפונה אל המכנה המשותף הנמוך ביותר בעם

(השנאה לערבים כמובן).

פורסם

כל המפלגות האלו זה הבל ורעות רוח.

כשבפועל מי ששולט אלו 200 משפחות, תקשורת ובית משפט עליון וכמובן ארצות הברית, כל השאר לא ממש משנה.

פורסם

favorite 1אתה אומר את כל זה, כאילו מועמדים אחרים מבטיחים לך את זה.

חינוך טוב, אי זיהום אוויר או כל דבר אחר.

אולי הם "יבטיחו" עכשיו, אבל בעתיד יישכחו מזה ויעסקו בדברים אחרים.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

העניין הוא שליברמן אפילו לא מבטיח.

כל הפרשנים הפוליטיים ששמעתי - שמאלנים וימנים כאחד - מאוחדים בדעתם שליברמן הוא נמר של נייר.

הוא פוליטיקאי שלא עשה מעולם שום דבר מהותי, בתור "שר לעניינים אסטרטגיים" הוא היה בדיחה מוחלטת.

חצי מליון ישראלים יצביעו מחר לאיש שאין לו שום תוכנית, אין לו שום מטרה, אין לו מושג מה הוא רוצה לעשות ואיך.

אה, והוא גם מושחת. הבת שלו השתחררה מהצבא בגיל 20. בגיל 21 פתחה חברה ליעוץ בטחוני (לא פחות ולא יותר...) וקיבלה כמה מליוני דולרים מכל מני גורמים עמומים בחו"ל.

זה האיש שחצי מליון אזרחים עומדים לבזבז את קולם עליו מחר. חבל.

פורסם

שאלה לי אליכם מצביעי ליברמן: הבנתי שליברמן "מבין ערבית". יופי. אפשר לחשוב שזו הבעיה של מדינת ישראל. מה עוד הוא מציע לכם שאני פספסתי?

הבנתי. הוא "מבין ערבית", כלומר הוא התבטא בצורה הכי חריפה כנגד הפלסטינאים/ערבי ישראל בזמן "עופרת יצוקה" והוא הבטיח שאם רק תתנו לו הזדמנות הוא יז**ן אותם בהזדמנות הראשונה. גבר גבר. ברק ה"שמאלני" הראה לנו שגם השמאל יודע להכאיב לפלסטינאים כשהדבר נחוץ והוא עשה זאת מצויין. בתור אחד שנלחם בעופרת יצוקה, היה לי חבל שלא נתנו לנו לעשות עוד קצת בלאגן, אבל סה"כ בסדר. המסקנה היא שבזמן מלחמה גם השמאל וגם הימין יודעים לעבוד יחדיו כנגד אויב משותף.

לצערי רוב האנשים שאני מכיר מצביעים לליברמן רק בגלל שהוא מציע להם פורקן של עצבים כנגד הערבים בתוך הארץ ומחוצה לה. הלוואי וזו היתה הבעיה של מדינת ישראל. אין כאן מיתון (תשאלו את כל המפוטרים), החינוך מצויין (במקום טוב בין זאיר לסודאן), סל הבריאות זול ומקיף מתמיד(תשאלו את סבא שלי שפודה את כל החסכונות שלו), איכות הסביבה נהדרת (מותר לצוד שועלים, אבל אסור לצוד רוכבי טרקטורונים שמשמידים כל חלקת טבע ירוקה) ואין כאן כמעט שחיתות (יחסית לוונצואלה).

הנה סלוגן ראוי בעיני- ליברמן, כי הרי חייב להיות לפחות מועמד אחד שפונה אל המכנה המשותף הנמוך ביותר בעם

(השנאה לערבים כמובן).

תגובת השבוע! :ok:

האמת, אני דווקא הייתי שמח לתת לליברמן לזכות בגדול. נראה פעם אחת ולתמיד מה הקשקשן הזה באמת מיישם מכל ההבלים שהוא מפזר.

לעמוד באופוזיציה ולצעוק זה הכי פשוט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
favorite 1אתה אומר את כל זה, כאילו מועמדים אחרים מבטיחים לך את זה.

חינוך טוב, אי זיהום אוויר או כל דבר אחר.

אולי הם "יבטיחו" עכשיו, אבל בעתיד יישכחו מזה ויעסקו בדברים אחרים.

אתה צודק ידידי, בגלל זה אני לא מצביע למועמדים אחרים שרצים לראשות הממשלה. אני מצביע למפלגה שהיתה עסוקה בלהעביר הצעות חוק בכנסת בזמן שהאחרים דאגו לנגח זה את זה.

