Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רגעים קטנים של אושר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א. אודה לך אם לא תרשום את שמי בפורום, וכן תערוך הודעה זו שלך.

ב. זה שאתה טועה ואני צודק לא הופך אותי לנאד נפוח, ואם זה הלך המחשבה שלך, אתה מוזמן שלא לקרוא את הודעותיי.

אם אתה לא מסוגל לנהל דיון ענייני על נהיגה בלי לרדת לפסים אישיים, זה רק מראה שאין לך מה לכתוב ולהוסיף בתחום הנהיגה.

א. מבחינתי בקשתך כובדה למרות שאני זוכר עשרות פעמים בהם פנו אליך בפורום הזה בשמך ומעולם זה לא הפריע לך. לא ברור לי מה הקטע ולכן אני בוחר לכבד אותה, אבל אני לא מתכוון להכריח אף אחד נוסף בפורום הזה לכבד בקשה הזויה זו. כל מי שבוחר להזדהות פה עושה זאת לטוב ולרע.

ב. ביום שתבין שהשרשור הזה הוא לא על איך לקחת סיבוב שבזה אתה בטוח שאתה צודק, אתה כבר לא תהיה נאד נפוח. ואם אני כמנהל הפורום אחליט שההודעות שלך לא ראויות לפורום ולכן לא אקרא אותן, אף אחד לא יקרא אותן...אז תחליט מה עדיף לך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שיהיה לשניכם בהצלחה, FAULO כבר הדגיש את הנקודות שרציתי להדגיש,

לא נשאר לנו על מה להתדיין כי שום דבר טוב לא ייצא מהדיון הזה כבר.

סעו בדרכים ישרות ושיהיה לשניכם רק טוב בחיים.

העיקר שהבנו מי צודק ומי לא :wink:

מר נעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כביש 471 AKA מכבית הוא כולו רגע של אושר, או לפחות היה כזה עד שהציבו בו מכמונות. חדש, סלול בצורה מצויינת, לא עמוס, פשוט תענוג.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לא יאמן , אתה ממשיך...

תהיה בריא .

אתה צודק והם לא . מ-ג-נ-י-ב .

אתה יכול לעשות רושם על אלו שפחות מבינים , ביום שאמליץ עליך ללימוד נהיגה זהו היום שהמשיח יבוא על R6 בצבע לבן .

לך תלמד מה אלו קווי נהיגה נכונים . את הפאדיחה שלך כבר עשית .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

בוקר טוב אליהו, כבר חודשים.

אני דווקא אוהב את היציאות (עליות) מכביש מכבית ולא את הכביש עצמו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
איזה שיממון המרכז הזה שלכם, ממש מסלול כל המחלפים הללו.

אין כמו לנסוע לכרמיאל דרך משגב, בטווינגו עם צמיגים של 145 רוחב, ולהגיע מיוזע כולך להרצאה...

מילים שחצובות בסלע.

[רק ברשותך, במקום טווינגו אני מחליף את זה ב-ב.מ.וו 316, 102 כ"ס או סוויפט-ליסינג]

אחת הדרכים המענגות ביותר בהן נהגתי,

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
ועכשיו נפנה רגע למקום "שממנו אני בא":

Wow... רק לפי ההודעה הזאת אפשר להרכיב עליך חתיכת פרופיל פסיכולוגי, ולא שהיו חסרים לנו נתונים בעבר.

ברכותיי, הפעם הצלחת להתעלות על עצמך, ולא באופן חיובי.

אני מאמין שהדיון בהיבטים הפיזיקליים של הנהיגה מיצה את עצמו, אבל הדיון על תרבות דיבור וקוד ההתנהגות ברשת

יכול עוד להתפתח. אז הנה כמה הערות (והארות) המשקפות את דעתי בנושא:

ביקשת לא לציין כאן את שמך. ובכן, נחש מה! אפשר לגלות את השם שלך די מהר, משיטוט בהודעותיך הקודמות,

מהודעות מכירה שפירסמת עם מספר הטלפון שלך, מנתונים שאפשר לדלות דרך הפרופיל של זוגתך בפייסבוק, שלא

לציין את העובדה שכולם יודעים איפה ועם מי אתה עובד, ושיחת טלפון אחת תחריב במהרה את עולמך הקטן והסגפני.

