Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר| האם אתה מרוצה מרכבך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם הרכב: רנו קליאו ספורט MK1 (מונמכת ועם בולמי קוני מתכוננים)

צריכת הדלק של הרכב: ממוצע של כ11 ק"מ לליטר

הרכב מבקר במוסך: ביקר עקב תאונה, פרט לכך יבקר בטיפול הקרב ובאה בלבד.

הרכב אצלי: חצי שנה

אני אוהב ברכב: התקשורת עם הנהג, הזריזות המטורפת, יכולת לפנות במהירות לא הגיונית, מראה סולידי.

אני לא מרוצה ברכב: קירקטשים בתא הנוסעים, הילוך ראשון חלש יחסית, *תנוחת נהיגה, מראה סולידי.

הייתי מחליף אותו ברכב: סיביק טייפ R הקודמת.

63993327eo6.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דגם הרכב: אופל אסטרה 2001

צריכת הדלק של הרכב: 10.5

הרכב מבקר במוסך: בטיפולים

הרכב אצלי: שנה

אני אוהב ברכב: בנוי כמו שצריך, לא פלסטיקים מתפרקים כמו בצרפתיות, איכות חומרים טובה. רכב מרווח, נח, מנוע מצויין, שקט, חסכוני, אמין. רכב מאוד לא מוערך בארץ (טפשות) וחבל, נותן תמורה מעולה למחיר שלו.

אני לא מרוצה ברכב: יבואן שאוהב לשחוט.

הייתי מחליף אותו ברכב: אופל אסטרה 2003 1.8 ליטר במקום ה 1.6. (125 כ"ס במקום 100)

רכב נהדר, מאוד ממליץ

פורסם

דגם הרכב: הונדה S2000 מודל 06 (נמכרה לפני שבועיים, אבל רושם פה בשביל הדורות הבאים)

צריכת הדלק של הרכב: 1:6 בממוצע

הרכב מבקר במוסך: קלאץ' הלך ב- 10K (אולי אשמתי אולי לא), חיישן חמצן הלך, ממיר קטליטי הלך. סה"כ ביקרה כחמש פעמים במוסך בלי קשר לטיפולים. בבדיקה לפני מכירה הרכב יצא מושלם

הרכב היה אצלי: שנה וארבעה חודשים

אני אוהב ברכב: כשאתה רוצה לנהוג, מספקת חווית נהיגה מרעידה. גג פתוח (למרות שב- 99% מהזמן הוא היה סגור אבל כשבא לך לנשום קצת אוויר, זה מדהים), ביטוח סביר (11.5 שנה ראשון, 7.5 שנה שנייה למקיף)

אני לא מרוצה ברכב: תשומת לב - פשוט נורא, לא נותנים לך לחיות. מעייפת לנהיגה ומעייפת לאחזקה. רעש אימים בתוך תא הנוסעים גם בשיוט.

הייתי מחליף אותו ברכב: החלפתי אותו ב- S3. בסופו של דבר רוצה איזון בין פינוק וחווית נהיגה - בארץ זה או M3\M5 או פורשה. עוד כמה שנים.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

דגם הרכב: סיוויק 97 אוט'

מה אני אוהב ברכב: הוא נוסע, לא יורד עליך גשם בחורף, יש רדיו.

מה אני שונא: את כל השאר. משעמם, הגה לא מתקשר, תנוחת ישיבה (בפרט כיווני ההגה) גרועה, זוויות גלגול של אוטובוס. מתגעגע לסיטרואן.

במה הייתי מחליף אותו: פורשה 911 טורבו. סתם, סתם (בעצם למה סתם? :)). 106GTI אם אמצא אחת במחיר סביר, או קליאו ספורט/לאון טורבו/סיוויק TYPE-R כשיתאפשר כלכלית. ואם המצב יאפשר אז כמובן STI!.

נ.ב אומרים שכל אחד חייב לעצמו רודסטר פעם אחת בחיים, אז צריך לשלב את זה איכשהו. ;-)

פורסם

היתה סיאט לאון טורבו-2003 משופרת מאד מלמטה למעלה

דלק=1-8 בממוצע

אהבתי באוטו-כח זמין בכל מצב,בנוי כמו טנק,מהיר מאד בכל כביש ובכל מצב

לא אהבתי-ירידת הערך בעצם נפילת הערך של האוטו 50 אלף שח בשנה וחצי.....הגה קצת קהה ואוטו אנמי משהו

לא ביקר במוסך למעט טיפול תקופתי אחד

יש פיאט קופה 98 20vt

צריכת דלק ממוצע כולל חומוס,ציפס סלט=1\10!!!!

ביקורים במוסך- אחרי ישור קו רצחני אחד אחרי אפשר לומר שהפיאט אמינה מאד,למעט בלאי טבעי של גיל המכונית וקמ טיפולים שוטפים בלבד{אם כי כל 10k ולא 20k}אין הרבה מה לעשות.

