Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר| האם אתה מרוצה מרכבך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כתבתי על שתי המכוניות שלי, אבל לאור כמות המגאנים נוסיף גם את המגאן מהעבודה של אבא.

דגם הרכב: רנו מגאן 2007 1.6 אוטומטית, גרסת ליסינג.

צריכת הדלק של הרכב: 1-11 בערך, משולב.

הרכב מבקר במוסך: כל חודשיים בממוצע מהיום שקיבלנו אותו.

הרכב אצלי: שנה וקצת.

אני אוהב ברכב: מרווח מאוד, נוח, בטוח מאוד, יש דלקן!

אני לא מרוצה ברכב: אמינות בקנטים, כל הזמן יש תקלות טיפשיות (את חלקן פתרו בדגם 2008, לדוגמא את זה שהפנסים נמסו...). יש לציין, שמאז הטיפול הן נפסקו, לפחות בינתיים. הגה קל מאוד ולא מתקשר (זבל של אדם אחד הוא אוצר של אחר, כנראה. מסתבר שיש כאלה שאוהבים את זה). אבזור דל מאוד (חוץ ממערכות בטיחות-יש את כולן).

הייתי מחליף אותו ברכב: מגאן אמינה. מסתבר (סטטיסטיקה מהחברה שבה אבא שלי עובד) שרבע מהן "לימונים", והשאר אמינות מאוד.

"ai motoare capul doare"

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דגם הרכב: יונדאי סונטה V6 3.3.

צריכת הדלק של הרכב: בעיר 6 קמ"ל, מחוץ לעיר 12 קמ"ל.

הרכב מבקר במוסך: לא ביקר, לא מבקר וכנראה גם לא יבקר.

הרכב אצלי: כמעט שנתיים.

אני אוהב ברכב: שקט, חזק, נוח, מרווח, חזק, נטול קרקושים וחריקות, ביטוחים וטיפולים במחירים שפויים, חזק, אמין לחלוטין, אבזור מושלם, תיבת הילוכים חלקה, איכות הרכבה נטולת פגמים, זאב בעור של כבש, Value for Money נטול תחרות בסגמנט הזה, מפיל לסתות של מי שנוסע בו בפעם הראשונה - או כי הוא שקט ונינוח הרבה יותר מכל מה שנסעו בו בעבר, ו\או בגלל הוא מאיץ במהירות שמכונית סולידית כזו לא אמורה לייצר, חזק - כבר אמרתי? ובעיקר אני אוהב ברכב שאין בו את כל הרע שה"ידענים" יודעים מראש שיש אך קיים בו את כל מה שטוב לי ואותם "ידענים" לא מעלים בדעתם שיש...

אני לא מרוצה ברכב: שיכוך מתלים לא מושלם בכבישים "שבורים" וניהוג לא ספורטיבי למרות אחיזת הכביש הגבוהה.

הייתי מחליף אותו ברכב: אודי S8, כשיגיע הזמן.

Sonata V6.JPG

The older you get, the better you used to be

פורסם

אני יוסיף על המכוניות של ההורים.

אבא (עקב כך שגם אני נהגתי ברכב אני ייתן את חוות דעתי)

דגם הרכב: לקסוס LS400 שנת 98

צריכת הדלק של הרכב (משולב): שערורייתית! ממוצע של 1:8 (כאשר רוב הנסיעות הן מחוץ לעיר!!), בעיר הממוצע הוא 1:5 :shock:

הרכב מבקר במוסך: הרכב עבר אצלנו כמעט 50,000 ק"מ: כל 10,000 ק"מ (שמנים, פילטרים, תיקוני תקלות), מקרים חריגים

הרכב אצלי אבא: כמעט שנתיים

אני אוהב ברכב: הנעה אחורית, ענק, כוח (!!!), נוחות (הרבה יותר נוחה מה-LS460 החדשה. הרכב הנוכחי הוא סלון בכל קנה מידה שמתארים), איבזור, מפנק, אמין בצורה יחסית

אני לא מרוצה ברכב: ענק (זה לטוב ולרע), עלויות הביקורים במוסך שעולה מספיק כסף, דלק, חלקי חילוף יקרים מאוד

תוחלף בקרוב: לקסוס GS300 משנים 2007-8, לקסוס LS430 משנים 2002-3

אמא

דגם הרכב: פורד פוקוס 2001 1.6 סדאן

צריכת הדלק של הרכב (משולב): לא נבדקה במדוייק, אך סובבת סביב 1:12 (רוב הנסיעות הן עירוניות)

הרכב מבקר במוסך: עדיין לא ביקר

הרכב אצלה: 3 חודשים

יותר נכון מה אמא אוהבת: מרווחת יחסית למשפחתית, אמינה, זולה לתחזוקה, מראה

אמא לא אוהבת ברכב (יותר נכון אני): המוגבלויות בהתקנת מערכת שמע אפטרמרקט, חלשה מעט (לדעתי)

