Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה אתה מצביע ?  

188 הצבעות

1. 1. מה אתה מצביע ?

• ליכוד
      58
    • קדימה
      38
    • עבודה
      10
    • ישראל ביתנו - ליברמן
      61
    • מרץ
      9
    • ש"ס
      5
    • יהדות התורה
      0
    • הבית היהודי
      3
    • הירוקים
      4
    • חד"ש
      0

פוסטים מומלצים

פורסם
(בעצם, עם הלך הרוח של הציבור בישראל, עוד יש סיכוי שהיא תהפוך למפלגת שלטון - ואני עדיין לא מבין איך אנשים לא קולטים שזה דבר איום ונורא)

אני לא מבין איך אנשים לא קולטים שיש לנו גייס חמישי, שיש לנו בוגדים מהבית (שכאן מתחילות בראשונה הצרות שלנו), שלא יכול להתקיים דבר כזה שח"כ שיושב בפרלמנט, שזו אחת מיני נקודות כ"כ רגישות , הוא בכלל מרגל לטובת חיזבאללה.. וממשיך לקבל משכורת מהמדינה בעודו יושב בבונקר.

ושבסכנין, שהיא שטח בחסות מדינת ישראל לכל דבר, מתהלכים בהפגנתיות עם דגלי חמאס(אפילו אם קיימת הזדהות..זה אבסורד)!!

ובאום אל פחם יש את המהומות הרגילות, על שום דבר (אבל בכל זאת ממציאים סיבה בדמות מרזל, שגם הוא לא ממש מעניין אותי).

ובפרדיס שבמשך שנים היו יחסי קרבה עם תושבי זכרון יעקב והסביבה פתאום הושלכו בקבוקי תבערה עם פרוץ האינתיפאדה והאחווה נשכחה כאות הזדהות.

ומכל ה-טול כרם, בקה שמקה יוצאים לך או גנבי רכבים או מחבלים בפוטנציה.

ומשפחתו של מחבל מתאבד ממשיכה לקבל קצוואות מהכלום כסף שאני מרוויח (כי אני כן עובד).

ובכנסת יושבים לך שרים שמאחלים לשרים אחרים להרגיש את נחת זרועו של החמאס (בעקיפין).

ולא משנה כמה אתה מנסה להיות דמוקרטי ושיוויני, עדיין לא מצאת שר אחד ערבי שלא פותח ג'ורה על המדינה שלך בכל הזדמנות!!

וכולם בלי יוצא מן הכלל מחזיקים את אותה תעודה שיש לך ביד שאמורה להוות את מקור שייכותך וגאוותך למדינה בה את מתקיים!

אני לא מבין איך אנשים יכולים להיות כאלו אטומים!

אולי ליברמן קשקשן, אולי הוא סתם מפזר סיסמאות והוא כלומניק והוא יעשה עם המנדטים שהוא קיבל חמוצים, אולי הוא סתם משך את קהל הבוחרים באף ואמר דברים שהם ירצו לשמוע ע"מ להצליח בבחירות והוא לא יעשה פסיק מדבריו...אולי ואולי ואולי..

אבל בשביל המעט סיכוי, האחוז המסכן הבודד שאולי משהו קטן מקו המחשבה שלו, ממש פסיק, יצא לאור- הוא שווה את הצ'אנס הזה.

יכשל? ימצא את גורלו כגורל שינוי (על אותו משקל),לא יקרה אסון (בטח לא כמו שכולם עושים מליברמן, מי ישמע הצבענו בקלפי לסטאלין).

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים לא אטומים, הם ריאליים. ברור לחלוטין שהתנהלות חברי הכנסת הערבים היא שלילית, אבל זה לא מפתיע אותי - יש כמעט מיליון וחצי מהם כאן והם לא מצליחים לקדם את עצמם בכלום במשך שנים. אומרים שהפוליטיקאים שלנו לא יוצלחים, אבל אלו שלהם ממש יוצרים רף חדש. הבעיה בכל ההבטחות האלו של ליברמן היא שהן לא יעמדו במבחן המציאות, כי הן פשוט לא אפשריות! מה אתם מצפים, שמיליון איש שחיים כאן יישבעו אמונים למדינת ישראל אחרי כל אותם שנים, רק כי ליברמן עשה פרצוף מפחיד? הוא באמת חושב שהוא יכול לבטל את זכות הבחירה שלהם ולהפוך אותם לכלום בעיני המדינה? זה לא מזכיר לכם משטרים חשוכים מההיסטוריה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחרי ספירת כל הקולות, אני צופה שהליכוד יקבל את המנדט ה-28, על חשבון קדימה או ש"ס.

