Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההריון היה ארוך, הלידה מוצלחת ובזכות הצוות המוכשר של "אינטראקטיב555" - אריק ומשה - נולד האתר החדש שלי .

WWW.PACE-NOTES.CO.IL הינו אתר הראלי הישראלי הראשון בעברית (אני חושב ...) ומטרתו להביא לכם, חובבי הספורט המוטורי בכלל וחובבי הראלי בפרט , חדשות מהארץ והעולם , כתבות ומאמרים .

כמו שבטח שמתם לב בימים האחרונים העדכונים ממשיכים כאן בפורום ומחוברים בלינק לאתר .

החיבור ביני לבין קארספורום ימשיך ולא יפסק, הוא טיבעי מבחינתי ואני מקווה שלפחות גם אתם מרגישים כך.

היום עלה האתר רישמית לאויר, עוד פרויקט במסגרת השינוי שעשיתי בחיי.

אז אתם מוזמנים לבקר כל הזמן וגם להעביר ביקורת כאן בפורום על הנכתב שם, יחד נעשיר, נתקדם ונתפתח הלאה וכמובן נלמד .

האתר יכלול בעתיד גם פרק מיוחד בנושא ההיסטוריה של הספורט המוטורי הישראלי ואני עדיין שוקל כיצד להעלות שם את כל החומר שצברתי, אבל לזה יש עוד זמן.

בינתיים , תהנו ואשמח לתגובות.

חג שמח

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לדובי

בהצלחה במיזם החדש - אתר ספורט מוטורי ישראלי.

כל הכבוד על היזמות הנוספת - מסלול מרוצי באגי שטח מול קניון חיפה,

שיהיה לך בהצלחה!

איל

פורסם

דובי

תתחדש, הלוואי שיהיה לך הרבה תכנים של סיקור תחרויות בישראל :mm_yeah:

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

דובי,המון הצלחה באתר החדש נראה יפה,האם יהיו סיקורים גם של מירוצים ואימוני ראלי מקומי(נשיונל)?

בברכה,קובי.

פורסם

דובי, האתר יפה ועשיר בתוכן מילולי איכותי, סופסוף ישנה אכסניה ראויה למאמריך המושקעים.

עם זאת, לדעתי יש לשפר קצת את הגרפיקה.

יש יותר מדי שימוש בפונט בולט, זה די מטריד אותי.

שנית, יש לאפשר גמישות בתבנית המאמרים במקום להכנסת תמונה. לפעמים זה מוציא אותה מפרופורציות, לפעמים הן סתם קטנות מדי...

ועוד משהו:

mg metro 6r4 ???

מכל מכוניות הראלי הקלאסיות? ולמה להיות תקוע בעבר בכלל, סיטרואן C4 או סתם איזו סוויפט חמודה לא מתאימה?

בכל אופן, המשך בפעילות הברוכה!

ציון

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

• תוכן חדש...