Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנות לגבר

שלומי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גברברים יקרים, השאלה הזו מופנת אליכם אבל היא תהיה כאן בעיקר בשביל הנשים שלכם (או נשים בכלל).

מכירים את זה שיש לכם יומהולדת ולבת הזוג שלכם אין שמץ של מושג מה אתם רוצים באמת ?

זיוף האושר הרגעי ברגע שהיא מוציאה את חולצת הגולף השחורה שהיא קנתה לכם ברנואר הוא אחד הרגעים הכי מעצנבים שיש.

לך תסביר לה שערכת צ'יפים יוקרתיים של פוקר היתה הופכת את החיוך שלך להרבה יותר אמיתי.

בקיצור חברים, בבקשה ממכם, רשימה של כל המתנות שהייתם שמחים לקבל, תתפרעו אך אל תעשו צ'כונה.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סט בומבות קדמיות לקסנטיה SX 2.0I

:silly:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אקסנון.:twisted:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

איזה אנשים רדודים וחומרניים אתם, רק על עצמכם אתם חושבים ושיקנו לכם את מה שאתם לא יכולים להרשות לעצמכם.

כך נשים מרגישות שאתם לא מוכנים לקנות להם יהלמים וזהב

חוצמזה זה מראה כמה לא אכפת לכם מהבטחון של האשה ואתם מפקירים אותה לסכנות האורבות ברחוב

שולחים אותה להרפתקאה במקומות שהיא לא היתה בהם עם ארנק מלא מרשרשים לקנות משהו שהיא בחיים לא שמעה עליו.

אפשר לתת לה לפתור את עניין המתנה/הסכנה/הבזבוז הכספי בשיחת טלפון קצרצרה שהיא תבקה מחברתה היפה להצטרך אליכם למיטה.

:wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

1) נרתיק דיסקים למגן שמש ברכב (מתנה של שנה שעברה)

2) שעון בצורת גלגל (מתנת השנה)

טוב , כנראה שהיא הפנימה שמתנות לרכב עושה לי את זה יותר מאיזה קערת חמצוצים\ארוחה במסעדה\סרט דרמה מפגר ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מתנות שקיבלתי :

מאחת :בקבוק לף 3 ליטר לאוסף בקבוקי הבירה שלי שהגיע בזמן הנכון בשיאו של האוסף .

(נפרדנו אחרי שבוע , התוכנית הייתה לפני אבל אחרי מתנה כזו לא יכולתי ).

מאחרת: דגם של חיפושית +3 חולצות עם כיתובים שהצחיקו אותי ואחת עם הדפס של חיפושית (חבל שכולן קטנות עלי ),היה מגניב ,נפרדנו באותו יום ,היה די ידוע כבר מראש אבל היא כבר קנתה אז הביאה לי ....

הייתי שמח לקבל :

כל כלי עבודה אמיתי (לא משהו שהוא בשביל היחס אלא משהו שישמש אותי )

אלכוהול שאני אוהב

חלקים לחיפושית

אבל בהכל אני בררן וצריך איכות כדי להנות באמת , אז תכלס?

קשה לקלוע אצלי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שתקנה לעצמה מדי אחות ליום הולדת שלי. :twisted:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מספר טוב.

לא חבל על הכסף שהיא תבזבז?

הרי בשביל שהיא תוכל לקנות לי מתנה היא תצטרך קודם לפנק את עצמה בסכום כפול

:wink:

• תוכן חדש...