ביבי ירכיב ממשלה של הליכוד, קדימה וליברמן. העבודה תגיע בזחילה אחרי 3 חודשים.

שנה אחרי - ביבי "ייאלץ" להקים מדינה פלסטינית ולפנות התנחלויות בשטחים, יקראו לו "בוגד", ויילכו לבחירות חדשות. פייגלין יהיה ראש הליכוד, ביבי יקים את מפלגת "אחורה" ויזכה ל-12 מנדטים, ליברמן ייעלם אחרי שלא עשה שום דבר מועיל במשך שנה שלמה. רקטות ייפלו על תל אביב וגוש דן. ישראל תפתח במבצע "זיקפה חזקה" שיצרוב לערבים בעין (הם יטענו שישראל משתמשת בזרחן, ישראל תטען שמדובר בחומר טבעי לבן). ביבי יטען שהוא הזהיר כבר לפני 7 שנים שרקטות יגיעו לשד' נורדאו, ושהוא יפעל (בתור מנהיג עתידי) למיגור הרקטות.

אייל יקרא שלא להצביע לתרנגול העיוור, CX25GTI יסביר לנו שסוף סוף הבוגדים של ת"א מקבלים מה שמגיע להם, והפעם, אחרי שנוריד על שכם פצצת נויטרון קטנה, הם בטוח ילמדו מה זה.

לחילופין - ליברמן ישתלט במהלך שיווקי גאוני על הממשלה, קארזפורום ייסגר עקב מתן היתר לכתוב בו הודעות הנוגדות את רוחה של החוקה החדשה שאושרה בכנסת בתמיכתם של האיחוד הלאומי, ש"ס ו"אוהל בית יעקב" (או הבית הלאומי, תבררו במשרד השיכון).

את השמאלנים שלא הספיקו לברוח מהארץ ישימו במחנה מעצר בלטרון ובכלא עתלית, שם יותר לאוהדי בית"ר ירושלים לסקול אותם מדי יום באבנים וקרשים (כל עוד משקלם לא יעלה על 300 גרם. מדינה דמוקרטית ונאורה כמו ישראל לא תרשה הרג אזרחים חסרי מגן, אלא אם יש בקרבם בוגדים ו/או מחבלים).

פורסם

לחילופין - ליברמן ישתלט במהלך שיווקי גאוני על הממשלה, קארזפורום ייסגר עקב מתן היתר לכתוב בו הודעות הנוגדות את רוחה של החוקה החדשה שאושרה בכנסת בתמיכתם של האיחוד הלאומי, ש"ס ו"אוהל בית יעקב" (או הבית הלאומי, תבררו במשרד השיכון).

את השמאלנים שלא הספיקו לברוח מהארץ ישימו במחנה מעצר בלטרון ובכלא עתלית, שם יותר לאוהדי בית"ר ירושלים לסקול אותם מדי יום באבנים וקרשים (כל עוד משקלם לא יעלה על 300 גרם. מדינה דמוקרטית ונאורה כמו ישראל לא תרשה הרג אזרחים חסרי מגן, אלא אם יש בקרבם בוגדים ו/או מחבלים).

ראית יותר מידי ארץ נהדרת!

פורסם

* אתה רוצה שר חינוך מש"ס?

* אתה רוצה שר תחבורה מש"ס?

* אתה רוצה שר בריאות/פנים מש"ס?

* אתה רוצה שר אוצר מש"ס?!!?!?!?!?!

נאור,

למרות שבדיוק כמוך, גם אני לא מעוניין לראות שרי ש"ס בתפקידים שציינת, אני חייב לציין כחומר למחשבה שאחד השרים הפעילים והמשובחים ביותר (במשרדם)שהיו לנו בשנים האחרונות (אני אפילו מוכן להמר על "אי פעם")הוא שר התקשורת, בחור בשם אריאל אטיאס.

