Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר| האם אתה מרוצה מרכבך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם הרכב: פזיו 205 שנת 94

צריכת הדלק של הרכב: בעיר 1:12-1:14 מחוץ לעיר 1:14-1:17

הרכב מבקר במוסך:ביקר במוסך לטיפול וישור קו , עוד מעט טיימינג

הרכב אצלי:9 חודש

אני אוהב ברכב:נוח מאוד,הגה טוב ומתקשר, אמין יחסית לגילו, מזגן מקורי וטוב,חלקים זולים ובשפע,אחזקה זולה.

אני לא מרוצה ברכב:פלסטיקה צרפתית שברירית בתא נוסעים (בעיקר החופה) :-(,תא מטען לא עמוק-לגובה ולכן לא הכי יעיל דברים נוטים לפול החוצה כאשר פותחים את דלת תא המטען.

הייתי מחליף אותו ברכב:כרגע לא מחליף, ובכלל במחיר שלו אין תמורה טובה יותר.

Resized P1070933.jpg

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סיטרואן קסנטיה 97 מנוע 2.0I אוט'

צריכת הדלק: משולב עם מזגן 1:10 בערך

הרכב ביקר במוסך: כשקניתי עשיתי יישור קו די רציני בכ-2000 ש"ח (שהסתכם ברובו במערכת ההידראולית, היו כמה נזילות), מאז טיפולים סדירים ופעם בחודשיים-שלוש תקלות חשמל קטנות (רכב בן 11 שנה עם 200K ק"מ על האודומטר, מה אתם רוצים)

הרכב אצלי: 7 חודש

מה אני אוהב בו: מאוד נוח, ליגה מעל היפנומטיות, יחסית אמין, הגה מתקשר ולא קל מדי, מזגן לא משפיע על ביצועי המנוע, מרווח, תא מטען גדול, תצורת ליפטבק 5 דל', ניתן להתאמה בגובה, וו גרירה (ככה קניתי את האוטו), בכלל, מרגיש מאוד איכותי.

מה אני לא אוהב: תקלות חשמל קטנות ומציקות, קצת רועש, צריכת דלק יחסית גבוהה, גיר אוטומטי מסרס, תחזוקה יחסית יקרה עקב חלקים קצת יקרים וקשים להשגה.

במה הייתי מחליף: קסנטיה/406 טורבו דיזל או 1.8 16V ידנית, מרצדס E-קלאס W124 מסוף שנות ה-80 גם ידנית, בימר 318/320 ידנית מתחילת שנות ה-90.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מאגאן 2008 1.6 אוטו מליסינג..:|

צריכת דלק ממוצעת - 1:12.5 משולב עירוני +בין עירוני

הרכב מבקר במוסך - מחר פעם ראשונה לטיפול 30K לאחר 8 חודשים אצלי..

הרכב אצלי - 8 חודשים

אוהב ברכב - מרווח, נוח, איבזור בטיחות , רכב משפחתי מעולה.

לא אוהב - איבזור קמצני, חוסר בהילוך חמישי בשיוט.

מחליף אותו - בפיקאסו החדשה, כשיש משפחה עם 3 ילדים זה הרכב המתבקש..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

דגם הרכב: רנו מגאן סדאן EX 2006, 1.6 בנזין V16 אוטומט.

צריכת הדלק של הרכב: 10.7 לליטר בממוצע (90 אחוז נסיעות בעיר)

הרכב מבקר במוסך: פעמיים בחודש בערך (יש אחריות, אז כל פיפס אני רץ להחליף). לוח המחוונים שלי נראה כמו עץ אשוח, כל פעם מנורה חדשה נדלקת.

הרכב אצלי: 3 חודשים

אני אוהב ברכב: נוח, חזק, יפה, תא מטען ענק, מרווח מאוד, יציב מאוד, הגה חמאה (טוב לטעמי), בטיחותי!

