Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פג'ו 205 שנת 89, מנוע 1400.

לאחרונה שמתי לב לבעיה ברכב, כשאני למשל נוסע על הילוך שני ואני על מהירות 40 ואז אני זורק את הגז קצת מהר מהרגיל, מופיע רעש של צלצולים מכיוון תא המנוע. אבל זה צלצול או שנתיים וזה מפסיק, אבל כשאני מעביר לרברס ומתחיל ליסוע, הרעש של הצלצולים ממש חזק ולא מפסיק כל עוד הרכב לא עוצר, בהילוך ראשון ושני זה יכול להופיע לכשמינית השניה ולהפסיק.

הרכב מתנהג רגיל, אין קפיצות בנסיעה ואין שינוי מורגש.

מה יש לבדוק?

פורסם

קנית רכב ב-1000 ש"ח. אני במקומך הייתי משאיר אותו כמו שהוא ומשתדל רק לתקן דברים שיכולים לתקוע אותך.

מצלצל? אז תענה.

כל עוד הרכב נוסע, תגיד תודה ותהנה.

פורסם

יש משהו בדברך וחשבתי לעצמי גם ככה.

אבל מצד שני אני מעדיף לעשות לה טיפול של כמה מאות שקלים ובכך לגרום לה לחיות קצת יותר מאשר לא לעשות לה כלום ולגרום לה למות מוקדם יותר ואחרי זה לחייב אותי לקנות רכב חדש בכמה אלפי שקלים.

חשוב לציין שהאוטו במצב נסיעה מצויין, ללא שום בעיה מיותרת. נסעתי עם הרכב הזה לאילת משדרות וחזור.

הוא סתם עלה 1000 שקל כי בעל הרכב רק רצה להפטר ממנו בגלל ריב עם אבא שלו.

אם הייתי משקיע עליו 3000 שקל או יותר אז הייתה לי סיבה כן להשקיע עליו? זה לא משנה, זה שקניתי אותו בכמה אלפים מתחת למה שהוא שווה, זה רק יתרון בשבילי.

פורסם

תמיד יהיה משהו, תמיד יהיו עוד כמה שקלים להוסיף.

תחסוך את הכסף שלך, יש איזה ZX שנת 94 שמחכה לך במחיר של 4000 ש"ח 8). כל שקל שאתה מוציא על הפיג'ו, מרחיק אותך מהגה כוח, מזגן, חלונות חשמל.

פורסם

חחחחח תיהיה בטוח שהמזגן שאצלי בפג'ו יותר טוב מהמזגן שאצלך בZX :)

אני לא יאסוף את הכסף הזה. סה"כ רוצה לדעת מה אפשרי לעשות כדי לסדר את זה.

כמו שהבנתי בפג'ו בדגם כמו שלי השמן גיר והשמן מנוע הם ביחד?

פורסם

אתה בטוח שהצלצולים והנקישות מהגיר?

לדעתי שווה להעיף מבט על סעפת הפליטה שלך. לפעמים נוצרים שם סדקים או שהברגים שמחזקים אותה למנוע משתחררים והרעידות יוצרות צלצולים ונקישות.

לגבי שמן מנוע וגיר - אם המנוע של הוא שוכב (מנוע XY/XW) - אז כן. אבל עד כמה שאני יודע, המנועים האלו יצאו משירות בשנת 88 והוחלפו במנועי הTU.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הנקודה היא שהנקישות הן רק כשאני מכניס רוורס או שאני מכניס הילוך נמוך במהירות גבוהה ועוזב את הגז במהירות, ככה בנסיעה רגילה, גם בתחילת נסיעה בהילוך ראשון אין את זה, מה שברורס יש.

אבל בכל זאת, מה לבדוק ואיפה?

פורסם

זה שהוא נוסע לא אומר שהוא תקין 100 אחוז אם כבר קניתה בזול תשים אליו עוד קצת כסף והרכב ישרת אותך עוד הרבה זמן. בסה"כ ה 205 זה סוס עבודה למעט בעיות האלטרנטור שמדווחות פה לפעמים, וגם לדעתי מכיוון שהשיפוץ שמבוצע הוא לא איכותי ובחלקים זולים

פורסם

לא כ"כ הבנתי מאיפה קלטת שיש לי ZX :shock:.

אני נוסע על קסארה, גירסא קצת יותר מתקדמת של ZX, עם מזגן שמקרר כמו...מקרר :twisted: טירוף להיכנס לאוטו, גם אם זה שיא החום בחוץ.

בכל מקרה כל הוצאה שהיא מעל 100-200 ש"ח נראית לי מוגזמת. שיצלצל.

• תוכן חדש...