אה, הוא מש"ס. :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני לא הצבעתי עבורה ואין לי שום דבר איתה. ועדיין, הבדיחה הזאת לא הצחיקה בפעם הראשונה, והיא גם ממש לא מעלה אפילו צל של חיוך בפעם המי-יודע-כמה שאתה מספר אותה.

פרוש בשיא.

ואו, אתה כ-ז-ה מצחיק שזה קורע. תגיד, יש לך גם בדיחות על ביבי? כי הוא בוודאי צוחק על חשבוננו...

רוני

זאת לא בדיחה שאני ממחזר שוב ושוב - גם אותי זה לא הצחיק מההתחלה , אלא זאת הדרך שלי להראות את הזלזול שלי ואת הגועל מהמועמדת הבלתי ראויה הזאת.

בראייה יותר כוללת , האסון הוא שלא משנה איזו ממשלה תקום, היא לא תחזיק הרבה זמן, ובמקרה של ליבני,

היא תצטרך לוותר על כמה שיותר חלקים מהארץ בכמה שפחות זמן, לשחרר כמה שיותר אסירים ללא תמורה , לפתוח את המעברים כדי לאפשר כניסת טרור - גם ללא תמורה וכו' וכו'.

במקרה של ביבי, הימין הקיצוני יחזיק אותו בביצים יחד עם הדתיים, ככה שמבחינתי ההפסד הגדול ,

הוא בדיוק מה שדיברתי עליו בפורום בשבועות האחרונים - העובדה שהליכוד לא הצליח לצבור בסביבות ה35 מנדטים, מה שהיה מכשיר את הקרקע להכניס את ליברמן יחד עם קדימה לממשלה חזקה ורחבה - בלי דתיים, בלי העבודה ,בלי שמאלנים מזדמנים.

עם זאת, יש גם בשורות טובות - מרצ על הקרשים (אשמח לא לשמוע את זהבה גלאון בכנסת הקרובה), השמאל הישראלי קרס ועוד לא איבדתי את התקווה שאחת מהמפלגות הערביות בשקלול הסופי, תיפול מתחת לאחוז החסימה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

השנאה הקיצונית שלך לכל מה שלא מיישר קו עם דעותיך (ערבים,קדימה,ליבני,מערך,מרץ,גלאון,דתיים) מדהימה אותי כל פעם מחדש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש לי הרגשה שכולנו עוד נראה יותר מדי ארץ נעדרת (מצפון).

התגובה שלך מייצגת את השמאל הטיפוסי, מי שלא חושב כמונו, לא מחובר למציאות.

להזכיר לך , ממשלת קדימה מערך החלה מלחמה בלבנון, וזה לא ממשלת ימין..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שתה כוס מים, יש בך יותר מדי התנייה פאבלובית.

לא כל מי שחושב (כמוך) על לנקנק את הערבים, חושב גם על טובתך. יבוא יום ויאסרו על שימוש ב-LHM בארץ. על מה תיסע ה-CX?

פורסם
יש כמעט מיליון וחצי מהם כאן והם לא מצליחים לקדם את עצמם בכלום במשך שנים. אומרים שהפוליטיקאים שלנו לא יוצלחים, אבל אלו שלהם ממש יוצרים רף חדש.

וזה באשמת מי? באשמתנו? אנחנו הרי גם מאושמים בצורת החיים המסריחה שהם חיים בה בעזה, במחלות שהם חולים בהם, בזה שאין להם אוכל (למרות המשאיות שדוחפים פנימה ונבזזות ע"י החמאס), בזה שאין להם תנאי מחייה נורמלים (למרות שאנו מספקים להם מים,חשמל,גז וכל מה שהם לא מתאמצים להבריח דרך המנהרות).

השרים שלהם לא משיגים שום דבר כבר במשך שנים כי הם עסוקים בהסטה ,בריגול לטובת חיזבאללה, בהאשמות של פשעי מלחמה בזמן שהצבא מאבד את טובי בניו (מלחמת לבנון, עזה) שכמובן הערבים לא נמנים איתם (כי אין להם חובות) ובגינוי ישראל על כל החלטה שמתקבלת...אה והם עסוקים גם בלצעוק שהם מקופחים כל הזמן.