אני לא מרוצה ברכב: מתפרק, קרקושי פלסטיק תמידיים עקב איכות הרכבה זוועתית, אוטומטטט, אווף, פח כמו נייר אלומיניום, כל נגיעה שקע. התקנת רמקולים קידמיים מפגרת (לחובבי המערכות), זולל דלק, הכל חשמלי.

הייתי מחליף אותו ברכב: מגאן 2008 דגם מפואר, ידנית. או ג'פ כגון הסופות למינהם. אוווו קבריולט חדש כלשהו עדיפות לגרמנית כמו TT.

01-11-07_1550.jpg

:-) just smile
פורסם

ממשיך את רצף המגאנים

דגם הרכב: רנו מגאן האצ'בק 2005, 1.6L אוטומאט

צריכת הדלק של הרכב: 1:10 הרוב המכריע של הנסיעות בתוך העיר. מחוץ לעיר עושה 1:14 ואפילו יותר

הרכב מבקר במוסך: בינתיים רק החליפו איזה חלק שקשור למערכת הקירור של האוטו, לא זוכר מה בדיוק. כמובן - טיפולים שוטפים.

הרכב אצלי: 9 חודשים

אני אוהב ברכב: סקסי, נוח, בטוח, מאובזר, מלא תאי אחסון.

אני לא מרוצה ברכב: חסר קצת כוח (היה עדיף 2.0L או פשוט ידני), איכות ההרכבה ברובה טובה, אבל פה ושם יש נפילות. הוא טיפה שמנמן בשביל אמא שלי.

הייתי מחליף אותו ברכב: אם קטן - פיז'ו 207. באותו גודל - אני מת על האוטו הזה, ולא הייתי מחליף אותו בקלות. אם להחליף - רק באירופאית אחרת (משפחה של פרנקופילים: 2 רנו וסיטרואן). אולי איזה האצ'בק חמה (לאון/גולף), אבל זו קטגוריה אחרת לחלוטין.

פורסם

סלחו לי, אבל אני לא מבין את כל האנשים שרושמים שרכבם אוטומטי ובוכים על זה, הרי אף אחד לא הכריח אתכם לקנות אוטומטי והרי זה לא שהיה חסר לכם כסף לקנות ידני, הרי הוא יותר זול מאוטומטי.

אני עברתי מידני לאוטומטי ואני לא בוכה! :)

נ.ב

אני מדבר על רכבים פרטים ולא ליסינג.

פורסם

דגם הרכב: איביזה 08, 1600 ["ספורט"] 3 דלתות.

צריכת הדלק של הרכב: משתנה אך הייתי אומר 11 ק"מ לליטר.

הרכב מבקר במוסך: עדיין לא, הביקור המתוכנן יהיה ב15K.

הרכב אצלי: חמישה חודשים.

אני אוהב ברכב: את הביצועים, המראה, המושבים והמתלים.

אני לא מרוצה ברכב: לא מרווח במיוחד, קשה למלא אותו (חמישה נוסעים בקושי נכנסים) והמתלים (VS בורות, ביובים ושאר הפתעות כבישי ארצינו).

הייתי מחליף אותו ברכב: לא יודע כרגע... בעתיד הרחוק כנראה האצ'בק מרווח ובעל נפח מנוע גדול יותר.

פורסם
סלחו לי, אבל אני לא מבין את כל האנשים שרושמים שרכבם אוטומטי ובוכים על זה, הרי אף אחד לא הכריח אתכם לקנות אוטומטי והרי זה לא שהיה חסר לכם כסף לקנות ידני, הרי הוא יותר זול מאוטומטי.

נ.ב

לפעמים אין לך מה לעשות , כי היבואן מייבא אך ורק עם תיבה אוטומטית ..

מה לעשות , השפעת העדר ..

