Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר| האם אתה מרוצה מרכבך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שעברה שנה מאז העדכון האחרון שלי, אז יש לי להוסיף על הרכב האחרון שדיווחתי עליו, ויש עוד שני רכבים לעדכון:

ראשית התיקונים:

דגם הרכב: אלפא רומאו 156 ספורטוואגון 1.8TS מודל 2002

צריכת הדלק של הרכב: 10 ק"מ לליטר ממוצע בתנאי נסיעה מעורבים

הרכב מבקר במוסך: נדע בעתיד פעם אחת אשתי נתקעה בגלל משאבת מים שהתקלקלה. פעם נוספת באותו שבוע בגלל חיישן קראנק שהתאבד.

בהמשך האוטו ביקר במוסך גם לתיקון מנגנון פתיחת בגאז' שהפסיק לעבוד, נורית שנשרפה בדשבורד, תרמוסטט שהתקלקל, ולפני שמכרתי אותו התברר שגם הרדיאטור התחיל לנזול.

הרכב אצלי: חודש וחצי עשרה חודשים

אני אוהב ברכב: נראה טוב, מרגיש טוב, נוסע טוב, עוצר טוב, קו אדום ב 7000 סל"ד, מתלים טובים, היגוי זריז. אשתי אוהבת אותו.

אני לא מרוצה ברכב: רדיוס סיבוב גדול, מחסור בתאי אחסון, אין מחזיקי כוסות, מספר בעיות קטנות שאפשר לחיות איתם בדר"כ - אבל חשש שזה יילך ויחמיר עם הזמן

הייתי מחליף אותו ברכב: סיטרואן C5 HDI סטיישן או פיקאסו HDI

דגם הרכב: רנו סניק דיזל 1.9 dCi ידנית 2004

צריכת הדלק של הרכב: 14 ק"מ לליטר בתנאי נסיעה מעורבים. 12.5 ק"מ לליטר עם גרירת קארוואן במשקל טונה בטיול באירופה, 20 ק"מ לליטר בשיוט בינעירוני רגוע.

הרכב מבקר במוסך: בינתיים נורה ראשית נשרפה וחלון אחורי אחד "נפל"

הרכב אצלי: שלושה חודשים

אני אוהב ברכב: המון מומנט, 6 הילוכים, תאי אחסון שיביישו את המחסנים של איקאה, גמישות המושבים, נוחות, מרווח

אני לא מרוצה ברכב: היגוי חסר תחושה, הרכב גבוה מדי לטעמי (אבל זה בסדר כי הרכב מיועד למשפחה), וישרים ופנסים אוטומטיים שעושים את העבודה פחות טוב ממני ולכן הם כבויים כל הזמן.

הייתי מחליף אותו ברכב: רנו סניק דיזל 1.9 dCi ידנית 2008

דגם הרכב: פורשה 944 2.5 ידנית 1984

צריכת הדלק של הרכב: אין לי מושג. שעון הק"מ לא עובד כל הזמן. הערכה: 8 ק"מ לליטר בכביש, 5 ק"מ לליטר במסלול

הרכב מבקר במוסך: יישור קו אחרי הקנייה (בולמים, בושינגים, אטימה ועוד כמה דברים קטנים), בלמים קדמיים, ציריות, תרמוסטט (בעצם את זה החלפתי לבד), ועכשיו גם ברקסים אחוריים. ראוי לציין שהבלאי הוא תוצאה של ימי מסלול מאתגרים.

הרכב אצלי: עשרה חודשים

אני אוהב ברכב: חווית נהיגה של פעם, אין אבזור מיותר שמוסיף משקל ועלול להתקלקל, היגוי מדהים, ברקסים מ-צ-ו-י-י-נ-י-ם, צורה חיצונית מדהימה, עלות אחזקה זולה

אני לא מרוצה ברכב: תנוחת נהיגה לא טובה, כסאות לא כל כך טובים כמו שהם נראים, זויות גלגול גדולות מדי (אבל את זה אפשר לסדר...)

הייתי מחליף אותו ברכב: מזדה RX8

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דגם הרכב: טויוטה קורולה 2004 GLI.

צריכת הדלק של הרכב: 1:13.3 נסיעה משולבת כאשר מרבית הנסיעות הן מחוץ לעיר חייב להדגיש נוסע בצורה חסכונית ככל האפשר.

הרכב מבקר במוסך: ביקר במוסך רק פעם אחת להחלפת גוז'ון (אך החראות חייבו אותי להחליף גם רפידות וצלחות בילום אחוריות אחרת רצו לדווח למשרד התחבורה על רכב לא בטיחותי (לך תסביר להם שחצי הרפידה שנותרה עוד תספיק לי לפחות לשנתיים עפ"י צורת הנסיעה שלי). את הטיפולים אני עושה לבד.

הרכב אצלי: שנה וחצי.

אני אוהב ברכב: צריכת דלק מעולה, אמינות, יודע לתת כח כשצריך, אחיזת כביש יוצאת מן הכלל.

אני לא מרוצה ברכב: מרווח רגליים קטן מאוד במושבים האחוריים, אפשר לשפר את הפלסטיקה, הרבה שמועות על בעיות בוצה בשנתון שלי שפוגעת במנוע (לא נתקלתי בבעיה כזו עדיין ומקווה לא להתקל).

הייתי מחליף אותו ברכב: מרוצה מאוד מטויוטה ולכן אמשיך עם דגם מפנק יותר ובעל בקרת שיוט (כיום אני יודע כמה זה חשוב לי) ללא ספק מחליף לטויוטה קאמרי.

פורסם

דגם הרכב: הונדה סיוויק 5ד' 07

צריכת הדלק של הרכב: לפי השעון ברכב-1:11 בערך

הרכב מבקר במוסך: בינתיים רק טיפולים תקופתיים

הרכב אצלי: כשנה

אני אוהב ברכב: מראה, הגה מעולה, מנוע שנותן כשמבקשים (מתחיל להקשיב רק ב4,000+), לוח שעונים שכיף לראות

אני לא מרוצה ברכב: נוחות, צבע המושבים, הפלסטיקה היתה יכולה להיות טובה יותר

הייתי מחליף אותו ברכב: איביזה קופרה (בצורה הקודמת) או S3 בזמנים יפים יותר:wink:

TFSI Power

פורסם

דגם הרכב: מגאן 04 האצבק ידנית.

צריכת הדלק של הרכב: לפי השעון ברכב-1:14.

הרכב מבקר במוסך: טיפולים תקופתיים

הרכב אצלי: כשנה

אני אוהב ברכב: עיצוב, נוחות,רמת בטיחות וגיר ידני.

אני לא מרוצה ברכב:מרוצה מעל למצופה.

הייתי מחליף אותו ברכב: בעתיד לסניק 2 ידנית.

פורסם

דגם הרכב: סובארו לגאסי 1991 2.5 טורבו ידנית:twisted: :twisted: :twisted:

צריכת הדלק של הרכב: לא בדקתי ולא איכפת לי...

הרכב מבקר במוסך: כשצריך

הרכב אצלי: 5 שנים

אני אוהב ברכב: שהוא ניראה פשוט מיבחוץ ומאיץ מהר.

הייתי מחליף אותו ברכב: סובארו אימפרזה 2.5 טווין טורבו

• תוכן חדש...