ככה זה עובד בימינו, בתקופת האינטרנט אין פרטיות. כל שטות שכתבת לפני חמש שנים באיזה פורום נידח יכולה לצוץ

ולפגוע בסיכויים שלך להתקבל לעבודה, לאוניברסיטה או לכל מקום אחר שיודע לעשות חיפוש בגוגל. ישנן דרכים לשלוט

במידע שקיים עליך ברשת, אבל אנונימיות טוטלית לא באה בחשבון, במיוחד למשתמש כמוך שלא מפספס אף הזדמנות

להרביץ בנו תורה על גבי לפחות 3 פורומים שונים.

סיפרת על חברך שנהרג בתאונת דרכים. אין לי ספק שהמעבר בין הוירטואלי למציאותי היה מיועד ליצור אצלנו אפקט

של הלם וחרטה, ואז כולנו היינו אמורים להתבייש במה שאמרנו ולבקש סליחה ומחילה. ובכן, חוששני שזה לא ילך לך.

השימוש הזול הזה בטריקים מניפולטיביים הוא כלי אופייני לאנשים שאין תוכן אמיתי בדבריהם (וגם לדיקטטורים, אבל

זה חומר לדיון נפרד). זאת התנהגות דומה לשני ילדים שמקניטים אחד את השני, ואז אחד מהם בא ואומר "לא יפה

שאתה צוחק עליי, כי ההורים שלי גרושים" - WTF? מה הקשר? זאת מניפולציה שמטרתה לשנות את חוקי המשחק

ולערער את הבטחון העצמי של שאר המשתתפים בדיון. אם נשתמש במונח של נאטו, מדובר בנשק בלתי קונבנציונלי,

כזה שנותן לך עליונות בדיון ע"י הפרת האיזון שלו, ולא ע"י שימוש בארגומנטציה ראויה.

אנחנו משתתפים בצערך על אובדן החבר, אבל הטרגדיה הזאת לא רלוונטית לעובדה שאתה בא לכל דיון בגישה

דידקטית וסמכותית, ומתחיל לירות את פניני החוכמה שלך לכל הכיוונים מבלי לנסות אפילו להבין איפה אתה נמצא.

אתה כל כך בטוח שאתה מקצוען, ושהידע שלך עולה בהרבה על שלנו, עד שהבטחון העצמי הזה מסנוור אותך ואז

אתה ניגש לכל דיון במטרה ללמד, אך ללא נכונות ללמוד. זאת הטעות הכי גדולה שלך, וזאת התנהגות לא ראויה

במדיום הוירטואלי. אנחנו קהילה שמורכבת מהרבה אנשים, וכולנו כאן כדי ללמוד וללמד, גם אם מדובר בטכניקות

של חציבת תעלה בקיר או בעצות לסריגה אומנותית. זאת הסוגיה שבה אנו דנים, זה מה שגורם לך להיראות כמו

סנוב ונאד נפוח, וזה מה שמקומם אנשים כשהם צופים בתגובותיך. אתה מתנהג בחוסר כבוד, וכאשר מעירים לך

על כך אתה מוסיף חטא על פשע ומנסה לתרץ את זה בתחושת שליחות בעקבות החווייה הטראומתית שעברת.

ככה לא מתנהגים בפורום, כל פורום, ואל תתפלא אח"כ אם אנשים מגיבים אליך בהתאם.

אתה משתמש ברמיזות סרקסטיות ויורד לפסים אישיים, מתוך הכוונה לערער את הסמכותיות של מנהלים

ואת האמינות של משתמשים רגילים בפורום. בדיונים רבים בהם "נגמר לך הסוס", וכשאין לך מה לומר, אתה

מתחיל להפליץ הגיגים פסיכולוגיים, למשל:"אני מבין שמשהו אוכל אותך מבפנים, תוציא את זה במקום אחר".