אוהב -סאונד מטורף,כח מתפרץ,שילדה מתקשרת בlive לישבן,הגה סכין,תחושה של ארוע בכל נסיעה,צריכת דלק טובה יותר מרוב עגלות הליסינג עם 110 כס,מראה יחודי שהוא timeless ,אחיזה התנהגות וברמבו לפנים.מחירון יצחק לוי שעלה ב50% בשנה האחרונה-נדירה.

לא אוהב-לא רכב חדש אז יש חשש מתי ניתקע {טפו,טפו,טפו}מושך שוטרים,סקרנים טיפשים ומטומטמים{"אחי -אם היה סאן רוף האוטו היה פצצה"}אין פינוקי המאה 21

ההיתי מחליף-החלפתי לפני 9 שנים רק כדי לחזור לאותה אחת,אבל אם כסף היה צומח על העצים 350z מינמום,R8 במקסימום

5 9 04 182.jpg

coupe arad.jpg

פיאט קופה שעונים.jpg

פורסם

דגם הרכב:מיצובישי כריזמה אייר

צריכת הדלק של הרכב: 1/10.5 בעיקר בעיר

הרכב מבקר במוסך: בינתיים 1500 קילומטר אצלינו

הרכב אצלי: כחודשיים

אני אוהב ברכב: שהוא מעביר אותי מנקודה א ל ב

אני לא מרוצה ברכב: אוטומט, הרבה פחות הכל מה 206 (לשעבר) פרט לכמות הדלק שהיא זוללת

הייתי מחליף אותו ברכב: יש הרבה יותר מידי..

דגם הרכב:מיצובישי צ'אמפ

צריכת הדלק של הרכב: 1/14

הרכב מבקר במוסך: כן.

הרכב אצלי: מהקילומטר ה 30 בערך

אני אוהב ברכב: שרד מעל 400K ק"מ למרות כל מה שאמרו עליו. פשוט ממשיך וממשיך... אי אפשר לעצור אותו. הידנית היחידה בבית

אני לא מרוצה ברכב: נוחות, ביצועים, רעשים...

הייתי מחליף אותו ברכב: ידני חדש יותר

פורסם

דגם הרכב:סיטרואן ZX 1600 שנת 95'

צריכת הדלק של הרכב:סביב ה10 בעיר ו13 בחוץ.

הרכב מבקר במוסך:טפו טפו טפו שכחתי את השם של המוסכניק :-)

הרכב אצלי:10 שנים

אני אוהב ברכב:הרבה אוטו במעט כסף,נוחות,פלסטיקים עליונים בדשבורד נשמרים ממש טוב,והחלק העיקרי - הניהוג,התנהגות,הגה(!) והחיבור הנפשי שיש לי עם האוטו.

אני לא מרוצה ברכב:מנוע קצת חלש על השלדה הזאת,צריכת דלק יחסית גבוה,ככל שיורדים נמוך יותר מגלים פלסטיקים מ****נים יותר.

הייתי מחליף אותו ברכב:ZX 16V/306 GTI או משהו עם הנעה אחורית מהנה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

דגם הרכב: רנו מגאן דור ראשון מודל 2003 1.6 אוטו'

צריכת הדלק של הרכב: 10.5 משולב

הרכב מבקר במוסך: מידי פעם, מה שמזכיר לי... מי שיודע איפה אני יכול למצוא מדחס משופץ למזגן - נא להשאיר הודעה בפרטי :roll:

הרכב אצלי: 5 שנים

אני אוהב ברכב: נהגתי בהרבה משפחתומטיות והמגאן מהנה יותר מרובן הגדול. תחושת כביש טובה, זריזה יחסית, נימוסי כביש אירופאיים, בטוחה מאוד בהשוואה לדור ההוא (לא שיצא לי לנסות יותר מידי, אבל תמיד טוב לדעת). גם תיבת ה-AL4, הידועה לשמצה, נעימה לתפעול אחרי שלומדים להכיר אותה.

אני לא מרוצה ברכב: קצת צפוף, גם מקדימה וגם מאחורה. כשאני נוהג, אפילו אם אני לוקח את הכסא עד הסוף אחורה, עדיין צריך להוריד נעליים כדי להרוויח כמה סנטימטרים (ואני לא שאקיל אוניל, בסה"כ 1.86 מטר). אמינות בינונית, אבל בהחלט לא נוראית כמו שאפשר להסיק מהסטיגמות והשמועות.

הייתי מחליף אותו ברכב: מעדיף את המגאן על פני רוב המשפחתיות החדשות בשוק. אבל בכל זאת, תנו לי משהו קצת יותר ידני, נניח איזו וריאציה של גולף - אאודי A3, סיאט ליאון, גולף TSI, לא הייתי מתנגד.

פורסם

דגם הרכב: רנו טווינגו 95' ידני

צריכת הדלק של הרכב: בין 1:15 ל 1:17 בנסיעה משולבת שרובה בין עירונית.

הרכב מבקר במוסך: לא ביקר במוסך.

הרכב אצלי: כשלושה חודשים.

אני אוהב ברכב: חסכונות, עיצוב, גודל, מקוריות, נדירות, חדשנות.

אני לא מרוצה ברכב: קושי בהשגת חלקי פנים.

