Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לנו יונקרס שמפעיל מים חמים ע''י גז.

אבל יש איתו בעיה מאוד מפריעה,

כאשר אנחנו מפעילים אותו ולדוגמא מישהו נכנס להתקלח ומשתמש במים חמים, אחרי דקה או שתיים מגיע גל של מים קרים ל10 שניות ואחרי זה שוב חוזרים המים החמים.

זה מין מחזור כזה שכל 2 דקות יש גל של מים קרים למשך 10 שניות.

אני בטוח שזה מהיונקרס כי כאשר בקיץ אנחנו מתקלחים עם מים של הדוד שמש אין את הבעיה הזאת

זה היונקרס בכל אופן למי שמכיר:

16102008xu0.jpg

מישהו מכיר את היונקרס או מכיר את הבעיה הנ''ל?

תודה וערב טוב!

פורסם
שלום יש לנו יונקרס.

שלום, יש לי מילון. אתה רוצה שאני אעשה ביניכם היכרות?

עכשיו בוא ננסה את זה עוד פעם, ובעברית.

בני התשחורת של היום... מה יאיר שטרן היה אומר על זה?

פורסם

לפי הידוע לי, זה יונקרס:

ju52-02.jpg

גם זה יונקרס:

Junkers_88.jpg

וכמובן, המפורסם מכולם, גם הוא יונקרס:

Ju87_infl_color_550.jpg

מה שכן, אף אחד מהם לא היה מי יודע מה טוב ליהודים :-?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מושיקו,

בצינור הכניסה של המים הקרים (שאותם המתקן מחמם) ישנו חישן שמזהה זרימת מים. החישן בנוי בצורת מניפה שבקצה שלה יש מגנט, המניפה נמצאת בתוך צינור המים וכשפותחים את אחד הברזים היא מתחילה להסתובב.

סליל שנמצא מחוץ לצינור מזהה את סיבוב המגנט.

המניפה נמצאת מאחרי אום פלסטיק גדול שמוברג על הצינור, יש לפרק את האום ולגרז את ציר הסיבוב.

להערכתי זו התקלה וכך זה פועל במחמם המים שאצלי בבית.

נסה להעלות תמונות ברורות כדי שננסה לסייע לך.

ולשאר החברים, הבחור ביקש עזרה טכנית ולא הערות סרקסטיות.

שבת שלום לכולם !

פורסם
שלום, יש לי מילון. אתה רוצה שאני אעשה ביניכם היכרות?

עכשיו בוא ננסה את זה עוד פעם, ובעברית.

בני התשחורת של היום... מה יאיר שטרן היה אומר על זה?

שלום, באת לענות על השאלה או סתם לקשקש דברים שלא קשורים?

ובכלל, איך זה מתקשר לאברהם שטרן? ואיך זה מתקשר לזה שנהיית לי אבן שושן?

שאלת שאלה מה עכשיו הקטע זה לשחק את החכם.

פורסם

יונקרס היא אכן חברה גרמנית מדסאו שייצרה במלחמת העולם השניה מטוסי קרב רבים. היא נוסדה בסוף המאה ה 19 ויצרה בהתחלה רדיאטורים ומחממי מים.

בארץ היה נפוץ תנור הנפט שלהם לחימום ביתי, וכמו "פריגי'דר" זה הפך לשם גנרי לתנורי נפט, מערכות הסקה ביתיות בנפט ומחממי מים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מנועים של יונקרס היו מותקנים במטוסי AVIA S-199 שהשתמש בהם חיל אויר בתחילת דרכו.

מטוסים צכיים, שהורכבו ממה שנישאר מחלקים של מסרשמיט, מכיוון שמנועים של מרין לא היו זמינים, שמו את מנועי יונקרס של מפציצים שלא כ"כ התאימו למטוס קרב.

Avia-S199-hatzerim-2.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בארץ היה נפוץ תנור הנפט שלהם לחימום ביתי, וכמו "פריגי'דר" זה הפך לשם גנרי לתנורי נפט, מערכות הסקה ביתיות בנפט ומחממי מים.

זה עדיין כמו להגיד "ווספה" על כל קטנוע, להגיד "פאקום ראש", "אמברקס" או כל דבר דומה אחר. לא תקין ולא יאה לדעתי. אני גם לא רואה כל פסול במאמצים לשמור על עברית תקינה ומונחים נכונים בפורום. זה בוודאי לא יעשה רע לאף אחד.

אני בוודאי לא רואה שום פסול בקצת סרקאזם בלתי מזיק בפורום אוף-טופיק.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מנועים של יונקרס היו מותקנים במטוסי AVIA S-199 שהשתמש בהם חיל אויר בתחילת דרכו.

חשבתי שחיל האוויר בתחילת דרכו השתמש במסרשמידט 109

Messerschmitt_Me109G.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

AVIA S-199 זוהי גרסא צ'כית של המסרשמיט ובניגוד לחיקוי המדויק (S-99) צויידה במנוע יונקרס יומו המפורסם אך המיושן ואיבדה 90 קמ"ש במהירות המירבית ו-2 ק"מ בסיג הרום לעומת ה-S-99. גם האמינות הייתה בקאנטים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

וגם המדחף היה של מפציץ היינקל 111, המנוע יונקרס יומו ממפציץ יונקרס ju-87 שטוקה, והקומבינה הזו היתה נותנת כזה סבסוב שמאלה בהמראה שכמה וכמה מטוסים התרסקו על המסלול.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שלום רב..!

תנסה לסגור את ברז כניסת המים הקרים אל היונקרס בכ 40 אחוז... כלומר אם הוא פתוח עד הסוף אז תוריד לו כמעט חצי מהסיבובים

בברז מים חמים אל תיגע..

האם זהו יונקרס חדש? דירה חדשה? אם כן יכול להיות שהצנרת גז דקה מידי ליונקרס או שהווסת בארון המונים תקול

"בשביל להגיע לתוצאות משמעותיות יש לערוך שינויים משמעותיים"

פורסם

אני דווקא מכיר את היונקרס הזה, שנמצא בארה"ב:

image?id=64284&rendTypeId=4

ובכל הנוגע למתקני חימום מים בגז, לפעמים השם שלהם קצת ארוך, מה לעשות. זה עדיין לא סיבה להגיד "יונקרס".

למען האמת, זה מזכיר לי קצת את הטירונות, שם היו שמות גנריים לעצמים נייחים כמו "צ'וקו". כך קראו לכובע של

המעיל, לרגל של המיטה המתקפלת, לרוכסן של השק"ש וגם לעוד כמה דברים ששמותיהם המלאים היו קצת ארוכים.

אז מושיקו, במקום להגיב כמו ילד עצבני מהצ'כונה, תנסה להבין מה בעצם אנחנו אומרים לך. אולי תלמד מזה משהו...

• תוכן חדש...