מעטים הרכבים כיום שניתן לרכוש מהיבואן עם תיבה ידנית..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

נ.ב

אם באותה תקופה שחיפשנו רכב הייתה אופצייה של ידנית מן הסתם שהיינו לוקחים, היו כמה ידניות שהם דיזל וכבר החלטנו להתפשר עליהם למרות שאנחנו לא נוסעים הרבה מדיי, אבל לכולן היה קלומטרז' גבוה מדיי.

תנסה אפילו היום למצוא רנו מגאן סדאן EX 2006 ידנית למכירה, אם תמצא 1 מצבך מצויין.

:-) just smile
פורסם

דגם הרכב: אימפרזה טורבו.

צריכת הדלק של הרכב: 5 ליטר לק"מ לליטר בממוצע.

הרכב מבקר במוסך: לא מבקר הרבה - אבל כשמבקר אז זה כואב...

הרכב אצלי: שנתיים.

אני אוהב ברכב: כוח וביצועים שמקורם בהיות הרכב פלטפורמה נוחה לשיפורים

אני לא מרוצה ברכב: היגוי.

הייתי מחליף אותו ברכב: איבו

פורסם

דגם הרכב: טויוטה קורולה 96, 1.6L ידנית

צריכת הדלק של הרכב: 1:12 משולב

הרכב מבקר במוסך: מלבד ישור קו שבוצע לאחרונה וטיפולים שאני עושה בעצמי לא מבקר במוסכים כלל

הרכב אצלי: שנה וחצי

אני אוהב ברכב: נוח, בטוח, מאובזר, מלא תאי אחסון, אמין מאוד 0 תקלות, הרבה כוח, ידני!

אני לא מרוצה ברכב: משפחתי, מעט מקום במושבים מאחורה, חלקים קצת יקרים

הייתי מחליף אותו ברכב: לא בזמן הקרוב, ואם בכל זאת היתי לוקח איזה ג'פ אשר לא יקר באחזקה

P1010018.jpg

פורסם

כמו שנאמר, לא תמיד מייבאים. וכשכבר כן מסכימים לייבא, אז זה בד"כ הזמנות מיוחדות ולא מהמלאי בארץ.

הזמנה מיוחדת (במקרה שלי) היה כמעט 4 חודשים.

נחכה לאוטו הבא בשביל גיר ידני :)

(ועד אז נשתעשע ברכבים ידניים של אחרים)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דגם הרכב: פז'ו 106 ראלי

צריכת הדלק של הרכב: 1:11 בערך.

הרכב מבקר במוסך: פה ושם, אבל לא נוראי כמו שחושבים.

הרכב אצלי: 4 שנים.

אני אוהב ברכב: שלדה, מתלים, הגה, תקשורת, הכל מתחבר לדבר אחד ענקי שנקרא הנאה מנהיגה.

אני לא מרוצה ברכב: חסר עוד כוח מנוע.

הייתי מחליף אותו ברכב: לא להחליף כי הרכב הזה הוא משהו מיוחד בשבילי, אלא בנוסף אליו, 306GTI, מיני, מיאטה NB.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

דגם הרכב: סובארו לאונה DL 1600 סטיישן(ידנית).

צריכת הדלק של הרכב: בערך 1:8-9.

הרכב מבקר במוסך: ביקר מספיק בהתחלה אבל עכשיו הוא מבקר רק לטיפולי 10K ודברים קטנים פה ושם.

הרכב אצלי: הרכב אצלי כבר כמעט שנתיים.

אני אוהב ברכב: שורד רציני, (השרדות קטנה עליו), מחזיק מעמד בכל מכשול, כביש וכד'. עשיתי לו קצת PIMP MY RIDE מבפנים נראה סבבה לגמרי.

אני לא מרוצה ברכב: חסר המון כח, די רועש ולא מבודד היטב, לא נראה כמו B.M.W אבל מסתדרים יפה.

הייתי מחליף אותו ברכב: בתקווה שבקרוב תיהיה סיאט איביזה/לאון משנת 2003.

Subaru DL 1.6 93.

• תוכן חדש...