Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמה מכוניות שבדקתי והתאכזבתי מאנשים/סוחרים שהתחפשו לאנשים חשבתי אולי לפנות לטרייד אין רשמי.

האם שווה לקנות רכב מטרייד אין רשמי של היבואן או שמה דינו כדין רכישה מסוחר, מה שממש לא בא לי לעשות?

ההגיון הבריא אומר שאם הרכב באמת טוב, הוא ימכר מהר בשוק החופשי ואין טעם למוסרו לטרייד אין( שידוע שלא יתנו מעל המחירון או מחירון) אבל מצד שני אולי אנשים שרוצים לשדרג את הרכב ימסרו את רכבם שהוא במצב טוב ויקבלו דיל על הרכב החדש שלהם!

אם התשובה היא כן, האם לחברת מכשירי תנועה קיים טרייד אין רשמי?

אם כן אני אשמח לכיוון....

נ.ב

למה דווקא מכשירי תנועה? אני מתעניין בסוזוקי איגניס 2000-2004 במסגרת תקציב של 50K

פורסם

שלום, אין לי מושג מי הטרייד אין של מכשירי תנועה, אבל יש לפעמים מציאות בטרייד של היבואן.

יש אנשים שאין להם כוח לעסוק במכירת רכב, הם מקבלים מחיר יפה על הרכב בטרייד (הבדל של 1000-2000 ש"ח מהמחיר שיכלו לקבל בשוק החופשי, עקב ביצוע הזמנת רכב חדש אצל אותו יבואן) ולכן כדאי להשאיר שם את הרכב ולחסוך את כל הבלבול מוח שיש במכירת רכב (ויש בלבול מוח, מנסיון).

דוגמא לרכב טוב שהגיע לטרייד: פונטו 03 גיר רגיל של אדם מבוגר, בעלים 00 ו40K ק"מ, האוטו עוד עם הניילונים על הסף של הדלת.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עריכה: אני הבעלים החדשים של הפונטו המדוברת.

לא לכולם יש סבלנות לחכות ולמכור את הרכב באופן עצמאי. לפעמים קונים רכב חדש והפתרון הכי קל הוא לבצע טרייד אין אצל היבואן.

לפני חודש קניתי פונטו ספייס ELX ידנית 80 כ"ס שנת 2003 מטרייד מוביל. הרכב יד ראשונה ועבר 40,000 ק"מ. הרכב הופיע ברשימת הרכבים העתידים להגיע אליהם. השארתי מקדמה של 500 ש"ח כדי שתהיה לי זכות ראשונים על האוטו. אחרי שבוע הרכב הגיע ולקחתי לבדיקה. יש לציין כי את המקדמה הייתי יכול לקבל בחזרה בכל עת מכל סיבה שהיא. לא הייתי מחוייב לכלום. בבדיקה הרכב יצא נקי למעט קלאץ' מעט קשה ושני צמיגים קדמיים פגומים. את הצמיגים טרייד מוביל החליפו בחדשים. הרכב נקנה עוד באותו היום ושילמתי עבורו מחירון משוקלל (בטח עכשיו חלקכם מגחכים אבל תמצאו לי עוד פונטו ספייס עם נתונים מקבילים, שמורה ונקייה עם הסטוריית טיפולים מלאה ובלי צורך ביישור קו).

טרייד מוביל מוכרים רכבים מהטרייד אין של מגוון יבואנים כמו סובארו, פיאט, קאיה, סוזוקי, קרייזלר ועוד.

www.trademobile.co.il

אני קניתי את הרכב בסוכנות בראשון. לסוכן שעזר לי קוראים אבי. אני ממליץ להגיע למקום וברר איזה רכבים קיימים במלאי ואיזה עתידים להגיע.

אסף

• תוכן חדש...