אז גם אני יכול לנתח עכשיו את האישיות שלך, את הדרך שעשית עד שהגעת לתחום שבו אתה עוסק כיום,

ואת הנסיבות ההיסטוריות שגרמו לך להיות מה שאתה, אבל אין לי כוונה לרדת לרמה הזאת. גם אם יש לי

הבנה די ברורה מאיפה ההתנהגות שלך נובעת, לא ראוי לדון בזה בפורום ציבורי, ובתחום הזה, יש לכל

אחד מאיתנו את הזכות לפרטיות. זה משהו שלצערי, טרם השכלת להבין.

בשורה התחתונה, נראה שיש לך פער בהשכלה לגבי תרבות דיבור והתנהלות ברשת. כנראה שאת זה לא

מלמדים בביה"ס לנהיגה מתקדמת וגם לא בווינגייט. אני לא משלה את עצמי בנוגע להשפעה שתהיה להסבר

שלי על ההתנהלות שלך כאן בעתיד, אבל הייתי רוצה שתעבור עליו ותנסה בכל זאת להפנים משהו. זאת רק

דעתי, היא משקפת את ראיית המצב שלי, אולם אני מקווה שהצגתי באופן ראוי גם את תחושותיהם של כמה

מחברי הפורום האחרים. מקווה שתבין אותי נכון ולא תיקח את הדברים כהתקפה אישית. כאמור, זה דיון אחר

לגמרי שאין לו שום קשר לתת היגוי או טכניקות נהיגה, אבל יכול לדעתי לקדם את הפורום בהיבטים רבים.

בברכת סופ"ש נעים.

פורסם

ישבתי וקראתי את כל השרשור בסבלנות רבה, אבל לא הצלחתי להבין דבר אחד -

מדוע קטע טקסט שמטרתו לשתף את הקוראים במשהו שבא מהרגש - הפך לדיון טכני (עם נסיון לגבות את הידע בשמם של אנשים אחרים), ולבסוף הפך לשרשור חינוכי על למי מותר לרשום מה. לאן הלכו רגעי האושר ...

אם זה לא מספיק אז פשוט צריך לספור את כמות הפעמים שהמשפט הבא נרשם על גבי דפי הפורום :

"נהיגה לא לומדים בהתכתבות"

ישנם סוגים רבים של היגוי-יתר, למשל כזה הנוצר עקב העברת משקל, עקב שיפוע בכביש, עקב קפיצה בכביש, עקב שיבוש בכביש, עקב מעבר על מים (או כל מקדם חיכוך אחר), עקב כיול לא סטנדרטי של המכונית, עקב עודף כוח, ועוד ועוד...

מאחר וכך, לא ברור לי כיצד אפשר להעיר לכספר על הקטע שכתב מהלב, בתגובה שמתיימרת להיות כה מבינה (בלי לזלזל), כשבעצם בתוך חסרים כל כך הרבה פרטים ובכלל כשלא זו היתה כוונת המשורר. אם היה כספר שואל - "למה זה קרה לי?", זה כבר היה סיפור אחר.

ואחרי כל זה, הערה למר נעלול ה"סודי" והצנוע -

אני שמח שלמדת לדקלם בע"פ את תורתם של מעסקיך בתחום הדרכת הנהיגה, אתה תלמיד טוב. יחד עם זאת, אל תחשוב ולו לרגע שאם למדת משהו, למדת הכל.

למרות הידע שצברת, עולם הנהיגה הוא גדול ורחב הרבה יותר ממה שנדמה לך, כך שהגם שעשית דרך יפה, אל לך לשכוח שהידע שעדיין חסר לך גדול משמעותית מזה שצברת עד כה.

ו... לפני שאתה חושב לענות, אל תשכח מי פתח בפניך את הדרך למקום שבו אתה נמצא היום.

שבת שלום לכולם :-)

דני G.

פורסם

ולמי שהספיק לשכח אחרי קריאה מתישה,המטרה של פתיחת השרשור, הנה שוב רגעי האושר של casper

לא נגענו.

:mm_yeah:

:yum:

יוצא מאוחר מהבית, משהו לא הסתדר בלו"ז של הבוקר...