כמו השרים הערביים כך נראים המנהיגים הערביים השונים (אבו-מאזן, ערפאת) שעסוקים באותם דברים ואילו המנהיגים הנוספים (הנייה, משעל וכו') עסוקים בדברים קצת שונים, כמו חיסול מדינת ישראל הכובשת וחיזוק זרועות אלקעידה ואיראן סביבנו.

גם לאבו-מאזן אני לא מאמין..אם באמת היו להם מטרות וכיוונים לשקט תעשייתי הם היו מתפנים מהעיסוקים שלהם ומתיישבים ליד שולן המשא ומתן.

אל תלך רחוק, תסתכל על אחמדינג'ד שקבע לעצמו עובדה שהוא יפתח גרעין תוך כדי שהוא יחר%ן על כל העולם וארה"ב אם צריך, מלבד לסנן בניאומיו איזו ברכה לישראל הוא מתעסק נטו בקידום עיניינו שחשובים לו..הנה, השבוע הוא שיגר לווין.

הבעיה בכל ההבטחות האלו של ליברמן היא שהן לא יעמדו במבחן המציאות, כי הן פשוט לא אפשריות! מה אתם מצפים, שמיליון איש שחיים כאן יישבעו אמונים למדינת ישראל אחרי כל אותם שנים, רק כי ליברמן עשה פרצוף מפחיד? הוא באמת חושב שהוא יכול לבטל את זכות הבחירה שלהם ולהפוך אותם לכלום בעיני המדינה? זה לא מזכיר לכם משטרים חשוכים מההיסטוריה?

המצע של ליברמן כולל בתוכו הרבה רעיונות, חלקם קיצוניים וחלקם קיצוניים יותר.

הרבה מתומכיו בחרו בו מנקודת הנחה שאת הדברים הקיצוניים ההגיוניים כן צריך לבצע, אך הם לא בהכרח תומכים גם בהצעות הממש קיצונייות שלו שלהן באמת לא יהיה שום אחיזה במציאות.

אני לא רוצה (וגם מאמין שזה לא יקרה גם אם ליברמן יהיה יו"ר ממשלה) שערביי ישראל ישבעו אמונים למדינה שלי כמו שאני לא רוצה לזרוק אותם לים.

אני כן רוצה להבדיל משפחה של מחבל או שר מרגל לטובת אוייב ממני ע"י שלילת תעודת האזרח שלו שמקנה לו, נכון להיום, רק זכויות!! (ללא חובות).

אני כן רוצה לטפל באוייבים מהבית.

אני כן רוצה נישואים אזרחיים והחלשת כח הדת.

אני כן מאמין שאנחנו אוכלים את עצמנו ע"י מתן כח לאנשים שלא מגיע להם והם משתמשים בו כדי ללחוץ אותנו.

אני כן רוצה שכל שר בממשלה שמביע תמיכה באוייב ועוד בזמן מלחמה יגורש/יפוטר לאלתר מהפרלמנט.

תמצאו לי מדינה מתוקנת שמתנהלת בצורה שערורייתי כזאת או שהייתה ממשיכה להתנהל בצורה כזאת.

פורסם

מה שבטוח, הסקר של CF פיספס, ובגדול.

מבחינה סטיסטית זה בטח אומר שהפורום הוא לא קבוצה המייצגת את כלל האוכלוסיה בישראל, או משהו כזה. אבל את שיעורי הסטטיסטיקה שלי זנחתי לביינתים.

לדעתי המהלך הטוב ביותר כרגע הוא הרכבת ממשלת מרכז עם נטייה ימינה. ליבני-נתניהו-ליברמן או נתניהו-ליבני-ליברמן, זה לא באמת משנה מי מהם יהיה בראש. ליברמן יתן את הנטייה ימינה, אבל ימותן משמעותית ע"י ליבני ושאר חברי קדימה. ברור לי שזאת לא ממשלה שיכולה להגיע להשגים משמעותיים בתחום השלום, אבל גם ברור לי שאף קומבינציה אחרת לא תצליח משמעותית טוב מהם.

עכשיו רק נשאר לקוות שאדון גבר-גבר לא יקבל שוב את תיק התחבורה או חלילה את תיק הביטחון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...