הייתי מחליף אותו ברכב: דייהו מאטיס.

פורסם

אני לא מרוצה ברכב:מראה סולידי.

לפי דעתי, המכונית הספציפית הזו, עם הג'אנטים, ההנמכה והצבע הייחודי, ממש לא סולידית ומאוד מיוחדת, אבל ייתכן שרק אני חושב כך :roll:

,מראה יחודי שהוא timeless

מסכים 100 אחוז !

גם היום, כאשר אני עובר ליד מכונית כזו חונה, אני עדיין נשאר לעמוד כמה שניות, כדי להתפעל מהעיצוב שלה.

פורסם

דגם הרכב:פיאט אונו 1.4 94' :snipersmi

צריכת הדלק של הרכב:1:11.5

הרכב מבקר במוסך:כל 3 שבועות נפלתי על רכב דפוק

הרכב אצלי:שנה

אני אוהב ברכב:חלפים זולים , נוחות , מנוע חזק יחסית

אני לא מרוצה ברכב:אמינות בעייתית

הייתי מחליף אותו ברכב:משהו יפני ואמין כמו ג'סטי למשל

דגם הרכב:סובארו אימפרזה 1.6 95' ידנית הנעה בגז

צריכת הדלק של הרכב: 1:11 ל' גז

הרכב מבקר במוסך:היישור קו היה קצת גדול,אך אמינות מטורפת

הרכב אצלי:כמעט שנה

אני אוהב ברכב:ידני ,נוח,אמינות,מנוע מעולה , ועם הגז גם מאוד משתלם!!!

אני לא מרוצה ברכב:שאין לו את המנוע של הטורבו

הייתי מחליף אותו ברכב:בקרוב אני כנראה חוזר לאופנוע! נראה כבר....:borg:

לא יהיה פשוט לוותר עליו , אני מאוד אוהב אותו....:inlove:

הבעייה שלנו שאנחנו עם לחוץ- יש לזה פתרון פשוט וק ל...תעצמו את העיניים ותספרו עד עשר וכמובן לא באמצע נהיגה! (אין כותב שורות אלו לוקח אחריות בשום צורה על הכתוב מעלה ואפילו לא על עצמו..!!) :roll:

פורסם

דגם הרכב:פיאט קופה בציר 96 עם חמוצים.

צריכת הדלק של הרכב:ממוצע 1:8 רוב הנסיעות עירוניות

הרכב מבקר במוסך:כל 5K להחלפת שמנים... רק איכותיים.

הרכב אצלי:7 חודשים

אני אוהב ברכב:התנהגות,מראה,צליל איטלקי ,פריקה,מחירון עולה וגואה,סלון עור.

אני לא מרוצה ברכב:חסר לי עדיין כח,כיסאות לא מספקים ספורטיביים.

הייתי מחליף אותו ברכב:קורבט,350Z,M3

פורסם

הרכב שנמכר,

דגם הרכב: הונדה סיוויק 2002 3D האצ'בק

צריכת הדלק של הרכב: 1:12 בממוצע.

הרכב מבקר במוסך:רק טיפולים.

הרכב היה אצלי:שנתיים וחצי.

אני אוהב ברכב:רכב מעולה נוח ומפנק, שמירת ערך ,אמינות ,נראה מעולה ,שקט, אין הרבה כאלו ,דומה לטייפ אר הקודמת .

אני לא מרוצה ברכב: הגה לא מתקשר וכוח.

הייתי מחליף אותו ברכב: בהרבה רכבים אבל כרגע התקציב והג'וק אומרים איביזה קופרה.

פורסם

דגם- גטס 2005 אוט' GLI

צריכת דלק- עירוני 10.5 ק"מ/ל' בינעירוני 15 ק"מ/ל'

מוסך- לא רלבנטי (אצלי כחודשיים)

אוהב- תמורה למחיר, לטעמי חבילה כוללת טובה מאוד. נוחה ושקטה בכביש המהיר, מתנהגת טוב עם צמיגים טובים.

לא אוהב- נוחות מושבים, מנוע חלש בעיקר באוט'- טובה לשיוט אבל לא מוצלחת לנהיגה עירונית הררית. כמו כן שונא את השמועות הלא מוצדקות לגבי צריכת הדלק שפוגעות בסחירות ובמחיר השוק.

במה הייתי מחליף- בתקציב הנ"ל בגטס ידנית. בתקציב גדול יותר- סוויפט חדשה/מזדה 2

שורה תחתונה- בסה"כ מרוצה מהקנייה, מקווה שתוכיח עמידות ואמינות כצפוי.

סעו בזהירות!8)

פורסם

דגם הרכב: סיויק הייבריד 2007

צריכת הדלק של הרכב: 18.5 משולב

הרכב מבקר במוסך:לא

הרכב אצלי: 5 חודשים

אני אוהב ברכב: קידמה,טכנולוגיה,פינוק

אני לא מרוצה ברכב: אין RDS ברדיו

הייתי מחליף אותו ברכב: אקורד הייבריד

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

• תוכן חדש...