נתקע בפקק הרגיל בהרצליה, משתדל לא להתעצבן מהישראלי המצוי שחותך את כל הפקק ממש לפני הרמזור ועוד לפניך..."אלק" טעה בדרך והבין ברגע האחרון שהוא צריך לפנות.

מגיע לקראת הירידה לאיילון דרום במחלף שבעות הכוכבים...עומד ברמזור.

לא יצא לי הרבה זמן להיות ראשון ברמזור...Pole Position של הישראלים...

שיר שאני אוהב בסטריאו, עזבו איזה שיר...זה לא תואם את האשכנזיות שלי.

הרמזור הופך לירוק, אני צריך להשיג רק אם הקטנוע הזה שמאיץ חזק.

השגתי אותו...עכשיו זה רק אני והפניה, הכל ריק ושומם כמו ביום כיפור.

משתיק את הסטריאו.

כניסה לסיבוב, 270 ברדיוס קבוע, אספלט חלק יחסית עם שיפוע חיובי בתחילת הפניה שהופך אח"כ לשיפוע שלילי, כל הכבוד למע"צ!

נכנס מהר יחסית,

העברת משקל חריפה ע"י עזיבת גז וקצת הגה פנימה, הזנב יוצא מהר וחזק יחסית, כמעט נעילה נגדית עם ההגה ואפילו בלי גז הקליאו מתיישרת.

יש עוד הרבה סיבוב, אפשר עוד פעם!

חוזק לדוושת התאוצה, עכשיו כבר לא צריך פרובוקציה עם הגה, השיפוע השלילי מסייע פה.

הקליאו נכנס לסחיפה ארוכה עם קצת היגוי יתר, שום דבר שקצת גז לא יכול לשמר בטווח הבטוח...

אני יוצא מהר מה- 270 מעלות של מיני גן עדן.

זאת לא היתה הדרך המהירה ביותר לצלוח את הסיבוב הזה, אבל היא לבטח המהנה יותר.

גמיעת החלק בין שבעת הכוכבים לגלילות במהירות "נאה".

הגענו לפקק, סאמק!

לא נותר לי אלא להודות לרגעים הקטנים של אושר שהחיים מארגנים...

זה היה הבוקר שלי.

זהו, הוצאתי את זה...

עכשיו אתם, נגנו עכשיו...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

העיקר שהבנו מי צודק ומי לא :wink:

מר נעלול.

שני דברים לי אליך:

1. אתה לא צודק נקודה. אולי יעיל יותר לתת גז בהנעה קידמית בנוסף להגה אבל זה בהחלט לא מחוייב. היגוי ייתר ניתן לתקן עם הגה בלבד תוך משיכת ההחלקה ובייננו - זה אפילו הרבה יותר מהנה. שהיו לנו הנעות קידמיות נהגנו הרבה פעמים להכנס להיגוי ייתר בהעברת משקל ואז שמירה על ההחלקה עם הגה ללא גז - כיף גדול.

כמו כן - קספר אמר בפרוש שזו לא הדרך המהירה - אלא הדרך המהנה - אני מסכים.

2. עם כל הכבוד לאון וליאור - אתה זה לא הם. אתה כל הזמן מנסה לתת אותם דוגמא לדברים שאתה טוען. שוב - אתה זה לא הם. תהיה בטוח שאון וליאור יכולים לשלוט על היגוי ייתר רק עם ההגה - אם הם רק ירצו. לתת גז זו דרך מצויינת להתגבר על ההחלקה - אבל זו דרך שיעילה בעיקר לחסרי ניסיון, בעלי ניסיון יכולים להסתדר עם ההגה. תעשה לך טובה - ותפסיק לתת אותם דוגמא לטענות המגוחכות שלך - זה ממש לא עושה לך טוב.

בברכה - ניב (מהמחשב של תום)

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
איך לעזאזל הצלחת לייצר הודעה עם קווים כ"כ ישרים?

מבחינתי, סידור הטקסט בצורה נעימה לעין ונוחה לקריאה, הוא חלק מאותה תרבות דיבור ברשת.

אני שמח לראות שזה מתקבל היטב, ומודה על הבעת התמיכה. :wink:

• תוכן חדש...