תוחלף עוד הרבה זמן: בשלב הבא אמא רוצה רק ג'יפ

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

דגם: אופל קורסה 2001 מנוע 1.2 גיר רובוטי

צריכת הדלק של הרכב: בנהגיה רגועה 1:15

הרכב מבקר במוסך: רק בטיפולים שוטפים

הרכב אצלי:כמעט שנה

אני אוהב ברכב: שהוא חסכוני, קטן ונוח במיוחד לחניות, מהיר מאוד יחסית למנוע 1.2ורק מפתיע לטובה

אני לא מרוצה ברכב: לפעמים רצוי גיר אוטומטי במיוחד בפקקים בעליות

הייתי מחליף אותו ברכב: נכון לעכשיו הוא עונה על כל הדרישות שלי אז לא מחליפים סוס מנצח.

SPL2007 0248.jpg

פורסם

יאלה נזרום

פונטו 55 97" 15K בשנה וחצי לא ניתקעתי איתה עדיין

פעם אחת לא הניעה אבל אחרי כמה דקות כן

לפני כמה ימים היתה נזילה מהמשאבת מים, זה עדיין לא גרר היתקעות.

זה רק בגלל שאני לא שם שמן LM ולא קונה מצברים אצל הפרסי.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני יכתוב גם את שלי וגם את של ההורים היות ואני נוהג בהם לא מעט .

שלי:

דגם הרכב: יונדאי אלנטרה 04 , 4 דלתות. 1600 סמ"ק

צריכת הדלק של הרכב: 1:12 משולב

הרכב מבקר במוסך: עד עכשיו לא ביקר (טפו טפו טפו)

הרכב אצלי: חודשים +-

אני אוהב ברכב: נוח, מאובזר יחסית לדגם הפשוט, מלא תאי אחסון, אוטומט (כן אני אוהב אוטו'), תמיד מבריק ומנקר עניין ( לא מעט חשבו שהוא שנת 08 שהבאתי אותו) , משפחתי , תא מטען גדול , שטויות למינהם שגורמות לי להתגאות בוא.

אני לא מרוצה ברכב: חסר לו כוח לטעמי , הצבע הוא זהב (יתרון וחסרון , הקטע הוא שאני אפילו לא בחרתי את הרכב אמא שלי בחרה בשמי ) .

הייתי מחליף אותו ברכב: מכיוון שאני אוהב רכב מההלים , S4/S8 ללא ספק .

אבא:

דגם הרכב: יונדאי אלנטרה , 1600 אוטו' מהעבודה. 2008

צריכת הדלק של הרכב: 1:15 בערך משולב .

הרכב מבקר במוסך: עד עכשיו לא ביקר

הרכב אצלי: 3 וחצי חודשים

אני אוהב ברכב: יחסית חזק ממה שציפתי , קטן ונחמד, לוחית זיהוי גם אדומה וגם צהובה (היות והוא שוטר :lol: ) , צבע קרום בפנים הרכב כמו שאני אוהב =) .

אני לא מרוצה ברכב: אין מקום כ"כ ל3 אנשים מאחורה, לא מאובזר מספיק (אבל זה הגירסא הכי פחות מאובזרת)

הוא היה מחליף אותו ברכב: ששאלתי אותו את זה הוא אמר ככה : ברור שלמוסטנג הישנה שהייתה לו , אבל כשהוא יפרוש הוא יקנה אחת חדשה .

אמא:

דגם הרכב: מרצדס ML 270 , 2004

צריכת הדלק של הרכב: 1:10 בערך משולב .

הרכב מבקר במוסך: טיפולים שותפים לא יותר , וכל מיני תוספות שלנו .

הרכב אצלי: שנתיים וחצי בערך (לפני זה היה אצל אח של אבא שלי)

היא אוהבת ברכב: חזק , גבוה , מגניב , יפה , פינוקים בלי סוף, גדול . ועכשיו אני מוסיף מנקר עניים .

היא לא מרוצה ברכב: עכשיו היא אמרה: מנקר עניים .

הוא היה מחליף אותו ברכב: רצינו השנה להחליף לה אותו אבל הגיפ החדש של מרצדס לא היה משהו מיוחד , את BMW היא לא רוצה (בגלל העיצוב) . העיקרי ואולי תחליף לדגם הבאה שלו הוא הפולספגן .

זהו למרות העצלנות שלי רשמתי =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

דגם הרכב: יונדאי גטס GLF, 2004, ידני.

צריכת הדלק של הרכב: 1:12 משולב.

הרכב מבקר במוסך: אחד ל15K (לטיפול), ובמשך כשנה וחצי - לכיוון פרונט, והחלפת ה'תנין' על הדק המצבר שהלך בשל קורוזיה.

הרכב אצלי: שנה וחצי (ו30K ק"מ...)