אני לא שלם עם הבחירה שלי (מרצ), יש לי הסתייגות מהמניפסט החוץ מדיני שלהם. אבל מרצ כרגיל לא תהיה בקואלציה, כך שמדיניות החוץ שלהם לא רלוונטית, כל מה שמעניין אותי זה שהם ימשיכו בעשייה הבלתי נגמרת שלהם בכנסת ושימשיכו לדאוג לרווחה החברתית בארץ וימשיכו לא להתעסק בשטויות שאחרים עסוקים בהם כל היום.

פורסם
העניין הוא שליברמן אפילו לא מבטיח.

כל הפרשנים הפוליטיים ששמעתי - שמאלנים וימנים כאחד - מאוחדים בדעתם שליברמן הוא נמר של נייר.

הוא פוליטיקאי שלא עשה מעולם שום דבר מהותי, בתור "שר לעניינים אסטרטגיים" הוא היה בדיחה מוחלטת.

חצי מליון ישראלים יצביעו מחר לאיש שאין לו שום תוכנית, אין לו שום מטרה, אין לו מושג מה הוא רוצה לעשות ואיך.

אה, והוא גם מושחת. הבת שלו השתחררה מהצבא בגיל 20. בגיל 21 פתחה חברה ליעוץ בטחוני (לא פחות ולא יותר...) וקיבלה כמה מליוני דולרים מכל מני גורמים עמומים בחו"ל.

כל בחירות יש את הליצן התורן

פעם הדרך השלישית, אחרי זה מפלגת המרכז, אחרי זה שינוי ועכשיו ליבמנטש.

כנראה שבאמת יש לפחות חצי מליון מפגרים במדינה.

פורסם

(השנאה לערבים כמובן).

לא, זו לא הבעיה של מדינת ישראל. הבעיה של מדינת ישראל זה הקצבאות והמיתון. וגם שכר הלימוד, שבועז טופורובסקי יוריד לנו, וגם המשכנתאות שמפלגת שקר אחר כלשהו יסבסדו לנו. תעשה לי טובה, קודם כל חשוב לטפל בנושא המדיני בטחוני ואח"כ לטפל בשאר שטויות כמו שכ"ל, או קצבאות, או זיהום האוויר שיוצא מהאגזוז של ה205 של השכן שלי או לחילופין חיות בסכנת הכחדה כגון הסמור הטוניסאי או לחילופין הבעיה של ישראל זה פתרון מודל הגז האידיאלי או משוואות שרדינגר התלת מימדיות. אם תתחיל לטפל קודם בשכ"ל נמוך, משכנתאות מסובסדות, ואוויר נקי,את כל זה תמצא כנראה בשוויצריה או בנורבגיה פשוט כי לא יהיה לך איפה לגור ולא תהיה לך מדינה. אז כן זו הבעיה הכי גדולה שלנו כרגע. יותר משכ"ל של סטודנטים ויותר מזיהום האוויר וכל החארטות הנלוות לזה, ברגע שבעיית הערבים תיפתר גם כל שאר הבעיות יפתרו, בין היתר כי חלק מהתקציב שהלך לבטחון ילך כעת לתחומים אותם אמרת.

נ.ב אני לא מצביע לליברמן, אבל את מה שהוא אמר על ערביי ישראל אמרתי כבר לפני כמה שנים ואני מסכים איתו ב100%.

ROOONEEYY

פורסם

קיצרתי את הציטוט על מנת לא לתפוס הרבה מקום אבל התגובה שלי היא על כל מילה שלך:

צודק ומסכים איתך ב-100%. ניסחת את מה שאני ניסיתי להגיד פשוט בדיוק רב! באמת חבל :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני הולך עם ליברמן.

היחיד בממשלה הזאת שיודע לדבר תכל'ס ולא מטאטא כלום מתחת לשטיח. במיוחד כלפי פוליטיקאים אחרים.

אמנם קיצוני מידי. אבל יש לו את האישיות.

GS300.

פורסם
רק ביבי, כדי שלא תהיה לנו ציפור לבנה רופסת כראש ממשלה.

גם ליברמן מתקבל אבל עדיף ביבי.

נא להוסיף לרשימה את רע"מ-תע"ל עבור שמר וBAGIRA.

לא מסכים לקביעה שביבי גונב מהעניים ונותן לעשירים.

ביבי פשוט לא מעודד פרזיטים במדינה הזאת, ועושה מה שבאמת צריך לעשות

ולא מה שפופולארי.

100% עם כל מה שרשמת.

ובנוסף, אני חושב גם שמרזל הוא טוב, מפלגת ארץ ישראל שלנו.

אבל אין להם כמעט סיכוי להיכנס לכנסת.

בכל מקרה רק לא שמאל, הם רוצים לתת את הארץ לערבים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...