אני אוהב ברכב: אמין וזול(וזה חשוב!), מרגיש כמו חדש (ידידה שלי שתופסת איתי טרמפים כמעט כל שבוע, רק לאחרונה התפלאה מזה שלא קניתי אותו חדש מהסוכנות), מהירות שיוט גבוהה בסל"ד סביר (140 קמ"ש בערך ב4000 סל"ד, 120 ב3300 ס"ד בערך). מזגן מקפיא.

לא מרוצה ברכב: האצות ביניים לא מדהימות, תצרוכת דלק סבירה ולא יותר מזה.

הייתי מחליף: בתקציב זהה - לא הייתי מחליף. אם המחירים היו סבירים יותר - טויוטה יאריס.

פורסם

וואלה,איזה מכוניות מדהימות יש בארצנו...בקושי צורכות דלק (רובן ברמה של פריוס),לא מבקרות במוסכים,מהנות לנהיגה (גם כאלה שנחשבות לגרועות בתחום) ואפילו נוחות מאוד (מזדות ושות') וזה רק דוגמה קטנה מהשטויות שנכתבו כאן.

לא נראה לכם מצחיק העניין הזה ?

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם

לא נראה לך "מצחיק" שיש אנשים שכן יודעים לשמור על המכוניות שברשותם ויודעים להוציא מהם את המיטב (גם מנוחות, כמו במאזדה נניח?) ?!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דגם הרכב: פיאט פונטו 55 שנת 96

צריכת הדלק של הרכב: 1:16 משולב ברגל בינונית. הרוב באיילון לעבודה וחזור.

הרכב מבקר במוסך: ביקר הרבה עקב מנוע גמור. אחרי החלפת מנוע - טפו טפו.

הרכב אצלי: שנה בערך וסה"כ 8K

אני אוהב ברכב: זריז יחסית למנוע העגלה. חסכונית מאד. אקוסטיקה די טובה באוטו. נוחות טיפול ומחירי חלפים זולים משמעותית מאקזמפלרים דומים. (מנוע מיבוא עם 90K כולל עבודה על החלפה - 3.5K שזה מאד סביר).

התקנתי גם תוספות כמו: לוח שעונים עם שעון חום ומד סל"ד (שלא עובד בגלל שאין את הפין במחשב מנוע). פודים בדלתות לרמקולים 6.5". תאורה נוספת בפנים הרכב בגלל שהתאורה המקורית "עגלה" בלשון המעטה.

לא מרוצה ברכב: האמינות היא לא מה שחשבתי. השעון סל"ד לא עובד. קופצנית ולא נוחה במהירויות של מעל ל120 קמ"ש (כן היא מגיעה לזה...)

הייתי מחליף: אל תגכחו אבל VR6 הערסית זה החלום שלי. ומסתבר שגם בתקציב.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
הסקר הזה הוא בע''מ,

יש תופעה מזרה להחמיא לרכב שבבעלותך,ולקטול רכב שהיה בבעלותך.

דווקא לא, לפני כן היו לי VR6 ו אסטרה GSI , אם היו כאלו במצב ששלי היו מזמן היו חוטף אותם כי פשוט אין לי טענות לגביהם

VR6 זה רכב הנעה קדמית מושלם מיבחינתי , אני עדיין מחפש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דגם הרכב: GMC SIERRA S10 (ג'ימי) שנת 88

צריכת הדלק של הרכב: 1:4-6

הרכב מבקר במוסך: הרכב מטופל רק בבית, דורש הרבה תחזוקה.

הרכב אצלי: משנת 2000.

אני אוהב ברכב: נוח, מרווח, מנוע חזק.

אני לא מרוצה ברכב: צריכת דלק פסיכית.

הייתי מחליף אותו ברכב: FULL SIZE קצת יותר גדול.

פורסם

דגם הרכב: רובר 216I קבריולט שנת 94 מנוע הונדה 1.6(קאמשאפט כפול) 130 כ"ס אוטומט.

צריכת דלק של הרכב: בתוך העיר: 1:9 מחוץ לעיר 1:13 .

הרכב מבקר במוסך:טיפולים שוטפים אני עושה בעצמי ביקור אחרון במוסך לפניי חצי שנה (שדרוג למנוע חדש)

הרכב אצלי: שנה.

אני אוהב ברכב: בעיקר את הכוח 130 כ"ס אין רכב עד 1.6 שלפניי ברמזור ,רכב יפה עם פוזה,עשיר באבזור,רעש הפילטר פתוח שהמנוע מייצר.

אני לא מרוצה ברכב: אני לא מרוצה מהסטיגמה שהלבישו לרובר,לא כל הרוברים זבל,הדגם שלי מוצלח כיוון שכל המכלולים מנוע,גיר,וכו תוצרת הונדה.

ההיתי מחליף אותו ברכב:ההיתי מחליף אותו רק בכסף.

• תוכן חדש...